Коментари - Руснаци създадоха хлебарка разузнавач | IT.dir.bg
назад

Руснаци създадоха хлебарка разузнавач

Руски учени създадоха роботизирана хлебарка разузнавач.

Обратно в новината

Коментари - Руснаци създадоха хлебарка разузнавач | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами че това нещо е огромно - с размерите на плъх.

Щирлиц:)

На снимките се виждат едни пластмасови зъбчати зъбни колелета :)) Това са технологии от 70-те години. Тоз незнаен от никого научен институт се пробва да си прави PR кампания.

Разбира се, че това мъниче има още да се усъвършенства и да се учи да върши полезни неща при земетресения и големи техно-генни катастрофи. Не дай бог човек да се окаже под развалини и тогава като удавник ще се "хване" и моли за помощ това дребосъче.

Не става ясно това хлебарище с какъв двигател е- на Лада или Москвич, колко гори на 100см, и ред подобни технически характеристики.. ПЛЮЯ НА СКАПАНИТЕ РУСИ, И НА ВЕЛИКАТА ИМ ГЛУПОТЕВИНА! Руснак да ти измисли нещо технически грамотно.... все едно да падне метеорит точно в средата на Кремълската шарена църква. 1/100000000000000000000000

на прост пост ----------------------------

Питай тези от Фолксваген.

Министерството на отбраната на САЩ започва превъоръжаване с Райд.

направено с теслата боядисано с метлата.....

... ама оцелява и след войната ...

Като не са могли от хлебарката да направят ядрено или друго оръжие са кандисали и на хлебарка-разузнавач :D

Добре, че не са създали муха лайнарка метаща отрови в чаши за кафе на открито. Иначе евала, наука е все пак.

В Бг-то. изобретиха тикви-министри! Е-е...!

Нация техническа.

ама истинските са много сладки :)

На път е да се създаде срамна въшка-разузнавач!

съвецката хлебарка най-болшая в мире

Ма верно е огромна ;))) Сигурно е с ААА батерия ;)

Е, сега всяка хлебарка преди да я размажа, трябва първо да я проверявам и да я разпитвам. Кой я изпраща, къде и е свръзката, какъв и е псевдонима ....? А съм сложил отрова за хлебарки, а съм нарушил женевската конвенция. Мъкааааа, мъка! Или да се обаждам в контраразузнаването, да идват да се справят с хлебарките ?

val55

Щом има големина 10 сантиметра, и е оповестено сигуро е, че при военните размерите са поне 2-3 пъти по малки, както и при американците, китайците, японците и..... Когато масово навлезат нанотехнологиите те тогава може да ни се разкаже играта....Когато Земята спря да се..... Сега си имаме различни птици за разузнаване, делфини, риби с една дума се копира флора и фауна, както и ние сме копия на....а къде сме създадени тук или там горе във Вселената тепърва предстои да се разбере, а кой.... дали въобще, ще се разбере....., защото са изминали хиляди години, и следите са заметени, а и ние все още сме извън вселенската игра. Преди, както и сега си имаме гости от далече и много далече. Става въпрос преди хиляди години и настоящето. Сега е напълно възможно те да са сред нас, и около нас, но дано е за добро иначе..... Дано само да нестанем ябълката на раздора, че бая народ може да го отнесе и то без избор....факти преди и сега, но кой да ги осмисли, и вземе някакви мерки пък били те и топ сикрет. Дано се лъжа в преценките си от прочетеното най вече между редовете и.....

Това десетсантиметровото за нанотехнология ли минава? Сигурно може да влиза през цепнатината на заключена руска врата.

Само някой да я настъпи и край :)

Хррръц с кубинката.

бу-у-у-ммм.....

Триплазмена огнехвъргачка има ли?

Советская техника самая передовая! Тоя сайт става все по-тъп и мисля да ви казвам досвидания, че ми омръзна да чета глупости.

рашкя таракан, наи голямия таракан в света!!!!

Браво на руснаците , ноооо хлебито все още е уязвимо от нашенския чехъл или налъм - за по-добро залепяне.

ма от нас по-добри нема ние и самолетите дето им преминават над нас щехме да им ги свалиме ама нема паре за вадене на труповете и ламарините а то ще ни замърсят плажовете и ще ни избегат и английските пияници .....юраааа

Преди 5 години Festo направиха това link Тази тракаща хлебарка може и сина ми да я сглоби от Lego...

Новият Щирлиц !

На хлебарката-разузнавач, българските изобретатели от разузнаването отвърнаха с нов модел бронебоен чушкопек!

Наш'те изобретиха тиква-министър - ти ми приказваш за хлебарка-разузнавач...

Въй, въй, въй

Отговорът от НАТО не закъсня. Натовски инженери създадоха боен чехъл способен да унищожава руските бойни хлебарки.

Кавказки овчарки са обучени да разкъсват бойни чехли.

За защита от кавказки овчарки унищожители на бойни чехли е предвидено използването на ГМО кренвирши, закупени от български хранителни вериги.

