Коментари - Русия вече може да хаква iPhone | IT.dir.bg
назад

Русия вече може да хаква iPhone

Руските държавни органи са закупили оборудване, което да им позволи да хакнат всеки един телефон на Apple.

Обратно в новината

Коментари - Русия вече може да хаква iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали някога "Империята на злото" ще направи нещо нормално, не предназначено за унищожение, убийство, агресия, ХАКВАНЕ? Например една нормална, човешка микровълнова печка? Едва ли! Злите джуджета са господари единствено на злото...

Империите на злото не са само 1. И ВСЯКА една от тях прави и хубави и лоши неща. Хора, които сочат само прусия или само хамерика като ЕДИНСТВЕНО зло - това за мен е утайка, която трябва да се образова.

а като спрат да ви продават айфони, ще ми хакнете оная работа...пук даже и закупили техниката от Израел. Що бе, къде са ви експертите?

Що бе, и могъщото ФБР използва израелските услиги, нооо само с техен представител.

Да се надяваме, че следващата статия ще е за руско хардуерно устройство, което може да хаква iPhone за минути, защото току-що прочетох, че американска компания вече е създала. Та, колко време, смятате, че им е необходимо да го изкопират?

Може да хаква оная ми работа...

могат и iUK да хакват ..

Според неназован руски източник, израелският софтуер е временна мярка, докато стане готов руският, който открива собственика и го кара сам да си каже всичко.

Devil

Мда, за пореден път се убеждавам, че руснаците са велика нация.

И аз мога да го хакна! Всъщност мога да хакна всяка електроника, като се засиля и я хакна в стената. Само правец е малко труден... много тежи. Но като направя бицепс ще го хаквам успешно, засега успявам само с височинно-гравитационен метод на хакване.

Височинно-гравитационният метод е класическо кракване, което ламерите много често бъркат с хакване. Хакване е да си пуснеш радиопредавателя и с него да накараш правец-а да работи за теб.

Авторът се извинява за неточността. Не Русия, а лично Путин ги хаква. Докато подготвя Сармат.

Ватенките намерили кинти да купят някъв software и голяма новина:) Бих адмирирал Intel ако им спрат процесорите и за 2 години са в тотален фалит! Искам да видя как ще произведат сървърен процесор!

АМЕРИКАНСКИТЕ ЩЕ НАПРАВЯТ ЯДРЕН ДВИГАТЕЛ ЗА КРИЛАТА РАКЕТА (САМОЛЕТ ) СЛЕД 20 ГОДИНИ :) ...

Чичка, ядрения двигател за ракета/самолет американците го имат готов от 40 години :) Вземи се ограмоти малко :) Колкото до приложението му - всеки двигател е ефективен - скорост, далечина и височина на полета, маневреност на обекта и т.н., колкото му е горивото - та така и с ядрения - това, че е дрен не значи, че ще работи 300 години, ама нали стадото няма и грам техническа мисъл и грамотност :)

NERVA - чети не се излагай толкова! То бива, бива, ама заради един надник човек да си плюе в муцуната, някак е оскърбително ..........., ако имаш сбеуважение де :)

Алоу, бозаджията, аркадаш, аз предлагам "ватенките", вместо да купуват процесори от Intel да врътнат кранчето на газа за Европа и тогава ще гледаме сеира кой за 2 месеца ще е в тотален фалит! А процесори бол от Малайзия, Тайван и други подобни малки "тигри"!

До колкото разбирам Израел жалват всички телефони. Русия си е купила тяхна техника. Все едно да кажат, че русия вече може да влиза в интернет като си е купила компютри от Китай

Империя на злото

Та това не е новина, ако те бяха го измислили тогава е новина. Щото и аз мога да го хакна де, купувам апаратурата и готово. А пара имам бол.

Хвала на съвеЦките друзя! Какво ли не прави Путин за мира и добруването!Новият совеЦки человек има нужда от такива новини. Това дава усещане за величие - да хакнеш, да разрушиш, да отровиш, да анексираш..."Я другой такой страни не знаю..."

ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА КОЯТО ИМА ЯДРЕНИ ДВИГАТЕЛИ ЗА САМОЛЕТ Е РУСИЯ :)) ... ЩО БАЙ ДОЙЧО НЕ ИЗЛЕЗЕ И НЕ ПОКАЖЕ АМЕРИКАНСКИЯ ЯДРЕН РЕАКТОР :))

3евзек

Русия е единствената държава в света, която при проблеми с техниката, ги решава чрез добавяне на още бойни глави и затова за цивилни цели не става.

Важното е, че никоя държава няма самолет с ядрен реактор и ако ме питаш е по-добре да си остане така. А и не разбирам какво се радваш на военните разработки на чужди империи.

3евзек

Коя друга държава има миксер с ядрен двигател?

