Коментари - Русия иска да добива ресурси от Луната | IT.dir.bg
назад

Русия иска да добива ресурси от Луната

Русия иска да средата на века да има база на Луната и дори да добива ресурси от нашия спътник.

Обратно в новината

Коментари - Русия иска да добива ресурси от Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА КОРОЛЬОВ РУСНАЦИТЕ ИМАХА ПРОГРАМА ЗА ЛУНАТА . ТРЯБВАШЕ ИМ САМО РАКЕТА НОСИТЕЛ В СЛУЧАЯ Н-1. НО СЕГА ИМАТ ЗНАЧИТЕЛНО ПО ДОБРА ЕНЕРГИЯ . ВЕРОЯТНО ТЕ ПЪРВИ ЩЕ ИМАТ ЛУННА БАЗА И ЩЕ ДОБИВАТ ХЕЛИИ-3 .

Първо да си хванат избягалия робот от лабораторията в Перм.

той е поискал политическо убежище в Дания.

Хахаха , та те от Сибир не могат да ги усвоят та от луната ще заграбват. Ама те китайците ще им то усвоят, а тъпите да гонят Михаля по луната ...

ддоколкото знам заграбват краварите....анадън му?

Той е путя иска да е висок, да има член и да му става, ама..... какви смешни изроди са тия рашки. Колко по-хубав щеше да е света без тия степни блядове!

СОЦ пропагандата продължава!!!!!

Още в съветски времена е имало проект за команден център на противоракетната отбрана.Сто процента това ще е военна база,дай на руснаците да играят на войници...

Каква база,кави пет лева.Те са още на етап рисунки и най-вероятно в близките сто години ще си останат там.

Ех, Луно македонска пак ли ке те делиме!

Те руснаците понеже от 1/8 от сушата на Земята дето е пълно с полезни изкопаеми не успяват да произведат и един кламер, та сега на Луната щели да добиват... Жалка картинка! Смешници!

Фирма набира хора за златна мина - обект Луна 1. Заплата 20,000$. Но условията са по-тежки от обичайните. Пенсиониране след 3г служба.

и колко точно ще изкопат 10 души в скафандри... а колко ли ще струва да докарат изкопаното па било то и злато

хората няма кво да ядът, те на луната ресурси ш'ми праят...

Осраха Земята и сега искат да осерат Луната.

руснаците му казват износ на революция

Какво искат като още не може да кацнат на Луната. Американците кацнаха преди 100 години там, руснаците още се мъчат и не могат, ма искат... :)))

Не трябва да се позволява.Това са земеделски земи.Да не ги превръщаме в пустиня!

Земята я осрахме сега е на ред Луната. Да се горви Марс

не, просто не трябва да допускаме там такива като теб, които осирате всичко

Шансовете на Русия да добива ресурси от Луната са малки, но ги има. Шансовете България да го направи са точно 0 процента.

е, имаме някакви теоритични шансове около 0,0001%

явно някоя братушка се е размечтала толкова силно, че е забравила, че не е изтрезняла

Ти ме разби бе човек.... как го написа толкова дълго :)

Хахаха, какво ще добиват като луната е куха и от обратната страна, която ние не виждаме има живот! Кой ще им позволи?! Смешници! Сметка без кръчмар...

Хелий 3 Незнайко!

То Луната е куха и е на високо, щото е пълна с хелий не ли ?!

Че не знаеш то е ясно. Прочети и научи какво е Хелий 3.

ахахаха тия не могат един сешоар да направят, ресурси от луната щели да добиват Ама верно руснаците имат много добри фантасти, ама не знаех, че си ги назначават за политици

Не ги мисли. Богата държава са те. И Велика. Така искат - така живеят. А ти ходи при брата американец да те клеца!

а уса лети в космоса с мощните си сушоари

Ами те всички искат.русия взе да свършва ресурсите на земята и се загледаха към луната.....поредната новина в стил "ще".

