Коментари - Има ли Русия флотилия от ”спящите сателити”? | IT.dir.bg
назад

Има ли Русия флотилия от ”спящите сателити”?

Три руски сателита, изстреляни в ниска околоземна орбита през 2013 г. и "спящи" през всички тези години, бяха забелязани да се движат по необичайни траектории.

Обратно в новината

Коментари - Има ли Русия флотилия от ”спящите сателити”? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 2005г съществуват такива сателити и те са американски натовски инсталирана е технология така наречена умна вълна много физици отричат но е факт могат да поразят конкретна цел да изгорят електроника на автомобил ако плямпате и клатите обществени мисловни махала против управляващата каста ви се пуска такава торсиона вълна.фантастиката стана реалност въпроса защо обществото спи и дали на тва се дължи

Какво значи "спящи" и какво значи "необичайни траектории". Има наука космонавтика, има и "журналистика" ....

Засега не знаем. Но, може скоро да се разбере.

затова хората се разболяват масово от рак -защото ни облъчват масирано с лазери отгоре а те са силно йонизиращи и канцерогенни и ще става още по-зле -и колите без шофьор и те са бъкани с лазерни детектори невидими и т н и утре щели руснаците да летят 5 дена с разуззнавателни самолети над българия по програмата свободно небе -как ли ще ни облъчат с лазери стойтеси по къщите

и защо слагате минуси бре тъпаци с тъпаци!

stan_posta@

Вие оставете минусите - ами вижте как никой даже не си прави труда да ви разубеждава от смехотворните ви самонавивки ...

Точно затова беше нужно да се отиде до луната. Като се обиколи луната сателита може да се вкара от нормална орббита в орбита против въртенето на земята. Като имаш нещо на същата орбита въс скорост 2 пъти първа космическа, някъде 16км/сек не е нужно да разбиваш спътника. И едно болтче да изстреля ще продупчи който и да е спътник.

Впечатлен съм как отново, трол мастърите са наясно със секретните разработки на Русия и САЩ!

Спътниците със сигурност са мъртви. Руска техника в космоса (а и не само там) не може да изкара без ремонт повече от година. Странните им движения се дължат най-вероятно на изтичане на газ.

ТЪПАНАР

Квичи от безсилие свинето! Квичи, защото е Коледа!

Руснаците поне са добри в картинките. Тази със спъника, разбиващ Германия, е уникат! Ама утре германците ако се обидят и кажат - "Няма да ви купуваме газта." От Кремъл ще изквичат - "Ама чайкате? Не надо! Пожалуйста!"

и от къде ше купуват?

Ей там на небето има едно нещо дето свети. На ден доставя на Земята повече енергия, отколкото човечеството е изпозвало за цялото си съществуване. Германците са нация техническа. Ако не те, то или японците или китайците или американците ще са първите, които ще намерят начин, как да я черпят тая практически безкрайна за човечеството енергия. Поне в следващите 1 милиард години ще е напълно достатъчна. И тоя ден не е много далеч в рамките на 100 години ще се случи. Виж... обаче сибирските и арабските диваци... + Венецуела, какво ще правят... вероятно ще се върнат там, където им е мястото едните в блатата, другите в пясъка.

имаше един Гогов от Белене, ама не Стоян. Та за пари става

ние в нашето село също варим сателитки, не бараме баряшников оти си отиде един рус. той доде с фиррари от толиати, ама на газ, та го претакова, размени го нататък за наша райийка, а като свърши беше на баряшников и сополи.

Да не забравяме, че в руските народни приказки основен елемент е чудо. Чудото. Иванушка глупака, както спял върху печката, се събудил ей тъй царски зет. Кой ще ги храни тия сателити бе? Това да не е пъхни го извади го. Кой ще им сменя водата, антифриза? Хайде холан. Армада от тенекета най-много.

Болни руски мозъци!

Момчета и момичета, напускам ви, защото посола дава по половинка безплатна водка на русофилите. Не унивайте, утре пак ще троля.

