Коментари - Русия има тактически ЕМП бомби | IT.dir.bg
назад

Русия има тактически ЕМП бомби

Русия е разработила семейство от електромагнитни тактически бомби.

Обратно в новината

Коментари - Русия има тактически ЕМП бомби | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мен не ми се верва на таз новина. руснаците нали бяха фалирали, а всичките им мозъци избягали, как тогаз са го направили тва ?

Ха добро утро! Че българската армия още 80-те години на миналия век имаха "стършели", които се изстрелваха, като снаряди и блокираха всякакво телекомуникационно оборудване в радиуса на действие. Естествено руските военни заводи и институти да са минали много по-напред от тогава!

Не знам що за новина е това?Та през 80-те ние имахме оръжие, което се изстрелва от 152 мм гаубица и забива в продължение на 2 часа целия радио-спектър в задиус от 2 км.Впоследствие технологията бе взета от нашите задокеански съюзници, а по-насетне последва и забрана за производството им от нашия ВПК, както между другото и забрана за производството на друго високотехнологично въоръжение като ПЗРК "Игла" и другите им модификации под предлог да не попаднат в ръцете на терористи.

не е работила над подобен проблем...

никои невярва защото хората незнаят.... иначе много се интерсуват кои какво има няма що ??? .....ама никои неказва за сирия където при обстрела на летището на сириците от страна на американците са използвани 80 ракети (томаховки) от които половината недостигат целта защото първоначалния обстрел всички са паднали благодарение на руската техника която са пробвали, другата половина пропускат нарочно за да видият американците че немогат да се ебават с руснаците.......

Тъй-тъй, браво, много си информиран, много си и неграмотен. Като за начало - ракетите бяха 59, не 80. Това, какво сте си говорили с бай Пеньо в пенсионерския клуб янам нищо общо с реалността. Наздраве!

НАУЧНО-ИСЛЕДОВАТЕЛСКИЯ ЕТАП Е ЗАПОЧНАЛ ОЩЕ 1985 И Е ЗАВЪРШИЛ 2005 .... :))) ... А СЛЕД НЕГО Е ПРОИЗВОДСТВЕНИЯ ЕТАП :)) ... СЕВЕРНОКОРЕЕЦА МОЖЕ ДА НАПРАВИ СЪЩОТО В РАДИУС 600 КМ ОКОЛО СИАТЪЛ С ЯДРЕНА БОМБА ВЗРИВЕНА ВИСОКО В АТМОСФЕРАТА - НАД 100 КМ :))

Е що да няма!

...до тези дето се самняват в истиността на информацiята...да питат посерковците от "Dоналд Dак " !!!

като видях , че Гогов е превеждал и ми се породи съмнение - утре ще питам комшийката по маса на женския пазар каква е истината! А сега отварям БГ мама - там сигурно има и чертежи на технологията и цветни снимки ...

Аз пък си помислих ето руснаците измислили нов процесор, ова ОС, нова ракета за многократратно ползване,а то..пак некви бомби:)

Като тези над Хирошима и Натасаки ли?

Не така Бомбите над Хирошима и Нагасаки са демократични бомби. Те носят демокрация, щастие и здраве. Не са като руските диктаторски бомби. Американският обеднен уран е най-бедният, безвреден, лечебен уран. Американската и японската радиация са най-безвредни. Фукушима е източник на демократична радиация.

jingiby

Информацията била оскъдна и то само от руски сайтове. Никъде го няма и на снимка. Значи оръжието е суперсекретно. Остава един въпрос: дали съществуването на това оръжие, не е просто част от хибридната война...

Да победим прптивника с рисунки. Като нямат реално производство, което да покажат, да не би случайно да са без художници и разказвачи. . Едно време имаха и военно производство, сега само художествено и лотературно творчество по спусната тема. Един писател фантаст и един художник заместват цяло конструкторско бюро и научно звено взети заедно. Дано само не свършат парите за мутрата на Чечнв, че почват пак едни резили.

Добави , анимация , някой друг артист и ...холивуд е готов.

Ех ако можеха и да вържат датчици на ладата , щяха да са номер едно.Засега са първи само по пропаганден военен фантастичен графичен дизайн, мозъка на мужика постоянно работи върху тая тема, как като няма кво ново да произведем , да го нарисуваме.

Абе що така като стане въпрос за руско оръжие и все е тайно, никъде го няма, не го виждаме в действие. Май е само в мокрите сънища на Путкин. Да не стане като в едно интервю на съветски генерал, където обясняваше как на парад на победата въртяли във въздуха сто пъти два самолета, че да си помислят американците, че имат 100 тежки бомбардировача, както обясняваше и за страшните им ракети от картон също за заблуда на врага. Това го каза по официално интервю преди доста години.

