Коментари - Руското правителство премина от Apple на Samsung | IT.dir.bg
назад

Руското правителство премина от Apple на Samsung

Руското правителство премина от използването на таблети iPad на Apple към таблети на Samsung.

Обратно в новината

Коментари - Руското правителство премина от Apple на Samsung | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този жест на Руското Правителство, в този момент ,е директно подсказване към Руският народ !! Или ...Апъл изгуби 140 милионен ,платежоспособен пазар ! Честито на Самсунг !

За какво са им въобще на депутатите таблети? И те като нашите гледат да "усвояват" държавни пари.

От трън, та на глог...

Ей, руски мужуци- пияндурници.. Що не си ползвате руските измислени таблети, ако изобщо има такива ... толкова сте смешни и противни, ама иначе били "велика" сила! Мама ви осрана, комунистическа...Я си карайте там Лада-та, Москвич-а, ЗаЗ-ката... Маайте водка и не се мерете с развитите народи.

под развити народи визираш българския нали :)

Не подкрепям "ха ха ха" за заяждането с руснаците, макар че си имат доста трески за дялане, ама ти наистина си недоразвит. Вземи си проучи историята на народа ни вместо да ръсиш "остроумия". На тази планета никой народ още не е развит - виж батаците, дето стават всеки ден. А колкото до нашия народ - той е мног по-стар от тези 1300 години, дето му признават официалните "независими" т.нар. учени и заслужава УВАЖЕНИЕ. Всяко стадо си има мърша, ама не съдиш по мършата за цялото стадо дори и когато мършата се е качила на главата на цялото стадо и активно си проси стадото да се оттърве от нея по най-грубия и садистичен начин.

Aндроид и защита ?!?! Това само някой пиян иванушка може да го измисли.

Важното е, че може. Кой може да го измисли за ипад? От Епъл са го патентовали, но още не са го измислили, а никой друг няма право.

Не знам за човешката но просъветската тъпотия със сигурност е безгранична.

На крива ракета космоса и крив. :) х'Андроида е с отворен код - подлежи на модифициране, стига да МОЖЕШ. Да напомня, че и IOS - подобно на OSX е BSD-базирана, а х'Андроида - линукс базиран: т.е. и двете системи са на основа UNIX - a тя по презумпция е направена за работа на сървъри - същите сървъри през които ти минава интернета. Т.е. Андроида е възможно да бъде МОДИФИЦИРАН към по-висока сигурност поради отворения код. Средство: руските хакери, които не са за подценяване, мотиви: :) трябва ли да ги изброявам?; възможност: обстановката на обтегнати отношения със Запада заради Украинската криза. Имаме средство, мотив и възможност, остава само да разберем доколко са сериозни или това е само хвърляне на прах в очите на хората и някаква реплика в стил: "дръж си куклите, дай си ми парцалките", каквито в момента са в ход.

От трън, та на глог....че е по-висок! :)

Аууууу, епълските загубеняци се пръскат от злоба. Злобейте, загубеняци нещастни.

Да наречеш Апъл загубеняци, означава, че наричаш себе си така. Тази компания е измислила онова, на което работиш в момента, независимо дали е точно Мак, или не. Потиженията им са образец за начин на милене и влагане на интелект. Лумпените не ги харесват, защото са скъпи. Интелектуалците ги харесват, защото са изпипани на всички нива на развоя. Като си взех АйФон, нямах въпорс как да работя с него. преди това се чудех коя къде е в Нокия и Сони. Като седнах да помогна на приятел да започне да работи с Мак, анвлизането ми беше около 10 минути без да имам опит реално. Още и още не мога да се оправя добре с Уиндоус, на който работя от над 20 години. Това, ако не знаеш, е критерий за много виоко качество продукт и обулявя промяна в цялата индустрия, вкл. и на евтините ти любици. Неблагодарният човек е простият човек.

"... все още не мога да се оправя с windows на който работя от 20 години..." Това показва колко ти е потенциала.

Не са го измислили, а само патентовали!

