Коментари - Русия показа новия си боен робот (видео) | IT.dir.bg
назад

Русия показа новия си боен робот (видео)

Бойният робот "Нерехта" е разположен на компактно танково шаси и може да се управлява и от новобранци.

Обратно в новината

Коментари - Русия показа новия си боен робот (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Като малък преди 25 години има играчка съветски танк с дистанционно управление по кабел, който изстрелваше малки топченца на около метър разстояние. След 25 години руснаците са построили по-голяма играчка и са открили радио вълните!!! Значи и като малък съм имал боен робот, пък аз да не знам!

няма екипаж??!!! значи за нищо не става! на руската техника най опасното нещо е пияният и екипаж!

Какво и да казват лизачите на краварски гъзове, господа продажните козяци, фактите са си факти! В наземните дронове и морските, всички са светлинни години след руснаците. А руснаците вече се доближават до нивото на кравите във въздушните дронове.

Тоест скоро въздушните им дронове ще мучат и ще дават мляко?!?

Страхотен робот. Нещо като играчките на сина ми с дистанционно. Виж, кола с автономно управление, това може да е робот.

като изкарат свестен автомобил, или компютър ще ме впечатлят. Дотогава си остават империя на злото

Баце ти да не си комунист!? Защо искаш от държави да произвеждат коли и компютри, то даже и в Китай вече подобни компании са с никакво или минимално държавно участие. В империята на злото даже и военната индустрия е в частни корпоративни ръце, разбире се в Русия нямат такава олигархия, която да може да бъде свобно оставена, като сащианската сама да си организира държава, купува, застрелва, вербува свои и чужди президенти....

Аре стига, верно ли?

Компютъра дето управляваше Бурана и досега няма равен. Нищо че беше лампов. Но от тогава няма написан софтуер дето да работи без грешка като този на Бурана. Програмистите на Шура Бура бяха номер едно.

до като чака някой да мърда пръста не е робот, а машина... щом започне сам да се контролира и избира цели - вече е робот

Ммм, върпос на семантика, робота не е свободомислещ синтетичен организъм. Робата е автоматизирана машина. Примерно един дрон си е робот, щото въпреки че ти му цъкаш на къде да фърчи, самото летене той автоматично контролира, а то си е сложен процес изискващ, множество изчисления.

Руските часовници най-бързите в света

Соросните идиоти - най-големите идиоти на света. :))

Ето това е наистина висока технология, а не ширпотребните айфони на Епъл. В този вид роботи Русия води пред САЩ, за разлика от временното си изоставане в безпилотниците, което почти се наваксва. Докато краварите тука имат много да догонват, ама как няма да изостанат, като първо притокът на високоинтелигентни мигранти при тях секна, и второ, почти си нямат хабер от сухопътни военни действия, щото претендират да са морска и въздушна сила (то ако питате мене, те и такива не са). Вярвам на Русия и виждам светлото й бъдеще, и чакам възмездието за огромното пропагандно нарочване от страна на Запада спрямо братушките, чиито високи технологии са най-добрите в света именно защото народът им е качествен, с таланти и добродетели!

300 хилядна американска пехота за месец изрина окопана милионна иракска армия на Садам. Чудно ми е защо руснаците си хвърлят парите на вятъра за да наемат такива дебили като тебе. Явно няма по-добри кандидати и се налага да наемат боклука като теб.

И продължават да рият ... вече 30 години .

Пълно с оръжейни разбирачи под мен. А те всичките били смешници.

Виж се тебе си - бит селски хомосексуалист.

Хибриден сайт! Ще ви съдя, че ми губите времето, а не ми публикувате коментарите! Това е ИЗМАМА! ЛЪЖА!

"Ще ви съдя, че ми губите времето..." успех в съда (или на 4ти км.) :)))))))))

Хибриден ДИР! Избирателно се публикуват коментари. Жалка работа... Хибридна мЕдия!

"За да се създаде и произведе нормална кола са необходими инженери а не ковачи и дърводелци. Не знам друг такъв народ дето да е толкова зле със техниката." Демек трябват ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА, а такива в Русия не стоят, защото са подтиснати и за да успеят трябва да са част от системата и следователно да продадат душата си на Дявола! Които има малко повече акъл, първото нещо дето осъзнава е че трябва да се премести. Или да остане и бива тъпкан и използван от ИДИОТИ!

Чета и не вярвам на ушите си. Дивите рашъни се мерят с "краварите" по техника. Годината е 2018, а те още Каубоите не могат да стигнат. Каубоикоското общество е било много по напреднало от настоящия колхозник. Мъка, мизерия, глад, алкохол и лепило, това е Путинска-Рус 2018!

"Дебилче, студени спойки има и при промишлен монтаж. Да не говорим, че ръчният монтаж осигурява визуален контрол на спойките - нещо, което при машинният монтаж липсва изобщо." Ахахахаа... Простотията не ходи по гората!

Това сериозно ли? Абе дира, матряла хептен го подценихте да е..

Гогов, май си учил недоучил! Робота няма нужда от управляване! Робота си се движи сам и е автономен! Тва чудо дето си го изтипосал не е робот, а играчка с дистанционно!

Какво стана с онази гипсокартонената Армата? В Сирия не я видяхме, на танковия многобой не я видяхме?

Няма как да я видиш! Не е приета на въоръжение... :)

По-нови играчки имат ли, че това клипче е от 2015-та? Роботчетата на BostonDynamics са доста по-иновативни и интелигентни.

