Коментари - Русия възражда ядрените си влакове (снимки) | IT.dir.bg
назад

Русия възражда ядрените си влакове (снимки)

Русия извърши успешен пробен пуск на междуконтинентална балистична ракета, която е предназначена за възродената програма с „ядрени влакове“.

Обратно в новината

Коментари - Русия възражда ядрените си влакове (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руски подлоги, колко ви платиха да рекламирате по 24 часа в денонощие "славното" руско оръжие?

Някой може ли да ме светне защо е цялото дрънкане на оръжие. Айде преди ясно:капитализъм срещу марксизъм, светло бъдеще срещу "гниеща експлоатация", "човек за човека - вълк или брат" и други дрън-дрън. Ами сега, като и при едните и при другите командват парите, и едните и другите се молят ма Мамона? Май става дума само за големите хапки и на кого да си даваме принадената стойност? Иначе, като гледаш филмите - и едните и другите все са от "добрите", зависи само от къде е сценаристът. Айде да не ни правят на улави. И едните и другите!

Западът винаги е имал нужада да плаши населението си с лош голям външен враг - хем да е послушно, хем да се събират големи данъци, с които да се плаща на оръжейните концерни, които плащат предизборните фиаско-та. Традиционно, трън в очите им е православното християнство и най-голямата представителна държава - Русия (за какво, си мислите, че не са си вдигнали пръста да спрат турците през 14 век да ни прегазят?) Русия е лоша с много неща. Първо, християнството не се подчинява на Рим и Папата няма никакъв контрол, което за тях е по-лошо от това да са мюслита. Второ, Русия не е взела страна в конфликтите между Англия и Франция, съответно Бонапарт яде пердах, после Прусия изчезна, после Хитлер яде катюши (още завиждат на Сталин, че обра овациите на 6ти май 45та), ядрена сила е, която през комунизма беше почти неуправляема, а сега още по-малко; владее 3/4 от световните запаси на каквото се сетите, скубе западняците със скъп газ, а западът е 100% зависим от газ, а сега не позволява на американските компании да сложат ръка на запасите в Сирия и да си прекарат газопровода от Катар през Сирия и Турция за Европа. И пречи на добре измисления план да провалят Асад с революции. Американците се страхуват не просто само от Русия. Те се страхуват Русия да не се съюзи с Германия, че тогава жална им майка на американците.

Нищо ново под слънцето, бяха и ще бъдат най-голямата заплаха за цивилизацията на земята, поне докато ислямистите не получат ядрено оръжие....

В Ютуб има няколко видеа - руски военни изстрелват ракети. Полита ракетата 5-10 метра във въздуха и им тупва на главите..... ...най-хубавото от всичко е, че видеото предава звук и картина, но не и миризма!

Гадни, тъпи, фалиращи Американци! "Космическият апарат Cassini започва серията от спускания към Сатурн, в края на които сондата ще бъде "потопена" в атмосферата на планетата." - цитирам ДИР.БГ Кви ли са им пък ядрените ракети, дето могат да влезат в кабинета на Путин направо през заключената ключалка! Това правят хората, а не паровози от времето на Джеймс Уат!

Ще пускат ли,бушмените?

Нема нужда, ще ги крият в самоходни самовари, лошото е, че пушекът ще ги издава, къто този на ръждясалото корито Адмирал "Кузя", дето руснаците го считат, че бил самолетоносач! Мухахахахахахахахха!

корекомковски неудачници във форума... Не си проектирайте несполучливия личен живот във всяка новина. Раздел Технологии всеки път се превръща в наддумване на няколко реално запознати човека с куп комплексари, които си мечтаят за вносно уиски. Това, че една страна не произвежда всякакви боклуци, които могат да се награбят на разпродажбата през черния петък, не означава, че не е велика. Прочее, по официални статистики бедността в САЩ придобива заплашителни размери. Следва да се замислите дали все пак в най-силната и лъската икономика (а ако можете да отидете по-надалеч - и в самата система) няма нещо тотално сбъркано. И дали въпросното не се поддържа именно благодарение на такива като вас.

