17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В смисъл ще идат да погледнат на Венера ли?

И Роскосмос и НАСА поне от 50-те на миналия век много добре знаят че на всички планети от системата-най-много Луната понеже нали е най-близо пъка от живот,но не осъзнават че това ен са ядящи и серящи същества,защото нали те самите политици и изследователи са именно такива. Това са светещите кълба иелипси които представляват Ангелите. Те поповете като ги представят Ангелите някакви смещи същеста с птичи крила, човек не може да направи вързката.

Само дето не писа в кой клас си. Първи или втори? Учите Религия, нали? Ама като пораснеш, ще започнеш да учиш физика, химия, биология и ще разбереш, че децата не ги носи щъркела...

Според злите езици в Русия когато Рогозин говори за усвояване на Венера, реално имал предвид държавния бюджет.

Путин лично ще провери тая работа. Писна му от лъжи. Дори скафандър няма да облече да докаже, че газа не е по-отровен от Новичок.

Бях голям фен на руската космическа програма, но за съжаление тя е минало. Дори ракетата "Союз" е проектирана преди 60 години. Нищо ново не е създадено през последните десетилетия, по сравнение с останалите държави - САЩ и Китай, най-вече. Дори руснаците се подиграват с плановете на Роскосмос и Рогозин

така е драги, когато си бил много напред и си спрял, започват да те стигат другите които са ти дишали прахта! На Венера СССР пращаше сонди в които взимаха участие всички държави от СИВ!! Та те за това и не вярват че има живи организми там!

Тъкмо поразгледах новите им планове - планираната ракета "Союз-7" - уж за многократно използване - ще има първи полетни изпитания през... 2025 ! - когато другите ще са стъпили на Луната !

ДВАМАТА УЧЕНИ публикуват материал за РЕГИСТРИРАНЕ на фосфини при наблюдението на Венера с телескопи, като апроксимират на базата на АЗОТНИ КОНСТАНТНИ. На пресрелиза на публикацията се дава по-свободно тълкуване, чрез свързване фосфините на земята, получавани от дейността на организми неолзващи кислород. Оттук тръгват опашатите лъжи за "живот" на Венера. Но фосфини на земята се получават и от детската игра, някога правена от мен, крадене на буци карбид от Стройрайона, поставянето на карбид в дупка с вода и покриването им с метален обем - кофа с дупка на дъното. Карбида взаимодейства с водата и се получават фосфини - съединения на фосфора с водорода от водата. При поднасяне на огън, чрез дълга пръчка, газовата смес от фосфини се запалва и кофата полита към КОСМОСА на Рогозин. Оттук Рогозин се намесва, където не му е работата, както муха на Л....(лунна светлина).

калциев карбит или карбит още разговорно

И ние го правихме ! Може и друго - слагаш бучката в един гьол, захлупваш с парцал и след като се издуе - палиш с една пръчка - як бум ставаше !!!

popovr

Калциев карбид + вода дава етилен. Няма как да даде фосфин.. И да, гърми яко

Всъщност се образува ацетилен. За това и горелката се нарича ацетиленова...

Жалко, че толкова повърхностно ДИР отразяват темата, очевидно търсейки евтин ефект с това заглавие. Никой не твърди, че има живот. Открити е фосфин - газ, който на Земята се получават при билогични процеси. Въпросният фосфин се намира над 50км в атмосферата на Венера. Очакванията им са да намерят друго обяснения за появата на този газ там. Самите учени открили газа твърдят, че не е никак вероятно газа да е там поради наличие на живот в атмосферта на Венера. Разбира се, винаги съществува да има грешка в разчитането на данните от въпросните радиотелескопи.

Пишещите тук, както винаги не са наясно с нищо, но говорят глупости с голямо самодоволство...

500С температура на повърхността, 100 бара атмосферно налягане, дъжд от сярна киселина ... егати и живота е на тая Венера.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com

На Венера ли?

