Коментари - Русия разработва нов лек и плаващ танк | IT.dir.bg
назад

Русия разработва нов лек и плаващ танк

Русия разработва нов лек танк амфибия, който въпреки по-слабата си броня ще разполага с едно от най-мощните оръдия в армията на Русия.

Обратно в новината

Коментари - Русия разработва нов лек и плаващ танк | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A на снимката - ИТАЛИАНСКИ танк Руският е виртуален, основан на думата ЩЕ

"...би била непригодна за руския терен..." Кой е казал, че е за руския терен?

Някаква новина за руско изобретение, различно от оръжие има ли?

що бре треперят ли ти гащите..

И аз започнах да разработвам един подобен танк.Нямам скици или 3D картинки.Ама вижте как изглежда италиански лек танк..нещо такова ще. Абе не ви писна да четете и да коментирате лаладжийски история.

Отдъхнах си! Бях се притеснил, че днес совеЦките друзя не са измислили някакво ново орУжие за мир, но слава Богу те не спират да творят в защита на мира и срещу империализЪма, капитализЪма, САЩ и Сорос! Путин, Тито, Димитров!!!

Споко! Те защитават света от краварската педокрация, носена навсякъде по света на крилете на краварските крилати ракети и бомби с обеднен уран! :)

А притеснява ли те фактът, че твоите френдове - хамериканците, харчат годишно 12 пъти повече пари за война от совецките им друзя? Или че продават на света годишно 1.5 пъти повече оружия от същите друзя? А техният президент, бай Дончо, както нежно го наричате във вашето племе, първата му работа, след като стана президент беше да иде в Саудитска арабия, да изиграе един танец със саби и да им обещае оружия за 120 милиарда американски лева, зер те са най-добрите и миролюбиви хора в целия свят и най-големите френдове на Америка-фърст. Всички тез факти предизвикват ли вълнения в тревожното ти сърце, or not?

Гумите дават мобилност, веригите проходимост..руснаците вече си имат един лек танк, койято няма аналог на Запад. И това е руския 2С25 Спрут-СД...Сега европедалите ще почнат да квичат, за това че е без аналог! Ми да! БЕЗ АНАЛОГ Е!! Защото Спрут е единствения в света лек танк, който освен че е и амфибия, освен че е въоръжен с оръдие 125мм като основните бойни танкове...НО И МОЖЕ ДА СЕ ДЕСАНТИРА ПО ВЪЗДУХА, С НЕГО СА ОКОМПЛЕКТОВАНИ РУСКИТЕ ВДВ!!!! Я сега кажете кой краварски танк има сходни характеристики?! Не говорим за прототипи или за извадените от въоръжение краварски танкове Шеридън, а за серийни танкове приети на въоръжение и до днес!

Демек с вериги не е мобилен?!? Я пробвай пак

Ихааа ! А като му сложат и новия атомен двигател от новата крилата ракета - еша си няма да има !

чудесен е и не му трябва да е пригоден за руския терен той е разработен за да въдворява ред по еврогейски пътища, очакваме го на парада за деня на освобождението от либерално иго другата година в Лондон

Ама първо трябва да направят паяк за него.

Чак догодина? 2 шишета боярищник и може още сега!

Липсва му най-важната характеристика на плавателно средство баланс. Лек отдолу и тежък отгоре във водата означава обръщане.

Поредният всезнайко, който не е и чувал за понятието "метацентрична височина" (МВ), която зависи от потопения обем на дадено тяло и от площта на водолинията в даден момент. Ако МВ е положителна, то плавателният съд е устойчив. Контейнеровозите с хиляди пълни контейнери над линията на газенето са си 100% устойчиви.

и от центъра на тежестта зависи

Защо ДИР ни занимава с руските фантазии?? Тоя проект е нероден Петко!!

че малко ли те занимават с реалността на Паси и НАТО.

Ясно - база на БТР, с купол на Т-90... С една дума - Мутант-хибрид! Но пък може да се окаже ефикасно, кой знае...

Най-хубавото средство за бракониерстване в чужди териториални води.

Поредното доказателство че руснаците се готвят да воюват на чужди територии. Който има имперски амбиции трябва да има всякакви оръжия подходящи за използване във всякакви условия и терени.

Плаващи танкове, летящи подводници, творения плуващи в алкохолни изпарения. Щуротии можещи всичко но не и това за което са предназначени.

Прав си! Те плуващ кораб не могат да построят, та ...... :-)

По-страшното от руски танк ... е пияният му екипаж

леко танк-ченце за товарищ путя за разходка по френската ривиера. можеше поне да е кабрио ... ама то ЩЕ е във версия М

Ама той, френски ма.

ватенките още не са го проектирали, а гадните французи вече са го изкопирали !

ти остави франсетата копирали , ама го и построили и въвели на въоръжение :))) ... как викаше навремето кулеков: шъ съ оправим! :))) ... ти виж по-горе дежурните тролове какви сълзи от умиление ронят, че и тактико-технически данни фантазират :)))

Стори ми се "лек автомобил" и се зачудих, но като погледнах пак - то било "лек танк", зачи всичко си е а мястото.

ми безаналогов автомобил ЩЕ е - стрелящ и боядисан в (грозно) зелено

(грозно) зелено - да се чете "сташно" дружелюбно зелено.

Това нещо дали може да лети?Защото амеруканците се готвят за космическа воина.

Руският лек танк - най-лекият лек танк в света. Рее се като глухарче из небето на пропагандните лъжи.

Тия само оръжия правят. За друго не им стига акъла. Мислят само за разрушение.

От известно време печелят повече от износ на продоволствие, отколкото от износ на оръжие.

3евзек

Нефт и газ не се произвеждат, а се копаят.

Оръжието може да бъде и средство за защита. Всичко зависи от военната доктрина.

Руснаците отдавна имат нещо дето плава и е въоръжено с 125 мм танково оръдие. Тъсете със Спрут-СД или по-новата -СДМ-1. Освен това може да се десантира от самолет. Последното, по всяка вероятност, няма да е достъпно за споменатата версия на "Бумеранг"-а. Същото не е достъпно, за никоя друга машина със съвременно танково оръдие. Колесната система няма някави големи предимства, но може да заеме своя ниша. Времето ще покаже, къде и как.

Ееее ама тези новинки не спират. Да не забравите да пишете за Лада че, още е наѝ добрата кола след като си чакал с вноска 20 години...

Шаси на Лада!?

Това не, но с два двигателя от молотовка с отделен съединител и скоростна кутия всеки - както знам БТР-ите им, цяло приключение беше да се превключват скоростите - като нищо.

Предназначен е за десантни операции . Лек , бърз , с голяма огнева мощ .

Значи да очакваме руски десант някъде скоро. Дали пък Варна не беше тяхна?

Ако беше ходил казарма щеше да знаеш как се пази родината и нейните духовни граници !

руско ЩЕ.