Коментари - Всичко за най-мощната руска ракета - ”Сармат” | IT.dir.bg
назад

Всичко за най-мощната руска ракета - ”Сармат”

"Сармат" e новата най-страшна ракета в арсенала на Руската Федерация. Какво знаем за нея?

Обратно в новината

Коментари - Всичко за най-мощната руска ракета - ”Сармат” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мога да кажа много неща за Русия но ще кажа само едно.С тази държава шега не бива. Това което каза Путин на 1 март тази година трябваше да го каже много отдавна. Познавам добре Руското въоръжение и е безпредметно да го коментирам.Няма такава държава която да не я е страх от Русия. За бебетата които мислят че нато са страшни нека да спят спокойно. БОГда благослови Русия.

Руснаците са съобщили, че ракетния полигон Кура в Камчатка ще бъде заменен с Банкя, щото е по-близо...

коИто да служат за примамка.

С една бойна глава мощността на заряда е 150 мегатона!

Една бойна глава се води неефективна. Затова се предпочитат множество малки. Тъй като ефекта на поразяване покрива по-голяма територия. А слайдерите с които е, са като маневрени самолетчета. Вероятно ядрени крилати ракети. Принципно се взривяват ядрени ракети във въздуха, сигурно пак да покрива по-голяма територия. Колкото и странно да звучи, ако удари в земята имало много повече радиация. Мен ми бяха интересни ракетите дори на типове катюши. Те са различни видове, включително може да ползват някоя за предава видео и да служи като дрон, за да си види ефекта на поразяване от предните. Има и такива покриващи поле с мини. Има и противотанкови ракети, макар и стандартните да вършели работа. Но те са кото сноп от пръчки. В зависимост колко близо е до целта се отделя по рано и се пръскат тези пръчики, който пък после се делят по продължителностна на отделни бомбички. И реално една ракета е все едно 50 бомбички (не знам бройката). Май са и обемни - тип вакуумна бомба. Не помня за кои (Ураган или Смерч) при пълно изстрелване покривали 67 декара в огън.

браво на руснаците за сърмичките ама трябва да направят още по-ефективна ракета щото щатите почват модернизация на ядренния арсенал и тая сърмичка руската няма да е достатъчно добра. затова трябва да направят по-мощна и като им свършат паричките да почнат да си папкат сърмичките че друго нема да има

всичко ще разберете за Сармат, когато я получите като пратка...

С надпис: "С любов от Русия"! ;) Все пак е по-добре да не разбираме какво може, че нещата тогава ще са много зле за планетата.

Сармат? Наврете си го от*зад.

Американосите първо трябва да си извадят от там Сатана и тогава да си набутат Сармат :)

Руските подлоги са като мангустите,подскачат от радост когато господаря им покаже пръчката......плебеи си бяхте и такива си останахте

Какво знаеме за Сармат ли...Освен това че лудите крави са я кръстили Новата Сатана, или Сатана-2 ли...Ами знаеме това, че лети и без проблем преодолява всякакво измислено краварско ПРО, и че при необходимост в една световна ядренна война подпалена от лудите телета, тя ще превърне кочината Краваристан в опушена радиоактивна коака! Ето това знаеме! Както знаем, че краварските щайги Минетмен и Трайдън гният по силозите, и последния път когато лудите крави еврофагитата опитаха да изстрелят тестово тия 50 ГОДИШНИ АНТИКИ...Нито една не излетя!!! Ето това знаем!

абе що руснаците не вземат да измислят нещо полезно - някое ново лекарство (всичките се измислят в америка), някоие ново техническо изобретение което да улесни живота на хората, а те само измислят бомби и пушки.

Така, така..А Менделеевата таблица..Кой викаш я е изобретил? Някоя луда крава ли? А първия сателит, първата космическа ракета, космически кораб, скафандър, човек в Космоса и т.н...Знаеш ли колко русдки лекарства има, които са в пъти по ефективни от западните боклуци, но не го продават в България, защото са евтини, а?А за коли хладилници, телефони, и т.н...Какво не си чувал за Лада калина, Лада Приора, Х рей, Веста и т.н

В САЩ новите лекарства се "измислят" не от американски, а от европейски учени, които работят в САЩ за повече пари. В последните 10-15 години най-много "фалшименто" лекарства и най-масова употреба на наркотични вещества като обезболяващи "лекарства" става в САЩ.

