Коментари - Как премина първият бой между роботи ”гиганти” | IT.dir.bg
назад

Как премина първият бой между роботи ”гиганти”

Първият двубой между големи роботи вече е факт.

Обратно в новината

Коментари - Как премина първият бой между роботи ”гиганти” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен по същия начин изглежда и боксов мач от професионалната лига - скъп и излишен. Поне при тази "роботска битка" има вложена някаква мисъл. Идеята със шпиониращото дронче не бе никак лоша... :)

Само не можах да видя къде бяха роботите в този двубои! Коментара за булдозера си е много верен - разлика няма. А и в един съвременен булдозер има повече технология отколкото в тези "роботи".

По-интересно би било да гледаме създателите на роботите да се млатят. Роботите поне могат правят нещо по-полезно.

По-скоро някакви модифицирани багери, отколкото "роботи".

Щука

На моменти даже трансформърите се биеха по-истински... Много изкуствени неща имаше тук. Колегата, който казва, че един булдозер би попилял всичко е много прав!

ся първо - очевидно всичко това е един майтап и е направено в шеговит тон второ - ако можете да ги биете - просто отидете и ги бийте взимайте бултозери или квото там и ги бийте ще ви дават по цял свят едва ли са спечелили пари ама поне по теливизора ще ви дават

Да ама подвежда! Бой между роботи,а всъщност вътре има хора и те командват парада! Друго би било истински бой между истински рпоботи с изкуствен интелект, даже би било супер примерно руски и американски робот да се бият та да видим кой е по-напред. Направо бойни роботи да представят.

Аз гледах и предното видео и май останах с впечатление, че има и външни оператори, в смисъл цял екип участва в битката щото шофьора не може да се оправи сам с всички системи.

Всъщност сега като се позамислих ако роботите не се управляват от изкуствен интелект това не са никакви роботи а просто пак втръсналия ни до болка бой между хора обаче ползващи подръчни инструменти. Адски тъпо. виж бой между искуствено интелектуални роботи когато победителя бяга от арената и почва да избива масово хора поради грешно самообучение на невронната си мрежа е почти фантстично нещо!

Единия се засили и бутна другия...и това беше. Баси тъпото.

... но много ефективно!

Пълна порнография. Трябва да има някакви по ясни правила за конструкцията и да няма хора вътре.Примерно роботи с форма на човек се боксират. или бой без правила ама в някаква арена и без хора вътре в роботите.

Как премина първият бой между роботи гиганти? Комично! като ги гледам, трябваше просто някой да земе един обикновен булдозер и щеше да ги попилее всичките.

"Боят между американския и японския робот" само да поясня защото явно редактора е сметнал за ненужно да гледа двубоя преди да пише статията. двубоя е 3 рунда между 1 японски и 3 различни американски робота

Едно време(преди 25 - 30 год. ) си разказвахме такива истории(фантасмагории) с децата пред блока в квартала. Сега са го направили на филмче.Детска радост , шарени бонбони.

бягат някви си гонят и подритват топка наляво-надясно ... и им плащат милиони всички спортове могат да се опишат като "Децка радост, шарени бомбони"