Това, че тоя дето се подписва така е умствено изостанал не оправдава ползването на не по-малко умствено изостанали методи за постване срещу му.

Ако искате да ви разбера, какво говорите, трябва да слезете на моето ниво.

И сега ко?Тряа а триперим ли?Както се възхищаваме на руските коли(по лиценз от ...) тъй и се страхуваме от руските сателити със странна траектория и нулеви функции!Видно е одма кой ги е конструирал! За свое успокоение мога да разчитам на втори и трети ешелон американски и европейски спътници които са разположени много по далече в Космоса и са недостижими за ,,съвременните космически войски"

Аз съм нисък, дебел, с много пъпки. В училище ме бият. АК-47 съм виждал само на телевизор. Обичам Русия, защото дядо ми е казвал, че рускините след две водки чукат всеки. Мене българките не ме поглеждат и затова ги мразя, но се надявам един ден на морето пияна руска пенсионерка да ме направи на мъж.

тва е толкова тъпо, нереално и съчинено, че само руснак моше да го е написал

Аз като истински европутак олигофрен, твърдо защитавам европедалската теза: Само мойте господари лудите говеда от Краварника, имат право да имат отъжия, и да избиват невинни хора навсякъде по света! Защото аз съм анален педик и то се продавам евтино, за няколко цента :)Аз обичам космоса, лудите говеда и кравари с големи лазери. Най-обичам да ме разтриват изотзад с големите си твърди лазери, в компанията на еврогейове, кончити със готини и сладки вурстове, който са ми любими. Аз съм най-добрата анална фея за лудите говеда с големи и твърди лазери. Факт!

Отлично описание на путлерастите. АКо47 отново призна, че е педалче

Надявам се, че не си чел след първия му ред! :)

От спящи красавици...срещу заплащане...

От къде това обсебване от оръжия и войни у Стоян Гогов, който уж трябва да е редактор на технологичната секция? Не е нормално някой да е толкова обсебен от войни, оръжия, бойни действия. То не бяха класации на оръжията на държави, прегелди на танкове... какво става, няма ли някой да провери неговото психическо здраве? Освен ако това не е политика на Дир.БГ, да се превръща в някакъв военен журнал.

Кой какви сателити имал не знам, ама май Еволюцията ще продължи с хлебарките....

Ако все пак има война, по-добре да се води в Космоса.

Сега чак разбирам какви бяха онези руски сателити, които се движеха по необичайна траектория към дъното на океана - били са унищожители на подводници!

Аз като истински европдал, гордо мога да заявя, че по съвременни и по-взривяващи се от хамериканските спътници няма! Те стигат на орбита, по-най бързия начин! Просто се взривяват още на стартовата площадка, и парчетата от тях вече са на орбита! ХАхахахахахаах ХАхахахахахаха

спокойно натовци, тези сателити сега се управляват от извънземните микроорганизми ..

Наздоровя, боярщники! Светът трепери пред... лусионните ви изпарения и пушеците на самолетоносача Кузя.

Има флотилия от спящи, препили с лусион пияндурници.

Хой за европуташкия краваристан!Там най-силното оръжие е, якото посиране в гащите! И уплашените врагове, се разбягват от миризмата на посрани краварски гъзове!

АКо47 отново е пуснат от психиатрията. Явно е изпаднал в Биполярно афективно разстройство и се представя за друг., но заради вродената му умствена недостатъчност е лесно разпознаваем.

Не зная има ли Русия спящи сателити. Зная, че САЩ имат около 800 военни бази по кълбото, плюс 12 активни и 3 предстоящи самолетоносача, плюс още морски единици и т. н. 800 бази извън САЩ! Плюс куп сеизмични, метеорологични и други станции по света, служещи (и) на Пентагона. Три спящи сателита ...

... и всичко това за ,,опазване на мира и демокрацията ''

Слепи линка: bg. wikipedia. org/wiki/Ядренисили#/media /File:Nuclearproliferation.svg Вярно че Русия и СССР са съкращавали много повече от САЩ. А и активните модели ядрени ракети на САЩ са от 1970г. (Минутеман 3) и от 1990г. (Тридент 2). Докато руснаците не са спирали да ги развиват.

