Коментари - Догодина Русия ще се завърне на Луната | IT.dir.bg
назад

Догодина Русия ще се завърне на Луната

Русия изпраща последната си безпилотна мисия към Луната на 9 август 1976 година, но съвсем скоро страната ще се завърне на нашият естествен спътник.

Обратно в новината

Коментари - Догодина Русия ще се завърне на Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да отиват и повече да не се връщат на земята и да си вземат атомните бомби и Новичока и Бояришника.

като прочетох заглавието на статията и си помислих че това ще е наи-доброто разрешение за човечеството но се разочаровах че руснаците няма в деиствителност да се изнасят на луната след като прочетох частично статията.

Русия никога не е стъпвала на Луната, за да се връща там. Новините от тази държава са комични. Всяка седмица има нов модел Лада... Ама само на рисунка. Имат пето поколение изтребители Ама с двигатели четвърто ... и са направили 5-6 броя. Страхотен лек танк ни презентират ... Ама прототип е планиран за 2019. Иначе е невероятен на рисунката - с гуми 8. Даже и по талавизията се излагат - я танк не запали на парад, я врата на кола не подаде под лапичката на Путин ... я пощенски дрон свърши на парчета.

Откога го чакам това ,Русия да се връща на луната , че ми бактиса да чета само за нея. Айде по живо по здраво, айде на луната раша.

Ще, ще, ще.... типично по руски... ха ха

кога е била там, че да се завърне??

ще

Вземете ли мили руснаци на нашите червени юнаци ? Те по душа са мишки и може за опити да ги ползвате !

Чудесно. Дано. Сега остава и да се случи.

Ако отиват да вземат нашите червени олигофрени със тях , може да ги ползват за опитни мишки, и без това по душа са такива !

Кой това - баба ти? Баща ти? Дядо ти?

Изминаха много години от онзи ден, в който вече покойният легендарен астронавт Нийл Армстронг видя на Луната извънземни кораби. И макар след това все да се оправдаваше с твърдението, че не е бил разбран правилно, казаните от него думи тогава не са врабчета, че да отлетят. Оказва се обаче, че извънземните космически кораби на Луната съвсем не са най-голямата сензация. Някои английски организации успяха да получат от Пентагона фотографии от лунната повърхност, запечатали разрушени градове. Най-общо казано, още от древни времена хората са смятали Луната за обитаема. Това убеждение е отразено в много легенди и предания. Дори средновековната инквизиция не се осмелявала да отрича обитаемостта на нощното светило, макар и да обявила Луната за царство на Сатаната. Това убеждение едва ли е плод само на въобрежение, а вероятно и на наблюдения. Вече няколко десетилетия лунният кратер Укерт кара учените да си блъскат главите малко е това, че той се намира в залив, имащ формата на равностранен триъгълник. Дори само това да беше, е много необичайно. Нещо повече на фотографиите е запечатана гигантска могила с височина три километра, която заради формата й специалистите нарекли Чиреп. По своя външен вид тя много прилича на градска кула.

И Ян Бибиян е ходил на Луната и е видял, че е населена

и като се събуди...... краката ти отвити...

Ами....руснаците толкова си могат. Хората отдавна кацнаха (преди 49 години), изследваха каквото ги интересува и приключиха лунната си програма. А 50 години след тях руснаците повтарят нещо, което вече са правили. Коклото да не е без хич. Жалка работа! Да прилуниш "меко" спускаем апарат върху Луната е отдавна отработена операция. Но да гоо изстреляш обратно, да го скачиш с друг апарат в лунна орбита и после да го докараш до земята - това е сложното. Особено когато този спускаем апарат е с големи размери (като лунния модул тип "Ийгъл", например). Руснаците за пореден път показват че продължаварт да тъпчат на едно място. И както е тръгнало втори ан Луната ще бъдат китайците. а за руснаците ще остане третпото място. Или четвъртото. Или.... десетото. Но най-важното е че те ще си мислкят че са голямата работа. Ех, то не става само с пиене на Бояришник, трябва и акъл.

Ще се заврънат ли? Та те отдавна са на луната. Горе на черешата.

За каква луна са тръгнали. В сибир и тайгата гражданите мрат от студ, алкохолизъм и мръсен въздух те тръгнали в космоса. Да си спасят населението първо, за космоса има време.

Този Рогозин има доста несериозен вид, но напълно си пасва по акъл с един друг африкански смешник Мъск.

Se taia

О!? Научиха ви, че не бил евреин... Браво, има напредък!!! Малък, но напредък :)

Може и да не е евреин по етнос, но е евреин по душа. Как хубаво стриже овцете хамерикански... Теслата му е една черна дупка, дето гълта пари, спейс х - никой не им е виждал финансовите резултати да се разбере има ли печалба въобще, или е още една тесла. Тунели щеше да рине май под Сиатъл, огнехвъргачки продава, сега и тухли се кани...а стадото налива пари и му ръкопляска на всяка безсмислица!? Евреин и за двама, братче... А най-са смешни нашите соросоидни душички, дето го дават за пример на американския капитализъм и предприемачески дух...а всъщност става въпрос за една обикновена пирамида обираща държавните парици.

Ей. какато и друг път съм казавал, след 50-100г когато космически кораби кръстосват слънчевата система, една част от тях ще бъдат руски - това е толкова сигурно колкото че утре е Четвъртък. Почти толкова сигурно е и нещо друго: Че България тогава няма да е има а българите ще по чужбина ще разговарят с децата си на скапан немски и английски. А вие продължавайте да им се подигравате на руснаците.

е без значение. Технологичното изоставане на съвременна Русия е толкова голямо, колкото са амбициите й. Историята на 2 пъти показва, че когато амбициите на руснаците са огромни и без покритие, държавността там се срутва - през 1917 и 1991.

Ама да си спомним как затриха марсианските си станции. Най-вероятно ще успеят да изстрелят 25-та "луна", но залагам, че ще има някоя авария, модула ще се самостроши, заперка в съвсем друга посока, а в най-добрия случай ще се фрасне в Луната като безполезно гюле.

Новините от Москва са само за в бъдеще време , същото като при комунизма .

ChatGPT

А новините от САЩ са или в минало време (преди повече от 50 години) или коя държава ще обстрелят

дълго се застояха кумонягите, сто години - време е да се връщат ..

Ще, ще ...

Успех им пожелавам! Брилянтни инженери имат руснаците и са водеща сила. Хайде да се вкючват в играта да става по инересно :))

Също им желая успех! Но не разбрах на каго са водеща сила?

Водеща сила са във всяко отношение! Дано разбереш!

От съветско време имат много опит. Големи теоретици са, имат супер много разработки и тествани неща от 0. Колкото и да злобеят русофобите рустаците са пионери почти във всяка област свързана с космос. Ще стегнат джанката и ще влезнат в релси :)