Коментари - До 3 години - Роботите ще командват хора | IT.dir.bg
назад

До 3 години - Роботите ще командват хора

Само след няколко години роботизацията ще достигне такова ниво, че на практика машини ще започнат да командват хората.

Обратно в новината

Коментари - До 3 години - Роботите ще командват хора | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да командват - могат, ама когато трябваше да влязат във Фукушима - не можеха и трябваше хора да влизат. Е-ах ги у тарикатите-роботчета.

това отдавна вече е така

изскуствения интелект напредва доста, но надали ще имаме автономно мислещи машини до 3 год. Но да, най вероятно прости роботи могат да направляват някой аспекти от живота ни. За роботи политици ще трябва да почакаме доста :Д А това дето го пише АЗЗЗЗ че робота не може да мисли не е вярно - мисли, ако му се програмират алгоритми за мислене. Това е идеята.

напълно безсмислена и невярна статия, роботите нямат съзнание и не може да пожелаят само да командват хора. Роботите са произведени от хора и по коректно заглавие е че след години хората ще управляват други хора чрез роботи. Роботите са проста механика, инструмент и нищо повече.

Роботи играят на борсата. А парите командват хората. И то не отделни индивиди. Командват цели народи.

Първо от статията се набива едно роботче, което е на мястото на табелата Внимание Хлъзгав под. И това роботче невярвам да те хване за ръка и да те развежда, просто старите Киокси ама с глава.

Дали вярваш или не няма голямо значение. Просто прочети какво може да прави конкретното цитирано от теб роботче и тогава коментирай.

В същност, перспективата никак не изглежда розова..., изкуствения интелект е брадва в ръцете на изпечен рецидивист! Вървим към пагубно самоунищожение... И това е предречено от доказани човешки умове

Ем, с такива матрялчета се пробват реакциите на зомбитата - порно, в шеговита форма, инцест, в шеговита форма, робобрадва, в шеговита форма. Се майтап... ама на гол бъз.

А с безработицата какво ще правим или викате революцийката е нищо работа...

"Революцийка" ли!?!? Ам рободжандари!

кво сте правят хората без работа чекии какви са тези глупости засто става така *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Роботите полицаи у нас ще бъдат препрограмирани да питат "кво правим сеа?"

К-Р-А-Й-Н-О В-Р-Е-М-Е Е !!!

Роботи шефове и политици... значи да очакваме и роботи курви, няма лошо. :)

пак ще е с пари... това е лошото

Не стига, че жената ме командва, а сега и робот.

То па като се връзваш на жената , толкова ще се връзваш и на робота :)

Убихте ме и двамата. Обичам да чета коментарите в дира, създават ми настроение. Живи и здрави

Еми вече си имаме Скайнет. Сега чакаме бат Арни Модел Т-800 да цъфне дибидюс пред народното събрание всред някви светкавици, белкем влезне да поразчисти малко от народните ни терминатори.

Робот ще ме контролира дали съм ефективен ! Неговата кожица

Дано по бързо разработят " роботи-политици " та да си сменим Воленчо с един робот. А и съдии роботи ни трябват.

Волен е половин робот. т.е. само бот. И то само защото роб няма да стане.

Да, няма как да стане - той си е заработил да бъде добре заплатена мома на повикване, правеща се на света вода ненапита - 14 месеца златния му г.. пръст крепи ДпС, защитава интересите на Москва през цялото време, но за сметка на това и цирка му е лазещ по нервите, вместо смешен.

Тяхно предимство е, че не изпитват емоции. и Към края на десетилетието автономни софтуерни агенти, неконтролирани от човека, ще участват в 5% от всички икономически транзакции. т.е. Те може да не изпитват емоции, но това не означава, че разработчиците им не изпитват емоции ... например емоцията от това да им се напълни банковата сметка и да вменят "емоция" на робота...

