Коментари - Русия обвини FIFA 17 в ”гей пропаганда” | IT.dir.bg
назад

Русия обвини FIFA 17 в ”гей пропаганда”

Депутати от Руската дума поискаха забраната на FIFA 17, защото пропагандира "нетрадиционни сексуални отношения".

Обратно в новината

Коментари - Русия обвини FIFA 17 в ”гей пропаганда” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Русия отдавна няма дъги. Путин ги е забранил с указ! Вместо тях се появяват образите на Ленин и Сталин на червен фон.

Като прочетох забраната на Покемон в Русия, ми натръхнаха ташаците с погнуса. От една страна Покемон е голям глупост, отчайващо човешко падение за хора без човешки цели, следващи инстинкт на ниво куче. Но западно влияние... баси, тези не са се научли от Сталин какво е комунизмът. Много тъпа нация. Покемон в Русия е картинка на сблъсъка на две глупости - руската и западната. Но западната е представена от простаците от запада, а руската е представена от държавата. Звучи много отчайващо. Трябв да се пазим от тази държава. Предстоят големи катаклизми, които тя ще предизвика. Логично не успя икономически Путин и ще изпозлва всички методи, усвоени в КГБ, за да се задържи на власт. Ще бъде много уродливо.

и да вилнеят селяните от прованса,нищо няма да променят! Европа и Света приемат гейовете а една нещастна, тъжна Бг не.. е, на кого му пука? нали живеем по добре в чужбина, духаме си на воля а вие мизерствайте в Бг.. селяни,айде че има работа, да доите кравите

Какво лошо има мъж да прави фелацио на друг мъж, да си облизва устните и да казва: 'да много съм жаден искам да пия кокосово мляко'

странни филми гледаш ти

Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - Педераси, сър. . .

Заглавието е " Русия обвини ФИФА 17 ..." А се оказва, че "Депутати от Руската дума.... " Да се разбира, че няколко депутати говорят от името на Русия ли? Много ТЪПО заглавие.

Заглавието е " Русия обвини ФИФА 17 ..." А се оказва, че "Депутати от Руската дума.... " Да се разбира, че няколко депутати говорят от името на Русия ли? Много ТЪПО заглавие.

Гейове обвиняват гейове!

ПЕДЕРАСТИЯТА НЯМА МЯСТО В РУСИЯ, ЛОШОТО Е ЧЕ СЛУГИНАЖА НА ГЕРБ И РБ СА ОТВОРИЛИ ЗАДНИТЕ СИ ЧАСТИ ЗА МЕРКЕЛ И ОЛАН, РАДА ДУЛБОКАТ, НЯМА ДА Е ПРОТИВ

jingiby

Педерастията и комунизЪма са доста неприятни обществени явления и следва да бъдат следени изкъсо...

Хахаха! Верно ли искаш да следиш, какво правят първите? :))))))))))))))))

пълни простотии. доста е невероятно някои тиинеиджър да стане геи само защото е видял фланелки с цветовете на дъгата в някаква игра.

Това си е дискриминация!!! Аз искам FIFA17 във версия за нормални хора, друго не ме интересува. Някой сетил ли се е да осъди EA за това???

В Русия норма е патриотическия хомосексуализъм и това трябва да се има предвид та да не се пробутват разни евро-гейщини.

Забранете я Фифата бе, блядки! То във вашия сибирски кенеф нещо разрешено остана ли!

"Атом" отгоре бе, киртак !

Песента на Кончита Вурст, "брадатата жена" която спечели Евровизия 2014, се изкачи до първото място в класацията на iTunes в Русия за най-сваляни хитове

аз съм ок гейовете и техните паради, само ако целия свят е ок че фашизма, клу клус клан, робовладелчеството и т.н. извратении са ок....

Интересно! Приравняваш прерязването на чужд гръклян със слагането на обица на собственото ухо.

Откога аналния секс стана слагане на обица? А, ясно - във вашата ге*-дружинка вече така му викате. Ама разбери, че останалите не ви знаем, нито искаме да ви знаем "евфеизмите".

хахах, ето за това говоря. Квичат срещу всеки, които им каже в очите какво мисли за тях. хахах жалка история, много жалка. :-)

Обичайте се, бъдете толерантни, тези хора не избират да бъдат гейове те се раждат такива. Ако искаме европейското общество да ни приеме, за да сме равни на европееца ние трябва да приемем всички лесбийки, гейове, бисексуални и трансексуални като нещо нормално. Задължително е и да узаконим техните бракове. Аз не виждам нищо странно в това мъж да целува друг мъж с език в общественият транспорт.

Никой не говори срещу гейове и компания (LGBT). Хората са против непрестанната пропаганда колко по-кууул били като хора и как знаели да се забавляват много по-добре от останалите. Позаслушайте се как около всеки гей парад в "модерните" публицистични предавания парадът бива представен като някакво уникално, едва ли не културно събитие и духовно извисяване. Колко било шарено и забавно, защото било гей.