аз пак като си взех IMAC си мислех че няма по-загубено нещо и колко са назад, особено в OS. Всичко драг анд дроп и половината неща трябва с мишка и 3-4 клавиша от клавиатурата да правиш. Аиде, айде, това че са от алуминюм и са скъпи не ми ги издига в очите, ако не са функционални. За Iphone няма да говоря, че нещата са по-зле

имаш много интересен критерий за "Интелектуалци", ако се смяташ за такъв, а 20 години да не можеш да се оправиш с един уиндолс....

Абе честно да си кажем са си загубеняци.Сигурно това са единствените устройства които при update могат да стананат безвъзвратно неизползваеми.

Па ти сигоЦлем вундеркинд щом за 10мин навлизаш в нова система. А същевременно ми и гоУем загубеняк щом от 20год работиш на друга ОС и още не може да се оправиш. С една дума: лузър.

Язък за парите за реклама дето ги хвърлят. Заминаха с тая новина. Остава и Куба и Северна Корея да минат на Самсунг и са до там, хахаха!:)))

Язък, че си се хабил да пишеш. Както винаги, нищо не си казал и след това веднага си млъкнал. Няма друго подобно просто копеле като теб.

относно новината, не ме интересува, че Путьо минал на Самсунг, не съм русофил, а точно обратното! Обаче тоя е наистина както казваш -влиза във форума изцепва някаква дразнеща глупос, нямаща ама грам общо с истината и млъква! Т.е. влиза, сере и бяга! Типично тролово държание !

а най-защитени ще са ако използват хартия и пишат по телата си

Днес ми се яви бог,и ми сподели,че Америка и Ейпъл ще фалират едновременно,и Русия ще ги купи за по 1 рубла.

Репликирам те

и на теб

jizast

Май са им станали скъпички американските джаджи. Скоро ще почнат да щракат по руски таблети, само се чудя колко ще тежат батериите в куфарите...

Руските таблети няма да могат да се таксуват като ръчен багаж за съжаление.

Савецки таблеть - ЕСТ?

нашто "президентсво" че гти земе натройна цена

Особено ако са с Андроид как ли па да не са защитени. По-добре защитена ос от вин нема.

""Особено ако са с Андроид как ли па да не са защитени. По-добре защитена ос от вин нема" - я пак ?? Особено ако ползваш и IE ..направо компа ти е станал на живарник вече, а той ми говори за супер защитена система ..ти нещо не си добре !

Ще видиш като експортнат PC вирусите писани на VB и за телефони.

Хахаха. По-сигурна ОС от Win нямало. Я вземи се пообразовай, че с такова изказване... Че го пооправиха, да пооправиха го, ама НЕ Е и няма как да е най-сигурната система към настоящия момент. За начало разбери, т.е. поразучи какви операционни системи използват доставчиците на интернета, дето ползваш; после разучи историята и устройството на операционните системи и ТОГАВА чак разучи операционните системи за мобилни устройства. А по отношение на Андроида - той е направен да бъде удобен за средния ИСКАЩ потребител. С 1 изречение: за потребител, дето може и нищо да не разбира, ама ИСКА еди кое си приложение. Е, в реалния живот се иска малко четене, обща култура и образование преди да ИСКАШ и особено преди да инсталираш. Алтернативата освен свещения НАЙ-сигурен Win :) , дето повече няма да го обсъждам, е IOS, дето процеса за придобиване на възможност за каквато и да е модификация "случайно" се нарича jailbrake (бягство от затвора). И нека добавим само, че навремето хората от службите на САЩ са наричали Стив Джобс "големия брат". За М$ и неговите връзки със правителството на САЩ казах няма да обсъждам. Техния подход се ползва в модифициран(генно :) ) вид от Гугъл, така че чуствате ли се в безопасност вече? Разберете ме правилно: няма такова нещо като безопасност в съвременната компютърна техника. Има относителна безопасност - но за нея се иска ЛИЧНО да се погрижиш и да се образоваш. Това е единствения работещ начин. Предоверяването на кой да е хардуер или софтуер води до същия извод само че по трудния начин.

А ябълката продължава ли,продължава да гние.

Пак ще почнат да се пляскат рускините за нещо лъскаво

Ква забрана те гони па тебе?!

Ползват таблетчетата да си разнасят чашлета с водка на тях

Северокорейски ли е Самсунга ?Ейй..тия червени руснаци бе..навсякъде натрапват комунизъм и после обаче бягат да купуват стоки от ''гнилия капитализъм''! Няма оправяне тази държава ... !!