Това он "Наръчника на пропагандиста - 1977" ли го копи-пейстна? Сега сме 2016-та, драги ми Смехурко! Има Интернет, има цифри, голи приказки вече не вървой! Мухахахахахахахахха!

Добре казано. Самият факт, че Русия произвежда космически технологии и усъвършенства непрекъснато ядрения си арсенал говори достатъчно за технологичния потенциал на тази нация. Фактът, че не произвежда Мерцедес, БМВ или айфони не я прави технологично изостанала - просто въпрос на приоритети.

Защо обичам братушките? Ми щото са непукисти! Рускатата империя рухна, майната и! СССР рухна , майната му! Руската Федерация наполовина рухна (БВП-то за 2 години се скукожи наполовина), майната и! Путин продаде половин Русия на Америка, майната им на всички споменати! Докато има картошка и водка руснака е непобедим!

Главчо, свери си пак фактите. Путин изкупи половината Русия от Америка през последните две години, докато китайците изкупуват щат след щат. Дори "Златен глобус" купиха, хах. Историческите ти справки са неадекватни, понеже и Британската, и Римската, и прочее империи вече ги няма. Колкото до БВП-то... ако не си забелязал, в наши дни понятията икономика и финанси се движат в паралелни коловози (може би и вселени дори). Каквото и да е БВП-то на Русия, поне не се поддържа от всевъзможни финансови балони, ипотеки и хедж-фондове и няма космически външен дълг.

Всъщност не си в час, провери фактите защо Доналд Тръмп дойде на власт: 1) За последните години САЩ за изнесли в чужбина 12.5 млн работни места и цели градове са обезлюдени и станали на престъпни гета. 52% от черните в САЩ не са работили никога... Престъпността само през последните 6 месеца е нараснала със 78% по "официални" данни... 2) Имигрантската политика е пълен провал - в Калифорния до не много отдавна е имало 78% бели американци, сега в момента този процент е 38%, като мнозинството са нелегални или нелегално узаконени от Обама латиноамериканци. 3) Астрономически държавен дълг от 19 трилиона долара, като според някои сведения е 3 пъти по-голям... Според икономически показатели икономиката на САЩ е в прединфарктно състояние както през 1933 год... И накрая - 93% от "братушките" мразят България и българите, заради враждебната българска антируска държавна политика и антируска политическа медийна пропаганда... накратко дори Украйна те не считат за враг, но България се счита официално за враг от Русия и всички руснаци...

По принцип си прав, ама аз съм икономист и гледам цифри! Скапващата Америка всеки момент я очакваме да фалира, ама тя не ще, БВП-то и нараства по 2-3% годишно и вече тони 20 трлн. долара! В "цъфтящата и връзваща" Русия, икономическият гений Путин, само за 2 години успя да ликвидира половин Русия, БВП от 2.5 трлн. стана 1.25 и от 5-то място в света се озова на 15-то! 20 делено на 1.25 прави 16! То ест бедната, нещастна, скапваща се Америка, представлява 16 "велики, цъфтящи, връзващи и проспериращ" Русии! До преди 2 години съотношението беше 1 към 8! Вперед Россия, какго е казал Великия Ленин, напред и надолу към бунището на Историята! Мухахахахахахахахха!

Днешните руснаци са нагли и пълни неблагодарници! Дадохме им език! Дадохме им писменост! Дадохме им религия и църква! А те НАЙ-нагло ни обявиха за ВРАГ НОМЕР ЕДНО!

Пич, те нас не ни броят за живи, а ти се ласкаш, че са ни обявили за враг

А да добавя още нещо..За античните хамерикански ракети..Извинявам е за грешката, хамериканските музейни експонати Минетмен и Трайдън..Не са на по 30-40 години! А на по 45-50 години! На по половин век са, и хамериканците щели да си ги пазят още 20-30 години:) Демек ще чакат да ударят 100 годишнина тия раритети:)

На тая мизерия в Русия -На гол гъз чифте пищови

в Детройт, Фергюсън, Балтимор, Далас и т.н:) Те ще ти с е зарадват:)

Питах негъра в Белия дом! Имаше една песен "Искам да съм негър в щата Алабама"! Намерия, прослушай я, и после плямпяй алабализми!