Ако някой знае нещо за Венера, това са руснаците. Навремето хамерите си заплюха Марс а русите Венера за изучаване.

И какво са "изучили " на Венера алкашите ? Така например, САЩ бяха до Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон, Церера и Веста, кацна на Венера и Марс, и астронавтите им стъпкани на Луната. Руската кочина , е била извън земната орбита за последно преди 31 години (фобо) и никога извън орбитите на Венера и Марс. Цялото ватно роскосмосо живееше за сметка на САЩ през последните години.

Фактът е че никой не е кацал на Венера, показва че си смучеш пръстите. Досега няма такъв случай щот всичко изгаря в атмосферата. Аре тичкай за нови кравешки опорки. Нещастник.

Тоя тъп путлераст отрича и единствения успех на СССР - двата пъти кацане на Венера. САЩ също кацнаха веднъж непланирано. Сондата за изследване на атмосферата оцелява и предава данни в продължение на 45 минути.

Батутоведа, ако мушне още една водка и на Алфа-Кентавър ше ходи да проверява за живот.

То е ясно че на тази Венера няма живот, но виж на съветската Венера е друга работа. И най-вече картофи да има че водка да се прави. Ееех живот!

троловете сте рядко неграмотно племе с ниска обща култура. Водката се прави от зърнени култури, основно от пшеница. От картофите се прави шнапс, в Германия.

Mноо..ама мноо си тъп...руснака може да прави водка от почти всичко , което ферментира, включително и картофи

Всичкото дето има въглехидрат може да стане на алкохол! К'во ви учат днешно време в училище?

аааахахаахаха

Ке проверат дедовия - рубляка ке се срине до половин година зверската :)

E kak ще проверяват на място? Лично Путин ли ще отиде?

Той вече е ходил на всичките места!!!! Навсякъде е открил врагове на Русия! И пътюм изчислил всички биткоинти наум!

Фондът "Брейктру инишиативс", основан от руския бизнесмен Юрий Милнер ХАХАХАХАГААА Ще се задавя от смях!!! Алконавтите един тостер не могат да сделат, ама “ще проверяват” Венера :)))))

Не могат, бе! Не могат и туй то. Ако можеха, щяха да продават на НАСА тостери. Обаче кат не могат се налага вместо това да им продават ракетни двигатели, стотици. И транспорт с космически кораби до орбиталната станция, която им построиха.

BajMihal

Я помисли пак, кой построи МКС... А и най вече КОЙ Я ПЛАТИ? Иначе за моженето, няма спор - единствения уред, който издържа достатъчно време на Венера за да прати данни и снимки от повърхността е руски.

Това не е вярно. Американска армосферна сонда оцеля непланирано и предава данни 45 минути от повърхността. СССР каца два пъти

Роскосмос от ход отсвири клоуните от НАСрА. Цивилизованият свят кацна в ада на на Венера още преди 48 години и така седем пъти. И осмия ще го гледате през крив макарон. Но в Холивуд потриват доволно ръчички. Очаквайте "Венерианецът" в който Мат Деймън героически сади арпаджик на Венера.

Последните снимки на пРоскосмос от космическо тяло различно от Земята са ЧЕРНО-БЕЛИ !!! Чакате ги да снимат Венера ХАХАХАХААХА

Глупак. Ха да видим какво ще се случи. Поредната комплексарска изрязва на руснаците да кажат че и те ще могат. В бъдеще време винаги. Недочакало. Аман от глупаци да им вярват.

Сибирските пияни мечкоеби са изкуствена нация от агресивни и примитивни варвари. Варягите ви изкараха от землянките. Българите ви дадоха писменост. Ромеите ви дадоха вяра. Европейците ви дадоха цивилизованост. Нищо свое не са създали, само крадат и копирт и после се кичат с чужди лаври. Даже водката не са измислили.

Фесове, да нямате сбирка под тази статия?