Твойта вяра... С това нашите деди са "благославяли" такива като тебе, дето под етикета на "любовта" и "добруването" правят точно обратното. На твоите "хора" никой не им пречи да са това, дето са. Всеки има свободна воля. Достатъчно беше да не го афишират и да не лазят на хората по нервите. Само че вие не просто афиширате, не просто дразните, не просто си пропагандирате противоестествените отношения, ами и всячески се стремите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ги наложите - още повече в общество, което исторически НЕ Е ИЗБИРАЛО НИКОГА извратеностите ви. И за да ни ядосате още повече провеждате тази кампания по промиване на мозъци сред деца и непълнолетни - НАШИТЕ деца, които НИЕ сме в пълното си право да отгледаме и възпитаме както НИЕ решим. Явно е много трудно тъпите ви промити мозъци да схванат простия факт, че който се вре там, дето не го щат, логично си го отнася накрая. Ние искахме да сме част от европейско общество. Оказа се, че такова вече няма. Ние НЕ ИСКАМЕ да сме "приемани" от еврогейобщество. Набийте си го в кухите кратуни. "Задължително" (!) приемане на гей-бракове? Фрау гаулайтер, вземи се гръмни.

И между другото такива като тебе, дето винаги са в крак с болестта на времената никога не са виждали нещо странно в това, което е противоестествено и отвратително. Все едно член на СС да е виждал нещо странно в избиването на евреи през втората световна или някой от НКВД да е виждал нещо странно в това да застреля в тила някой "враг на вожда" по времето на Сталин. Те поне са убивали от веднъж и са убивали тялото. Мърши като тебе убиват човешкото в човека и сте в пъти по-голямо зло.

Няма нищо по красиво от това да гледаш как мъж се облича като жена, сложил си е изкуственни гърди и си е премахнал оперативно адамовата ябълка. Но аз знам че теб те е страх да не объркаш някой гей с жена, може да ти хареса, нали палавнико? Никога незнаеш преди да опиташ. Аз съм го правила с жена и съм много доволна.

Браво, едни да прогледнат, че от тия транзистори у ФИФА, УЕАФ, БХК и ООН нищо не става.

Ако всички тука си мислите, че като се дадат повече права на обратните, те ще станат повече грешите. Който е гей си е гей, независимо дали го приемате или не. Все едно като дадоха права на негрите повече хора да са станали негри. Невъзможно е.

Ако на ЛГБТ се дадат повече права отколкото на нормалните хетеро то те ЩЕ /ЛГБТ/ станат повече, най-малкото заради келипира. В момента са със съвсем равни права и пак квичат. Съвсем неразбираемо защо, но си квичат.

хаха, значи заради келепира си готов да те работят отзад? голяма логика

Реално жалката пасмина от националисти и крайно консервативни са най-големите прикритии гейове. Затова техните думи срещу себеподобните им звучат още по-смешни.

Долу един вече ти е отговорил: гейчетата са тия, дето обвиняват другите, че са скрити гейове.

Ми правилно! Не ни трябват повече еврогейзери нито Кончити! Трабват ни нормални хора, а не содомити!

.

Абе АК, до колкото съм чел твоите постове, излиза, че ти си най-върлия фен на Кончита! Никъде другаде не съм срещал изобщо някакъв материал за Кончита, единствено ти се сещаш за нея (или за него, не знам точно).

Викаш аз съм и фен..Ама ти гласува за нея на Евровизия, а?:)

сега едни начетени педали ще почнат да се изхвърлят тука точно като евро депутати

"Моралните" нравственоизвисени българи отново въздигат писклив фалцет и обиждат себеподобните си. Другарки и другари, колкото и да беснеете, колелото се върти и светът се променя! Вместо да се бъркате в личния живот на хора, постигнали много повече от вас, погрижете се за вашата кочина и батака, в който вегетирате. За материалната и духовната ви мизерия са виновни, естествено, гейовете. За мръсотията пред домовете ви, за скапаната инфраструктура, замърсения въздух и изкривените ви от злоба физиономии. :-), най-вече за първото място, което държите по инфаркти, инсулти и ниска продължителност на животеца ви. Долу гейовете! Те ни деморализират и съсипват!!! :-). Браво на Рики Мартин и подобни на него открити хора, които не ги е страх от развихрената ви злоба. Със сигурност между вашите приятели, роднини и ДЕЦА!!! има много гейове, които са принудени да се крият и преструват заради животинските ви инстинкти и омраза! Колкото и да вибрирате от мъка, почти в цяла цивилизована Европа гей-браковете са реалност, това важи и за всички щати на Америка, а Канада дори премахна задължителната графа "пол" от формулярите. Гневните женици като "Мери", сипещи омраза, дори не подозират колко от техните съпрузи са прикрити гейове и са ги взели поради първобитното мнени на "обществото" в България . Та... кучетата си лаят, а кервана си върви. Трябва да бъдете благодарни на много гейове, благодарение на които светът е много по-човечен и толерантен. А вие продължавайте да се въргаляте в мръсната си кочина и да квичите... Това успокоява и е добра психотерапия.

