Коментари - В Русия са убедени, че има извънземни | IT.dir.bg
назад

В Русия са убедени, че има извънземни

Близо 50 процента от хората вярват в съществуването на извънземни цивилизации. В Русия обаче този процент е най-голям.

Обратно в новината

Коментари - В Русия са убедени, че има извънземни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много са тъпи ората. що тръсят некой по силен и по умен от тех? американците какво направиха с индианците? същото ни чака и назе, ората, ако ни набара некой по развит вид...

Няма ли по-умни и силни от вас или от мен, или от който и да е друг човек?

И защо смятате че вярват в извънземни? Да знаете,че аз им пратих снимка на руснаците,от новата си ......

Има 3 неща, които човек не избира: 1) Името си. 2) Родителите си. 3) Президента на Русия.

Творението говори за Творецът. Триединство в природата. 1) Вселената е конструирана от три физически компонента: време, пространство и материя / енергия. 2) Времето се дели на три под интервала: минало, настояще и бъдеще. 3) Атомите на химическите елементи са изградени от три основни елементарни частици - протони, неутрони и електрони. 4) протоните и неутроните са образувани от три кварка; два горни и един долен за протона и два долни и един горен за неутрона, които имат дробен електрически заряд; 5) Пространството има три измерения. 6) Земята е третата планета в слъчневата система; 7) Земята е съставена от три компонента - скали, вода и въздух; 8) водната молекула която е жизнено необходима на живота и е универсален разтворител с уникални физикохимични качества, е съставена от три атома - два водородни и един кислороден. 9) Водата има три агрегатни състояния - твърдо, течно и газообразно. 10) Бялата светлина е съставен от три основни цвята - червен, син и зелен. Господ каза нека да бъде светлина.

През 70-те години на ХХ век например теоретици, работещи над съгласуването на гравитацията и квантовата теория, развиха елегантен модел, наречен струнна теория, в който основните частици на нашата вселена се разглеждат като възбуждания от частици, по-малки от атом, наречени струни. Струнната теория се нуждае от много повече от познатите ни четири измерения. Нашата вселена има най-малко 10 измерения, но другите 6 са толкова малки, че хората не могат да ги открият по конвенционален начин. Във физиката на елементарните частици под елементарна частица се разбира частица, за която няма експериментални доказателства за наличието на вътрешна структура, т.е. не е съставена от други, по-малки частици. Елементарните частици са основните градивни единици на материята; от тях са изградени съставните частици, като протоните и неутроните. Във видимия спектър цветовете са 6 , а като добавка синия цвят е съставен -жълт и зелен Видимия спектър започва стандартно от 750 nm и е до 380 nm.А сега кажете колко дявола могат да се съберат на върха на една игла,много сериознен теологиченспор, през 13.ти ,век и изпратила не малко хора на кладата.

Така наречената струнна теория или нейната подразновидност М - теорията има най-малко 10 ^ 500 теоретични решения, нито едно от които не може да бъде проверено чрез научни методи по дефиниция, чрез дирекни наблюдения и експерименти в настоящето, защото работи с дължини от порядъка на планковата дължина. Тази теория не е научна, а чисто спекулативна математическа. Но с математиката могат да се опиства точно или приблизително както реални физически феномени, процеси и геометрични форми, така и измислени феномени, процеси и геометрични форми. Тоест математичеката достоверност на една теория не е я прави автоматично физическа теория. Затова хората трябва да се фокусират върху чисто научните нетоди а не върху спекулациите и фантазиите ако искат да се занимават с истинска наука. От друга страна на кладите бяха дело на служителите на вавилонската блудница с която нашият свят Създател, Поддръжник и Спасител нарича духовният аспект на папството, което е преследвало светиите на Бога и Неговото спасително слово, защото са искали да живеят според Неговата воля и закон, и са били носители на Божият светлина в света. Звярът който излиза от морето е политичексият аспект на папството и благодарение на него фундаменталаната наука отново е потънала в лепкавият мрак на тъмното средновековие, защото тези хора искат да скрият на всяка цена истината за нашият свят Съдател, понеже тази истина ще направи хората свободни и римокатолическата езическа езотерическа църква ще изгуби влиянието и контрола си върху тях. А Сатана който и е дал своята сила и власт иска да получи чрез нея поклонението на света като на бог в денят за езическо поклонение на слънцето неделя чрез белегът на авторитет на тази богохулна църква - неделеният закон, който е в дирекно противоречие с четвръта вечна Божия заповед започваща неслучайно с думата "Помни". И който ще бъда наложен чрез сила и измаме в целият свят.ият Свят Създател