монголците взеха леко дръпнатите очички като на стария вожд ленин и новия путин

Просто вижте коментарите под тази новина - ако още не ви е ясно какви утайки сте събрани тук. :)

Такива като тебе. Само ти пиБсваше.

Тъпчо, пий си хапчетата бре!

Не"сте"а"сме"Аполо-нанай"ако трябва да бъдем точни.

Да пратят оная глупавата им говорителка лично да провери. Ако оцелее ще стане най-великата говорителка. Тази която първа обявява официално, че и другаде освен на Земята има живот. Особено след бутилка-две водка.

На половин шише водка ще проверяват на място и на сутринта краката в контакта

И после хоп.. Знамето побито на Райхстага. Или не е вярно :) Внимавай как ще отговориш.

Къде ми чинии и кенефи в Америка бе, утрепляк?

И накрая - хоп! На красная площад - Макдоналдс! Айде товарищи победители, жрите говна!

На Венера има водна пара - тоест вода! От там и кислород. Гравитация подобна на земната. Температурата е малко множко - 470 градуса. ;) Но пък може да се ползва за източник на ток. И е със сярна киселина. На земята покрай разни вулкани, има организми на много големи температури и налягания (например в океани), които се хранят точно със сяра. Не случайно наричат Венера двойник на Земята или планетата сестра на Земята.

Голям отворко си бе, киек!

Радев да пилотира самолета до там и да провери лично

Десо Травестита от Лъвов мост и Пернишката пача Индияна Идиотова няма да го пуснат. Тое мухляк под чехъл, не си ли ги разбрал?

Толкова е смешна, сякаш руснак я е правил

Призовавам всички български патриоти да правят като мен, намирате няколко руски форума и започвате да ги ругаете яко. На тема история, днешни дни, скапаната им държава, имперската им политика, пдерастията на Путин.... каквото се сетите. Не пропускайте да им дадете да разберат, че сте българи. Нека ни мразят мамицата им, и ние ги мразим!

Това се наричат комплекси и фобии (страхове). Русофоб значи страхуващ се от руснаци. Фобиите се водят болестни състояния.

Омразата не е фобоия дарагой зайчик !

И после кой бил ненормален? :) Зомбирана измет.

Най-после един плюс от мен! :)

Няма нужда. Ако четеш форумите им - те самите се ругаят надлежно... При това само путинистите отричат, че сме им дали религия и писменост. Доста руснаци знаят, къде е измислена кирилицата. Не глаголицата, чиито автори се водят гърците Константинос и Димитриус - синове на Лъв V. Моето предложение е, ако сме българи да направим подписка за промяна името на най-високия ни връх от Мусала на Св. Иван Рилски!!!!!

Автоматът АК-47 Калашников - копие на STG-44 на Хюго Шмайзер. Известните руски пушки Бердана - изобретени от американския оръжейник Хейръм Бердан. Също както и известните "Кримки" - на чешкият оръжейник Силвестър Крнка. Тези водкаджии изобщо нещо изобретили ли са? Нещо оригинално, свое?

И водката даже не е тяхна.

Заградителните роти Без тях се предават с милиони Ако никой не им стреля в гърба Поне това е тяхно изобретение

новичок...

Тракал съм вериги в Берлин. Нещо да кажете джендъечета зализани?

Какво друго

Голяма разлика межд хитлер и сталин няма.

Купи си едно хамбургерче от Макдоналдса на Красная площадь и се успокой...

Какво става с АНТИ БЪЛГАРСКИТЕ протести в Северна Македония???? ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ??? Реакция от Борисов? Или Каракачанов??? Днес оплюха България в Северна Македония, тук ни вопъл ни стон! ОТЗВУК НУЛА!!!!

Смешни са, искаме да се посмеем, затова за тях пишем

никаква Европа за тия мънкидонци измекяри! ето колко ни обичат "братята". https://opserver.mk/vesti/vo-zhivo-zapochna-protestot-za-goce-delchev/

Пак се отвори работа на пропагандния отдел на мосфилмь да рисува сега Венера и забоденото сАвеЦко знаме там! Как се вее гордо при 90 атмосфери налягане и температура от 900 градуса!