Взривява се при излитане или не улучва целта.

Ракетите на лудите крави ли? На Спейс Х , Трайдъни , фалкони, Минетмени..да така е взривяват се или не излитат:)

Ей зелени непрани чорапки,дано сутрин ти сервират някоя сармичка или сатаничка за закуска,че вече се оляхте от фалшиви новини.......а вас ви чака само едно скромно жилище 2/2 м че и поп няма да има

Като много знаете, знаете ли че? Американските марсходи Кюриосити и Опортюнити работят с руски двигатели. Това са руски ядрени двигатели тежащи 75 кг. и издържат на страшните марсиански условия вече няколко години.

хаха какви са тези ядрени двигатели? в кухата ти зелка русофилска само.

Ами то такива неграмотници, като теб, неможещи да си напишат името, откъде да знаят. Чети овчарче, то сляпото окато прави.

Работят със слънчеви батерии. Затова през марсианската зима минават в хибенация.

Ти си бил велик неграмотник бе! Ракетен двигател, работещ със слънчеви батерии???!!! Със слънчеви батерии се захранват космически станции за поддържане на вътрешните системи или пак със същата цел и марсоходи, но във всички тези случаи слънчевите батерии са допълнително, а не основно енергийно средство. Ракетен двигател на слънчеви батерии ха, ха, ха! Пълен неграмотник си ти бе!

Те асфалтиран път нямат между градовете си -Масква и С. Петербург, ти за хладилник си мечтаеш. Те са по разрушенията, не по създаването.

Колко американски хладилници имаш в къщи си бе мършо? Изобщо избройте нещата които ползвате и на тях пише: MADE IN USA!

Я провери- чии е процесора в 'китайския' ти компютър?

Ivan Ivanov

Помияр,бедна ти е фантазията колко много чисто американски хладилници има - Kitchen aid, GE ( General Electric) , Maytag, Whirlpool, Amana, Kenmore... Ма то не трябва да се виси само по руските сайтове,ограмотяването може и по друг начин,тъпанар...

Браво за ракетата. А кога ще успеят да произведат и хладилник и прахосмукачка?

Имат. А говедата кога ще произведат хладилник и прахосмукачка?

Американците, тъпчо, са имали хладилници и прахосмукачки още през 30те години на миналия век.

А, бе малкият. Аз, когато съм имал руска прахосмукачка и хладилник, ти не си бил роден още. Понимаеш?

sulio@mailinator.com

при това за разлика от китайските и американските боклуци работят още някои от тях. Аз имам такива Хладилник и прахосмукачка "Ракета" пенсионери са, ама още работят - желязна работа...

И аз съм имал. Уникални боклуци. Като се включат разбираха и съсеьите от първия етаж. Дори китайските боклуци сега са малко по-добри. Радвам се, че онова време отмина.

Търсят си белята на Запад. Ако поискат, братушките ще ги изпарят за 10 минути, барабар с изостаналите западни технологии и гладуващи американци.

кеф ти е а,? даже и теб да те изпарят,важно е ,че братушките са по от краварите....божкеее,какъв народ какви дупедавци...по добре цигани да се развъждат....

Всички знаем че от протестна мрежа обичате да обслужвате РОМИТЕ ;)

Ах колко героично. Звучи ми като абзац от Работническо дело. Ако ставаше така глупако, отдавна джуджето да е захранил комплексарските си мераци. Уви засега с тъпа пропаганда се задържа начело на най-голямата кочина в света.

Говедата един калкулатор не могат да направят, тръгнали да се мерят с руснаците.

Тоя изби рапаните.

Колко калкулатори на които пише MADE IN USA си виждал, бе мършо?

