Коментари - Google изтегля инженерния си екип от Русия | IT.dir.bg
назад

Google изтегля инженерния си екип от Русия

Американският интернет гигант Google обяви в изявление, че ще изтегли всичките си инженери от Русия.

Обратно в новината

Коментари - Google изтегля инженерния си екип от Русия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги мести в Китай! Опс, от там май ги изгониха! Да не би и в Русия да е такъв случая?

Значи гугъла няма да има шанса да ме назначи на работа, щото скоро ще имигрирам в России. Спасибо :)

val55

С една дума, режат си опашката, за да остане тялото, а по натам може сами да си ги изброите, кои са службите, че то им стига един Сноудън и.... та целият свят скочи на АНС и подобни... Почват да се използват други по неутрални методи за следене и подслушване , а основно това са технологичните продукти, които купуваме, а не само компютрите и смартфоните, и още още.... Сега на мода са китайските????.....

ми това в прав текст значи-"Гугъл си изтегля шпионите от Русия,щото не им вървят номерата пред КГБ".Освен това шпионите на КГБ можели и да пият водка докато има,а "инженерите" на Гугъл тва са го тренирали само на виртуален тренажор :)

ходи да се прегледаш бе хахо! и ходи газ да ручаш, маимуно!

Маймуна е на майка ти детето. И им кажи на тези които ти плащат да ти инсталират кирилица и да те пратят на курс по български, че ти личи от 10 км какво малоумно тролче си

Колкото и конспиративно да звучи, Гугъл, както и Фейсбук, както и подобни, са си едни организации, които индиректно или директно се използват за шпионски цели от съответните служби. Защо не си направите един експеримент и не започнете да снимате и събирате данни за радио мрежите навсякъде в Америка, така както правят от Гугъл за техните услуги? Пробвайте и ще видите какъв ще е резултата и ще видите, че демокрацията има две лица. Едното за балъците, другото за кукловодите.

Кога Гугъл ще изведе инженерния си екип от САЩ, че там какви закони и ограничения относно интернет се налагат?

След китайците и руснаците наритаха гугъл. Така става, като си играят на шпиони. От Русия не ги заболя толкова портфейла, там и без това само 22% ги ползват, обаче от дръпнатите изпуснаха бая парици.

то от Русия какво ли не се изтегля вече.. Гонят Северна Корея братушките, че и на всичкото отгоре я и настигат!

"...Google планира да увеличи инвестициите си в Русия през 2015 година."

".... не само от Русия. Инженерни екипи бяха изведени от Швеция, Финландия и Норвегия..."

Руските инженери са по-добри, да си взимат добичетата продукт на кока кола и отвратителния мак доналдс.

Добрите руски инженери и учени напускат рашистан още на млади години и се преместват в ЮЕсЕй !!!

Едно време да, ама в последните години е малко по-различно положението.

Службите на САЩ отдавна събират аналогична информация и то за целия свят, не само обмена в тяхната страна. Но те са "демократични" и за тях може. За другите не могло! Защо? Къде отиде равенството?

Глупости! Кремълските фашисти искат руснаците да почнат да ползват само техните си търсачки, а след време дори ще забранят достъпа до световните! За тирани като путин най-ненавстното нещо е истината!

kumalissa73@

И без натиск от кремъл си ползват яндекса. Около 65% ползват яндекс, гугъл ползват 22%. Данните са в нета, можеш да ги намериш дори с гугъл.

ЦРУ просто няма работа в държава, която си има КГБ. Просто е! Руснаците си защитават държавните интереси и не допускат чужди разузнавания да си правят каквото си искат - направа на точни карти, събиране на всякаква информация за хората, данни за трафика..

ЦРУ е достатъчно да се появи с куфар с презрени долари и ще има опашка от желаещи да им дадат точни карти и малко информация бонус. ;) КГБ трябва да пробват тоя номер с рубли :)

kumalissa73@

Не, елцин умря, балъците свършиха.

Това да не ти е БоСтанИшев бре?

Не допускат дрън дрън... Пускаш Яндекс.Карты, кликаш в долния десен ъгъл на "Условия использования", и в точка 3, а именно "Информация о Правообладателях и обладателях информации:" четеш: Картографические произведения: 2012 NAVTEQ Bundesamt für Eich- und Vermessungswesen EuroGeographics IGN 2009 BD TOPO Copyright Geomatics Ltd. Copyright 2003; Top-Map Ltd. Copyright 2000; Norwegian Mapping Authority Ми те американците с тяхната NAVTEQ на първо място бе! НЯМА ТАКЪВ СМЯХ... По скоро те трябва да се радват, че американците позволяват да им ползват продуктите...