Весь народ живёт в говне, а говно живёт в Кремле.

Страхливец и лайнар. Чудна комбинация си си избрал :)

Кое не е вярно

И Севрна Корея сама изстрелва ракети и собствени сателити. А вие тук ПЛЮВАЛНИЦИ жалки освен да плюете друго не умеете. А всъщност плюете върху самите себе си.

Сергей Белоголовцев: "Ние не сме велика страна, ние сме позора на планетата ..." ЮТюб mvF_yEWKUQk

Fuck you stupido :)

Михаил Калашников е неграмотен колхозник, със завършен 7 клас, с трудност е писал дори името си. Миша Калашников в 1947 е бил 27 на години, бивш ранен танкист, алкохолик и е работил в бюрото на пленения немец Хюго Шмайзер в Ижевск. Когато през 1952 год. се разбира че Хюго ще умре от рак, ватенките за да не се изложат, че немец им е изобретил новият модернизиран немски автомат STG-44, набеждават Миша за конструктор. След това през целият си живот Миша Калашников нищо повече не е изобретил, а само е давал интервюта. Митът за Миша е същата раздута, фалшива история както и за "полетът" на Гагарин, Стаханов, Александър Матросов, Зоя Космодемянская...и други подобни. За времето си е бил необходим обикновен съветски гражданин, по който да се равняват останалите крепостни ватенки в зомбираната държава. Така и пистолета Макаров е копие от Валтер ППК – "изобретен" в 1948 год. Нищо ново във ватното блато, всичко кражба, плагиатстване и лъжи. Явно това е "уникалността" на Русия.

Не се ли оказа същия руски боклук, както всичко руско

Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г. Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснаците и ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме. Пълни нещастници и кретни.

А аз живях 30 г в Америка. С руснаци съм ял и пил и сме си помагали за разлика от новите ни братя.

А защо в Америка бе, мияч на чинии? Защо не в милата ти Фашия, а? Кажи бе, мияч на кенефи?

"Новите ни братя" ти серяха востата, а ти викаше ТЕНКЮ.

ЩЕ

Как точно роскомикс, ще провери, след като за последните десетилетия нямат нито една междупланетна мисия. Тотално загубиха комерсиалното изстрелване на сателити. Скоро ще загубят и транспорта до хора. Тази година в прозореца за Марс три държави изстреляха апарати, но Русия не бе сред тях. Изобщо Рогозин е като другите политици в русия ...говороят за някакво евентуално предстоящо светло бъдеще.

Ето как Отдавна са го измислили руснаците

Кю!

Точно никак. Пропаганда за русофилистични лумпеняци. Почти самолетостроене нмат, Венера на място ще ми проверявали!

Хипофизното дерьмо изперка съвсем.

Венера е населена от соросоиди и ако отидете там, е бъдете насилени анало-соросоидално в славянските, праволславни "дупки".

Жалчовци сделани.

Смешницииииииии

ЩЕ ПРОВЕРЯВАТЕ НА МЯСТО?!?!?!? Да ви ева у въшляците пияни, нямате едни кажи на жопите си, на място щели да проверяват!

Тати каза, че ЩЕ ми купи колело...ама друг път.

Ще пратят Рогозин с летящата тоалетна от кин дза дза Само малко гориво от кибритени клечки им трябва

Само Венера и трябваше

Mомент, само да си турат гумените ботуши, и да си навлекат ватенката, и тръгват към Венера.

Защо ботуши, след като има валенки

валенките са боржуазна глезотия! русские си имат лапти!

Какво пък са опровергали тия? Те хората си казах, че това е просто вероятност.

Американците не са казали такова нещо, просто медийте им го разтрубиха така..

па да докарат неколко извън земни да ги направим президенти че да си оправим извън земните лайна

Ще, ще.