Русия отбеляза 60-годишнината на ракетните си сили с видео

Москва винаги е залагала на междуконтиненталните си балистични ракети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А от 1.1.2020 , след увеличение руснаците ще отбележат минимална заплата 2 пъти по-малка от българската. Ама нали имат бомби....Ще са сити

дето са толкова въодушевени и просълзени от гордост за великите руски ракетни фалоси, имам няколко неудобни въпроса: Китай независим ли е ? Къде е днес и с ядрени оръжия ли стигна до там? Знаете ли колко е мощен китайския ядрен арсенал? Да ви спестя търсенето- нищо особен не е, колкото този на Франция или Великобритания.

Русия и САЩ са много напред. Най-странното водеха за трета сила Пакистан. Само че те май нямат далекобойни, а са със среден обсег. В общи линии се съревновават съседите Китай, Индия, Пакистан и имат приблизително еднакви бройки - преди 200-300 ядрени ракети. Само че Китай и май Индия имат далекобойни. Франция и Великобритания все повече изостават. Класацията е май (неясно колко точно): Русия, САЩ, Пакистан, Китай, Индия, Франция, Великобритания, Израел, Северна Корея. И ЮАР ли е имал, но се е отказал. На теория много държави се счита, че могат да направят ядрени ракети, включително България.

Пазят МИЗЕРИЯТА - да не вземе да избяга..

С кого се готвят да воюват пак?

Русия е заобградена с врагове

Завиждат и'... за 'щастливия' живот.

А ти си ЗАОБГРАДЕН от неграмотност

След като си дал 20 милиона жертви е една война,хората се заричат никога повече това да не се случва.И затова трябва да имаш най-доброто оръжие на света.Иначе ставаш роб на друга държава.Това Русия никога не може да го допусне.А пък какви коли и телевизори имаш не е важно.

'коли и телевизори'?! А за яхтите от 200, 300 че и $500 милиона нещо да кажеш , 'морски'? Купени със спестени данъци от износ на природни богатства, дето били 'народно достояние' и едвам овардени от алчните западни империалисти..

То и за войната не е много ясно. Справка: книгите на Виктор Съворов.

Книгите на Виктор Суворов са една много болезнена истина, сриваща комунделските лъжи за "подвига" и "отечествената" война. В действителност, принуденото нападение над СССР от другия диктатор спасява Европа от пълно заробване от азиатските комуноболшевицки орди! Въпросът е бил кой пръв ще удари.

вика "да са живи и здрави" и едните, и другите, че имат такива "играчки". Защото по инзвънземните вестници щяха да пишат "на Земята почна да се заражда живот отново".

Са некой ше каже "Ама не могът да направят тостер". На което аз бих отговорил "Братко, ако можеш да направиш такива ракети, наистина ли мислиш че не можеш да направиш тостер" - това е все едно да кажеш за Ферари "Аме те не правят тротонетки" :-) Тостери има в АлиБаба - китайците ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ да ти го продават!!! Нещата във военната сфера обаче стоят съвсем по другимо...там много малко...ама много малко могът да си направят. А чушкопеците...и Бай Кънчо от 4-тият етаж с едно око и две леви ръце ги правеше :-) Руснаците знаят кое е най важното...да имаш индустрия и способности които да гарантират че никой не може да те пипне и да ти извива ръцете. За всичко останало, бол продавачи!!!

Автомобил, компютър, самолет (не говорим за наследеното от СССР) - също. Военната индустрия не носи повече разходи отколкото приходи.

А другите как могат да правят най-високотехнологични оръжия и паралелно с това висококачествени автомобили, компютри, коли... че дори и тостери? Не виждаш ли очеизвадното несъответствие в твоите изводи?

Промивали са ви с някакви холивудски клипчета.

Те нямат с какво друго да се похвалят освен с ракети !

В Ютубата има много видеа на руски ракети от учения и демонстрации и паради как падат на главите на гледащите и се взирявяват. Имаше ли такива моменти в това празнично, рекламно видео?

Не! Тук са събрани всичките успешни 5-6 изстрелвания за последните 10 години.

Има ги в youtube на соросидите и лудите "демократи" .В нормалния, общодостъпен youtube няма такива. Затова пък има как краварски "частни" ракети падат като есенни круши.А, и има едно видео как изведнъж 8 нещастници имали нещастието да повярват на краварите стават на пепел. В една совалка.