Коментари - Затвор, ако играеш Pokemon Go в руска църква | IT.dir.bg
назад

Затвор, ако играеш Pokemon Go в руска църква

Руски влогър може да попадне в затвора за 5 години, защото е играл на Pokemon Go в църква.

Обратно в новината

Коментари - Затвор, ако играеш Pokemon Go в руска църква | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Справедливост по руски. С включен телефон на църква 5 години, за убийство 5 месеца условно, за крупни измами - депутат-премиер!

Другарю Гагов! Вземете да прелистите българската граматика и обърнете особено внимание на "Пълен и непълен член-правила ". За мен е простено да допускам грешки, но някой, който се титулува "редактор" не може да си го позволи- ДРАЗНЕЩО Е!

и защо да се размотават толкова направо разстрел на място ще се спестят разходи

ами така е, а покемона и интернет-порното е като водката за някои хора ..

Нещата в хронологичен ред: 1. Предупреждение "Според The Verge телевизионният канал Русия 24 е обявил в началото на лятото, че играта на Pokemon Go в църква може да се изтълкува като провокативна дейност и да доведе до ефективна присъда, поради което не е препоръчително." 2. Нарушение: "Реших да уловя няколко покемона в църквата, защо не? Кой би се засегнал, ако играя на смартфона си?" 3. Оценка на деянието от вярващ и атеист: "Според началникът на полицейското управление в Екатеринбург или вестник "Колокол" богохулната постъпка на влогърът трябва да се накаже най-сурово, но други като кмета на руския град смятат, че "за идиотизъм не може да се отиде в затвора"."

Да го съблекат да го полеят с катран и посипят с перушина, малко бой и после да публикуват клипа в неговия канал. По-забавно ще е от тая тъпотия дето е направил!

Простакът си е получил заслуженото. Много добра реакция на властите. Смейте се на руснаците, а през това време в България влизат по 1000 джихадисти на ден. И всеки от тях е готов да ви резне "умните" глави само защото не крещите Аллах акбар. Готов съм да си заложа живота, че Русия има много по-добри шансове за оцеляване от България и Европа, а вие си се смейте.

ха! те половината дето се бият за ИД са от кавказките АССР-та. И регулярно се връщат по родните си места.

анално ли ги преброи 1000 или орално

Нищо не разбирате специално тази игра се използва от ЦРУ АНС и др русконенавистни организации за събирането на строго секретна стратегическа информация, а руснаците си пазят най-ревностно тайните. На приятел през 84 г. му конфискуваха филма защото беше снимал червения площад и площада бил засекретен обект както и интериора на църквата:)

Очакваме следващото видео от голямата джамия в Истанбул.

Я аз да влезна в джамията да си ловя покемони. Май само със затвор няма да ми се размине. Добре ще е ако изляза жив..

В кенефа арестуват отдавна за виц срещу Диктатура, вече и за играене на игри са започнали очевидно!

"диктатура" е форма на управление на дадена страна. Но след като си го написал с главна буква явно си искал да напишеш "ДИКТАТОРА" - личността върху която е концентрирано управлението при диктатура. Но явно си малко грамотен, та не правиш разлика. Поне не се излагай

"кой би се засегнал, ако играя на смартфона си?", ами явно руската душа е много чувствителна ..

Точно колкото и ануса им