Някакъв измислени анимационни герой, по-долу ми цитира измислени поговорки.... Ти ми отговори, защо руснаците през някоя друга седмица правят учения, и си изстрелват успешно балистичните ракети...А хамериканците изстрелват една ракета на 10 години..И палят свещи и се молят, и треперят да не се взриви на старта, като Фалкъните на Мъск:) Да не би да е, защото с техните 30-40 годишни антични Трайдън и Минетмени не искат да се изложат пред целия свят, кактои става редовно.... Като с новия им разрушител -Zumwalt-class destroyer ЗА ДЕСЕТ МИЛИАРДА ДОЛАРА, КОЙТО СЕ СТРОШИ ПО СРЕДАТА НА ПАНАМСКИЯ КАНАЛ! И те също така много добре знаят, че ракетите им са нелетящи антики, директно за извозване на вторични суровини или музея, а?:)

Вчера си мислих каква темичка ще подхвърли дира на зомбитата за да се развихрят,да направят стотина двеста поста та да върви рекламата и да се повдигне пак пенсионерския дух на памперсите комуноиди и ето някой се сетил за паравоза.......сетих се,че на времето някакъв идиот се беше хванал на бас,че за месец щял да изяде цял автомобил....ще го нареже и стрие на прах и ще го яде.....та си мисля,че руснаците това ги чака скоро...да папкат ракетките си като няма да има друго

И между другото първата снимка, както и подобни е супер съмнително, че са реални. Те трябва да са в тръби, от които се изстрелват. А и не може да е толкова дълга и да се побере във вагон. Най-вероятно това са мешани кадри и от ракета Воевода/Сатана.

Да уточним, че всичко това се случва, след като през 2001г. при Буш-младши САЩ обявява, че възнамерява да напусне договора за цитирам "Anti-Ballistic Missile Treaty (ABM Treaty or ABMT)".

Докато се заяждаме кой е по велик Русия или САЩ , ще стане война и ще ни отмете всички с децата ни

Няма заяждане, има руски агит тролове (цели тролеферми) които активно и упорито грачат в напън да настроят хората против обществото тук - което е далеч от идеално но е най-доброто постигано досега и на светлинни години по-добро от това, което бихха донесли господарите на руските слуги (повечето още ги помним какво бяха донесли). Е, има и хора - като мене - които намират неутрализирането на агит-тролските постове на руските слуги за подходяща обществено полезна дейност.

Единственото, което успяват е да ни настроят срещу редовите руснаци!!!

Хахаххххаха...Да бе да, ти наистина си една проста подлога на Козяк. Прост и неграмотен! Дори това не знаеш, че след 25 години пълна деградация, едва сега България достигна БВП от 1989 година! И ти ще ми говориш за това колко хубаво било да си подлога на Запада! Мръшляк като тебе, щом толкова много се кефи на Хамерика, защо не си се изнесъл вече там- в негърските гета, да си живуркаш страхотно в Детройт?:) А още си в България? Отивай да лъскаш кенефите в Европа! Само за това ставаш, за нищо друго.

Между война и ядрена война - разликата е огромна. Аз много се надявам да стане ядрена война. Като ги знам руснаците, какви са. Една трета от ракетите им няма да запалят, една трета ще паднат на полосата, една трета ще изгърмят в силозите. Общо взето ще бъде пълен крах на Въздушно-космическите сили!

Какво знаеш ти, бе? Поредният издухан форумен драскач, дето се взима насериозно. Настрана от твоите "хипотези" - Чък Хейгъл публично призна, че вече не могат да си поддържат ядрения арсенал (за което беше принуден да си подаде оставката). Виж, руснаците обаче от две години насам правят само успешни изпитания на нови ракети.