Посочи ми кой робот на Boston Dynamics е изпробван в реални бойни действия????

Чие производство бяха дроновете всели паника в руската база в Сирия?

Щом не си чул значи не е трябвало да чуеш. Там не се хвалят с новите си разработки, защото това не е новина, а изтичане на информация.

А нормална кола кога ще измислят и произведат руснаците? Айде, да не е на световно ниво. Но такава, на която дръжките на вратите да не ти остават в ръцете. И като тръгнеш - да не мислиш дали и кога ще пристигнеш?

За да се създаде и произведе нормална кола са необходими инженери а не ковачи и дърводелци. Не знам друг такъв народ дето да е толкова зле със техниката.

Смятай колко са зле краварите, щом последните 10 години все на дърводелците и ковачите разчитат да ги разхождат до МКС ...

руски двигатели за своите ракети носители?

Само не писаха със какви въглища се движи -лигнитни, антрацитни или със дръвца. Ако е надежден като Арматата дето закъса насред Червения площад та бяха нужни два влекача да извлекат "чудото" на руската инженерна мисъл - без аналог в света - то не ми го хвали.

Първо никакви влекачи не е имало. Второ Армата беше спряла за да си тества спирачките ! Я си представи ако спирачките откажат, и танка не може да спре чак до Брюксел !

Спирачките ги видяхме. Потеглянето се осуети.

Руснаците създали боен робот с изкуствен интелект. Роботът избягал в САЩ и поискал убежище.:)

Ем, то колко да му е "акъла" на един боен робот, не вярвам да е повече от на "наште" "демократично" "мислещи".

Като гледам цената на долара, надали си струва да ходиш в САЩ, за да работиш за тоалетна хартия.

Ми като не искаш да работиш за тоалетна хартия, ходи във великата рус да работиш за рубли докато е изгоден курка към долара щото до края на годината се очаква 1000 рубли за долар. виж за какво цифра ще работиш - при средна заблата от 300 долара ше получаваш цели 300000 рубли. Внушително - а?

хахаха що за дебил трябва да си за да го кажеш. Ами ходи в Русия да работиш за 160 долара.

Нормално, руснаците изпревариха краварите в областа на наземните бойни роботизирани платфори със светлинни години, създадоха дронове като Платформа М, Стрелок, Нахлебник,Уран-9, Соратник-като той дори убиваше краварските Джихади Джота в Сирия, има клипчета с него как убива джихадисти в туба... ...кравите имаха интересни проекти, като Крашър и Черния рицар но си останаха само с тях, така и не успяха да ги доведат до ум и разум... За момента още имат превъзходство в областа на въздушните дронове, но с постъпване на въоръжение на новите руски дронове Алтиус и Орион П и това превъзходство се стопява....

Кьорав въздушен дрон не могат да направят - ползват старите израелски Форпост, ама иначе на 'светлинни години'.. Ей, да вземеш да изтрезнееш най-после!

Изсра се лаика неподготвен, а Алтиус и Орион какви са ве смешко?:) ЕДИНИЯ Е СТРАТЕГИЧЕСКИ ДРОН, А ДРУГИЯ ТАКТИЧЕСКИ!! Я кажи какви наземни дронове имат кравите, които наистина да стават за нещо, а?

Най- интересеното фактически е че такива бойни роботи рашките правеха и през Втората световна война. Ама тогава не намериха много разпространение.

... видя ли каките с поялници от 80-те, дето лепят "високо прецизната електроника" на едни платки, дето и аз правех по-добри от тях на ръка, и от това се очаква надежност? Ква надежност, кви пет лева, хората по света използват промишлени роботи за направата на печатни платки и електроника, като човешкия фактор го няма.Това не е ясно точно в коя дупка като рипне, и ще се обади някоя студена спойка, и роботчето ще си остане там, или ще почне да гърми по управляващите го. Технологията на руснаците просто кърти.

Дебилче, студени спойки има и при промишлен монтаж. Да не говорим, че ръчният монтаж осигурява визуален контрол на спойките - нещо, което при машинният монтаж липсва изобщо.

Дааа, Визуалния контрол е проводник. Абе писал съм ти, че си много тъп. Спри да се излагаш.

Тук по изключение ще се съглася с теб. Ной-качествени са платките споявани ръчно от квалифициран оператор.

Не се стряскайте ! От 15-20 години всички големи производители на оръжие работят по въпроса. Дроновете /летящите и подводните/ не са ли аналогично създадени ?

Откога чакам новината, че Русия произведе хладилник, кафемашина или пералня (не говоря за автоматична-мисия невъзможна)!

И аз така. На комуноидните мужици само оръжия са им е в акъла. Нещастници.

Отиди в Технополис и се поинтересувай колко от пералните са произведени в Русия. Защото аз на прима виста се сещам за две марки.

Едната е от Латвия, другата от Литва.

Айде, соросовите предатели пак се накензаха. Ми вие кво искате да спреля бе, кебапчета ли??

Танк с 12,7 (смях в залата)? Гениально!!

12.7 мм е достатъчен да махне някой зад тухлена стена или да направи някой Хамър на цедка.

Клипът е публикуван на 28.10.2015 г.

... чието управление и прицелване става само с няколко докосвания на пръста по сензорен екран.

РУСКИ сензорен екран- не пръсти а чук ще трябва..

harbinger

Кой каквото и да прави и делает в Рассиюшка, накрая резултата изглежда като танк или ракета. 70 години увреждане.

Като показваш танк на какво искаш да прилича? На малоумен соросоид ли?