Коментари - Русия тества нови арктични зенитни ракети | IT.dir.bg
назад

Русия тества нови арктични зенитни ракети

Русия тества нови зенитно ракетен комплекс Тор-М2ДТ, който е предназначен за арктическите райони на страната.

Обратно в новината

Коментари - Русия тества нови арктични зенитни ракети | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да може да види някой по който да стреля. Практиката в Сирия показва че ватните боклуци не виждат нищо, нито томахавките, нито Ф-35. Нищо не вършат тези ватни системи.Пияните руснаци в Сирия сами си признават.Всичко при тях е фейк. 1. Наша система ПВО С-400, которая развернута в Сирии, на авиабазе Хмеймим, чисто технически не смогла бы сбить американские Томагавки, отмечает полковник запаса, член Экспертного совета коллегии Военно-промышленной комиссии РФ Виктор Мураховский... 2. США и Израиль подтвердили С-400 бесполезны перед американскими F-35 . С 400 не смогла ни остановить, ни распознать израильский F-35 во время атаки военных объектов в Сирии. В Израиле выразили восхищение оперативным потенциалом нового истребителя 5-го поколения американским F-35, перед которыми новейшие русские системы ПВО оказались бессильными.

много добре виждат на майкати п,,, дислоцирана на околовръсното шосе

се изгражда праведен образ на типичния руснак: -Облечен с протрита ватенка и обут със скъсани валенки. -Кльощав и пиян на кирка, държи в едната си ръка бутилка самогон (защото няма пари за нещо по-свястно). -Живее в дървена колиба насред тайгата или в хрусчова комуналка в москва. -В ръката си държи "супермодерно" пушкало. -От грамофона се разнася вой на сталинистки военни маршове. -На улицата го очаква модерен танк, въоръжен и с модерни зенитни ракети. А Наташка си продава бръснатата слива по "гейропата", за да има все пак някакви пари в семейството...

Дежурните, разчекнати от злоба соросопитеци е пропуснаха да се разлаят и под тази новина. Без и хабер да си имат даже къде е Русия на глобуса. Важното е да се лае, че злобата и ядът не прощават...

А красивите афропитеци не пропуснаха веднага да се хвърлят да лъскат имиджа на Русия. Но могат да се гордеят с това, че съответните служби са им натикали глобус, където е нужно, за да научат поне къде се намира.

Едните изкарват с частни космически ракети телескопи в космоса, други произвеждат зенитни ракети и оръжие за масово унищожение, а вечер удрят чело в иконата на Вожда-джудже и я целуват по православно-славянскому. Съдба

Едните въоръжават терористични организации като ИДИЛ и неонацисти в Украйна; стоварват тежка военна техника във всички прибалтийски републики, очевидно подготвяйки се за война. Разширяват си покритието на AEGIS системата, както и капацитета за атака, в нарушение на множество международни договори. Другите правят зенитни комплекси за защита от балистични ракети.

Съобщението за арктическите ракети е всред научно-техническите постижения на различни страни. Значи в тази рубрика след време ще разберем за пустинните руски ракети.

Браво на совеЦките друзя!Вярно само оръжия делат, но за мир и за трудовы народ. Самая миролюбивая страна вмире, "Где так вольна дышет чиловек!" (в Сибир).

Добре бе, като е толкова изостанала Рашата, народа й е вечно пиян и една пералня не могат да произведат, защо не я думнете, както Ирак и Либия. Наложете си демокрацията, всички ще са щастливи. Няма да го има Путин, всеки руснак ще си има модерна пералня. Не мога да ви разбера защо се мотаете.

Имаме перални, как да нямаме и нови не ни трябват. Казва се "Вятка", произведена '50-те години на миналия век и има само два механични бутона за удобство и да не се чудим много - "Стирка" и "Отжим"

освен средства за унищожение да са създали?

по-надолу са питали, как е възможно един свестен елктроуред да не можеш да направиш, един автомобил, компютър, велосипед дори, пък да говориш за точни оръжия и т.н. веонни и космически технологии. Нещо не е естествено тук, има нереален ход на нещата, щото първо ти трябва развита икономика, висок стандарт на живот, неща които да накарат хората да повярват, че има нужда и нещо да се брани, а сега само празни приказки, колко богата била на полезни изкопаеми рашата и те това требвало да се пази, а каква полза от това богатство, никой не обяснява, нито са швейцария, нито се очертава въглеводородно бъдеще, да го пазят за някъде, нито са развили хайтек индустрия, роботика, електроника, интернет услуги, нищо, само мафия, панели, десетина милиона милионера заляли западния свят, още толко в кочината си стоят и 120-130 млн крепостни идиота в провинцията им, радващи се на такива новини колко много оружие имаме.