Ама ти наистина малоумен ли си?Това дето го говориш, е истина за кривите ракети на тия кочове от Хамерика..С техните антики нямат никакъв шанс! Една трета от ракетите им няма да запалят, една трета ще паднат на полосата, една трета ще изгърмят в силозите. Всичките хамерикански ракети са реставрирани антики, и нямат една нова пройзведена от близо 30 години! А руските ракети са чистак бърсак нови и модерни. Кефеше ме какви проблеми лъснаха по американските вестници за техните ракетни войски..Антични ракети с антично оборудване с нслабообучени и ниско мотивиран персонал...Абе жалка работа, хората дори не са имали инструменти с които да ремонтират тези антики ! А да не говориме, че още използват дискети за информацията..Дискети! хахахахахахаха Абе смешница се горките хамериканци! Недай си боже, стане нещо, и те ще взривят самите себе си:) Без руснаците да са изстреляли и една ракета.

Това е добре. Нека тези от нато да знаят че ПРОтата им няма да ги спасят. Така може и да се освестят и да спрат да правят глупости или поне да спрат с тези дето са за наша сметка.

Всъщност точно противоракетанта отбрана се справя с този вид заплахи. Идеята на влаковете е ракетите да са в движение и така да бъде намален шансът да бъдат ударени преди да могат да излетят; излетят ли от руска територия ПРО си ги поема. И пак: добре е, че руснаците се напъват и въоръжават, цивилизованият свят има нужда от истинска външна заплаха за да не се успи напълно. Добре е за света и за БГ в частност, БГ е от добрата страна на завесата. Зле е само за самите руснаци разбира се, те ще трябва да платят за всичко това но всеки с проблемите си.

"Цивилизованият" свят, към който ти явно се причисляваш, трябва да обърне внимание на реалната заплаха - ордите араби и африканци и унизителната си зависимост от Турция. Да се справи първо с тях, пък после да мисли за сериозни противници.

Ти малоумен ли си? Или си просто олигофрен? ПРО то представлява първата цел при една война! И първите руски Искандери М ще го пометат на мига! Още преди да се успели да пръднат дори хамериканците! Проблема е, че руските Искандери ще са с ядрени заряди, и освен румънците ще го отнесеме и ние! И само малоумняк като тебе, или останалите платени кочове козяци, могат да си мислят, че ПРО то може да спре руските балистични ракети Ярс. Балистичните ракети са уязвими само в началния участък на полета....А влаковите композиции определено няма да стоят на границата, и да чакат това смешно ПРО да ги прихваща:) Влаковете ще пътуват из цяла Русия, през Урал до Сибир и Владивосток....Един път оказала се в космоса ракетата изстрелва бойните глави и десетки примамки, и никакво ПРО няма как да ги спре! ПРО то може да сваля само такива антики като съветските скъдове от 60 години на миналия век...И то в най-добрия случай! Това от ковто се опасяват руснаците е не това смешно ПРО..А от това, че пусковите установки са универсални, и от тях могат да се изстрелват крилати ракети Томахоук, каквато е и истинската цел на тия дебили хамериканците! Иначе нямаше да строят ПРО в Полша и в Румъния! А по границата на Турция с Иран, срещу ИЗМИСЛЕНАТА ЗАПЛАХА ОТ ИРАН! Смешници, никой по целия свят не им вярва вече:)

Е точно с тези не може затова и ги правят. Затова е и вашето квичене.

Паша Христова - Този дивен свят. Ах, този дивен свят, чуден свят. Вечно нов, вечно млад. Свят създаден така, та век след век да бъде щастлив човек. Ах, този мръсен свят, свят тъжен свят. Вечно беден и богат. Свят помни то всеки миг ще бъде ковчег, ако така реши човек. Но знам ще дойде време, когато последната воина. Ще кажем не. Ще кажем не на бедността. Не...Не...Не... И тоз прекрасен и мръсен свят ще стане само прекрасен.

Тука някой пише с моя ник, ама е русофилче за разлика от мен.