Какво точно ще добиват от Луната, което не могат да го добият от Земята? А и повечето полезни изкопаеми (нефт, газ, твърди горива) са с органичен произход - до колкото знам на Луната никога не е имало живот. Може би някой фантастичен метал, като "вибраний" или "неоптаний" :)

може би трябва да почетеше малко, а не само филми да гледаш

Чета не малко, а доста. А ти може би трябва да погледаш малко филми, че чувството ти за хумор е съвсем на привършване.

Това означава ли ,че ресурсите на Русия са на привършване? Като гледам ,вече 100 години, в Русия се строи комунизъм ,а заплатите им стават по-малки и от нашите....

Към смешниците по-долу: чий е първия изкуствен спътник на Земята; кой е първия космонавт; коя е първата жена-космонавт; кой пръв излиза в открития Космос; чий е рекорда по продължително пребиваване в Космоса; И още доста интересни факти,свързани с усвояването на Космоса.А, между другото-в събота кацна английския астронавт, пребивавал 6 месеца в орбита.Познайте до 3 къде, с какво и кой го посрещна на Земята.И тогава пишете за воДката.

Говориш за неща от преди около 50 годим. Неоспорим факт е че след смъртта на Корольов (украинец по произход) Русия е изоставаща.

преди 50 години американците бесеха негрите по дърветата,а толкова развита нация като тях я ми обясни защо като са наложили санкции срещу Русия купуват от тях двигатели за по един милиард и то миналата година

Към Аз съм-от водката се изтрезнява сутрин, а простотията е за цял живот.Помисли кое е по-добро.Но ти едва ли ще успееш да се освободиш от ограниченоста си-прекалено си промит и лшишен от основното нещо, различаващо те от животните-да мислиш.Самостоятелно.Ама то, мисили, който може.А такива като теб понтарят и стават за смях.Дерзай.Пък може и да удариш една водка.Ей така, за малко вдъхновение и блясък в очите.

Е, като ги добият тези суровини от Луната, какво ще ги правят? А, може би казани за водка? Как не се сетих.

Хайтов го е написал:" Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш". И е много вярно.

улавите вярващи свършиха на земята , и путин ще търси нови на луната!

Ако някои русофили не са разбрали, Медведев ясно го каза: Няма пари. Но дръжте се. Всичко най-добро, хубав ден и здраве. Иначе ще има бази на луната, полети до Марс, ще колонизират и Слънцето или поне онази част, която корейците още не са завзели.

Боко магистрала щял да прави на луната, до луната, под луната - там някъде.

Боко-моко ако не си информиран само да ти кажа един странен факт -България има повече км магистрали от Русия!!!

Става.Няма проблем,но да отчитат там 30% на Митьо"Очите"

Невъзможно! Македонците никога няма да им позволят. Нали Луната е земя македонска! :))))

Хи хи, и аз искам да съм висок, хубав, със сини очи и да имам 10 млн. евро.

Аз на практика съм. Имам обаче 10 милиона лева не евро

никога няма да си такъв а ще си кравароподобен смотаняк

Руснаците са печени. Много добре знаят, че всеки грам от Лунните камъни докарани с Аполо струва шестцифрена сума в долари. Така че е достатъчно само да загребат с фадромата и направо да карат към Земята.

Тия азиатски кретени освен да добиват ресурси и да заграбват територии от приятелски държави нещо друго могат ли? Добре, че нямаме ресурси иначе с нашите подкупни политици щяхме и ние да сме под пиринския цървул, за радост на местните селяндури и мурзилки.

Смид, нещо доста си се пообъркал. Остави! Я се пойнтересувай кой изнася златото на България от 20 години и пак напиши коментарче. Хайде продължавайте сервирането по американските ресторанчета по 20часа на ден.

Го фък юр селф бе идиот( Мр Смит)

не си много прав, защото никой не споменава истината за Дънди ..... :), тема Табу нали !?

Ама разбира се. Иначе Испания,Португалия, Англия, Франция, Холандия и още много други изобщо не са имали колонии, от които са черпели природни богатства и роби. А па едни други направо избиха или затвориха в резервати местното население на цял един континент за да създадат там собствена държава ...

