Коментари - Руснаци създадоха ховърбайк (видео) | IT.dir.bg
назад

Руснаци създадоха ховърбайк (видео)

Екип от руски ентусиасти е успял да създаде летящ мотор или ховърбайк.

Обратно в новината

Коментари - Руснаци създадоха ховърбайк (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си отреже главата с това нещо или да се усмърти с боярищник?

ТЕ ПРИБОРИ ЗА ХРАНЕНЕ НЕ УМЕЯТ ДА НАПРАВЯТ КОНКУРЕНТНО СПОСОБНИ...

Прав си! Затова руснаците правят най-добрите ракетни двигатели ,самолети, хеликоптери, ракети, космически станци, ледоразбивачи, подводници,ядрени реактори и добри камиони, влакове и т.н...Виж за приборите за храненне, това не знам!

От 15 години нямат нито нов ракетен двигател, нито разработка, стигнала до работещ модел. За самолетите - знаеш. Виж, на самолетоносачите са ненадминати! Кузя за едно плаване до Сирия хвърли 4 от общо 8 двигателя.

ПО ДИСЪВУРИ ЧАНЪЛ АМЕРИКА ПОКАЗАХА МАШИНАТА 27 МИНУТИ ПОЛЕТ ПРИ 45 КМ/ЧАС :))

Яко! Има място за усъвършенстване и развитие, браво на руснаците!

Предвижда се другия месец разработката да бъде дадена за няколко финани щриха на военните. По неофициална информация поради проблеми с двигателите, ще бъде взаимстван опитът от прахосмукачките и пералните и ще им бъдат добавени компоненти като катапулт и бойна глава.

Това е дрон със седалка :-)

Колко смешни са твърденията на някои тук, че държава, която е по-млада от бабината ми ютия са измислили всичко на света!!! Ама то това е пропагандата! И у нас Винету разрешава на слънчето да изгрее и да се сменят сезоните! И на това някои му вярват!!!

пиянска им работа. Това се движи по-бавно от детска триколка, но за сакатлъци става...

Тоя трол vanfam май се информира само от тъпотиите в блиц и пик! фанфаниме, а според македонската жълта преса самальота, интернета и автомобила са измислени от един и същи македонски учен през 16ти век!

'електромоторите, телеметричните датчици и GPS чиповете' - все руски чаркове :))) FYI - същата история е и с новите 'руски' AESA радари за Миг35, ударени лошо от 'безсмислените' санкции.

GPS е измислен с една единствена цел - американската балистична ракета да нацели съвсем точно в черната точка руснака в Кремъл :)

американският дж-пи ес и американската ракето квото и да значи това, може единствено да нацели курника ти на село ако не вземе случайно да поеме в обратна посока.

Мухахахах...И с помоща на руските системи за РЕБ Красуха Автобаза и т.н, тия антични краварски ракети влизат отзаде на Килъри Клинтън..Защото не става и за чеп а зеле:) А руските Сатани и Тополи превръщят целия Краварник в радиоактивна пустиня:)

Готина машинка!!! Само че трябва да направят витлата от тип Фенестрон и с протектори във вид на обрач...Но за базов прототип, е доста добре! А да, и колелца на шасито не биха били излишни, да може да маневрира по земята като хеликоптерите,,нали и те рулират.

И аз мисля, че трябва да защитят перките в обръчи, защото сега при едно грешно движение, ампутацията ти е сигурна.

Супер е - отиваш на Бузлуджа и газ през тълпата червени овце! :)))))))

Супер е за резането на главите на европутаците и прочие педалска продажна сган:) Гледай да си протегнеш врата, когато минава над теб, ти клъцне зелката:)

Изглежда опасно да не го перне някоя перка. По-добре да бяха изнесени нагоре, над главата.

Значи скоро да очакваме нападения от зелени човечета с дронове.

--, тъй е! Американците с ниското IQ измислиха Автомобила, Самолета, Компютъра и Интернета! Изпратиха хора на Луната и роботи на Марс! А савецките алкаши с високото IQ измислиха самовара, чайника, ватенката и ушанката от рибя кожа!

Самолета е от Българин .. в последствие откраднат от братята Раид .. компщтъра пак от Българин .. - разработен в САЩ ... интернета е по проект на Н.Тесла ..без него интернет щяхме да видим през крив макарон .. а за Луната има време ще видим колко са стъпвали :) и с кога точно и с какво всичко ще излезе на яве ... Браво на Руснаците поне не са заспали тотално както сме ние !!! а имат и войска и граници за разлика от нас !!!

Еваларка, бате, гледай си килата... не се излагай публично!

Почти позна, всички гореспоменати са били изобретени от Александър Македонски и гаджето му - македонската принцеса Клеопатра. Не ставайте смешни с този патрЕотизъм.

а пак? американците измислили самолета ,автомобила, интернет и ходили на луната.Муахахахахаха веселяк -фатмак си ти !!1

Абе смешник! Кой е измислил колата бе идиот! Не не са лудите говеда! Преди тах са били немци , французи, англичани и кой ли още не! За самолета също не са лудите говеда! Чувал ли си за Ото Лилентал а?! Дори Да Винчи е имал проекти а Лилентал си е летял човека и то доста преди братя Райт! Компютъра е измислен от българин-Джон Атанасов, а преди него такива машини са правели англичаните, интернета пак британец го е създал! А на луната са ходили в крив уй! Лудите крави нямат нищо свое! Дори ракетите им ги е направил нацито фон Браун!

Масовото производство на автомобили е започнало в Щатите. Това което е измислил Джон Атанасов не е компютър. Първият компютър е създаден от Тюринг.

Група савецки лапета играещи "син кит" заварили 4 вентилатора за стол! ЯКО!

байка е супер и е единственото което се доближава до реалната концепция за тия машини.... както и че работи половин час.... повечето предишни опити на американците траеха по 5 минути + супе нестабилност а и при прототипите сигурността е ниска, предполага се че специялисти работят с прототипите... за мариканците обаче ще трябва да може да лети абсолютно автономно поради ниското IQ

Това не е ховърбайк, а косачка за зомбита. Хората се готвят за Путинкалипсиса!

По скоро да косат Скротуми малоумни и прочие европедалска сган:)

Ти без скротум в устата не можеш да изкраш и ден, бе!

Явно новината е, че РУСНАЦИ са направили ховърбайк, щото по тубата от години има такива при това с предпазители на перките, с бензинови мотори и т.н. Примерно: Homemade Hoverbike

В САЩ ховърбайкове правят в час по труд и творчество петокласниците. Не разбрах, за какво му е каска? Падне ли с това чудо, главицата ще му хвръкне? За погребението му да не е на пихтия сигурно.

Или може би го е срам да си покаже лицето?

То ти май затова само седиш пред монитора и сереш във форумите, а?

Като гледам тези перки ,при едно залитане и загуба на равновесие , и повече не ми се лети:)))

Чакаме ховъртанк и ховъркатюша...

На този етап виждам добре работеща машинка за кайма. Малко ще има проблем с каската, но на кого му пука :)

са американските прототипи..не е истина:) Там е само за куци, кьорави и скаатаи:) Хахахахахах