Какво да се прави, ние еврокенефите като останалата плащана от Козяк сган ,яко се посираме при вида на руската мощ! свинктерите ни яко се отварят, и ние изливаме поток от фекали по всички сайтове на които сереме...такива сме си, разпрани от опъване и сране посерковци:)

Айде пак се насра поредният руски агит слуга.

Това е АКОто.... ще го познаете по вонята!

Кой, ти ли? Ми ти си ходиш все осран..Като истинска насрана бангия от Козяк...И Spiritus malum се посира яко, като истински Скротум малоумен:)

Възроди се и форумната тъпотия у българина ...; аз лични се кефя на прогреса на Русия щото ми е глупаво да един световен диктатор уж че демокрация имало ама ня практика нема

И тази новина в раздела за IT?! Боже, Боже... Поне да беше ядрен руски хладилник, а то пак оръжие...

е не е статия за кючек,нали помниш кючека

Статията е в раздела "технологии", твоето ИТ е маааааалка част от тях.

От статии за Русия се олабвам отзад. Ако пък пише и нещо за руски ракети направо откачам. Почвам да си мисля за кончити, еврогейове и луди крави как ме харесват по всякакви начини. Факт!

Това е нищо! Аз от статии за Русия свинктера ми яко се олабва отзад. Ако пък пише и нещо за руски ракети направо откачам. Почвам да си мисля за кончити, еврогейове и луди крави как ме харесват по всякакви начини. ФЗаедно с моя приятел Дада, >>>, Майора, В , си заформяме една яка гейска компания, и по цяла нощ е калтиме отзад!

Хаха, ама верно си се олабил яко и мозъка ти е изтекъл, че не можеш да измислиш нищо вече. Ти си тежък случай колега. Само Господ може да ти помогне, като те прибере при себе си, за да не се мъчиш. Факт! Абе ти сам ли си слагаш плюсовете, или кончитите ти се кефят ?

коментара от 5 човека.що просто не си размените телефонните номера?

е ядрени каруци! За заблуда на врага, коне няма да има. Ще се теглят от мужици!

Некой разбирач може ли да обясни на индианеца какво точно се случва на вагона, и релсовия път ,след изстрелването на това чудо? Благодаря

Нищо не им се случва. Разкетата се изхвърля от контейнера с газово бутало, а включва двигателя си чак когато вече е излязла от контейнера и е височко над вагона.

Ама ти сериозно ли си мислиш, че ако се стигне до изстрелване на такава ракета, проблемът ще е какво се случва с един ЖП вагон ?!

В кой век живеем. Кога ядрените оръжия са помогнали за нещо на този грешен свят. Докога импотентни комплексари ще движат съдбите на целия свят.

Да, прав си. Русите трябва да могат ефективно да се защитят срещу всичките импотентни комплексари!

А както е известно - русо гладно нема

хората са казали: Като не искаш мира,нати секира!

Възраждат влака!

Нищо смислено не може да чуе човек от тия руснаци. В устата им само оръжие и ядрени ракети.Та само те ли имат такива. Големи КОМПЛЕКСАРИ са.

Нищо друго си нямат хорицата. Бедни душици. Ама те и оръжията са им едни.

Фири

Наистина съм впечатлен от интелектуалния вискозитет на някои хора. Консистенцията на мозъчното им вещество е близка с тази на отпадъчен продукт от обмяната на веществата. В света към момента има две реални суперсили в космическите технологии и по специално така наречени ракети носители. носители не защото носят нещо, а по скоро са способни да закарат определен товар на някаква орбита. Така. Можем да разгледаме действащи ракети, ракети летели но вече изведени от експлоатация и проекти. Трудно е също характеризирането по страни. Ако вземем като параметър знамето на съраната сложено на ракетата или финансирането и т.е. организацията която я финансира и строи то да имаме американски и руски ракети. Почва да ми писва на дедовия да обяснявам елементарна информация достъпна в интернет. още по тъпо е да се сравняват действаща ракета и проект. Всъщност най-общо има ракета която лети и ракета която не лети. Има ракета изпълняваща задачата си и такава която не я изпълнява. Ракетата се строи в зависимост от задачата си. Тъй като всичко опира до пари и то до много пари например няма смисъл ракета с цел да закара трима човека до МКС да е голяма. За това Съюз е малка но надеждна ракета. Но нещата не опират и само до самата ракета. Тя е айсберга на един процес който включва и стартова площадка и технология на зареждане и т.н. Например Фалкон 9 гъмна не поради това, че е "лоша" ракета, а поради това, че в гонитбата да напъхат в нея повече гориво го преохладиха и то се втвърди. И т.н. забравих какво исках да кажа. Бе с две думи не разбирам глупаци които даже не са си дали труда да се записзнаят с базови неща спорят за ракети? Особенно пък чия била по-добра?