Робатите след"прочитане "на "Капиталът"ще станат марксисти-революционери!"Майн Кампф"ще ги направи националсоциалисти!А след прочитане на "Корана"ще им ръждясат дупе-шарнирите!Когато решат че трябва да имат пол тогава ще си е-е майката!

Пак глупотевини. Понеже заинтересиованите знаят че фундаменталната наука тъне в мрак от няколко десетилетия защото в начуниет среди приеха като аксиома идеята че хаосът а не Бог създаде порядъкът във вселената, сега остава да разчитат само на хуманистката пропагадна за сай фай зомбита. Идеята на която е че човекът откъснал е от Бог се развива с бързи темпове. Което няма ка да се случи, когато търси в в грешна посока.

Абсолютно си прав. Само интересно колко минуса ще отнесеш. Липсата на съзнание че всеки е отговорен пред Твореца (Страхът от Господ) води до пълна разруха.

Щото фундаменталната наука се развиваше преди последните няколко десетилетия благодарение на твоя бог, дааа. "... и не съм сигурен за вселената".

Като отричат самата причина за съществуването на високо подредената вселена с прецизно настроени фундалментални сили, константи и физически закони, няма как науката да не се върне в новото тъмно средновековие. Това е дешната действителност. Спекулантите и фантазьорите които не се интересуват от действителноста, са на мода. Получават повече за да скриват истината.

В средствата за масова информация се популяризират всякакви идиотски теории и направо философии стига да не напомнят за Твореца. За престъпниците е неприемливо хората да приемат Божият морален стандарт.

Как ще ме командва той мене, бе?! Нали ще му дръпна щепсела.

лоша работа ... имам едно любимо радарче .. вече 4 пъти му плащам ...от тв разбрах че има един по алтав от мен ..21 глоби ... щракне и глобата идва на адрес.. не я платиш .. данъчното ти я всема от заплата,пенсия... жалвай се на машинката олкто си искаш

Какъв адрес? Направо от дебитната или кредитната карта през безконтактния ПОС терминал в камерата.

Ем, щом може идиоти, да командват хора, що да не може и роботи.

N ако могат да хвърлят по някой и друг бой на руснаци, американци, китайци (техните правителства) и др., цена няма да имат.

Ей това последното "роботи-политици" ме заинтересува най-паче :) Започнете експеримента първо от България!

Откакто има поточни линии, роботи командват хората!

Спортен репортаж се пише като изгледаш мача и сядаш да го напишеш според видяното. Това робот няма да може да го прави още 1000 години. А да се бърка робот с диктофон не е интересно.

в момента се прави....

Супер, като пречукам шефа си, поне няма да ме съдят за убийство на човек. :))

А роботки ще има ли? Да ни командват хахаха. Абе хора, като публикувате статии не ги превеждайте дословно. Поне вникнете в смисъла.

Е то отдавана софтуерни агенти ме командват.: за англииски натисни 1, след това 2,3,5,8 и накрая чакай за вързка с оператор пък той не вдига.

Кой ще програмира новите шефове? :)

Ниско-бюджетно ИТ, вероятно подчинен на същия робот .. :-)

А в моя Росссия, комунистите командват хора.

А, в България, идиоти командват хора.

Ще ме командва да ама не.ще се разберем по друг начин.

Освен за роботи политици, аз съм за роботи съдии : въвеждаш фактите, доказателствата и свидетелските показания и робота сравнявайки с текстовете в закона ти дава присъдата, след като разбира се вземе предвид и смекчаващите вината обстоятелства.

Е, точно тук е трудното. Едните ще викат, той беше там, другите, не, той не беше там. Рано е още за роботи съдии.

Дори прекалено рано. Още сме далече от такова ниво на интелект. Ще се знае, че сме там като почнат да могат да превеждат текст не по-зле от хората; за това е нужно да разбират и смисъла на това, което превеждат, и контекста и т.н., доста далече сме от такива машини все още. Но се виждат на хоризонта де.

Изразът "куха кратуна" ще придобие буквален смисъл ...