някога мнооого отдавна имаше :) ... цъкни в гугъла и виж снимки . по това време рашките перяха на ръка в реката :)))

Ivan Ivanov

Texas instruments говори ли ти нещо ,малоумник ??? Преди 35 г, когато си правих дипломната работа " Проектиране на атомен ледоразбивач от клас ULA" имаше едни Елки със светещи цифрички и някакви япончета можещи да смятат само основните операции. Комшия - моряк ми донесе калкулатор Texas Instruments със 168 операции,включително и графики . Първия ден само го гледах...не посмях да го пипна...

Брежнев, подобно на Путьо преди повече от 30 години също се хвалеше че бил имал много ракети. Тогава Президент Рейгън официално заяви: "Ще ги накарам да ядат ракети" И изпълни заканата си. СССР, въвлечен в непосилна з анего надпревара във въоръжаването просто фалира. Не знам дали са яли ракети, но във всички случаи тези ракети са били абсолютно безполезни. каво ли щеше да стане ако Президент рейгън беше казал: "Ще ги накарам да си ги наврат ракетите".... е знаете къде. В момента Путьо по най-глупавия начин се хваща на въдицата на надпревара въ въоръжаването на което Русия няма как да издържи. И ще фалира. Тогава може да си навира и "Сармат" и другите ракети.... сещате се къде. вие все пак сте интелигентни хора. А не като 80-те % дебили на БСП-то.

Никаква заслуга няма Алцхаймера, ама никаква. Един предател в СССР от 1985-та до 1989-та не направи нищо, седя и гледа, а после продаде СССР на западните колониалисти за една вила в Австрия. Товаса фактите, а колониалистите просто сами си приписват заслуги.

хахаха Горбачов виновен, иначе всичко друго си му било наред на СССР и социализъма. И празните магазини, и обезценените пари. Тъпи сте много вие дъртите русофили.

И как тъй само един зъл предател успя да продаде великия Союз, а безкрайно смелия, образован и интелигентен руски народ седя и бля безучастно? Ти да видиш 'логика' - ватна и плоскочела..

За разлика от говедата, руснаците винаги са отговаряли асиметрично, т.е. по евтино, но по ефикасно. Докато американците си надуват бюджета и там всичко се измерва в пари, то руснациите си защитават родината, имат колективния дух на велика държава и правят много неща без пари или поне със значително по-малко пари от краварите. Но класическо "демократично" дебилче като тебе, няма откъде да ги знае тези работи, защото си на дистанционно управление от Козяк.

Няма ли кой да помоли братушките да не увиват гладните фалирали говеда на сарми?

Друго любопитна за което имаше статия и в този сайт. Извадено от някъде: Неотдавнашен доклад на Times и книгата на Peter Schweizer от института Hoover фокусираха вниманието върху уранова сделка от 2008 г. между Русия, САЩ и канадската компания Uranium One. Сагата започва през 2009 година, почти година след началото на преговорите, когато руската държавна корпорация Росатом, действаща чрез свой филиал, и минната компания ARMZ закупиха почти 20% дял в базираната в Торонто Uranium One. На следващата година ARMZ увеличи дяла си с повече от 51 % сделка, за която трябваше одобрение от регулаторните органи на Казахстан и Канада, освен разрешително от Комитета по външни инвестиции на САЩ. През 2013 година ARMZ плати около 2.8 млрд. долара за останалите 48 % и придобиването на пълен контрол върху Uranium One. В крайна сметка, същата година Росатом стана пълен собственик на компанията, като я реорганизира под името Uranium One Holding (U1H) и прекрати търгуването й на фондовата борса в Торонто. Сред активите на U1H са редица американски проекти и парцели за проучване. Най-напредналите измежду тях са Jab и Antelope, Moore Ranch и Willow Creek всички те са в Уайоминг. Така Русия, чрез Росатом и U1H, притежава грубо 20% от потенциала за добив на уран в САЩ. Делът на запасите на САЩ е много по- неясен, тъй като икономически ограничения значително замъгляват картината. ... Истината е, че урановата индустрия на САЩ, по начина, по който е структурирана в момента, въобще не е напълно американска. Всъщност, в голямата си част тя е канадска.

Това в кой отчет на "библиотекарския" го пише "НИКОЙ"???

