Коментари - Руснаците с имена за новите ядрени оръжия | IT.dir.bg
назад

Руснаците с имена за новите ядрени оръжия

Предложения за имена на новите ядрени оръжия засипаха руското министерство на отбраната след обявения от Владимир Путин онлайн конкурс.

Обратно в новината

Коментари - Руснаците с имена за новите ядрени оръжия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Санкция" кърти мивки! Предлагам българските нуклеарни гръмотевици да се казват "Тутманик" и "Кифла"!

Вдъхновено размахване на бухалките срещу нахалната цивилизация ги е обхванало, мале мила. Че 85-те% могат да бъдат подкарани в произволна посока през медиите знаем отдавна и не е изненада, че това става в Русия. Не е и изненада, че тук има неколцина умствено изостанали руски слуги дето бързат да се слеят с оглупялата руска тълпа в угода на господаря си, нископълзяща му работа. Жалка картинка, къв 21-и век каква цивилизация за тия.

Аха, аха... Всеки ден гледам киснеш тука. Губиш си времето, а то е най-ценният ти ресурс, понеже е единственият, който не можеш да възстановиш...

БРАВО на братята. След като два пъти западните колониални тъпунгери нападаха Русия, БРАТЯТА решиха да не допускат трети път. Този път колониалните тъпунгери просто ще бъдат изпарени. Да живее Русия.

Да си живеят и да не се месят в чуждите работи.

Абе тия нормални ли са?

гледай си кочинката..

Русия е известна с подобни изцепки - белезници "Дружба", ядрени междуконтинентални балистични ракети "Мир".... Има още много подобни примери.

Мир означава свят. И престанете с глуподтите - посочи един факт, който да показва, че има такава ракетз. Има космическа станция.

Те американците си бяха кръстили ядрена ракета Pacemaker - правещ мир. Нямам в предвид онова дето се слага на сърцето със същото име. Те кръщават и съветската ракета Войвода Сатана. Мир е "свят" от руски и е орбитална станция - реално предшественика на МКС, който я замести. Например на Катюшите им викат Град, Смерч, Ураган и подобни природни бедствия. За самите природни бедствия около САЩ се ползваха преди винаги имена на жени. Повечето руски оръжиия си имат чисто техничиски названия и номерации P-28, или ПАК ФА - бе съкращение на нещо от рода на преспективен авиационен комплекс за фронтова авиация. Разните имена са допълнителни.

Pacemaker не означава 'правещ мир', драги.

Това като приказката за "Храбрият оловен войник", който всъщност бил калаен, ама някой як разбирач е превеждал от руски, без да знае, че на руски "олово" означава "калай"... Явно и от физика/химия не е разбирал много, понеже не се е сетил, че оловото не може да се стопи в огнището (топи се при 327'С), а калаят - може (232'С).

stan_posta@

В огнището се развива температура до 800 градуса. С дървени въглища и подаване на въздух - до 1300 градуса, може да се стопи чугун или силно навъглеродени части от стоманени детайли, проверено. Оловото се топи прекрасно дори на котлон, проверено, камо ли газова горелка. Оловните войничета се отливат от калаено-оловна сплав, най-добре, 40% калай, 60% олово. Първо тя се топи при по-ниска температура - 240 градуса, по-евтина е, пести се по-скъпия калай и най-важното е по-ливка. Чистият калай се лее лошо, оставя каверни и вдлъбнатини във фигурките.

Пълни идиоти и ненормалници ще си останат завинаги пияните ватници. Ще победят САЩ, когато си видят без огледало мръсните обрасли вратове.