Коментари - Руснаците кръстиха новите си супер оръжия | IT.dir.bg
назад

Руснаците кръстиха новите си супер оръжия

Представените от Путин ракета с ядрен двигател, автономен подводен дрон с водородна бомба и лазерно оръдие получиха своите имена.

Обратно в новината

Коментари - Руснаците кръстиха новите си супер оръжия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй като е страшно унищожаващо трябвало да се казва- Горбачов или Елцин.

хахахаха, тоталното промиване на мозъци тече в раша, горките хора ... кофти е да се родиш руснак

Нормалните хора си кръщават децата , а руснаците - оръжията

Всъщност ВСИЧКИ нации, които ТИ смяташ за нормални ... си кръщават оръжията ... ма то това няма как да го забележи промит мозък!

Аз бих предложил: Столичная 1, Борзой 2, Ватник 3 и други подобни

Руснаците бяха предложили за ракетата името "Йети" с мотива, че е чувал за него, но никой не го е виждал. Не знам защо не го приеха.

ЛЪЖЕШ - бяха предложили "Колумб" с мотива "Той откри Америка, той ще я и закрие"!

подходящи имена: Бедност, Мизерия, Алкохолизъм, Тъпота, простотия.... имана да искаш

Каква IT новина - спасиба товариЩ гогофф!

Оръжията са им 'супер' и са много, акълът им е супер малко, издънките им са супер много, идиотизмът също им е супер много. А бе въобще са суперясали отвсякъде.

Аз пък бих ги кръстил така: - Rhino 6 - 3ds Max - Cinema 4D - Modo и т.н. :)))

сериозно оръжия със смешни имена няма да се научат нащи брабушки

Kемерово?

Мачкай, Влади!

Никога няма да се оправят психически ватниците. Ако и оръжията им са с качеството на противопожарните мерки в мола в Кемерево, спукана им е работата. Сега викат "къде е Путин" ядосаните граждани, ами вчера го преизбрахте с 50 процента от всички имащи право на глас. Следващият път пак за него гласувайте.

Казваш, когато преди няколко години в центъра на Чикаго живи изгоряха 200 човека в нелегален клуб е и логично и законно? За ежеседмичните масови разстрели изобщо не споменавам.

И въпреки това по официална статистика в Русия има повече убити за година отколкото в САЩ, въпреки че американците носят оръжие и са повече като население.

еййй, ватниците сте много тъпи парчета ... къде е нелегален клуб, къде е легален мол с детски кът :):) викаш едно и също е

Колко трябва да си тъп ,че да кръщаваш оръжия с някакви имена и колко трябва да си тъп да караш народа си да прави това......!!!???

Много , ама страшно много !

За име на територията си може да изберат - Кочина!

А всъщност трябва да ги кръстят "Пляк" и "Пльок" Става дума за нещастен опит за блъфиране. Достатъчно е да видиш какво видео са направили за великата ядрена ракета - аз да седна - по хубаво ще я направя. Мноого му се клати стола на Джуджето - ще има "интересни" събития съвсем скоро. Руснаците не са нито глупави, нито лоши - просто там НИКОГА не е имало и следа от демокрация - съвсем доскоро демонстрациите са свършвали с разстрели. Наплашени са хората. Ама и на тях им писва - защото всичките лоши неща, дето си ги имаме при нас там са 10 пъти по-лоши - и корупцията, и престъпността и безнаказаността.

Пълна трагедия за съжалание. Когато руснаците реално правеха нови оръжия светът разбираше за тях като почнеха да ги тестват и се "чуеше" да гърми.... Сега сериозно ли очакват някой да повярва, че това е нещо повече от жалка врява.

Хубави имена са им избрали, сега остава лесната част - да ги проектират, разработят, изпитат, произведат, приемат на въоръжение и готово. Целия свят ще трепери, вместо да се подсмива както до сега. Можем да променим старата поговорка. Вместо "На гол тумбак чифте пищови" ще стане "На гол тумбак чифте имена":)

Гледам и какво да видя само идиотски коментари към нашите абсолютни братя по всякакъв принцип... Образовайте се малко идете на запад после на изток сравнете всички показатели и ще разберете че всички са равни пред оръжейното производство, а руското е в нов възход, за разлика от американското техните оръжия са много по евтини, но по нищо не отстъпват на американските, а между другото такива като вас русофоби се махнаха от България, ами махнете се и вие! Разберете няма българин който да не обича дълбоко в душата си оосвободителя брат, вие сте просто едни дребни и ограничени душици и нищо повече...