Няма българин, който да не знае, че при Трета Световна - америка си заминава. Никакви противоракети не могат да я спасят при масиран мегатонен удар, и нищо няма да остане от фалирала Америка. Ама руснаците се бъзикат с тях.

Se taia

Баси русофилистичните идиоти има тук!!! Ти наясно ли си, че при един такъв удар и любимата ти раша и изобщо нищо на този свят няма да остане бе мършо??? Как само ги раздавате тези ядрени удари като банички на пазара, без изобщо да вденете, че в една такава война НЯМА ПОБЕДИТЕЛИ!!!! Има само смърт. Ама вас затова ви и плащат де, или ако го правите без пари, сте много, АМА МНОГО ТЪПИ!!!

НА ТИЯ ЗОМБИРАНИ СЕЛСКИ ДЕБИЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ СА ИМ ТЪПКАЛИ ПРАЗНИТЕ ТИКВИ САМО С ПОДОБНИ ЛОЗУНГИ,те друго не знаят и за това сега така озобени,че "магучая" са я прикавали на стине:)))))

Учудвам се на писанията на някои хора по-долу...Какво значение има за дадения въпрос каква била заплатата в Русия, какво бил правил или не правил Путин и т.н. Да не би ако ядрена ракета бъде изстреляна срещу България някой от умниците по-долу ще размаха ръчички и ще и каже: "Да ама вие дискриминирате гейовете и имате по-ниски заплати, не ни закачайте". А ракетата ще вземе и замислено ще ни отмине! Има ли такава ракета - има. И с това трябва да се съобразяваме, това е всичко.

На всички е ясно, че западът няма технологии. Каквото направиха след Втората Световна - това ще им остане. Сега е глад в Америка и гладът се увеличава ежедневно. Това са фактите.

Ами няма разбира се. Нито готварски печки, осветителни лампи, нито хладилници, автомобили, електроника, комуникации, а и това там, Интернет. Всичкото е руска технология.

Абе не всичкое руско, ама говедата нищо нямат. Един кораб се опитаха да направят и той потъна в Панамския канал. Самолети вадят от гробището в Аризона, щото новите не могат да летят. И храна даже нямат- ядат хамбургери, щото друго нямат.

sulio@mailinator.com

Нито готварски печки, осветителни лампи, нито хладилници, автомобили, електроника, комуникации Ми нямат -всичко е китайско....

Значи последния път , като ходи в Америка, не можа да намериш храна?

Каква храна бе, ядат помощи от федералния бюджет - смляна метла и кока кола.

Глад е зомби,голям глад е и 2 милиона българи там от глад не могат да се върнат и за заминат за русия,че там яденето и лусиона бил без пари......мнго се кефя на този сайт,че разкрива какви сте в същност българските продажни зомбита за да могат и децата да ви разберат без агитация

Не е там силата на братушките. Те имат пари, за разлика от говедата. Тръмп обяви програма за създаване на малки ядрени ракети точно затова. Говедата разчитат да използват урана и плутония от големите си ракети, защото нов уран и плутоний - няма. Говедата фалират жестоко и нищо ново не могат да направят.

Да да

И тука раздават купони за храна тъпако и то на хора със заплати над 1000 лева. А ги раздават, щото върху тях данъци няма. Не си ли ги виждал да си пазаруват по магазините? Та явно не си наясно за какви купони иде реч.

Няколко неща в статията са различни от това което съм чел. За старата Сатана: 1. "Нейният "товар" включвал 10 бойни глави с мощност между 550 и 750 килотона." Всъщност се водят визираните средни глави по 750, но в Уикипедия пише 800 килотона. Ако не са големите глави по 18 или 2 от сумарно 25 мегатона тротилов еквивалент. 2. "По тези параметри ракетата изпреварвала американските си конкуренти." Сравнение изобщо не може да се прави, при положение, че е поне 5 пъти по-мощна от най-мощните американски. Американските на Минутеман са с 3 глави по 300 кт, а Тридент 2 с 3-4 по 475кт (според Уикипедия), но реално Тридент 2 ставали нестабилни при 4 глави и тази опция отпадала. 3. "всяка ракета включвала и 40 фалшиви бойни глави" Всъщност съм чувал за 4 места за фалшиви глави. За Сармат: 1. "Тя е по-тежка и способна от "Сатана" Твърдеше се че ще е около 100 тона или 2 пъти, ако не и повече, по-лека от Сатана. Въпреки поне 15-те предимства, включително частичен Стелт. Пропуснали са да кажата и за страта Сатана, че имали самозащити.

