Коментари - Русия показа видео на своя ПРО комплекс | IT.dir.bg
назад

Русия показа видео на своя ПРО комплекс

Русия показа тест на ракетата, чест от бъдещия противоракетен комплекс А-235 "Нудъл".

Обратно в новината

Коментари - Русия показа видео на своя ПРО комплекс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми е мъчно като чета новини касаещи САЩ хеле за стрелбищата им т,н училища и университети Абе това 20 убити Некадърник нескопосан ,поне 2000 да беше очеластрил иначе за какво изобщо започва с почистването и за ракетите така Няма смисъл от една трябват им поне 100 че от по мощничките та да ми се оправи настроението че наистина много ми е мъчно и аа да ревна

основна задача на Путин е да модернизира всичко измислено 70те. Боя и един парцал и сме готови за изборите!

"Тогава САЩ избира да защити от ракетна ядрена атака военния комплекс "Стенли Микелсън" в Северна Дакота - там са съсредоточени както балистични ракети с ядрени заряди, така и радари, а СССР избира да защити Москва."

Тия когя ще създадат нещо смислено

До кога бе Путин отбрана? Най-добрата отбрана е нападението! ... И... и Сибир има необходимост от европейци, и американци за разработване на суровините! Arbeit maht frei! Чети историята момче! Тя се повтаря!

Руски дивотии.

Кога руските азиатски варвари с някакво полезно изобретение! КОГА!

дебил, руснаците имат всичко.Даже и мозък, за разлика от говедата.

сто пак нудал - по-добре макарон или юфка - лапша на руски!

То и израилтяните показаха - вече в серийно производство - техните противоракети дето унищожават и С-500 триумф. Така, че рашките да не се перчат много щото братята израилтяни винаги са им бръкнали дебело изодзадзе във военно отношение.

Да взривиш ядрен заряд над собствената си територия?!?!?! Това само руснак може да го измисли.

той и ким ги пробва неговите , туко гръмне некоя бомба :)))

В началото американците са взривявали сумати ядрени бомби на собствена територия. Чак после преместват опитите си на Маршаловите острови. Те пък искат да ги осъдят за това в ООН - разбира се неуспешно. Това за атомната бомба наистина звучи странно, но може би дава по-голяма гаранция за поразяване на такива, с несравнимо по-слаби последици от неуспех.

Правиш ли разлика между ядрен опит в ненаселен район и ненормалната идея да се защитаваш от конвенционални ракети с ядрени взривове? А ако е фалшива тревога? ??

Погледни с какви бойни глави са аналогичните американски ракети. Ще ти помогна, търси: LIM-49 Spartan. Ако после не ти стане ясно кой е тъпака - значи никаква надежда няма.

Тази ракетка се движи с 6 км. в секунда...

държавите ще харчат милиарди за оръжие?! До кога ще се избиваме?

Никой никого не избива, с малки изключения. Въоръжаването с модерна (и/или мощна и неконвенционална) техника и поддържането на боеспособна армия гарантират независимост. Справка - Северна Корея.

Отново използваха вълшебната руска дума ЩЕ. ЩЕ направим самолет, ЩЕ имаме танк, ЩЕ изпратим сонда на Марс, ЩЕ построим комунизъма, всички ЩЕ сме еднакви, няма да има богати, ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ....

Имаш видео как се изстрелва. Може да има още тестове. Но вече е реално. Както и много други неща, които уж са ЩЕ-та. Столтенберг от НАТО като се оплаква още краят на предната година, че от 2014г. Русия е произвела 13 подводници, те на са ЩЕ. Те са настояЩЕ!

И ще кацат на луната и марс :))

КЪДЕ ги произведе тия подводници русия.......в Украйна а една даже се удави та сега какво ЩЕ строят????

"През 2002 САЩ излезна от този договор" Сигурно пак РУСИЯ Е ВИНОВНА за излизането на САЩ от договора? Защото аз до колкото знам, американците НИКОГА НЕ НАРУШАВАТ ДОГОВОРИТЕ.

краварите излизат от договорите, а всички останали ги нарушават..

Кажете нещо за руските ютии, чайници, тостери и телевизори - колко са изостанали ватниците. И за бояришника напишете.

Забравих за ниския кървав дикатор. Колко деца изяде, колко компютъра хакна? Още ли се крие под леглото ви?

Поне имат такива. Много от държавите в ЕС не произвеждат такива.

Кажи защо в америка се стрелят по училищата, защо гълтат капсули за съдомиялна!!!