Se taia

Добре е ти да се образоваш малко за панславянската теория. Тогава може и да ти светне, кой кум, кой брат... Колкото до останалата част от коментара ти, числата показват съвсем различни неща. Само ще ти напомня, че Индия, която уж искаше да се превъоръжи с руските безаналогови миг41, се отказа след първата партида. Най-вероятно са били прекалено качествени и индийците глупаци решили да сменят "доставчика" ;)

Разбирачо "образован", каква първа партида на 41 бе мушмул? Той предстои да се разработва през тази или следващата година, а до серийно производство ще са нужни поне 7-8 години в най-добрия случай!

Тези хора наречени рушняци никога няма да се оправят. Винаги ще са идиоти.

Вместо да си кръщават некадърните желазарии, да вземат малко да се погрижат за хората си, гинат и мизерстват в пожари и бедствия. Най-големия враг на руснаците е руската държава.

А ти пък си сигурно най-загриженият за руснаците, а? Вчера се върна от Москва, всичко знаеш за живоата там и си се разтревожил, а?

Se taia

Ами погледни какви са причините за последната трагедия там. Вместо да се справят с мутрите там (българския модел е същия като руския в това отношение), те като Кимчо го удрят на пропаганда.

Можело да ги регистрират като цяр против луда крава.

Браво! Точно си усетил необходимата рецепта за майка ти, но не е необходимо да го афишираш пред всички.

А на сайта на Пентагоня са пуснали анкета как да кръстят поредния нов джендърски батальон. Обявили са и бета тестове на новите памперси в розови опаковки, с крилца и се търсят тестери за ново поколение стра-они /произведени в Китай/.

Може да го кръстят на теб.

А пък земята на мястото на Раша, ще се казва Мужикистан!:)

А, на С.Америка ще ѝ викат "Радиационната пустиня".

Да да

Може ама ще номер 2, щото 1, както всеки путлераст знае, е Русия. А и от сега има стотици хиляди квадратни километри отровени радиационно територии.

там е Манджуристан

А аз предлагам нашите оръжия да ги кръстим: 1. Продажник 2. Соросоид-грантаджия 3. Евроатлантическо-зомби Между другото са способни да подкопаят всяка суверенна страна.

Братушките са единствените, които спират западните глисти да не одерат от егоизъм целия свят. И добре, че са те, защото те ще спасят света от западните глисти.

"западни глисти" нова руска болест ли е? Яде ви мозъчетата, ако ги имате.

Да да

Като одраха Германия, Япония и Северна Корея, а в по-ново време и Китай. Нали схващаш колко тъпо парче си? А и да не схващаш това е факт.

психопати целият развит свят е срещу тях и ким има ракети вече а пак всички го гледат с презрение

Развит, развит, колко да е развит? Китай в момента има промишленост по- голяма от ВСИЧКИТЕ западни кучета. Свърши тя със западняците - КАПУТ.

а ти си психопат който вярва сляпо на психопатите което те прави дори по-голям психопат

Ако под "развит свят" разбираш "комерсиален" бих се съгласил, но защо ли се сещам за Исус и търговците в храма. Историята винаги се е повтаряла до пълно затъпяване на консуматора, чийто свят свършва до врата на мола.

Фондовата борса в Москва регистрира рязък спад.

Глупости. Фондовата борса и в Москва и в Токио бережи ръст над 1% за последната седмица.

Комуноиден "експерт",днес няма да има копейки

да, заради изгонените дипломати, и? тва стопли ли дребната ти душичка? а когато се вдигнат обратно ще го отчетеш ли пак тук или ще си замълчиш като насрана мишка? смешник...

Когато руснаците върнат Крим,акциите им ще се вдигнат и аз много ще се радвам.

Боже колко мъка има по този свят боже. Руснаците са май - на гол тумбак чифте пищови

ако техния е гол ти твоя изобщо не знам какъв е.... само от износ на селксостопанска продукция почнаха да правят повече пари от оръжия - хранят половината свят с пшеница, лидери а атомна енергетика, развиват всякаква промишленост, космонавтика, авиация... ти къде си???? dead pixel на картата на света, който изчезва според докладите на Световната банка и прогнозите на НСИ но от дъбините на септичната яма намира сили ако не за друго то да коментира как други били зле...?!?!?