Тия като изпият няколко препарата за вана и стават най-великите и най страшните.

Е, поне не са надрусани като говеда и не се стрелят по училищата.

а как го докарват до 8.5 на100000 убити?

"С АРМАТ"? ИЛИ "С АРМАТА"? "АРМАТА" БЕШЕ ОНОВА ЖЕЛЯЗО ДЕТО ЗАКЪСА НАСРЕД ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД И ГО ДЪРПАХА С БЕЛАРУСА... И ТАЗИ САРМА ЛИ С ТРАКТОРА ЩЕ РАБОТИ?

Военните паради за поне последните 10-на години ги има записани в youtube. Хайде сега отиди да изгледаш записа за парада на Червеният площад от 9 май 2015 г, когато бе показан за пръв път танка Армата, и ми кажи кога точно (коя минута от записа) този танк е закъсвал на този парад! Няма такова нещо нито на него, нито на следващите паради, когато този танк е минавал там! Всеки може да се увери в това лично, като изгледа записите на тези паради в youtube! Вие соросоидите е ясно че лъжете, но поне лъжете за нещо, което трудно може да се провери!

Se taia

Ами гледай - любимата ви RT: watch?v=VAfijBGVmkk Ако и на тях не вярваш, на кой? От друга страна ако не беше истина (както се опитваш да го изкараш), защо после лично Путин тръгна да обяснява как танкиста не бил квалифициран да кара такъв високотехнологичен и безаналогов танк? А сега отиди и си вземи копейките.

Десетки милиони в Русия живеят с по 1 долар на ден, а Путин прави ракети. За какво са ракети на този беден народ. И да завземат други държави ще ги направят бедни като тях...Справки Калинитрад, бивш Кьонинсберг....

Айде, заминавай да се биеш с льошите руснаци в Сирия и да установяваш шариат.

не са десетки бе направо хилядимилиони и миларди дето живят в Русия 1 долар.БУАХАХАХАХХАХА абе деди ти или си партиен секретар или не знаеш че във великите бананови щати -70 млн.годишо искат купони за храна щот няма кво да ядат ,а другите се стрелят по улиците от хубав живот в гетото и дървената барака.

му с 1 долар на ден да дойдеш от сибир и да си купиш вила по черномолието за лятна почивка са да си 1 -2 месеца там.И аз искам

Абе баш вили не са. купуват 1-2 стайни бетонени коптори. Ако не са руснаците, няма кой друг да ги купи.

FuckTheEU

Един долар е около 60 рубли. Никой не живее с 1800 рубли на месец, прекалил си с тролинга без дори елементарни сметки да направиш. За какво получаваш заплата въобще?

в противен случай, въобще нямаше да живеят.

На всичко отгоре някои коментари просто изчезват...

Дира е съучастник в патологичната си възхвала на средствата за смърт срещу човечеството, и по-специално руските оръжия

Те в Хирошима и Нагазаки руски оръжия бяха.

Сериозно се бях притеснил. Вече е петък, а още я нямаше седмичната новина за поредното безаналогово руско мощно оръжие.

прочетох заглавието. Помислих си - ето и руснаците изпращат електрическа лада в космоса, сигурно Путин си е забравил портфейла с рублите в жабката. Ама не. пак оръжия, пак бомби, пак разрушения.

електрическа лада или нещо подобно което направи оня клоун Мъск, руснаците го направиха преди50 години.Това че този източва милиарди по държавна поръчка не спира смеха вана това което повтори 50 год.след другите.

Ако кажеш, че и електрически ЗИЛ е имало...