Значи руснаците са агресивните диваци, които се въоръжават с нападателни оръжия!

Десетки диктаториски режими и стотици терористични организации се борят активно против демокрацията. Дори са малко базите. Трябва да са двойно повече поне!

Мдаааааа, страхотна демокрация натресоха в арабския свят, даже концертните зали на Европа го усещат!

ми се вижда толкова опушен?

Може се движат като руски разузнавателен кораб, излизащ от Босфор, но е по-вероятно да се движат само в мокрите фантазии на изгладнели русофилистици...

ПРЕДИ НЯКОЛКО ДЕНА ЧЕТОХ ЧЕ УЧЕНИТЕ КАЗВАТ ЧЕ МОЕ ДА Е СТИГНЕ ДО "КОСМИЧЕСКО ДОМИНО" - ОСТАНКИ ОТ САТЕЛИТИ МОГАТ ДА ПРЕДИЗВИКАТ ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ ОТ УДАРИ СЪС РАБОТЕЩИ СПЪТНИЦИ И ДА ИЗКАРАТ ВСИЧКИ СПЪТНИЦИ НА НИСКА ОРБИТА ИЗВЪН СТРОЯ .... МИСЪЛТА МИ Е ЧЕ АКО ИМАШ ТРАЕКТОРИИТЕ НА СПЪТНИЦИТЕ НА НИСКА ОРБИТА ,МОЖЕШ САМО С 2-3 "САМОРАЗРУШАВАЩИ СЕ САТЕЛИТА " ДА УНИЩОЖИШ САТЕЛИТИЕ НА ВРАГА - ЗАСЕГА МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ САЩ , РУСИЯ И КИТАЙ :))

хахахахаха..>Абе това да не са ония спътници, които преди 3-4 години, изкараха акъла на лудите говеда, с рязкото си маневриране на орбита?:) Е те руснаците имаха такива системи, много преди лудите говеда да създадат каквото и да е нещо подобно..Най-близката краварска аналогия е от 80 години на миналия век-ракетите АСАТ, монтирани на изтребители Ф-15. Но техния ОГРОМЕН недостатък беше, че можеха да поразяват сателити само на ниска околоземна орбита..А руснаците бяха с близо 20 години по-напред от тях. Руските ИС от 60 години, маневрираха на всякаква орбита, както ниска така и висока, но да бяха камикадзета. Преди 10 години, пред Путин бяха демонстрирали нови орбитални оръжия както орбитални така и с наземно базиране като ракетата за ПРО Нудол. Руснаците официално заявиха, че новата система за ПВО и ПРО С-500 Прометей, ще бъде способна да сваля не само самолети и балестични ракети, но и сателити на ниска орбита. А малко хора знаят, че 87 година когато излетя Енергия, нейния това който уж бе габаритен макет , всъщност бе първата съветска лазерна бойна станция, способна да унищожава балистични ракети и сателити на орбита....И всичко бе унищожено благодарение на говното Горби! Но по-весело! Руснаците са си запазили ноу хауа от ссъветските времена, затова и опитния им авиационна лаборатория на базата на Ил-76 -А-60 е въоръжена с боен лазаер, способен да унищожава спътници на орбита:) И това е бойния лазер, монтиран преди това на съветския Полюс! Така че мира в космоса, ще бъде запазен! Лудите крави най се посират, че ако нещо се случи всичките им драгоценните спътници за милиарди долари, си заминават:)

Аз обичам космоса, лудите говеда и кравари с големи лазери. Най-обичам да ме разтриват изотзад с големите си твърди лазери, в компанията на еврогейове, кончити със готини и сладки вурстове, който са ми любими. Аз съм най-добрата анална фея за лудите говеда с големи и твърди лазери. Факт!