До онди дето АКА 47 пъти на ден. Харесва ми като се ядосвате путкинофилите, чак ми изпръска монитора със смрадливите си лиги. По - добре еврофекал от азиатофекал като теб и други заблудени овце. Колкото до руските двигатели, самите руснаци не могат да ги продават току така, защото правата се държат от американците. Ти май нещо не ме разбра. Знам, че русосифилистиците сте простички, ама как по - елементарно да ти го обясня като си с интелект по - малък от на тримесечно сукалче. Най - тежките ракети на ушанките дето са им още в проект /Ангара/ ще извеждат максимум 40 тона, а Спейс Лънч на Сащ 130 тона, като пускът им е в края на 2017г. УМНИКО. Послепис: не се коси и напъвай толкова за некадърността и изостаналостта на УШАНКИЯ, че ще развиеш хемороиди или ще те тресне лоша болест, недей така бе товарищ.

кефи ме, как биологичен отпадък като тебе- В, се опитва да сере нещо що годе разумно:) Но просто не ти се отдава момче:) Разбери, ти си едно рядко говно което излива словесна диария в форума:) Колкото и да пишеш свойте лъжливи дрисни, никой не ги приема за истина:) Никой в целия свят! Феклоид като тебе, май така и няма разумно обяснение за това , как руснаците пройзвеждат РД-180 и го продават на лудите говеда от тая кочина Краварника:) И защо лудите говеда, които според тебе имат патента, не си го пройзвеждат сами! А не си го пройзвеждат, защото не могат! И защото рцете са им дълбоко завряни в разпорения ти анал -В, нали бе феклаоид:)

А сега прочети за "Енергия", после за РД170, и ако проумееш за кои години става дума ще е добре ..... защото ще спреш да дънкаш небивалици!!!

и пак цензура, а:) нещастници:)

явно за хитлер действа цензурата, за мурзилките не:) дир, очаквайте гранде ДЕЛО! ще ви скъсам трътките! Бийте си камшика и си търсете бачкане!

хубаво беше при сталин, ленин ни беше знаме:)

понеделник си идвам в София и ви подпуквам! ваща мама! искам от дир всички ip, на мурзилките! същевремено обяснение как се трие анти-комунистически коментар и се толерира обратен атакъв сега умишлено ще напиша едно "хайл ХИТЛЕР" да видим!

абе пияница ти със свински тръс летиш към затвора бе

никъв яд нямаш:) призови ме в съда:) ако искаш да се саморазправяш, аз ще те призова. Възможно е да стане и обратното де, да ме убиеш без съд и присъда, вие тва го умеете:) НО ИМА НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОН! ПРОПГАНДА ЗА ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ! Копеленце, ако ми паднеш боя не ти мърда, а дир, вие сте пълн и помияри и очаквайте съд!

наистина ми писна, пък и някой лев ще напряавя от вас доказано, е че комунистическия режим е в пъти по зъл и жесток от хитлеристкия! Та да си поговорим, а? Как нямало умрели от глад? или как "сделано в ссср" било супер качествено, а никой не си купува радуга, а? Кво ше правим с вас, Дир.бг? Или искате мурзилките да се върнат, мей би? :) ще е готино да се видим в съда и да сравним например, как биха реагирали от зюд дойче зайтунг, ако под тяхна статия се появи "хайл хитлер"! да интерпретирам ли?