AbuTalib

1.-МАТЕРИЯТА 5.- осеммерно пространство.

НЕ ВИЖДАМ ИЗВЪНЗЕНО КОЕТО БИ ИСКАЛО ДА КОНТАКТУВА С ШЕБЕК КАТО МУТРЕТО БОЧКО И 3-ТЕ ПАТРИОТУТКИ ... ПОМИСЛЕТЕ СИ ? ЗАКВО МОГАТ ДА СИ ГОВОРЯТ :)) СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА И СЕГА Е АЛЛАХ НА МУТРЯМА (РАДИКАЛНИЯ АНТИ-БЪЛГАРИЗЪМ ):))

"А в същото време отвъд безкрая на пространството умове, пред които нашите приличат на ума на заобикалящите ни животни, необятни, студени и враждебни разсъдъци оглеждаха нашата Земя със завистливи очи и бавно, но сигурно крояха планове против нас. И в зората на двадесетия век настъпи великото крушение на илюзиите." Утре докато бачкам ако не си пусна удио версията на Jeff Wayne пък на! :)

А в България,Франция или Израел никой не вярва,така ли??? Смешници!!!

В Русия също вярват че Путин е велик вожд и затова е несменяем.

От часовете по физика знаем, че гравитационата сила действаща между две физически тела е обратно пропорционална на квадрата на растоянието между тях. F = (G m1 m2) / r^2; Тази гравитационна сила поддръжа структурата на цялата вселена откакто съществува. Въпросът е защото ако вселената се е появила по случайност и еволюира, тази степен е точно 2.00000, а не примерно 2.001 или 1.98? Гравитационното въздействие е слабо в сравнение с електромагнитната сила. По-интересното е че електромагнитното силово взаимодействие между две електрически заредени частици или електричски нетрални частици притежаващи магнитен момент като неутроните, е отново обратно пропорционална на квадрата на разстоянието между тях. И понеже тази сила е порядъци по-силна от гравитационйното взаимодействие, учените могат и са я измерили с много по-голяма точност. До момента нейната стойност установена с точност до 16 - тия знак след десетичната запетая е 2.0 000 000 000 000 000. Въпросът е как се съгласува тази експериментална и наблюдаема реалност с идеята на натуралистите материалисти и еволюционисти за безпричината поява на тази прецизно настроената и красива вселената от нищото в която религиозно вярват?

Обяснението за квадрата е лесно и чисто геометрично, мини пак през часовете за които споменаваш. Как се е появила вселената и защо никой не знае и никой с ума си не твърди, че го знае - освен религиозните шарлатани опитващи се да пробутат тая или оная религия, доста успешно са го правели с векове, само напоследък им се поразсъхна работата. Последното ти предстои да го приемеш, де да видим кога ако въобще...

