Коментари - Разби се руски товарен космически кораб | IT.dir.bg
назад

Разби се руски товарен космически кораб

Роскосмос потвърди за загубата на космическия товарен кораб "Прогрес".

Обратно в новината

Коментари - Разби се руски товарен космически кораб | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наш кораб до сега не се е разбивал. Имаме 100 % успеваемост: от 0 полети 0 аварии!

Руска му работа! Да сте чули за разбит български кораб а ...?! Няма и да чуете ...!

Покриха се мурзилките. Имаше един все говори бръщолевини като Луди крави, краварник, ФАЩ. Явно троловете на перхидролената златка четат, но мълчат. Разбира се цъкат минуси.

А бе къде остана оня АК 47 да ни обясни как гърмели фалкъните на мъск :) В коя дупка се покри тоя така пламенно плюещ пич :)

И на едните им "гърмят" ракетите, и на другите. Случвало се е и пак ще се случва. Какво толкова има да се надхващате? Една паднала ракета не означава, че руснаците не вървят напред в тази област. Ако се следваше вашата логика след пожара на Аполо-1, американците изобщо нямаше да летят не само до Луната, ами и в Космоса изобщо.

Не, приятелю, вашата, а неговата... аз просто се забавлявам като чета запенените коментари на това болно момче изпълнени с глупости и завършващи с думата факт :) С такова нетърпение очаквах да прочета какво ще изака под тази новина а той е пас... така не е хубаво... направо е скучно :(

Винаги може да стане издънка, особено когато се пробват нови неща. Това путлерастките тъпаци трудно го проумяват и се налагат такива примери, като в случая. Може би е добре руснаците да заложат изцяло на по-новите версии Съюз-ФГ, които са с малко по-малко стартово тегло и малко по-голяма товароносимост. Трябва да вървят напред, че Земята отесня за човечеството и ако не можем да се насочим към звездите, поне да се насочим към близките планети. А руснаците, въпреки злото джудже, са важен играч в тази насока.

Добра новина, на фона на вчерашните изцепки на хипофизното джудже от Кремлин, хахах! Как реалността бързо се връща на Земята - буквално!

E много прогресивно де!

През последните 5-6 години РосКосмос съществува изключително за да се крадат държавни средства. Все пак щадяха най-показната част от работата си - Съюзите и Прогресите, тъй като те са им визитната картичка да им се прощават кражбите. Интересното ще стане сега - как ще реагира злобното Жуже - понеже хем редиците трябва да се стягат, хем не трябва да се плашат чуждестранните клиенти - най-вече европейции американци. Аз наистина съжалявам, че руската космическа програма заминава по дяволите, но при Путин е така - крещи се колко велики са руснаците, краде се здраво и се изнася навън.

Така ще е в Русия, докато не стане нова революция и дойде истински патриот, който да разстреля всички тези коминтерновски боклуци.

спрете се бе ватенки. Само с путински укази и пропаганда не стават нещата.

който не лети,той на пада,важи за всички.и руснаци,и американци,и китайци,и европейци,така че никой не е застрахован от това

Руснаците са намерили решение. Слагат бойна глава и вече нищо не пада, освен в целта.

бе като гледам ти се нуждаеш от по умна глава,че с тая само глупости раждаш

колко са загиналите....ако няма тогава кво се плюнчите???

има по-добри - китайски и са по-евтини!

Това не е вярно! Гнусна манипулация от Козяк!

Това не е новина.