Кервана ви вървял май асс. То се вижда че дори и американците като уж най толерантни не харесват педерастията. За справка виж кой си избраха за президен и спри да се пениш.

кучетата си лаят, кервана си върви... колелото се върти... като ги казваш тия приказки звучи сякаш геизацията е част от неминуемото развитие на обществото. Прощавай но за мен си много в грешка. а това "Трябва да бъдете благодарни на много гейове, благодарение на които светът е много по-човечен и толерантен." чеки малко данеби да твърдиш че съответнит личности са допринесли с нещо само и единствено защото са гейове? Хахахаххаа

Естествено - некадърника и простака винаги ще намира причина за собственото си нещастие. Със сигурност това няма да е той или друг от кочинката му, папкащ помия, а някой на когот завижда за успехите му.

"Моралния" "извисен" гейзер нещастен пак се изходи по въпроса. Лай, лай, сега ти е паднало. Ама как само сами се врете между шамарите - хората раздразнени от непрекъснатите опити на някои организации да ги вкарат в гроба, а тука един "успял" чувстващ със задника си "обиден" пе*ал пак се изходи по въпроса по най-неподходящия начин в най-неподходящия момент. Нека те светна за един мъничък и незначителен факт относно "успехите" ви. Исторически винаги когато идва сериозна криза в адено общество, общност, държава, винаги се наблюдава разлагане на съществуващия обществен морал, увеличава се корупцията, престъпността, социалното напрежение, извращенията, а също и проявите на такива заблудени анални мислители като тебе. След това следва задълбочаване на кризата, кръвопролития и връщане на нещата в някаква система от отношения. при която въпросните обществени отклонения са регулирани и ограничени до санитарния неизбежен минимум. Така че: лай колкото си искаш, правете си гей бракове - нормалните хора вече минаха отвъд простотията на брака вече, правете си паради и т.н., нагнетявайте колкото можете гнева в хората срещу себе си. Последствията са известни, сърдете се на себе си.

да го духа тая партия...ценностите се променят ако ше и да се разчекнете...Света се променя комунистите изпукват

Комунистите -да, с тях и гейовете, наркоразпространителите, брадатите пърчове от (м)и(н)дил барабар с всички ислямисти, интернет троловете, глобалистите, банкстерите и т.нар. нов цветовен ред.

Орките от Мордор ( пардон Масква ), съвсем изтрещяха. Докъде го докараха - след солидна порция одеколон и цяла вечер компютърни игри, да им се привиждат гей-фланелки.

разбираемо е жените депутатки в русия да не искат:руснаците ще вземат да се напият,играят на фифа 17 и ще си се опрашват без женско участие.срам!

Странно... при условие, че в Москва се намира най-голямата гей общност в света. А де...

Това от личен опит ли го казваш?

Разбира се, че не... Просто цитирам факти... :)

Всъщност гей пропагандата е точно на този кретен. Едва ли дете щеше да забележи нещо пропагандиращо педерастията в шарена фанелка. Обаче след изявлението на тъпака 100% от децата ще проявят интерес към "забраненото". Нищо чудно при това положение, че в Русия има най-много гейове на 100 000 души. Интересното е, че всички те са върли почитатели на Путлер.

Пука им на децата за Путлер и неговите сексуални проблеми! Обикновено тези, които най-много крещят против педер..ите, обикновено са точно такива, но не искат да си го признаят.

Обикновено точно гейовете обвиняват всички други, че са скрити гейве. ;-)

Ам че това са Американо-ЕвроГейските ценности за съжаление!!!

Вогърът Руслан Соколовский прекара няколко месеца в ареста, защото е игра Pokemon GO в църква. Действието му бе окачествено, като "екстремизъм" и може да му донесе 5 годишна ефективна присъда. Правоверно православие. Путин Акбар!

Църквите са място за молитва, болниците (бяха поне) за лекуване, училищата за учене, гората - за разходки и лов. На вас ако ви харесва някакъв шебек да се прави на маймуна в кварталната църква, на нормалните хора - не. Само че в Русия се спазват закони за разлика от позора в ЕСССР. Тука мангалчетата в Гърмен биха и ограбиха свещеника в църквата и какво им сториха? Аман от либерастични европедали! Нещо да ви говори фразата: "твощта свобода свършва там, където тя започва да задушава моята"? Не, как ще ви говори. За вас само вашата свобода е свобода, вашата истина е истинска, изобщо от всички животни във фермата вие сте не по, а направо най-равни спрямо останалите. Поне по мозъчни гънки. Майната ви.

За час и половина 4 бройки от отбора на извратените/мангустите пуснаха минуси. Давайте, само толкова ли можете? С нищо не променяте фактите, ако ще и 1000 минуса да нацвъкате.

.