Ако се върна в часовете по физика какво ще науча там? Започна да разсъждаваш защо обяснението на този феномен е геометрично и спря. Защо? Все пак ако се престрашиш да ми обясниш защо мислиш че този феномен има геометрично обяснение, можеш да продължиш и да обясниш в контекста на геометрията и другите фундаментални силови взаимодействия, при които не наблюдаваме такъв коефициент на пропорционалност. Истната е че атеизмът е фанатична религия която няма научна основа. Същността и е поклонение на временното творение, вместо на вечният свят Бог Създател на всичко видимо и невидимо. В основата на тази религия стои желанието да се върщи грях и да се оправдава грехът, който е във фундаментално противоречие със живота. Още повече вечният живот, който единствено има смисъл. Затова ставаме свидетели как постепенно деградира морала в обеществото. Жизнено важно е човек да може да отбира между лъжа и истина. Между фалшиви религиозни поклонения фокусирани върху преходните земни желания и чувствата, измислени от бащата на лъжата и неговите служители, които искат да заемата мястто на Бога в живота на хората, и истинската вяра в Бога и Неговото могъщо слово записано в Библията, които са фокусирани върху любовта, правдата и небесното царство.

Горният въпрос може да се зададе и по друг начин. Защо силата на гравитационото и елекромагнитното взаимодействие се разпределя равномерно във всички посоки на триизмерното пространството, така че повърхността на всяка мисловна сфера с център източника на това въздействие и радиус (r), тази сила да е константа? Какви физичекси характеристики трябва да има това триизмерно пространство? Можели да се деформира ли не?

За марсианците тази степен е точно 2.001, а за венирианците съответно 1.98... Ние сме по средата.

Фантазираш.

Браво за Ленин.Това е патриот.Тук оплюхме и Ботев ИЯворов и Смирненски иВапцаров.Да благословим ходжите и ....

Не те знам кого си оплювал но тук не видях подигравка с Ленин или с когото и да е освен с нископълзящия автор на въпросното стихотворение. Подигравка на която той сам е станал автор написвайки го (не ми се търси кой е а и не ме интересува особено, поредният руски слуга).

ама те руснаците са ги виждали дори... след няколко литра химия за кенефи

Трябва да си много непросветен /не само мнителен/,за да повярваш, че в безконечата вселена ти си единствения !! Убеден съм, че има много други животи, различни на нашия, разбира се...Човекът използва само 5% от сивото си вещество и когато надвие по ум "изкуствения интелект" и достинге многократно неговия капацитет - едва тогава ще може да направи връзка със събратята си по разум. Смятам, че не сме дорасли за такава среща и тя няма да е скоро ...

Защо човек който не вярва че във вселената има много други живи същества различни от нашият трябва да е ограничен? Вашето мнение на сляпа вяра ли се основава или на научни факти? Ако се основава на научни факти ще е научно, но ако се основава на сляпа вяра ще бъде религиозно. Като атезима. В действитленост за човек е достатъчно да познава физическите и информационни закони, а също и универсалният закон за причината и следствието, който гласи че няма следствие без и по-голямо или равно на неговата причина, за да му е ясно че живот не може да се самозароди. Той произлиза само от живот. Но животът който не се поддръжа загива. В реалният свят в който живеем имаме обратната тенденция на тази пропогандирана от религиозните атеисти. Следствието винаги е по-малко от причината. Затова например коефициента на полезно действие е винаги по-малък от единица. Нашият свят е организиран отгоре надолу защото информацията която стои в основата на организацията на всички физически системи и дефинира тяхното предназначение и начин на взаимодействие между техните елементи и с другите системи, произхожда винаги от мисловният процес на съзнателно интелигеннто и морално същество със свободна воля. Свободната воля и морала са взаимно обусловени и не могат едно без друго.

К

Закон за причина и следствие НЯМА. Смешен си в опитите си да смесваш физика и теология. Това, което се опитваш да пробуташ е някаква обожествена форма на закона за запазване на енергията. Но както сам си се изказвал, че твоя Бог е пастир на стадото си, явно ти си най-голямата овца в него.

Естествено следствие на няколкото десетилетия масонска комунистическа пропаганда на религията атеизъм, която няма науна основа и чиито прозелити проповядва естественеият произход на вселената и живота в нея, когато този произход в действителност е свръхестествен и се дължи на волята на нашият свят Бог, е хората да вярват в извънземни. Ако се замислят по-дълбоко и се вфледат в Творението ще разберет колко е далече тази сатанинска идеология от реалността в която живеем. Извънземни има, но те са в Божието царство и са създадени от вечният несътворен всемогъщ и всезнаещ Съдател на всички видимо и невидимо, по чиито образ е създал и нас хората за да Му бъдем светии.

