Коментари - Русия може да блокира Google, Facebook и Twitter | IT.dir.bg
назад

Русия може да блокира Google, Facebook и Twitter

Руският медиен регулатор е предупредил Google, Twitter и Facebook във връзка с нарушения на законите на Русия за интернет.

Обратно в новината

Коментари - Русия може да блокира Google, Facebook и Twitter | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наистина може - с рускини

тия шпионски сайтове трябва да се забранят със закон евала на руснаците

Идва време да отворят ГУЛАГ, да затворят границите, да забранят чуждите езици, да включат заглушителните станции и да наблегнат на танкове, картошки , капуста и водка разбира се. Путин да си пусне известните мустаци и Русия да се преименува на СеСеСеРе. "Нам нужна адна победа, мы за ценой не постоим..." Ами щом им харесва да живеят в казарма не можем да ги спрем...

От американското посолство ли казаха, че искат това време да дойде, хехехе?

Всъщност новината е, че ще блокира при призиви за тероризъм. Ама както винаги "свестните" български медии и русофоби изкривяват новината.

Русия да вземе да се блокира нацяло и да се зазида в комунистическия рай на Путин и чекистите олигарси...

Симбиоз фашизма и терроризма новая форма политики властей Украины ... родена  от.....от поничките марка "ФАЩ"!!!

Време е Фюрер Адолф Путин да смени управителите и да сложи начело на Англия, Франция, германия и САЩ Гришата, Стьопата, Леонид, Ванюша.

Явно много народ нито е живял на Обетованата земя (хАмерика), нито пък си дава труда да чете нещо освен българските копирки. Ето малко да се просветите: Google to encrypt data "end-to-end" in effort to block NSA and other agencies

гугъл ги изловиха, че са дали директно на властите панели да зяпат по чуждите мейлове (офиса на Гугъл в Китай). Ще криптират, за да не допуснат някой друг да ги подслушва, но НСА вече са се уредили.

прах в очите на незнаещите

Тъпи хора, прости хора! Да се самоизилират напълно, но няма да върнат времето назад. Светът се глобализира все по-бързо и нищо няма да спре този процес. Путин и жалката му клика от изостанали във всяко отношение чичковци и лилки по над 50 години са поели пътя за затваряне и окопаване, който е просто път за изоставане и затихване още повече на тази нещастна страна и хорица , изостанали някъде в началото на 20 век. Прав им път, но важното е България да се откъсне от тая пробита барка напълно и да поеме собствен, европейски, нормален и независим път, по който вървиш напред само ако си технолохично-модерен и отворен към света.

абе братО, не видиш ли че по тоя европйски път България се е затрила като държава? Вече съществува само като име, а българите в нея са малцинство...

Преди 35 г. всички циклостилни машини се водеха на отчет, защото може "врагът" да напечата позиви срещу соца и партията! Ефирът се слушаше, а да направиш радиостанция беше абсолютно забранено (на честота различна от любителската), след екскурзия до Югославия ми надраха грамофонната плоча на Ролигстоунс, защото е с упадъчна музика! А сега отново желязната завеса се завръща!

АВТО-МЕХАНИК ПУСКА ТУИТЪР ПРИ НАС В ДЕТРОЙТА: "ОБЯД Е , А СТРАШНО МИ СЕ ПУШИ ЕДНА ТРЕВА - НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДИЛЪР ДА МИ ДОНЕСЕ ЕДИН ДЖОИНТ - ПЛАЩАМ И ДОСТАВКАТА - АДРЕС И ТЕЛЕФОН " ... ПОЛИЦИЯТА СЛЕДИ ТУИТЪР И СЕ ОБАЖДА НА СОБСТВЕНИКА НА АВТОСЕРВИЗА - МЕЖАНИКА Е УВОЛНЕН :)))