Краварите нали много ги е страх от оружието на мурзилажа, самальотите им прелитат над УС кораби и самолети на мм, па рапорти, памперси знаем, кафяво ..., та нормална вечер над ефрат, патрулира си рапторчето, пилота сложил слушалки и слуша няква джендерска музичка и изведнъж гледа на екрана отпред колони брадати зверей с начернени лица, с танкове и бтр, и кат се паникьосал вместо катапулта кат вземе да натисне копчето за Вулкана и станала поразията, помлял всичко ... ся пак рапорти, напускания, психолози ... Така ще да е било, нямам друго обяснение.

ко речи? ударили са курника ти на село ли.Кви самалюти кви пет лева я си пусни следващата игра от нета или пък Рамбо 8.

призна си, сега трябва и бройката да пооправи

Хахахахахаха, това новина от РИА Новости и ТАСС ли е отново??? Стига тъпотии бе, пуснете си в тубата клипа "США нанесли авиаудар по российским.." - после кажете в тази кланица над руските ватници, как им помогна великото руска, оръжейна индустрия!!! Камионите се обръщаха като играчки при взривовете....жалко за хорицата загинали в тоя ад!! А Путя отново каза -ИХТАМНЕТ, въпреки че америте са ги предупредили 3 пъти, министерството на отбраната е заявило, че няма руснаци там!! СРАМ, ватенките отново са пушечно месо, но от Кремъл казват, че това не са руснаци!! СРАМ

В 21 век да тръгнеш без съпорт от въздуха си е самоубииство. Та с какво точно САЩ се гордее че ударила няколко камиона от въздуха :)))

САЩ са ударили ама виж СНН и Блумбърг- там казват че са убили ама не митични руснаци ами над 250 кюрдски партизани които уж са им съюзници с поредният приятелски огън през ноща на 7 срещу 8 02.А в тубата си пусни Рамбо 8 бабе, ако искаш в нета има едни други разстреляни снощи във Флорида клети американци -от поредният ежедневен масов спорт-разстрел от хубав живот.

"През 2002 САЩ излезна от този договор, започвайки активна разработка на ПРО средства". Повече няма кво да си говорим.

От руското оръжие няма по-добро.

Se taia

и от руския часовник, няма по-бърз нали?

Я питайте ония от Вагнер как са? Там вече фантазиите за руските оръжия не минават!!

отЛас Вегас, как беше..60 пълни фрага и още 600 не пълни, а?:) Или тези от днеска от училището..тях питаме а?:)

М,даммммммм...Скоро братушките ще покрият цялата си територия с комплекси за ПРО като този и новия С-500....Пък лудите крави нека продължават да разчитата на старите си бараки Пейтриат и новите бараки THAAD, като последния дори не смеят да го изстрелят по ракетките на Кимчо, за да не се види в целия блясък неспособноста да прихване дори някоя черна врана! Лудите крави гледат да си спестят резила:)

Повече от 2 г. ватенките разположиха С400 в Сирия(не е нова марка лепило) и от тогава колко руски консервени кутии паднаха,колко пъти еврейски самолетчета минаваха през тях а тия кюнци нито веднъж не гръмнаха....явно коминочистача се е запил някъде и те за това седят там да плашат гаргите:)))))))))))

Какъв нудъл, дебилчета?

вагнер на кво стана, на нудълс, ххахахахах

То и Бах и Чайковски унищожиха по думите на Холивудските медии! Само създадоха прецедент от който руснаците ще се възползват максимално-повярвай!!!

Това дето са мислели да взривяват ядрените А-135 в собственото си небе за защита от идващите нападателни ракети много ми хареса. :))))

Ти питай краварските ракети какво взривяват, атомни гъбки над собствените си градове:) И то с нулева ефективност, руските ракети така или иначе си минават :)

От статията: Тогава САЩ избира да защити от ракетна ядрена атака военния комплекс "Стенли Микелсън" в Северна Дакота - там са съсредоточени както балистични ракети с ядрени заряди, така и радари, а СССР избира да защити Москва. Вие си правете изводите на кой какво е ценно.

Явно САЩ са очаквали нападение от СССР и са защитили центъра за ответен Удар. Руснаците понеже са били на ясно, че САЩ няма да нанесат първия удар са гледали да защят Политбюро от ответен удар. САЩ кое да защитават в случая като имат много големи и важни градове за разлика от Русия, където важна е само Москва и отчасти Петербург. Та си правим изводите...

слаб опит за защита на Краваристан, правиш...

Много нескопосан опит да се каже на черното бяло!!!!!!!

Прилича на Монумент на Глупостта. Бункер от Саветско време, ръждясал и разпадащ се, но със няколко "скъда" вътре. Това е цялата "високоточнатехнологичност" па русками.

точно като заглавието ти

По скоро си жив паметник на глуп....стта!

Тъп си пич...

роднини и приятели да ти кажат, че си глупав и по- добре си трай да не се излагаш?

Сега за изборите гнома ще ги вапца наново и те ще станат високо технологични от 4-то поколение:)))))))))))