Брат, какво си пил?! Какъв свят бог те мъчи?! Бок е измислица!

Ти Пи ли си хапчето?!Какъв Бог ти се привижда?Те Поповете не вярват а ти си Много зле

Във вселената има 19х10^21 земеподобни планети по съвсем груби сметки - подобни по размер и на сходно разстояние от звездите си. Трябва да си рядко самомнителен, за да си мислиш, че само тук е критнало зарчето и другаде няма живот...

А що е "живот" и как е възникнал, можеш ли да докажеш нещо по този въпрос?!

и защо се ограничаваш само със сходните на нашата планета? живот е вероятен и в друга форма и друг химичен състав...

Всеки вярва в нещо! Някои вярваме в Бог, други вярват в науката, трети вярват в извънземни... В крайна сметка невярващи хора няма... и всеки може да извади доказателства за себе си и против другите... Едно е сигурно със сигурност - трябва да се отнасяме добре със себе си и с ближните си, да развиваме обществото към по-добро и технологиите да бъдат в наша услуга, а не ние да им бъдем слуги !!! И да си спомним Ленън!!!

Да си спомним по-скоро другаря Ленин. Той усмихнат гледа от портрета, гледа ни с очите на баща, а в зениците му ясно свети толкова човешка доброта. Той живял отдавна на земята, бил и умен, и правдив, и смел; милиони свои руски братя в битките повел като орел. С хвърковатите му ескадрони на земята правдата дошла. Вечната си радост да догонят, Ленин дал на хората крила А сега ни гледа от стената, гледа ни усмихнат и мълчи. Колко много обич към децата има в тия бащински очи! Ленин! Той за труд ни дава сила и на всеки казва: Смел бъди! Сочи като в приказка красива пътя към далечните звезди.

LOL, това едва ли е преводно, толкова нископълзящи руски слуги съм виждал само в БГ. Имаше и една стихосбирка на времето за не знам кой си рожден ден на Т. Живков, "априлски сърца". Недостижима низост, сума познати имена бяха пълзяли.

Изглежда, че всички архитекти на пирамиди са учили в едно училище и са живяли в едно и също време. Факт е също, че много ключови изобретения са изчезвали за векове и после същите са били преоткривани от съвсем различни хора без никаква връзка. Тоест, така би изглеждал инкубатор за памет, която се самовъзппроизвежда по точно зададени параметри. Така, че единственото място където могат да бъдат "извънземните" е в аквариума на този същият, изцяло непознат свят, който остава невидим отвътре, поради огледалния ефект.

като архитект, щото тръгваш с някъкви глупости на тема архитекти, искам да ти кажа една "тайна", най-стабилна възможна структура в условия на гравитация е пирамидата. Земи шепа пясък и я пусни на земята, какво се получи - няква пирамида. И в която и точка на земята да си пирамидката е буквално еднаква като отношение на височина, страни, ъгъл на страните ... Еми и дедите ни са го забелязали това и при липса на знания и умения за строеж на небостъргачи са действали по аналогия от природата. Виж ако някой наш древен прародител беше построил Бурж калифа с технология аналогична на днешната на секундата бих се съгласил с глупостите.

И аз вярвам, че има извънземни. И всеки, който не вярва за мен е доста умствено ограничен. Вселената е безкрайна. И Айнщайн го е казал.

Айнщайн е казал, че вселената и човешката глупост са безкрайни. Но за вселената, не бил напълно сигурен.

А аз съм сигурен,че руснаците след като си пийнат шампоана и ги виждат дори....стават видими за тях за разлика от останалите хора:))))))))

Ами естествено - нали един от тях им е президент.