Коментари - Русия използва AI, за да "фалшифицира" риск от терористични атаки на Олимпийските игри в Париж | IT.dir.bg
назад

Русия използва AI, за да "фалшифицира" риск от терористични атаки на Олимпийските игри в Париж

Кремъл разчита на генеративен изкуствен интелект за създаването на онлайн дезинформация

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Русия използва AI, за да "фалшифицира" риск от терористични атаки на Олимпийските игри в Париж | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече се достигат невероятни висоти на простотията - даже и не разбрах какво казва заглавието! Съмнявам се, че и драскачите не разбират какво са написали...

А, стига бе! На чипове от перални ли го въртят това АИ? Пак добре че още ви галаят с "дез"информация, а не са ви подкарали с лопатите.

Медиите се уливат

Чиповете, които са за генериране на Дийпфейк са на американската Енвидия. Руските умници не могат да сглобят дори един Москвич сами!

Не трябва да вярваме автоматично на всичко написано. Първо трябва да питаме Микрософт дали информацията за състоянието на сигурността във Франция е вярна.... и тогава да вярваме на правилната информация на Свободния Свят

Франсетата вярват само на ковчези под Айфеловата кула!!!

Ех тези чипове от тези перални, какво АЙ правят ей. А горките МОК с тая платена статия, още малко и да повярваме, че не правят политика със спорта.

Сега остава да разберем и коя от западните ИТ корпорации предоставя изкуствен интелект на "бензиностанцията с ракети".

Русия и дезинформация ...а бъркате се няма такова нещо. Там няма такива неща, всичко е цветя рози мед и масло.

Западът непрекъснато обвинява Русия във всичко, които той самият прави... Вече дори става комично, как цялата пропаганда и фейкова западна медийна машина демонизира всичко руско. Логично, в един момент човек започва да се пита, кой всъщност е пуснал лайномета...

ами самите руснаци си признаха... Русия има ново военно подразделение. Това съобщи министърът на отбраната на страната Сергей Шойгу. "В рамките на Въоръжените сили на Руската Федерация е създадена войска за информационни операции", каза той, цитиран от ТАСС. Шойгу подчерта, че създаденото ново звено е значително по-ефективно от всичко, направено досега в руската армия по направлението, наричано "Контрапропаганда". "Пропагандата трябва да се прави умно, грамотно и ефективно", отбеляза руският военен министър. Повече подробности засега той не съобщава, включително и с какво точно ще се занимават информационните войски.

Параноици

до тук беше руската романтика на окупант и властелин на пръстена.. Руската велика империя се оказа една художествена измислица и лирическия герой с име на женски полов орган- който му отива се оказа един комплексар и фашист който потопи в кръв и разрушения два народа. В следващите 100 г руснака ще бъде мразен и презиран и ще е синоним на разбойничество, убийства и най нишата прослойка на човечеството.Освен простотии от рашка говняшка какво друго полезно за човечеството да очакваш Русия се държи като стара незадоволена мома която прави всичко възможно да я изнасилят негри от Алабама - части на НАТО..ха хаха Е няма как. Просто ще я погребат без секс ха хаха

А ти като напишеш 10 пъти едно и също тук и там, то ще стане ли истина? А ще ти платят ли 10 пъти? Я кажи крайна как я виждаш в твоя филм? Като средната земя ли? Русия не се държи никак. Крайна и клоунът са тия дето постоянно искат нещо. Пари, оръжия, ракети, самолети, още пари, помощи, ток, пак пари и ракети, бежанци да им връщат, воиници да пращат, още пари и така постоянно. Русия не иска нищо от никой.

ти повярва ли че в Украйна има нацисти мбхаааа и това било причината да бъде нападната но руските окупатори?

Не, бе! Никакви нацисти не са! Ами доста снимков материал има в нета, може да се погледне... Е, имали една.. две, три татуировки - я Хитлер, я СС, там някакви свастики... шеврони на Тотенкампф - сладури! Не са нацисти, явно са будисти! Нъл тъй!