Коментари - Русия е създала кибервойски | IT.dir.bg
назад

Русия е създала кибервойски

Във Въоръжените сили на Русия са създадени войски за информационни операции, обяви военният министър Сергей Шойгу.

Обратно в новината

Коментари - Русия е създала кибервойски | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знае се, че САЩ разполага с кибероръжие, което може да прекъсне електрозахранването и интернета във всяка една страна." Че у нас това го може всеки мургав и то във всеки момент.

Чакайте, чакайте....Как руснаците са ЧАААААК НА 5 МЯСТО...При условие, че самите луди говеда осмърдяха света със свийте вопли, че руски хакери-Русия враг номер едно, е нагласили изборите в Краварника..И Тръмп е спечелил благодарение на това!!! То по тая логика, руските хакери у кибер войски, трябва да са на 1 во място! Къде ти логика в луди говеда обаче!

Като видя по магазините руски рутери, чак тогава ще почна да се тревожа от "безаналоговите" ....

магазините руски рутери не съм вижда .Виждал съм от а до я само китайскии, тавйнски или индонезийски.То за това и мазгазините са за такива-дето развиват само харносм.и отделителна и система на първобитно ниво.

"Знае се, че САЩ разполага с кибероръжие, което може да прекъсне електрозахранването и интернета във всяка една страна." Къде са тествали тези възможности? Защо тогава Ислямска държава може безпрепятствено да организира джихадисти през Интернет?

ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ РУСИЯ ЩЕ СЪЗДАДЕ КИБЕР ВОЙСКИ В ПРАВОТО СИ Е ДА СЕ ЗАЩИТАВА . И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩИЦА СА СЪЗДАДЕНИ В ЧЕРНА БЪЛГАРИЯ /РУСИЯ/ , НО ЗА ТОВА ДРУГ ПЪТ ЧЕ НА СОРОСОИДИТЕ ЩЕ ИМ СТАНЕ ЛОШО И ЩЕ ПОЛУЧАТ РАЗДВОЯВАНЕ НА ЛИЧНОСТА .

Русия е създала Чибурашки???

Що Русия да е извръткала изборите в Сащ б, глупако. Нали руснаците са най - честните в света, досега русосифилистиците нали отричахте това, а.

са свързани с нещо военно. Ако не е Су-35, ще е танк "Армата", ако не е танк ще е самолетоносач пътуващ към Сирия, ако не е това ще е за бомбардировки пак там, напрежение в Донбас, учение на въздушно-космическите сили или бойна тревога за 45 хиляди военни, създаване на 3 нови дивизии или разполагене на ракети незнам къде си и т.н. и т.н.

Ами ти какво очакваш - новини за нови автомобили, компютри, телефони ....?

Щом извръткаха изборите в краварника значи са номер 1, а в краварника при толкоз милиарди държавно спонсорство и даже не можаха да ги гепепя, значи са пълен ташак.

финансиране руснаците може и да са 5-ти ,но по спечелени златни медали на свет.олимпиади по математика,програмиране и физика разбира са номер 1 от 1958 година до сега /справка в интернет за ежегодните олимпиади по години/.Така че биха могли да правято квото си поискат с кибер, софтуери и прочие неща.Между впрочен най добрата в света софт.компания за антивирусен софтуер е Лаборатория Касперски в Москва. Неслучайно клиенти са и Майкрософт и Епъл.

Не случайно съм на линукс от 1997-ма. Нямам нужда от такъв софтуер. Всичко е с потребителски акаунти.

С такива майстори като тебе в армията си от агит орки на руснаците не им трябват врагове, закопавате ги ежедневно с гениалните си умотворения.

Скрито покрито нищо няма.всичко излиза наяве.и ето: имат военни хакери.а допреди няма и 10 дена песков се смееше и отговаряше че това е измислица.защо лъжете бе * непоръбени такива?ние знаем че лъжете ами защо се хабите да отричате?

БРЦК

1. Не се казва кога са създадени! 2. Едва ли си го обявили във фейсбук та Песков може да не е знаел. 3. Руснаците били 5ти след САЩ, Китай, и тн и тн та не виждам нищо ненормално.

Нашите рубладжи се изпокриха

не съществуват рубладжии у нас, само копейкаджии

Кога руснаците ще създадат напоследък нещо полезно за човечеството а не само оръжия .Всичко съвременно иде от САЩ. Така пак като СССР ще се срути РФ и източните народи ще се отскубнат от РФ. Глада настъпва яко и Тръмп види се не е вариант да залебят. Демагогията с Тръмп,която крепеше върхушката в Кремъл се проваля като комунизма. ГЛАДА ,само ГЛАДА ще намести мужиците. Не случиха пак на първенюта.

БРЦК

Ами създават храна - номер 1 износител на пшеница/жито. Не е ли полезно? Ми тогава да споменем ядрени реактори? Термоядрени реактори(експериментални във Франция)? Малко ли е? Ако е малко кажи ние какво създаваме та критикуваме другите!

Разбира се, че е малко, защото това е най-богатата на природни ресурси държава, а произвежда по-малко от страни далеч по-малки и по територия и по население.

Видяхте ли , бре атакистчета и бесепарчета? Дори и шефът ви казва, че антипропагандата трябва е ефективна, умна и грамотна! А не като вашата-просташка, повтаряща се и тъпа!

Всъщност контрапропаганда няма. Всичко при руснаците е само пропаганда. Плещене на глупости и лъжи нонстоп с помоща на тъпи путлерастки тролове. До някаква котрапропаганда почти не се стига.

Ае стига бе! Чак на 5 то място ли са руснаците?! А по резултат, човек би казал че са НОМЕР УНО-ЕДНО! Евалата!

Да ти имам овчия ентусиазъм...

ПИЧ КАТО ТИ ГЛЕДАМ СОРОСОИДНО-ТЕЛЕШКИЯ ЕНТУСИАЗЪМ ...... ПРАВЯ ИЗВОДА ЧЕ СИ МНОГО БОЛЕН . НЕ Е ЗЛЕ ДА ИДЕШ НА ПСИХИАТЪР.

Вместо студена война, може би е по-точно да се каже, че се води информационна война сега.