какви коментари да се очакват от един народ допуснал да се унищожат 4 блока в козлудуй с мощнист 1760 мгвта -произвеждащи ток за 5 ст квтч, допуснал да няма национален авиопревозвач, без най мощната си спедиторска фирма -сомат продадена за грошове , унищожил селското си стопанство и впк ,осъдил на мизерия родителите и дедите си , допуснал престъпни елементи във властта и цигански банди от мародери , изроди -кой арестуваха за ктб -НЕ НАРОД А МЪРШААА

Напълно сте прав.

Такива японските деца сглобяват в час по трудово.

Само чакам ново изобретение от типа на "В Калининград изобретиха "бойни хемороиди"!

В ЕС отдавна са патентовани като "дипломатически" хемороиди.

Да бе, ще харчат водка.

КОЛКО ЛИ ОЩЕ СА ПОСТИГНАЛИ РУСНАЦИТЕ ВЪВ ВЪОРЪЖАВАНЕТО ОЩЕ НИКОИ НЕ ЗНАЕ. КОГАТО АГРЕСОРИТЕ С.А.Щ. РАЗБЕРАТ,ЗА ТЯХ ЩЕ БЪДЕ ТВЪРДЕ КЪСНО.

КОЛКО ЛИ ОЩЕ СА ПОСТИГНАЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ ВЪВ ВЪОРЪЖАВАНЕТО ОЩЕ НИКОИ НЕ ЗНАЕ. КОГАТО АГРЕСОРИТЕ Русия РАЗБЕРАТ,ЗА ТЯХ ЩЕ БЪДЕ ТВЪРДЕ КЪСНО.

Така е! СЛедващо изобретение "Хлебарки войници"! Направо плашат!

Видяхме. Неподвижен танк на червения площад.

При такива джаджи има два основни момента. Двигателния механизъм сиреч от къде може да минава. И другия момент колко интелект може да събере в себе си. Засега виждаме,,че може да се движи по равен под и има като че ли достатъчно интелект за насекомо. Носи си малка камера и някакъв микроконтролер. Има още какво да се желае, но е добро начало.

Започна се с гениалните български коментари на всеможещите и всезнаещите ерудити, произвеждащи ненадминати световни машини.

Ако беше американска ти какво щеше да напишеш ?

Китайска или сингапурска, по-точно..?

Таз хлебарка диверсант е много шумна!! Пърди ли?

Ако е с въздушно охлаждане, като Запорожец, може и маааалко да се чува.

И , след колко години този разведчик може да стане президент ?

Една перхидролена руска хлебарка щъка из българското политическо пространство и тя е създадена за шпионин, макар и доста далеч от добрите образци - лесно се разкрива и унищожава!

аз пък чакам момента в който великата руска научна мисъл ще изобрети пича въшка-диверсант.

Баа я тази 10 см. хлебарка... дет никой няма да я забележи ... Че те нормалните хлебалки са по един до два сантима, тая 10 нема да я забележи само кьорав. :))))

Щото не си виждал азиатска хлебарка от тези дето ги поднасят като скъпи блюда...даже 10 см е недоносче!

Руската хлебарка - най-голямата хлебарка!

Това е уникално изобретение само в главите на червените глупаци. Смешно копие на стара технология.

И кого ще очуди това в съвременият свят на миниатурите, след като знаем, че вече имаме подкована бълха и то при старата технология. И това съвсем не е виц. Видях я в музея в Тула, където имаше и други малки чудеса.

Престани да се Очудваш и се научи да пишеш

абе такива продават в "Без паника"

всъщност най-добре напишете robo bug или rc cockroach в "ибей" или "амазон" и ще ви стане ясно какво точно са "открили" във въпросния институт

открили са пазаруването в ибеи и амазон :)

Аз съм виждал първия не усъвършенстван прототип на тази хлебарка! Този прототип е с чисто бяла коса и изпълнява няколко команди. Викай "за" викай "против", прави се на националист и т.н. До сега резултатът от изпитанията не е окуражителен, но експериментът продължава.

И задължително се крие под маса, нали?

Това не е нищо, България създаде първата тиква-премиер!

дирника пак се изцепи ... гледах видеото и никои не говори за хлебарка разузнавач ... а за проучвания в областа на протезите ... повръща ми се от долната пропаганда ... много по-нещастна от комунистическата пропаганда ....

И как тази играчка ще допринесе в развитието на протезите? Или вярваш на всичко чуто,а?

в шатите отдавна може да се купят такива играчки от детските магазини ... харича се HEXBUG ... в развитието на протезите ... ами питаи ги ха ха ха

Тези не спират да ме изумяват. Сещам се за лафа "от какво най - много се страхува човека - паяк? - От човека чехъл". И като се затлачат тия зъбни колелета с прах, какво шпиониране ще падне..

точно пък руснаците ли ще плашиш с прах и кал бе смешник?

Виж сега, може да са голяма страна, но дори и там важат законите на физиката. ;)

Кой иска да плаши руснаците с кал, та те са изобретили Камаз-ите и Зил-овете. :-)) На видеото се виждат зъбни колелца, освен в офис няма къде да щпионират. А ако офиса е пълен с жени какво пищене ще падне... :-)

Калашника стреля и в прах и в кал.