Руснаците имат В ПЪТИ по- ефективно оръжие от западните колониалисти, и дано не се наложи на последните да се убедят лично. А колкото до простотиите ня няколкото вековни соросоида - керванът и кучетата - вие го знаете.

в Кримската война, за Берлинския договор, в Студената война, за Косово 1999та, не спасиха саддам, кадафи, гледам и на асад му се е затегнало от известно време

Ами щото в Косово се месиха тихомълком и не искаха още една страна като Сърбия на страната на НАТО. При Садам не се намесиха въобще втория път щото беше почнал да се обръща повече към САЩ. С Берлинския договор си присъединяват Южна Бесарабия и част от Кавказ. Гледам, че Асад още си е там. Та не знам какво точно имаш в предвид.

Руската федерация е 140 милиона, от тях руснаци са 111 милиона и затова в Русия стана, като в Египет - започнаха да стрелят по християни и църкви. Та - руснаците не могат нищо да опазят.

Абсолютма ЛЪЖА. До края на 21-ви век 500 милиона души ще живеят в Съединените щати. Русия ще има 100 милиона души. Американското население ще бъде християнин. Населението на Русия ще бъде предимно мюсюлманско.

В 'ПЪТИ по- ефективно оръжие', пък пиндосите все пак успяват да продават повече от скъпото си неструващо за нищо оръжие... ПО-УМНИ ще да се тогава ;) Простадападладеиш!

harbinger

Ефективно, ама само на картинки. Питай ония от ЧВК-то, колко им е ефективно! Още празнувам!

Целият свят видя модерното оръжие на руския елитен спецназ от Вагнер. От това супер-съвременно оръжие остана само: Салат "Вагнер".Пища быстрого приготовления. Красиво улетел в воздухе ватногого био-мусора. Россияне не только живут в прошлом, своим отсталым сознанием,они еще и воюют оружием из прошлого, непригодным даже на то, что-бы остановить козопасов.

Интересно, дали ще има ден, в който в раздел "Технологии" да не се съобщава за ново руско оръжие?

А още по-интересно ще бъде ако един ден има новина в технологии от Русия, която да не е свързана с оръжие или средства за отнемане на живот. Няма ли някой ден да има поне... "Русия създаде първия си дефибрилатор..."

"Учени от Москва разработиха дрон-дефибрилатор, съобщи RT в понеделник (24 юли). Безпилотникът може да достави медицинско оборудване до всяка точка на града. Нужно е човек само да следва указанията на дисплея и да ги приложи на пострадалия. Техниката самостоятелно прави ЕКГ и преценя необходимото количество заряд за оказване на първа помощ." Ето го отговора на твоя въпрос. Ма го няма в ДИР-а естествено. Не е интересно на такива като теб. Ще трябва да се замислиш как пак да плюеш по руснаците а в дир-а си готов - отваряш, виждаш Русия, и почваш.

Едва ли, не виждаш ли, че всичките им статии са преписани от други източници, в голямата си част - руски.

а за мезе на бояришника стават ли? а горивото им става ли за пиене?

Ако новото противоракетно оборудване беше американско, то щеше да е повод за фукня колко били бързи и колко били неуловими руските ракети и щеше да се превърне в повод за разработване на още по-бързи и още по-неуловими. Този път поне са на път да им се получи, защото няма да допуснат грешката, която допускат при производството на перални машини - да пропуснат да ги оборудват с бойни глави.

ракети автомати една прахосмукачка или автомобил не можаха да направят като хората ако всички държави започнат да правят ракети русия пак ще са последни клоуни

нещо - модераторчето е напушено май? Оставя видими само соросовите дрисни и трие коментари?

верно ли ма другарко?бе една пералня не можели да направят а самите САЩ ги обявавявт всеки ден за супердържава и супер хора -13 руснаци планирали дневният ред в гетото и избирали президент.Представям си ако бяха 26 досега да са им избрали два президента - перуката и лудата крава едновременно.Американският слон -най големиат слон на дървени трпучета.

А дали тъпата вата, в алкохолно вцепенение е успяла да смели, че земята е кръгла и да ги прати там с правилните координати? Щото дъртите американски ракети направиха за смях най-новите алкохолишки системи и една ракета падна, че я бяха програмирали за погрешния космодрум

И-и-ииии, с мъничко закъсняха, иначе щяха да направят на прах самолети и хеликоптери, дето трепаха руснаците в Дейр ез Зор.

И добре че закъсняха, иначе щеше да има летящи към земята руски тенекиени ковчези, на които някои викат самальоти