Коментари - Русия отменя най-голямото си авио изложение МАКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хвана ги шубето братята руслямистанци! Пък и кой ще си купи вече руска техника, като гледа какво се случва в Украйна ...

То останали им нещо за показване.

Отменя щото вече няма самальоти! ХИ ХИ ХИ Всичките изпадаха като круши в Украйна! :)

На 12 до 20 ти НАТО ще прави опит за nofly zone над Укрия. ТАМ ЩЕ Е ИЗЛОЖЕНИЕТО. Дотук Американската техника гори по полетата и седи по изложбите на Руския военен комплекс. Ма вервайте и тролете. Тва гарантирано ще спре R-37M. Hypersonic air-to-air missile fired from Russian stealth jets 'can wipe out enemy planes from nearly 200 miles away'The upgraded R-37M missile can travel at Mach 6, which is more than 4,500mph

Джигит, защо ми даваш информация за РУСКА ракета на АНГЛИЙСКИ език? Ти колко си долен.

Долен е? Що? Че ти дава факти ли? Пусни си сърч за ракетата. Ще ти излезат тонове американски анализи.:)

Има нови модификации, които всички модели Руски изтребители на въоражение могат да ползват. НАТО разчита, че като вдигне 200 фръчолета ще постигне шок фактор:) Ще гледаме дали им стиска да падат в полетата на Украинето.

Заавките за руска военна техника са огромни, просто до края на войната оръжейната им промишленост работи за техния пазар - 24/7.

Малко по-долу поредния русоробски мошенник пише колко мноог информация имало за поредното безаналогово руско посмешище (Р-37М). Масово статиите са от руски сайтове, индийски сайтове и тем подобни "достоверни" източници. Това че нещо е на английски не го прави американско. От хора с ниска култура не може да се очаква да бъде усмислено. Те и арматите щяха да сгазят украинците, но се оказва, че има недостиг дори на макети. Видно е че единственото, с което разполагат руснаците, са безброй артилерийски снаряди с които "освобождават" градове сривайки ги със земята. Всичко, което изисква малко повече мисъл е непозната територия.

Като ги е толкова страх за сигурността ще не сложат една безаналогова С-500 или там доколкото са стигнали да им пази стоката?

в момента най-голямото им шоу е в киев, после цирка ще затвори окончателно

Тъй и тъй имат подготвена организация за изложение, що не направят някое за добитък примерно, магарета, крави, овце, кокошки. Със сигурност ще има интерес. Нова порода, безАНАЛогово магаре примерно. Отпред изглежда като Вова, а отзад като Лука. Хибрид!

да изложат и путя, медя и ко.

Можем да де включим с новия си модел чушкопек..

_stankow

>>>Санкциите, наложени от запада след инвазията на Москва в Украйна, обаче засягат тежко руската гражданска авиация. Хич не ѝ е добре и на западната гражданска авиация. След като да лети за Югоизточна Азия трябва да заобикаля Русия ... И също така санкциите стимулираха небивало руската авиопромишленост. Поръчки за стотици самолети и трилиони рубли - Русия си върна собствения пазар. Боинг и Еърбус загубиха поръчки. Все някога трябваше да се случи. >>>Заглушаването на радиочестотите, използвано за предотвратяване на евентуални атаки с дронове Заглушаването е на 50 км от Раменское-Жуковски. В самата Москва. Ako авиационните средства за навигация, не могат да работят заради заглушаване от 50 км, къде са тръгнали на изложение !? :D :D И каква е тази руска техника, дето от 50 км ще неутрализира електрониката на авиолайнер и военен самолет ... На територия от 10,000 кв километра, че и повече, щото от Раменское се лети на югоизток, а не към Москва ... :D :D

Хахахахахахахахахахаха моля те, кажи ми, че си вярваш в опорките хахахахахахахахахахаха

На авиациата и е все тая от къде ще мине, всичко е въпрос на гориво, нищо друго. Ако някой маршрут е станал по-скъп, ами ще го платят клиентите. Дреме им на компаниите. Като затвориха Суец, какво стана, цената на контейнерите се вдигна двойно. Кой го плати? Крайния потребител. Нямаше фалирали нито чартьори, нито корабни компании. Затова гледай си там опорките от мордорското посолството дето са ти ги пуснали и не се изказвай неподготвен за неща от които не разбираш. Сполай ти.!

Казано е: На чужд гроб недей да плачеш, че няма да ти останат сълзи за твоя! Робе, руската авиация вече няма гуми за гражданските си самолети, ти за европейските си се загрижил ...

Изложението се премества над Украйна.

Всичко ще отменят, че кой нормален човек ще иска да стъпи в русийка. Това е една огромна чумава територия. И така ще доста дълго за напред.

Те така се изложиха вече година и половина, че за какво им е това изложение :)))

УКРАИНЦИТЕ ИМ СВАЛИХА САМОЛЕТИТЕ И СЕГА НЯМА КАКВО ДА ПОКАЗВАТ .ИМАТ ЕДИН МОСКВИЧ КАТО ГО ПУСНАТ ОТ САМОЛЕТ ЛЕТИ СТРАХОТНО.

какво да покажат руснаците на този панаир??? те си нямат нищо.

Ето как работи свиниферма кремлеботов - нацисти и проститутки : Https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2 Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Проруските идиоти Тънат в лайна Живеят в лайна Вярват в лайна В главите си Имат лайна Яжте лайна Лайнари