сталинизъм или путинизъм е все тая, няма разлика. лошото е за руснаците , отново се връщат към зависимостта към диктатурата ,ще се затворят както преди перестроиката и ще живеят с илузията че са велики и силни , но пък паралелно с това гладни и боси. съялявам тук и българските привърженици на путин които си мислят че българия ще се оправи ако сме зад него но за съяление жестоко се лъят по скоро ше сме марионетки за мръсната работа както беше в периода 1944-1989г. и още нещо -путин демонстрира сила и провокира арогантно някои дъряви с умишлени нарушения на въздушното или морските им граници (деиствия оприличаващи се с хитлеристите преди започване на воина) и ако тои започне воината вие ще го подкрепяте ли отново съгласни ли ще сте да живеете в една безмислена ситуация на демонстриране на сили от които ще спечелят определени хора но не и вие или дърявата ни . аз не харесвам политиките на путин и америка ,а за мизерията в българия сами сме си виновни няма нужда да се търсят причини в американците, руснаците или които и да е истината е че нямаме политици които мислят за дърявата ни и хората в нея.

Ако можеше и интернета да блокира руснаците с техния спам и простотии грешка нямаше да има

Ако можеше управлението на интернета да се изнесе на неутрален остров, където нито една държава не може да му влияе, всичките шпионски простотии щяха да се решат.

ПРИ НАС В АМЕРИКА ТОВА Е РЕДОВНА ПРАКТИКА - БЛОКИРАТ РЕДОВНО АЛ КАЙДА , ХАЛИФАТСКИ САЙТОВЕ И ПРОФИЛИ ПРИЗОВАВАЩИ КЪМ НАСИЛИЕ ... .... ОТДЕЛНО ЧЕ ВСЕКИ МЕЕЦ СЕ ДАВАТ ПО 45 - 50 000! РАЗРЕШЕНИЯ ОТ СЪДИИ ЗА СЛЕДЕНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ АЙ-ПИ АДРЕСИ ОТ ЩАТСКИТЕ СЪДИИ НА НАЦИОНАЛНАТА НИ РАЗУЗНАВАТЕЛНА СЛУЖНА - ЕН-ЕС-ЕЙ :)) .... РАШКИТЕ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ СЪЩОТО ? .. КЪДЕ Е НОВИНАТА ?

при вас, в мазата на посирано 20, само с пица ви тъпчат. и на мая бодилчето!

Алкашите пак са в нормалната си ипостаза: всички други са ми виновни, само ние сме прави. Байгън от болшевишки простотии. Щели да спрат Гугъл... Що не се пробват да спрат Земята да се върти? Баси идиотите!

nobody

подлушват. Но в САЩ когато управлява демократичната партия, тя не подлушва цялата републиканска партия и обратно, нали? Щот в Путландия е точно така, че даже инакомислещите ги стрелят и в гърба по мостовете !!

Какво ще прави правителството на Русия в тяхната си държава,си е само тяхна работа.Ако някой трябва да протестира,то това са самите руснаци,а не платени български "демократи" от страниците на този сайт.

nobody

е да де ама те като излязат руснаците да протестират (ако смеят вече ) нали Путя и компания отгоре веднага ще ги обявят за платени отвън протестъри? Май за всичко имате заучен отговор, а? Истината е че Русия се превръща все повече в Северна Корея.

Не,протестърче,вие имате готов отговор за всичко по живота в Русия.В какво се превръща Русия си е пак само техен проблем.Ти нали не живееш там ? Или те боли за всяка несправедливост по земното кълбо ? Пълно е с несправедливости и в Африка,ама не пишеш за нея в какво се превръща,нали ?

Какво ще прави правителството на Русия в тяхната си държава,си е само тяхна работа.Ако някой трябва да протестира,то това са самите руснаци. И защитата на руснаците да не е от платени български блюдолизци от страниците на този сайт.

Абе те ако стояха само в Русия , да правят каквото си искат обаче започнаха да заграбват територия от съседните държави и това вече не е само Руски проблем.