Фири

Иначе трябва да отдадем дължимото на г-н Путкин, че той отново върна склонността на руснаците да се напиват не само от самогон и водка, а и от новината и вида на новите руски оръжия. Това привежда руснака до такъв делириум, че той в погромното си мнозинство тъшпак под средния световен еквивалент на тъпак се чувства нещо значимо или поне част от нещо значимо.

та, дир, ше цензурираме ли пропаганда за престъпния режим или да се обаждам на адвоката ми?

чудно, като заплащих със съд и мурзилките се изпокриха:) дир-а, хайде да поистрием някой друг коментар, лъжлив и популистки, от мурзилките, а? ;)

100% в закона има текст долу горе "който съдейства за пропагандиране на комунизъмЪ" ... Мислете му:)

Фири

Бе аз не съм фен на мурзиклъка, а по-скоро на обратно в смисъл не моа ги дишам ама и твойте бълвочи несвързани по никакъв начин стемата ме подтикват да ти тегла една сочна майна с обтегач ако ме разбираш правилно какво имам предвид.

Фири

Иначе трябва да отдадем дължимото на г-н Путкин, че той отново върна склонността на руснаците да се напиват не само от самогон и водка, а и от новината и вида на новите руски оръжия. Това привежда руснака до такъв делириум, че той в погромното си мнозинство тъшпак под средния световен еквивалент на тъпак се чувства нещо значимо или поне част от нещо значимо.

До АК 47. Как пък не свършиха малоумниците като теб, бе братче. Ти направо ме разсмя с тая претоплена манджа дето русосифилистиците все повтаряте, че Сащ летят с руски двигатели. А да си прочел /ако изобщо си грамотен/, че проектът за двигателите е руско - американски джойнт венчър и правата се държат от Сащ. Фирмата Енергомаш произвежда РД 180, като правата се държат от американската Прат енд Уитни. Това дори се пише от ушанките за справка чети руският журналист Андрей Шипилов. Ако не са Сащ да плащат онези пропадат. За сведение най - мощната действаща ракета в момента е Делта IV Хеви на Сащ с американски двигатели като се разработва и много по - мощен двигател и кораб за полета до Марс. Четете бе, недейте само да гледате по телевизията Путкин и да получавате полюции и анални оргазми.

Бате, ти наистина си малоумен и прост като гъз еврофекал! Това за което ми говориш, бе когато малоумните луди крави пробваха да човъркат по двигателите НК-33, с помощта на укродебилите, уж да ги усъвършенстват! и затова гръмна Антареса..Защото ръцете на лудите крави са заврени дълбоко в гъза ти! И не стават за нищо! Когато видяха дебелия, че не стават за чеп за зеле дори, започнаха да купуват РУСКИТЕ РД-180 МАЛОУММНИКО!! КАТО НЕ ЗНАЕШ, НЕ СЕРИ ..ОЛИГОФРЕН!!

РД180 е наследник на РД170, той пък е правен по време в което даже още Горбачов не беше на власт и "побратимяването" беше мираж ............. а що касае джойнт венчър тази форма се ползва за да даде предимства които едва ли разбираш ...... щото и като четеш не зацепваш, само повтаряш, без да осмислиш!

Мурзилките малко бяха бити и малко жертви дадоха та непрекъснато дрънкат оръжие и заплашват света. Този алкохол в съчетание с необузданата им агресивност ще ги погуби като народ, а малкото зло човече от Кремъл, антихриста Путин е креатура на Сатаната.

Коклко от вас са имали мурзиски телевизори? Ние имахме РАДУГА!, Закупен февруари месец 1986-та, за световното, да е цветен! За ЕДНА СЕДМИЦА - 5 пъти на ремонт! После ходи и до Ямбол! При познат, че всички цъкаха с език! Оказа се, че мурзилките преизпълнявали плана и набили маса бракувани части! Та да си говорим за ядрени ракети, а? Или за великата кола ЗАЗ? Завод автомобилньи зверей, а? За АЗЛК? Лежиш под него повече отколкото шофираш:)

еврогейски коли се разпадат за има няма 5 години...А ЗАЗ ките и Жигиоте и Ладите откарват по 20-30 години а?:) Кого хвалиш бре педерунгел! Нали всеки вижда колко некачествени са краварските и еврогейските стоки! Дори японските стоки, някога еталон за качество, са под всякаква критика! А да не говорим, че вчера британската бръкма за 2 милиарда долара разрушител тип 45 се скапала, та са я влачили на буксир през Атлантическия океан! Смешник жалък! и ще ми говориш за качество!