ЗАЩО ГО ПРАВЯТ ...? АМИ АКО СИ ПУСНАЛ НА ХРОМ-А ПРЕДИКТИВНИТЕ ФУНКЦИИ , НА СЪРВЕРИТЕ НА ГУГЪЛ ПРИ НАС В ЩАТИТЕ ТИ ИЗГРЖДАТ ПРОФИЛ - АЗ ЧЕТА НОВИНИ И НА РУСКИ И МИ ДАВАТ И РУСКИ РЕЗУЛТАТИ БЕЗ ДА ГИ ИСКАМ ИЛИ АНГЛИЙСКИ РЕЗУЛТАТИ БЕЗ ДА ГИ ИСКАМ АКО ГИ ПИША НА РУСКИ .... ... ТОЯ ПРОФИЛ И ТОВА КОЕТО ТЪРСИШ ПО ИНТЕРНЕТ СЛЕД ТОВА ОТИВА ВЪВ ФБР И ЦРУ И ПО ТОВА СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ПОТЕНЦИАЛНО ОПАСНИ ГРАЖДАНИ ВЪВ СВЕТА ... - ДЕМЕК ИНАКО-МИСЛЕЩИТЕ ..... ... РУСНАЦИТЕ ОБАЧЕ ПРИЕХА ЗАКОНА ЧЕ ЦЯЛАТА ТАЯ ИНФОРМАЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ СЪХРАНЯВА НАА РУСКИ СЪРВЪРИ - ТОЕСТ ДА Е ДОСТЪПНА ДО РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ - САМИ РАЗБИРАТЕ ЧЕ ЦРУ НЕ СА СЪГЛАСНИ :)))) ... А ОТДЕЛНО ЧЕ ГУГЪЛ КРИЕ РЕЗУЛТАТ - ПОНЯКОГА СЪМ ПРИНУДЕН ОТ ГУГЪЛ ДА ОТИДА НА БРАЗИЛСКА ИЛИ РУСКА ТЪРСАЧКА ЗА ДА ВИДЯ РЕЗУЛАТИ КОИТО МЕ ИНТЕРЕСУВАТ :)))

Бягай в Русия, там няма да ти правят профил и всичко ще излиза както си е. :)))

nobody

луд ли си :) Тоя лъже, че е в САЩ от години, а по време на последните избори се изъдни с избирателните секции, дето уж ги ''нямало в Деторйт" :) Най-вероятно живее близо до руското посолство в СФ

Преди да пишете е добре да сте наясно с материята. Даже не сте си направили труда да прочетеш условията на Хром-а! Ще ти дава такива резултати, каквито си пожелал да ти дава гугъл! И прфила си го правите лично, никой няма да ти тикне някакъв профил в ръчичките.

нека им сложат яко санкций на тия тъпаци!!ценностната им система е на хира от 18 век и за това цяла Европа и свят им обръщат гръб!!радвам се,не ги понасям

те сами се потопиха вече..днес рублето постави нови рекорди спрямо световните валути :)) Пред хиперинфлация са, до Н.Г не ми се мисли какво ще стане в Путлерландия

Много сте тъпи и двамата! Какво ви грее влошаването на международното положение в резултат на великосветските стремежи на сащ? В такива случай го отнасят държави като бг!

Коя е тая "цяла"Европа? Вече няколко държави от ЕС открито заявиха, че ще наложат вето на бъдещи санкции срещу Русия. А ти и останалите тъпаци вземете се сетете, че руснаците много добре помнят какво е било през 90-те години и виждат какво е сега. Няма да се стреснат от жалките напъни на САЩ и още 10-на държави да ги сплашат. За да се срине Русия обратно до ония нива при Елцин, запада ще се срине заедно с тях, щото съвсем се омотаха през годините. Аз не мога да си представя свикналите на охолен живот европейци да се сринат няколко пъти надолу като стандарт. Ти можеш ли?

а ти как реши, че Европа се срива по стандарт ?! Засега гледаме само че Русия се е засилила с 500км/h към скалите :)) Вече рублата е почти двойно по-евтина от началото на годината. И продължава !! Относно ''напъни'' на еди кой си, не се ли уморихте да говорите едни и същи глупости ? Света спира новия Хитлер, и това става по мирен път, със санкции, не с ядрени бомби! Набий си го в бетонната кратуна най-накрая!

рашките бавно, но за сметка на това сигурно летят към дъното...

о, селски, ти сега си с друг ник надничар

Вижте как пише вматериала, бе бок--луци... Последен абзац: - "Запознат източник посочи пред АФП, че решението не засяга само Русия. Инженерни екипи бяха изведени от Швеция, Финландия и Норвегия през последните години, а Google планира да увеличи инвестициите си в Русия през 2015 година."

Безкрайно си прав! Но от ДИР-а наблягат в заглавието на Русия. Защо ли? Като се има в предвид,че над 90% от зомбитата четат само заглавията и веднага става /поне за мен/ ясно каква е целта на "новината" от страна на гестаповските медии...

Защото сега се е случило в Русия. Това го прави новина. Това, че ти не виждаш никъде да се кланят пред славянския гении и това те дразни си е твой проблем. ;)

Не може само една страна да събира информацията на целия свят. Естествено данните на хората от една страна да се държат на сървъри на съответната страна. На американците им призля след като Стоун каза истината.

Гугъл е фирма на цру, нормално е да участват в санкциите срещу русия.

то според Путлер и интернет е проект на ЦРУ

А не е ли, смешен необразован лапешник такъв? Арпанет какво е било, Сноудън приказен герой ли е? Преди да дрискаш глупости да беше помислил, ама не можеш нали?

защо всички путлеристи започвате веднага да обиждате всеки които каже нещо срещу вашия духовен баща жужето

sawo

Факт е, че е проект на ЦРУ. Прочети историята на интернет :)

Връзката при тебе : управляващ=целия народ веднага "цъфва"...Все едно румънците /напр./ да кажат: ББ=всички българи... Добре да ви обработили риптилите.... Между другото - и да цъкаш минуси все ми е тая...Не можеш да разбереш написаното и го приемаш за обида...Прекалено си зомбиран, човече..Обичам те!