Коментари - За пръв път в света: В Русия арестуваха робот | IT.dir.bg
назад

За пръв път в света: В Русия арестуваха робот

В Русия за пръв път в света арестуваха робот, а причината е, че машината е разпространявала политически призиви.

Обратно в новината

Коментари - За пръв път в света: В Русия арестуваха робот | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изненадан съм, че не ходят с вили и факли и не викат смърт за робота:))

много гейеят бе, нали путлерасите бяха некви грозни мъжаги ...

Съветската милиция не си играе, ако ще и касетофон да си, щом агитираш за опозицията ще ти сложат белезниците...

При предишен случай този робот го обявяват за "избягал" сега пък взеха че го арестуваха.Това ми изглежда на опит да бъде привлечено внимание върху тази разработка. Мъчат се хората вероятно да си осигурят финансиране.

Имат си там в расия нещо външно като робот и го включват във всякакви сценарии за да покажат колко са развити. Между мужиците от губернийте това минава.

не са написали "конфискуван таблет с включени тонколони" , а са написали "арестуван робот" ... иначе симпатягите от дир-а нямаше да го публикуват като новина :)

Да, макар че не знам кой по трасето е измислил "арестували". А и е робот не много повече от тенджера с говорител в нея.

Уж прости били руснаците,та направили робот,който успял да ибяга сам от лабораторията...

Прибрали поредната вражеска радиоточка дето хулела съветската власт и айде робот - била в човекоподобна кутия, видите ли.

бъдестето на човечеството е в роботите!като ви сложат за началник робот няма да се оплаквате на никого за некадърността си.

молодец!

Арестуваха го и го откараха в изтрезвителя !

Оказа се че робота псувал полицаите, даже ударил шамар на един. После като го вкарали в специалния арест само за роботи, се сбил с други арестувани роботи. ( По Аркадий и Борис Стругацки).

Оказа се че робота псувал полицаите, даже ударил един.

И после в участъка са го смляли. На видеото се виждат охлузвания по цялото тяло.

Мен повече ме кефи видеото, дето биха Пуси райт с камшици. Баси аборигенската нация - да налитат на жени :D Те не случайно, що коя рускиня може гледа да се измъкне да се ожени за арабин, турчин, даже българин да се измъкне от Сибирски Бантустан!

Пак ли ти, бе... Хаха, рускините се женили за турци и араби? Това да не са ти германките - тя бабето още преди години се изтърва да каже, че всяко пето дете в Германия не говори немски. Пък Пуси райът са едни долнопробни наркоманки, които си го изпросиха. В Русия я няма нелепата евро толерантност. Ти мани, ами ги обявиха онези и за... певици! Ама то щом Ники Минаж и Майли Сайръс са певици, що пък да не.

а Боря Мойсеев певец ли е?

500 000 брака с рускини има в Турция бре! :D

Бе хубаво се напъвате ама вече като знаете, че освен насиране от напъването друга файда не постигате що не ви стигна акъл поне да спрете.

Виж им името и повече няма какво да ги коментираш. Някакви психично болни.

Ще го пратят ли на заточение в Сибир?

аз не видях арест на това видео.. поредната безсмислена спекулация. а това е робот, колкото е робот количка с дистанционно

Не спекулация, а РЕКЛАМА на руската ПРОМишленост! По света още не могат да направят един нормален робот, а в Русия вече ги арестуват - ехей... изпревариха научната фантастика! Толкова са напред руснаците!

Това нищо не е. В Австрия признаха самоубийство на прахосмукачка...

закво да говорат бе са убийствата и стрелбите в гетото САЩ или за нарастващите затворници и бездомници във фалирато балгоденстващо демократично тего САЩ където така и така избори никога не е имало и няма да има.

Ужас?! Най-дългото и най-неграмотно написаното изречение, което съм чел.....

Каквито роботите им, такива и троловете им.

Бас държа, че не си бил в САЩ, Русия или където и да е по-далече от селския ви мегдан!

Личи си, че Моника Станишева е поела управлението на сайта. Новините от руската кочина, ни заливат, ежедневно, ежеминутно. Яко рубли се прибират за кофти пропаганда.

Айде стига и вие от ДИРа сте се правили на интересни. Тоя робот и аз мога да го направя и по добър дори. Рушняците не могат да покажат нищо на света, даже и танка им спря на Чер. площад. Освен няколко града, останалото е губернии, сатрапи и мизерия.

Прав си пич, бях там на пътешествие. Егати тъпотията. Хората зли и невъзпитани. Наследството на монголските орди се вижда

Ми то и на нашето черноморие може да ги видиш какви са дървеняци и примитиви, ама със самочувствие до небето. Жалки ватници...

Полицаите са си тъпи където и по света да се намират хахахаха белезници му сложили....

ТЕЗИ РУСНАЦИ ИЗТРЕЩЯХА ОКОНЧАТЕЛНО!