Аз най-ги обичам! Ти нямаш правод а ги обичаш! Аз съм анленплъг, и много обичам да се завирам дълбоко дълбоко в гъзовете на мойте господари...И да ям техните екскременти с кеф:) Както и да ме имат отзаде всичките милиони и милиони мюслита в Педалсъюза:) Факт!

Айде тоя и от спътници вече разбира. Бе нали ти беше тоя дето разправяше, че имало куршуми с изместен център на тежестта. Ако и от сателити разбираш толкова...

Смешко, смешкооооо..Гола вода си ти! Да има такива куршуми смешник! Твойто НЕзнание показва, че не си бил дори в казармата, или си бил мангал в Строителни войски...Факт!

спътниците "Космос......" са шпионски.

Стига сте писали глупости.Минисовалкита на САЩ са копие на минисовлките БОР-4 ,една от които САЩ извадиха от Тихия океан.На борда няма никакво оръжие, още по малко излъчватели.Сиситемата тестваше Йонен двигател ,за който се смяташе че може да бъде използаван в полета до Марс.Оказа се че не става.Тяхата която създава е твърде малка.Руските системи имат поне според това което съм чул 2 системи за унищожаване на противниковите сателите.Едната представлява специални съдове със съчми примерно с 6мм диаметър.При изстрелване към спътника на врага те на практика застват като завеса на пътя му.При скоростта с която се движат спътниците (15 000 км/ч) сачмите буквално го разпръсват на части.Втората е лазерна система и система за РЕБ,подобна на земната си посестрима Хибин.

Симеончо симеончо, тия глупости да не си ги чел в Дума ?!??!

А на сачмите каква е относителната скорост ?

Сляпото превеждане от чужди статии не се отразява добре на смисъла :)

бяха забелязани да се движат по необичайни траектории като заблудени овце!

още преди 40 години от космодрума в пустинята излитаха по 3 ракети на ден!наште стрелби бяха добавъчно!!

руски спящи сателити са като москвичите в междублоковите пространства. Спукани гуми, ръждиви и никога няма да тръгнат.

Е , тези са тръгнали, така, че дай друг лаф.

никога няма да тръгнат, че те отдавна са си там, само последните 3 години -24 бройки и то само на ГЛОНАС .Така че дай някой друг виц

и там си стоят- заспали.

обаче снимката кефи,спящия сателит е ударил където трябва,хихихихихихи

на Париж ... ????

Берлин...

Българската тактика за справяне със Вражеските сателите от най-модерно поколение е най-добра. 1. Немаме, какво да местим. 2. Немаме, какво да изстрелваме Стаелита седи и се чуди, що нищо не вижда, програмистите започват СЕКАКВИ МАНИПУЛАЦИИ по Софтуера и накрая му изгаря процесора

Всички зомбита като теб сте на един акъл....нещо да подскажеш как вариш парцуцата??

Аз Пием Американски Бърбан, щото взимам много пари и не ми е проблемно, както на теб ти е проблемно

Когато преминава 2504 над нас, първо се напикаваме,а селд това два часа не можеме да се сетиме кои сме

аз си пия хапчетата и не се напикавам,вземи пример от мен и си изпий хаповете

Това е първия стадий памперс,след това ще започнете да се посирате но акъл няма да ви дойде:)))

по тебе си ли съдиш:)

Аз съм от космическите квадрати и знам предназначението на сателитите.

"Може би Остапенко е прав и сателитите наистина се използват за мирни цели, но много по-вероятно е те да имат антисателитни способности (АСС), пише в. "Руски дневник". " Иска им се на бояришките. По-вероятно е да са спряли да работят.

Щом медиите си правят труда да го отразят, едва ли става въпрос за повредени сателити. На някой му пречат.

Руските медии са това. Изобщо на никой не пречат. Опитват се да се направят на интересни. Обикновено сателитите им умират до 2-3 години.

теория на конспирацията нта степен,като се започне войната тогава ще се види на кой спящите сателити са по добри,така че дотогава си гледам порното и ми дреме за спящите,а след малко ще се случи вой отляво и от дясно като на война