Забрави само да си завършиш поста с "Луно, луно, земьо македонска и за тебе ли ке се тепаме?"

Айде да я караме по-полека бе таварищ Путин! Първо направете читав хладилник (най-накрая) после автомобил и чак тогава ровете луната за изкопаеми !!

Драги ми Бесен: 1. Хладилник Москва - произведен 1970 г. - работи в мазата нон стоп и не съм влагал нищо като средства за него, еее. само биричката на приятелите да го смъкнем там, ама то Siemens, Miele и други уж марки минаха и си заминаха. 2. Лада Самара 1988 г. пълен механичен секвенциален инжекцион, заводски произведена с метанова уредба си купих през 1996 г. от Белгия, град Sas van Gentq и да те светна си я карах без особенни допълнителни разходи до 2013 г. 3. Руснаците ако наистина се разбере, че искат нещо - от мен да знаеш - те вече са го направили;) Айде жив и здрав и преди да кажеш нещо - помисли, разпитай, прочети после пак помисли, и чак тогава кажи!

Така "драги" ми русофилчо първо се научи да четеш после да мислиш и чак тогава се пробвай да ме репликираш! Като правило над 90 % от потребителските стоки "руско производство" са copy-paste . Самарата от Белгия най-вероятно дори не е сглобявана в Русия. Относно руските постижения в "инжекциона" направо ще ме разплачеш от смях.

знаеш ли колко ток ти гори хладилника, а колко бензин ладата, а тя климатик има ли? Идиот русофилски

Ето сега ще отрепеме Американците. Ще направиме много танкове и ще за владееме светат! Така иска нашият президент Володя.

Има ли шопско мекане - има и простотия.

Ние пък ще направим база 5 години по-рано. Всички в правителството го ИСКАТ.

Правилното заглавие е: шУтин обяви луната за изконна савецка земя!!!

То пък дето има много нещо да се добива там. Да не говорим за разходите.

да, баси, само сирене има и някой и друг лунатик

Не помня в нечий роман ли в научно-популярно четиво ли беше но преди години някой говореше за добив на 3He от там. Ако реално има и ако някога ни потрябва хелий-3 що не. Че са само приказки (не и планове дори) ясно но по-добре такива приказки отколкото разни агресивно-мегаломаниашки внушения за простолюдието.

Така обещаваха, че ще видим и комунизма, ама..............

Типично като за чедо на КГБ и КПСС, ТъПутин бълва пропагандни обещания и идиотщини и безкрайно изостаналите алконавти вярват и се надяват той да е месията дето ще ги спаси от алкохолизма...

Като кацат американците на Луната за около час се губи връзката със Земята.А знаете ли защо? Трябвало им е 30 мин. за да обезвредят руската мина на която е стъпил Армстронг и 30 мин. да изтрият на отсрещният камък надписа: "Добро пожаловат"

Мнооого духовито, блестящо чувство за хумор на колхозник вечер след жътва в кръчмата.

Нямаше какво друго да кажеш освен да се опиташ да обидиш-нали?На колхозник обаче не се обиждам-особено ако е след жътва!!!

Firi

Американците доставиха едно 200-300 кила камъни от горния лунен слой за едно 20 милиарда долара:)

Едно е да искаш, друго е да можеш трето и четвърто, да го направиш!

Firi

Къде си тръгнал като немаш пари бе? Т. живков:)

А съгласували ли са плановете си със ,,зелените човечета",т.е. извънземните?

Да, ще разменят Крим за четвърт луна.

Първо да земат некоя и друга победа на европейско или световно, после ше му мислиме за Луната.

Firi

САЩ не са особенно добри по футбол па си останаха единствените стпили там. 12 човека:)

и с какво ритнитопковството спомага за развитието на интелекта и технологиите? айде бегай да риташ

Firi

Расия нема ни футбол ни хора на луината-по това наистина сме братя:)

с македонците за собствеността на Луната, че и галактически съд нема да ги оправи.