Коментари - Русия състави списък с перспективни оръжия | IT.dir.bg
назад

Русия състави списък с перспективни оръжия

В Русия съставиха списък с най-опасните и перспективни оръжейни разработки на бъдещето.

Обратно в новината

Коментари - Русия състави списък с перспективни оръжия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хей драскачи напишете Windows на руски и вижте каво има в онези блестящи кълбета!

2015 година-победа,на,мусулнанскят поход в европа ,технологиите аут.сакона на,ятагана,и шерята.......

То може ли Русия да мисли за друго освен оръжия... Как пък веднъж не произведоха нещо смислено и полезно! Аман от идиотщините на тия маниакални варвари...

Сети се кое е единственото производство, което шефовете от САЩ не изнесоха в чужбина.

Най-великите нации мислят за оръжия и ги притежават - САЩ, Русия, Израел. За хляба и за човешките права мислят само мизерниците в Европа, които заслужено отиват на боклука на историята.

Когато страната ти е добре да мислиш и за оръжия, но когато на 250км от Москва немотията е повсеместна, няма как да мислиш само за оръжия.

Водката е най-опасното оръжие срещу Русия.

Отклоняване на астероид.

абе дирници, това "коментирай" е толкова замазано, че няма на къде!! кой диоптер сте там?

Смени браузера.

какво ще правят сега? маи ще се наложи пак да играят на шпиони да крадат западните технологии както направиха с атомната бомба и с всички други неща

Всички разбрахме, че оръжията и убийствата са фетиш на сибирските получовеци.

Бог е баланс. Обичай ближния си и не му причинявай това, което не искаш на теб да се случи, ако иска да те подчини убий го с любов, без унижение .

Ако бяхте чели Библията, малко щяхте да разберете, но щеше да ви е достатъчно да се осъзнаете. Сега сте роби на Дявола. До кога мислите ще е така, или си вярвате? Мислите ли си наистина, че е възможно да станете пълновластни и еднолични господари на света, а другите да са ви роби? Разсмивате ме :) И ако това се случи, колко време ще трае радостта ви? Хора, опомнете се!

Лошата новина за спамещата соросоидна сган е,че на 15,11 този месец Русия пусна на вода новата дълбоководна роботизирана подводница със специално предназначение БС-64 "Подмосковье".....

пусна да. Подводница заедно с 2 шарана пусна по вода. Единия си ти. Видяхме им и ''великата'' Армата какво представлява. Закъса на парада, нова, новеничка, а фирмата производител е пред ФАЛИТ. Мужишки истории без край

Нещо и с руския май си зле.....попрочети каква е тази рибарска лодка...премодифицирана стара от 1986г:))))))

Комунизмът така ги изнасили в мозъците, че вече генетично са един озлобен и опиянчен народ, за който няма друг живот освен война. Не им ли дадеш враг, ще се избият по между си, както са си ядяли децата през голодомора.

Ти май си дете на генетично изнасилени родители.Няма друго обяснение за простотията ти.Прочети че САЩ планират половин милиард за разработка на "логическа бомба",без да е имало там комунизъм.

Абе тия освен от оръжие и водка, от друго разбират ли?

Варвари... и не само руснаците ами всички смятащи,че проблемите ще се решат с оръжие.

Отците от Картаген споделят мнението ти !

Хората разбират от оръжия и войни и си правят сметката. Ние разбираме от малоумщина и лаем по форумите като малоумници. Еле ако падне някое грантче от хамерика против България съвсем почваме да леем малоумия.

Страдаш ли от малоумието си?

Страда, ама не го осъзнава...