Руското правителство освен това прие директива за ориентиране на държавната администрация към Линукс. А нашето налива едни огромни пари на Microsoft, а и така си правят системите, че да затрудняват всички неизползващи Windows и Microsoft Office.

Cyce

Затруднява всичките 50 човека, неизползващи Windows и Microsoft Office.

Да бе... Само в нашата фирма сме над 40 човека на Libre Office. Глупости говориш...

Ако ти трябва различни хора да работят върху един и същ документ ползваш примерно на Гугъл драйв документите и всичко става бързо и лесно. Поне в сравнение с ада, който е да се пращат ревизии на документи по пощата. Ако ти трябва съвместимост ползваш какъвто редактор искаш и после правиш експорт към PDF и знаеш, че всички ще го отворят. А не като с офиса - тоя docx не е баш doc, от другия офис пича със стария уърд на уин ХР ще го отвори ама друг път.

hedar@

АМА ЗАЩО ИМ Е НА ТЯХ САМСУНГ?!? НАЛИ ИЗОБРЕТИХА СОБСТВЕН СМАРТФОН-ДА СИ ГО ПОЛЗВАТ, АМА ЯВНО ЗНАЯТ, ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА-КАТО ВСИЧКО РУСКО!!

даже не беше руски а китайско/тайванска пръчка без име..като от DX и подобни сайтове за по $50. Участието на руснаците в проекта е да му измислят име, и то какво име само - YOTAPHONE

тя тая фирма е за LTE ама то тук в "Ивропата" БГ няма още таквиз рабути)))) смехурани

Напълно логична постъпка - Андроида има много повече възможности, Самсунг произвежда по-качествени устройства, а комбинацията от двете дава доста по-голяма сигурност ! Цената в случаят няма абсолютно никакво значение - когато здравият разум говори, а не комплексарщината - епъл няма шансове !

А ти заработи ли си вече премийката за писане на едни и същи коментари срещу Епъл под абсолютно всяка статия? ;)

Тежки години, е*ат се роднини! 0.10 лв. на ред, 500 реда на ден са си 50 лв.

умрелок като гнилоча кво да пише? бахти нещастника

Samsung и телефон- все едно магаре и космос!...

Да не минат и на АНЦУНГ таблетчета

нещо в дир са бавни, ама много- нещо за союз тма-12м, а.

Господа дираджиии : Knox е защитата за която става въпрос и интересува хората в постинга. Не определяйте на база на незнанието а се опитайте да сте по-добре информирани по новините които преписвате. Успех!

Knox

Андроида можеш да го правиш каквото искаш и да следиш и контролираш висчко, докато ако ползваш Епъл директно цялта информация отива в компанията, а гъзарите с Ифон 5 си дават доброволно и отпечатъка.

Ми те и Samesung добавиха четец за пръстов отпечатък, отново след като изчакаха да видят какво ще пуснат Епъл, та ползвателите на техните телефони също ли са гъзарчета? А и кава толкова информация може да има в телефона ти, та да си толкова загрижен къде отива?

Motorola пуснаха четец в първия Milesone, после го махнаха. :)

Андроид и Самсунг са различни неща, разберете го. Аз също не харесвам политиката на Самсунг, но ползвам андроид устройство на друг производител. Кажете сега какво фенбойче съм.

Сигурно са с някакъв мод на Андроида, в който са изхвърлили всичко излишно, и са вдигнали секюритито. Щото с Ябълката, всичко което са си писали и казали отива където трябва.

може и ние да им предложим Правец с катинар и синджир за защита - едно време купуваха яко от нас компютри ...

Компоти бре...и не сме ги продавали а са ни ги връщали :)

мен

Някой да е чувал за тази специална защита?

То ако сульо и пульо бяха чували за нея нямаше да е кодифицирана.

Да... затова минахме на Samsung. :)

това контраудар ли е ?ще има много тежки последици значи....ядрена зима и т.н

Не, това е началото на"Империята отвръща на удара!" И докато ударът е символичен, ответът ще е по мечешки реален.

ocmpuemo@

А дали ще доживеем до "Завръщането на джедаите"?

Горките! След такъв удар ще фалира и Епъл и Америка.