Дааа, както си е било работа на германците какво правят по Хитлерово време. Това руските слуги не ставате и за евтината агитация, дето се опитвате да пробутате и аз не знам кому, изглежда мислите и останалите хора за дебили каквито сте вие.

С. Корея, Китай, Турция и кочината искат да няма свобода на хората даже и мрежата...

Очаквам скоро в блядистан и книги да започнат да горят.

Абсолютно същите методи. Сатрап.

Цитирам: За да се съобразят със закона, трите фирми трябва да предоставят данни за руски блогъри с над 3000 читатели дневно и да премахнат сайтове, които според Роскомнадзор съдържат призиви за "неразрешени протести или размирици", обясни говорителят на Роскомнадзор Вадим Ампелонски. Бих искал да попитам г-н Вадим Ампелонски дали в РФ има РАЗРЕШЕНИ "протести или размирици"?

Не разбира се, такива има само в УСА, за да може да ги гърмят плицетата законно :)

Нека го направят, за да работи ще трябва и цялата мрежа да затворят - проксита могат да никнат непрекъснато. Или ще се окаже, че Путин се опитва да натика духа обратно в бутилката и с изненада установява, че не му стигат силите и духът го скалпира, или ще успее и ще си останат някаква дива територия със значение за света колкото Северна Корея.

В началото си мислех, че Ким Грух Ин е по-слабата ракия от двамата диктатора, ама сега вече съм убеден, че той е водещият. Путю твърдо се стреми да го настигне и върви по неговите стъпки, както и СССР2 (или Путлеристан, по-известен на цивилизованият свят) все повече заприличва на КНДР. Очакваме затваряне на границите, за да не могат поданиците да избягат от обичта на Владетеля си :)))

Ти се смееш, но това се е обсъждало и съм сигурна, че ще започнат да забраняват емиграцията на запад , че и пътуванията дори. И без това в Европа и Щатите най-много са имигрантите от Русия, а пък прирастът им е много лош( на рашките, де). Затова насила натикан ще се разплождаш в матушката. Нали на Батюшката му трябват много войници-пушечно месо демек. За да плаши Запада още повече. Че то в рушката страна цената на пушечното месо никога не е била висока.

Некой дали се е зачитал по-подробно в End User Agreements на въпросните услуги, че аз не съм. От въпросните услуги ползвам един мейл от Гугъл па в другите немам даже и акаунти. Та там требва да пише по кое законодателство работи услугата. И ако пише нещо различно от РФ, москалята имат основание да ги блокират, колкото основание аз имам да владеем 0.37 % от пръстените на Сатурн

Евала бате, много точно :)

Па не е точно така, ако дело се гледа в руски съд, може преспокойнo голяма част от EULA-то да бъде обявена за невалидна. То същото е и в САЩ, напълно възможно е някой съд да не признае за валидно споразумението.....

nobody

май най-подслушващата държава е точно тази която излизаха слуховете за ''голямото световно подлушване'' от САЩ

Разбира се че трябва да го забранят. Няма един "тъп,шибан" интернет да съсипе усилията на поколения руски комунисти.Само бебета под 6 месеца не разббраха кой изяде главите на арабските съидейници на путин.

само гугъл накрая да не блокира русия :)))

Писе,Гугъл е създаден от двама души - единият е руснак. Тичкай под полата на Кунева.

nobody

е от руснак де..ама не в Русия. Там нищо не се създава.

Зделано в СССР лада москвич запорожец

водка,калашников и .... лебедево езеро,да не повярваш!

Освен любимият ви "калашник", за който има сериозни съмнения, че създател му е М. Калашников, да не би водката да е дело на руски гений???? А Чайковски не виждам защо го намесвате? Де го руският IBM, GM, де го руският Елиан Мъск? Айде покажете нещо наистина полезно създадено в ерефията последните 100 години?

пожарогасител, преливане на кръв,заваряване....