Тесла даже и аз съм шофирал в България на село - 7минути/3 километра. А електрическите лади ги имаше само в "техника молодежи" евентуално за светлото бъдеще, което така и не дойде. Едното се пипа, другото е безплатна мечта и картинки.

Това се отнася за хамериканците

Ти си гледай твоята кочинка! Оказва се, че сегашната българска държава се състои от такива боклуци и некадърници, че те не могат да направят каквото и да било без чужди или частни фирми, дори не могат да управляват електроснабдяването или водоснабдяването на страната! Да се чудиш кой ги избира на власт тези идиоти!

Тези мозъци ако си впрегнат мозъците в правилната посока, може и да започнат да си произвеждат свястни ютии, телевизори, а защо не и коли. Но просто в гена им е заложено само смъртта и разрушението.

така е ама ютии и печки ителевизори правят отдавна в Китай, Пакистан и Бурунди.В Русия явно искат да правят високотхнологични продукти пък било то и за ВПК.Обаче тези които правят успушино или не ютии и печки и да си скъсат гъза не могат да произведат това което руснаците произвеждат.Такива са реалностите.

реалностите са 7800рубли минимална заплата.

Гогов, това филиал на RT ли е? Време е да си направиш блог за руското оръжие а не да помпаш в рубрика дето по принцип е за новини! И защо най-отгоре пише IT?

защото АйТи винаги тръгва от ВПК и е с най нисоката възможна степен на технологичност.Това не е като китайските афони, майфони и ютии дето ги произвеждат в Бангадеш вече 35 години.

Тия малоумници не се умориха да плашат света с дивотиите си! Нека се напъват - тази Студена война ще свърши още по-зле от предишната :)))

Само бой по кратуните краварски

Братушките веднага я прекръстиха в "Срамота" а комплекса Прометей в "Прохиндей"? Много точно, не са тъпаци руснаците!

От мирът по-добро няма ! Вижте Сирия , имаше Сирия - няма Сирия ! Само руини , арматура и човешки останки .

Така е! Щом изчезне Сирия, ще има мир! Ама наглите сирийци не се предават, съпротивляват се, почнаха да свалят вече и руски самолети, хвърлящи мирни бомби! Неблагодарници са тия сирийци, особенно невръстните им деца, бъдещи брадати терористи!

Благодарение на спонсорите на тероризма от САЩ, примери в много страни.

Нова космическо-подводна ракета явно са измислили :)

Е не са краварските взривяващо се не летящи..... Хахахсха

Краварка е била баба ти. Модерният свят е построен от англасаксонците, руснаците още са в третия свят- кладенец в двора и кенеф отвън.

добре де, а кога ще се появи новина за направен от руснаците свестен автомобил, телевизор или компютър?

Поне произвеждат такива, нищо че не са от най-добрите. Повечето страни в ЕС изобщо не произвеждат такива неща.

изброй 5 държави които не правят. Дори и тъпите румънци правят по добра дачия от трошляците на руснаците

русия - империя на злото

... казали единствените използвали ядрено оръжие срещу хора....

Мислиш ли, че Сталин ако е имал ядрено оръжие нямаше да го използва през втората световна война?

Да да

Едниствения с успешно изстрелване поне до 1-та минута след това пада и се взривява

Говориш за краварските антики на по 50 и 60години щайгите Минетмен и Трайдънт нали? Че те или се взривяват, като бараките на Илон Мъск и Спейс Х..... Или изобщо не летят!

Да да

Ми за американските има стотици филмчета с изстрелване с поразяване на цели, даже преди месеци 59 трайдънта удариха почти половината Сирийски самолети, че чак Асад се разплака. И само една падна. Докато руските Калибри изпопадаха половината в Иран и Ирак, та трябваше после от доста по близо да стрелят и пак е уцелиха. Руснаците имат само едно успешно изстрелване на тази и то няколко секунди преди да падне, затова го пускат само него

Самите крави и дадоха име.... СТАНА 2..н.Какво повече да говорим....

Краварка е била баба ти. Модерният свят е построен от англасаксонците, руснаците още са в третия свят- кладенец в двора и кенеф отвън.