ТАЙНИТЕ Руски оръжия са като тайните руски реактори за АЕЦБелене УЖ ги има ама НИКОЙ НЕги е виждал

Реакторите няма как да ги видиш, понеже са продадени отдавна от нашите търгаши и в момента работят в ..... Китай.

Ами тайно е руското оръжие. Вече играта не се води от американците. Американеца измисли някакво оръжие и произвежда много бройки. Прос - по цялата глава. Руснака измисля ново оръжие и слага технологията във фризера. За кво му е да го прави. Като му потрябва оръжие вади плановете от фризера и за нула време прави колкото оръжия му трябват на момента. Състезанието не е вече на бройки оръжия ами на бройки технологии. И не е кой има повече пари за оръжие ами кой може да измисли по евтино оръжие. Те америка и без това ще я затварят вече. Хилади пластмасови ковчези са складирани в изоставена военна база в северна калифорния. И се охраняват строго. Само чакат да избухне йелостоун. Днес японците са сетен път им го казаха.

Браво, Гоше! Разбираш ги много.

От дете чакам Америка да изгние и да се срути, още тогава беше въпрос на съвсем малко време.

Хи-хи-хи След едно ЕМП, НАТО-вските таралясници и аналогови компоти нема да имат!

БРАТЯТА са на- малко 10 години напред пред говедата в СВЧ техниката, и това предимство прави говедата напълно безпомощни. Последните се репчат със стелт самолети, ама те първо - все пак се виждат на радарите, и второ - слабо се виждат само в дециметровия диапазон. А руснаците вече работят в сантиметровия. И говедата го духат под вода.

Точно като неандарталец нямаш грам понятие от РЛС, почети малко и тогава пиши глупости:)

Няма понятие - впрочем ,,невидимия" беше приземен с ракета от 1963 и рлс от 80-те . Факт .

значи слуховете са че Русия била ''разработила'' ама заглавието е "Русия има" :))) Има чушки. Айде като верно ги разработи, ама да се потвърди, и да минат едни 6-7 години и вече може и да ги ''има''. Ама те и другите не стоят едно място..дано да му е ясно на Путкин.

Тъпак, ти прочете ли въобще статията?? Или като всички малоумни еврозомбита като чуеш Русия и почваш с малоумщините?

прочел съм статията, ама и заглавието. Ти по-добре ги прочети..ако можеш да четеш кретенче

Русия има чушки?? иска им се да имат, само боровинки и картофи виреят на студено...

Тя Русия друго освен оръжия да прави май вече не може?!? С това ли ще се хвалят постоянно,с оръжия,които служат за масово поразяване,демек изтребване на човешкия вид!?

Това че твоя ограничен ум не ги знае..Не значи че ги няма..Та колко страни могат да строят самолети, въртолети, ракети, камиони, кораби,коли, влакове, сателити и т.н? А за Сухой Суперджет, за МС-21 за Ми-38 и Ка-62 пак не знаеш а? За новия , и най-големия ледоразбивач в света "Арктика, пак не знаеш, а?

Нищо от изброеното не строят :). Хората минаха на безпилотни технологии за Х-37 какво да говорим . Самолетите на аерофлот до един са бойнг и еърбъс, сателити изстреляха по малко от Спейс екс. Според теб сигурно и мега самолетоносачи строят и коли, при все, че в русия е пълно със западни коли и телефони, при все, че на световния пазар няма руски и ...абе плещи глупости. Поне ни забавляваш.

Se taia

Как да знаем за тях, като няма масово производство. Относно авиопарка на руснаците няма смисъл да коментираме, защото точно на сухой суперджета е все още в експириментална фаза - демек поредното руско "ще". Ако не си разбрал все още, руската икономика буксува от гоидни и точно затова няма реално производство на иновации.

Поне не ги използват срещу целия свят като госпоарите ти от ФАЩ.

Съжалявам, че трябва да ви разочаровам, но вече и съвременни оръжия не могат да правят. Каквото останало от СССР това. Новите им разработки като Сухой Суперджет, МС-21, Ми-38, Ка-62 досега не са показали демонстрирали особен успех.

"още в началото на 2010-те години" Гогов, това как се чете? Или на гугъл-транслатора само се пише?

малиии ,кога ще гледаме говеждо пържено че тия дотегнаха на света

Това е в стил:ние нямаме компютри ама и вие няма да имате.

Е това отдавна се знае.........Системата за РЕБ Хибини , от която се посраха кравите на Доналд Дък, има сходен ефект:) Само че, в единия случай -при бомбата се изпича електрониката, а в другия се заглушава:)

А краварите се фалят с автомати чушкопеци,една гранатка и краварчето си втиква автоматчето в устата и така заспива

Поредната новина за Русия съдържаща думите - синоними на тайнствено, секретно, евентуално, може би и т.н.