Глупавите русофилистици сте като тъпите ножове - вредата от вас не е голяма, ама много дразните!

Тъпчо същото оборудване го има и ФБР.....те го използваха първи когато получиха отказ от Огризката да им предостави достъп до техните устройства.....папагал.

3евзек

Само че ФБР не се фукат така, сякаш са го измислили.

ГОВОРИШ ТАКА,НАЛИ ДОПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА, РУСНАЦИТЕ ПРОДАВАХА НА САЩ ДВИГАТЕЛИ ЗА РАКЕТИТЕ ,ЧЕ НЕ МОЖЕХА МИЛИТЕ ДА СИ ИЗКАРАТ ЕДНО САТЕЛИТЧЕ В ОРБИТА.

Хахаха, :) каква новина в "Технологии"! Другите държави влизат секцията като създадат нещо, а Русия с държавна поръчка за закупуване софтуер от израелска копания.

ХА ТАКА , ДА ПУКАТ РАШКИТЕ В АМЕРИКА СЪЗДАДОХМЕ СИСТЕМАТА "МЕТЛАТА НА КЛИНТЪН" ЛЕТИ С ЯДРЕН ДВИГАТЕЛ "ЧЕРНАТА МАЙМУНА" ... БАЙ ДОЙЧО ПОРЪЧАЛ ЗА ПЕНТАГОНА :))

Що за глупости? Що за телефони и апаратури, че и хакване? Има човек- има проблем, няма човек - няма проблем. ... и що ви е Новичок ли беше, Свирчок ли беше - един куршум е 2 копейки ...

Интересно, значи евреите могат да си хакват колкото искат и дори да продават технологията и никой няма нищо против. Обаче щом руснаците уж тръгнали да купуват технологията, вой до небесата и редки изпражнения. Абе вие май съвсем сте се смахнали...

Каква технологична новина е това бе, каун. Малоумниците нямат какво да напишат за русия горките. Много жалко.

Браво! Так нада. Даже, като ги хакнат, собствениците директно в Сибир.

Оборудване за хакване на айфоня??? Уффффф .....спирам до тука.

Това винаги е могло да се прави при достъп до телефона. Въпроса колко е лесно и достъпно. Вероятно въпроснто "хакване" е директно подслушване на шините за данни и комуникацията на процесора. Хардуерен достъп до даните.

Нима руските безаналогови хакери не са могли да хакват айфон досега?

Хакваха го, но грубо, с тесла с ударение на последната сричка.

Не, не - така с телслата братушките хакват потребителя на айфона. Паролите се разбират веднага. Да не говорим ако го отключваш с отпечатък, тогава и друг хак може да има.

А китайски учебници за Сибир кога?

и това ако не е повод за гордост - поне е повод за напиване!

Май се опитват да накарат руснацитре да не си купуват империялистически телевони, а новите свръхзащитени руски Iota-фони. Сега продажбите им ще скочат до небесата. Скоро ще обяват, че могат да хакват и всички японски, немски и корейски коли и ще започнат всички да карат Лада и Москвич за да подпомагат путиндустрията. Слава, слава!

Йотафон нито е руски, нито е свръхзащитен.

Да си чувал за риторика?

Тия олигофрени ли са ве!!! ФСБ-руското разузнаване...ПРАВИ ОТКРИТА ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА ЗА АПАРАТУРА ЗА ХАКВАНЕ НА АЙфони?! ТИЯ ЛУДИ ГОВЕДА, НАИСТИНА СА ОЛИГОФРЕНИ!!!

А най-големият олигофрен съм аз. Защото съм беден и глупав, но обичам еврогейове, луди и полудяли говеда, както и кончити с големи вурстове. Аз съм теле, цял живот живяло в обор и затова виждам навсякъде само луди крави, кравари и говеда. Ди нови срещи на прайда в Москва.

Мога да те прасна и в България. Остави адрес.

Аз откога похарчих 250 млн за такова подслушване в България....

Очаквайте скоро новина : Русия трови айфоните с новичок. Руските държавни органи са закупили два бидона от веществото.

Каква новина само!

голям зор две статии по въпроса?!

Де що е за разрушаване, Раша го може. Тя друго не може.

Купила го е от Израел!! Т.е. Израел го може опреди, но всичко е точно. Може го и Китай, но всичко е точно. Могат го и САЩ, но всичко е точно. До сега Русия не го можеше и всичко беше точно.

Какво приказваш бе гостенино? То, рашата е много изостанала. След всички тия. Аз ще ти кажа, какво рашата още може, а другите не могат. Да удари джаджата с чук, молот. Да види какво има вътре.

Остави го да си мисли, че Путин може да хаква всеки телефон. Те с това го облъчват всеки ден....

Ти си глупак! Защо? Другият човек ти е отговорил.

чукча писател, чукча не читател