има два варианта:) да си вярвате или партията мама да ви плаща:) съмнява ме да има такива тъпаци, дето да си вярват на подобни простотии. Само се огледайте и вижте каква техника и вещи ползвате и кое от тях е сделоно в мурзилская:) остава второто - бкп тролове:) мноо ви бива в подривната дейност и в търсенето на агент-провокатори:) смотаняци

между друото, да разбирам ли че караш лада или московец:) ? м? имаш тв радуга? печката ти е сделано в ръша? бойлера тоже? как спиш ми е чудно:) всеки момент може и да гръмне:)

А ти каква кола караш бе, смешник? Обзалагам се, не е руска. Както не е руска никоя от бялата или черната ти техника, нали? Айде у лево...

силно съм разстроен от 4-тр минуса:) искам да попитам, по време на комунизъмЪ кой имаше западни коли и ако ладите бяха толкоз здрави що наще "любимиЮ вождове караха само западни автомобили? Па за нас оставаха лади, московци и ако нямаш късмет или не ти се чака - заз, вартбург или траби:) Уай бе? Чекам отговор ПП: Дир, вече има закон, който указва какво да се прави, когато се пропагандира комунистическия режим! Изцензурирахте ме няколко пъти. Мислете му ако не изтриете коментарите:) Приятеслко го приемете! Иначе - съд!

за толериране на лъжлива комунистическа пропаганда:) дир-а, как мислите, имам ли шанс срещу вас? я се опитайте да пропагандирате в някой немски сайт за Хитлер, а? :) Ко ше стане? Трийте или съд!

даже не броя умрелите от глад при товорищ Ленин и неговата "велика" НЕП! Баси, прочети малко и не лъжи! Имам чуството, че нарочно го правиш! Смотаняк!

ПРЕДАТЕЛЯ ГОРБАЧОВ ГИ УНИЩОЖИ, ПОНЕЖЕ НЯМА САТЕЛИТНА СИСТЕМА КОЯТА МОЖЕ ДА СЛЕДИ ВЛАКОВЕТЕ НА ЦЯЛА РУСИЯ :))) ....

Вярно ли? А укриването и изземването на реколтите след 1945-а? Повсеместния глад? А преди тва баш при мурзилките големия глад в Украйна? над 10 милиона умрели от глад!!!! Тъп червен промит мозък!

Кефи ме, как еврокенефите се продрискват от яд..Че братска Русия разполага с оръжия, които могат да превърнат тая кочина Краварника в радиоактивна пепел за 10-15 минути! Даааа, вие сте същите кенефи, като вашите господари от Козяк! Нещо яко го издухаха лудите говеда, с тяхната стратегия за Глобален удар и Безконтактна война! ПРО то няма да ги спаси:) ФАКТ!

дрън, дрън та пляс! я емигрирай при мурзилките ма, дебил! я си погледни къщата и ми кажи кое ти е руско, смотан! плюещ по "краварника", ма с къв компютър си ма?! А? миндилариум мурзилски такъв! Не ми излизай, че е китайски, щото разработката и инжинерството не е!

Абе тъпо малоумно Кончи! Я сега обясни, благодарение на кого гледаш сателитна телевизия?! А млоумнико! И кой качва л;удите говеда на орбита бре малоумно говедо?! С какви двигатели си качват лудите крави сателитите на орбита а уйчо? И не мио говори къде са произведени комповете, защото всичките са КИТАЙСКИ И ТАЙВАНСКИ!! НЕ КРАВАРСКИ!!!