Коментари - PayPal ограничи анонимните плащания в Русия | IT.dir.bg
назад

PayPal ограничи анонимните плащания в Русия

Разплащателната система PayPal въведе ограничения за електронните плащания в Русия в съответствие с пакета "антитерористични поправки", предаде ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - PayPal ограничи анонимните плащания в Русия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плащам понякога в един руски сайт, който от половин година взе да ползва PyaPal. Позволяваше анонимни плащания, само ако кажеш че си от United States. И пак трябва да дадеш име и адрес (но няма как да ги провери, та можеше да си платиш и без регистрация). Та не знам какво точно са променили и не ме вълнуват. Доста пазарувам в on-line магазини и без регистрация в PayPal.

най-големите терористи викат "Дръж терориста!"

Що не вървят на майната си? И това ми било капитализъм? PayPal не е ли частна компания? Откъде накъде ще реализира американски политики? Това си е жива диктатура която янките налагат на целия свят. Идиотщината им съвсем е избуяла...

PayPal отдавна умря с тия такси по 10-15%.. да живее Darkcoin

Пей пал отдавна е една много насрана услуга, която по-добре да не се ползва.

нали? То и шоколадовите яйца навремето дето ги гледахме през витрините в Корекома и те бяха отровни, а Кока-колата разяждаше бръснарско ножче :)))

Ако трябва да развъртя стар раъждясал болт - с Кока кола става идеално...тествано от години... Пусно в тубата. Има куп клипове...Дет се вика в една стара поговорка: Който Search-ва, Find-ва!

"Сега физически лица, които не са минали през проверка на самоличността, не могат да имат в сметката си над ..." Както се казва: Първо в по-големите градове, после и на село... И така, докато за всеобщо улеснение,ще бъде поставен чип на всеки...И ще бъдем безкрайно доволни зомбита!

Проблемът е не дали ще има чипове, а кой няма да има и кой ще контролира чиповете.

Това е проблем в сегашно време..Натякван на зомбитата: Нашите /добрите/ трябва да контролират чипа, защото онези другите /ЛОШИТЕ/ са мнооого лоши и не трябва! Все се сещам за филма Астерикс и Обеликс в Египет - сцената, дето робите вдигат бунт и искат намаляване на боя с тояги... /а не премахването му/. Робът /зомбито вижда това, което боговете /богоизбраните/ му покажат... И когато му кажат,че е добро - зомбито е доволно...