Боже колко мъка и простотия властва в тия кухи комуноидни кратуни....дано има и вас с какво да изхранят защото ние повече посрани памперси не искаме да ви храним-ПОНЯЛИ????

Имат си забавление. ;) И американците си бяха кръстили ядрена ракета Peacekeeper/Peacemaker (LGM-118). Друга Minuteman и така нататък. Те кръстиха и руската Войвода Сатана. На други места се забавляват с Биг Брадъри и пускани в тях обратни.

и т.н. си имат имена, извън дадените им в процеса на производство. В случая съм посочил, че никъде това не се случва по този начини и с тази цел, както при "великия" руски народ и неговия още по-велик президент.. Не се прави, че не разбираш. Демонстрират психология, от преди 1000 / ХИЛЯДА / години. ако не и от родово общинния строй, когато колкото повече можеш да убиеш и завладееш, толкова си по-велик и достоен за уважение. Но пък не им пука. И за Путин е по-важно стадото да е доволно, че Расия е очен магучея)))) И жалка и страшна картинка!! В 21 век сме....

Това с психологията и родовобщинния строй ще е така докато има хора на тоя свят. Трепем се, мъчим се, убиваме се ... винаги е било така и надали скоро ще се промени. Само инструментите се сменят. това че единия си кръстил ядрената ракета "Защитник на мира" пък другия "Буревестник", третия ... козметика дето по никъв начин не променя смисъла на тия ракети и той си е да убиват. Всичко друго си е суета!

Самият факт, че го казва, показва че всъщност Путин иска мир! Ако готвеше реална война, то той би премълчал тази информация. Това е предупреждение към западните политици, да не си въобразят нещо. Заради техният език на омразата и расизъм! ;) Ползвах тяхните понятия. Понякога западни политици са много неориентирани. ЕС и САЩ имат вина и за случилото се в Украйна, но гледаха дребното омаскаряване на Русия, вместо те да спрат Майдана. Това че фашистите (идола им Бандера се е самоопределил за фашист) там бяха глупави и с това Украйна загуби територия (Русия се е скъсала да подарява територия на Украйна), не трябваше да бъде следвано от запада. И западните политици проявиха глупост. Никой тогава не слушаше руснаците. Тези които може би можеха да ги спрат, бяха западняците, но не го направиха, заради глупостта си. И всичко тръгна от това, че не може Украйна да има безмитна търговия с Русия, ако влезне в ЕС. Не отчетоха историята, че двете държави произхождат от една Рус - по-късно наричана Киевска Русия.

В коя друга държава на тази Земя има президент, който прави годишно обръщение към народа си и провежда предизборна кампания, като показва и се хвали с новите си оръжия! И в коя друга държава народът участва в анкета за избор на имената на тези оръжия!!!!!! Трябвало им технологичен скок?! не технологичен ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН скок им трябва! Ако може и с ъпгрейд на сивото вещество.........

Европа направи ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН скок когато се освободи от мракобесието на римокатолическата изотерическа църква обединила църква и държава за да служи на сатанинските мераци и на страстите на тленната плът, и започна да се проповядва Божието Слово а не човешки поучения и традиции от амвоните на църквите. Процес известен под названието Реформация. В момента звярът отново е обединил силите на мрака за да обърнат тази тенденция и благодарени на неговите усилия в Европа и света се роповядва поквара и плъткси страсти.

най ми е забавно да слушам как два християнки проповедника от различни течения (католик, православен, баптист, евангелист ...) се надлъгват чие християнство било по- по- най-вярно. ти си първия, забавно ми е да те чета как като християнин плюеш по християнството, но айде намери си още един проповедник да се чепкате, че сеира да бъде пълен.

Мога да ти кажа друга държава, в която президента се хвалеше с хубавите ... колорадски планини! ;)

Ясно стана, за какво ти плащат. От първия пост не личеше съвсем, ама със втория ставаш пределно ясен. хайде спорен ден! Всички ще умрем, но някой ще миришат повече))))

За Педерашка това е начин на живот. Прави ги щастливи в кончината в която живеят.