Менделеев,Достоевски,Королев,Сухой,Калашников,Туполев,Попов-радио, Антонов,....списъка е доооста дълъг

И КИБЕР ВОЙНА се води ама има прокси И война срещу споделянето на информация през интернет " Заради кодиращата технология на трите фирми, Русия не може да блокира отделни сайтове и да премахва конкретно съдържание " - КГБ да го д-хат Същите криптиращи технологии ползват и руснаците ;) Дали ще се организира нещо през "фейсбук" или през "в контакте" или през "одноклассники" е все тая. Дори путя да ги купи - няма значение . Ще направят нова мрежа КРИПТИРАНА ! КГБ да го д-хат Ама руските (и кгб) императорчета (предишни ...сталин....путя и още ще има ) не могат да живеят в мир. Те или водят война, или се готвят за следващата

Руснаците правят нещо много умно. Мачкат западните компании и дават предимство на своите. Така трябва да прави всяка нормална държава. В България е точно обратното и затова сме бедняците на Европа. Каквото изкара Ганьо го оставя в Била, Метро и т.н., а те го изнасят в чужбина. Това е поведение на колония, не на суверенна държава... като Русия.

не може да сравняваш ябълки и круши. България е по-малка по площ от най-малкия окръг на Русия, за ресурси да не говорим. А населението на Москва е 12 милиона. Къде се буташ между шамарите.

Кви ги приказваш "не русофиле", има ли държава по напред от нашата по искане на рушвети от чужди компании ? Затова в държавичката ни няма инвеститори и големи проекти на стабилни фирми,защото ги мачкат ама яко.

Пич! А за Лукойл, Газпром и т.н да си чувал? А те какво правят в България?

какво правят руснаците (и турците) в България е ясно - грижат се за себе си, съсед сме им. Какво правят САЩ, тук, обаче... не е ясно.

Изобщо си нямаш и малка представа от бизнес мой човек. В Русия има толкова чужди компании, които са там не защото искат да бъдат мачкани, а за да печелят кинти.

И които една по една напускат Путлеристан...

И у нас е така. В парламента все гледат как да дадат предимство на своите фирми. Страда потребителят от качеството на стоката.

Когато 6 милиона американци мигрират в Русия, тогава може да повярвам, че там е добре. ОК? До тогава, това че американците си бият негрите, не прави Русия не по-добро, а изобщо по принцип, добро място за живеене.

Там където демокрацията куца...първо посягат на интернет---пр. КНДР, Иран, Куба, Русия....

САЩ, където филтрират целия интернет. България, за сайтове за залагания - не че имам нещо против.

Филтрират или подслушват? :) Защото единственото нещо, което не могат да отворят от Щатите е Замунда ми се струва, но не по тяхна вина ;)

Епа то това същото го правят и хамериканките, само, че за разлика от по тъпичките руснаци го правят по-скришно! Инак е едно и също на всякъде или фурмулирано по просто: Дайте ми имената на тия дето плюят срещу мен! Аз ще знам какво да ги направя! Разликата е в чалъма да ти ги дадът тия имена!

Разликата, слънчев мой, че ако просто плюеш в САЩ, докато не вдигаш "братята" си на въоръжена борба, няма проблем. Достатъчно телевизионни предавания можеш да видиш в тубата, дето си плюят по Обама американците. Я потърси такива руски за Путин.. Или няма, защото него всички ги обичат? :)))

Така де и аз това казвам "братята" руснаци са по-тъпи в това отношение!

добре казано, но хората не могат да го разберат защо ли в едната страна плюят по президента и правителството, правят разни филми, дори излъчва рт канала в америка и европа, докато в русия няма пропаганден канал които да се излъчва, но това не им пречи на руснаците да кажат че примерно дисни анимациите са пропаганден канал, което няма лошо, жалко е че толкова много хора вярват вместо да сложат фактите на масата без да гледат за америка или русия

А-ха можеш, но завършваш примерно, като Майкъл Хейстингс!:)