17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това на върха на летящото на снимката за видеото на слайдер е американска концепция и май руснаците никога не са се спирали на нея.

Тълпата се манипулира лесно ,особено ако е съставена от технически неграмотни хора ! Засега няма данни Русия да е изпреварила САЩ в която и да е област ! А инженерите от Локхийд и Силиконовата долина не пасат трева ,макар да ги наричат кравари !

Нищо не можели, а??? :))))

Който има крава(хиперзвукова ракета), пие мляко(прави си ракетки). Който няма, като краварите..Духа супата и размахва макети на дървени диреци.

щото това не е макет и фейк видео

Защо DIR постоянно ни вменяват статии за САЩ и Русия или за двете. Какво ме инетресуват. Не пазарувам от тях. По скоро ме интересува как е в Китай, защото си поръчвам неща от там. А за всикчки НПО тролове, моля ДИР.БГ направете рубрика "ТРОЛОВЕ" с под заглавия САЩ това , Русия онова. Писна ми от комунистическо - демократично помаци.

Защо винаги руснаците слагат снимка на американска (доста стара вече) свръхзвукова ракета. Пък отдолу пишат как те правили свръхзвукови ракети. Нямат ли си тяхна, та все снимки на американски показват в техните статии.

Снимката от руснаците ли е сложена или е турната от Дир?

Вижте му неормалната мутра, има ли някой съмнение че нормален....къде оценката от акумулаторния евркт от тези сумарно милиарди гигахерцове радиация....Я отворете статията "Интересни факти за 5 G от Артур Фърстънбърг""...Започна масовата агония и измирането на хората - първо по-електромагнитно чувствителните птици и насекоми, после и коне и хора....всички факти след включването на 5 G от миналата година и началото на тази вечер се документират....Масова смърт от радиологична болест , която се интерпретира като " вирусна" или "бактериална" инфекция....и хората и животните - коне и птици умират от задушаваме,кръвни съсиреци поради което се симптомите се представят като епидемия, а всъщност включиха микровълновите си оръжия....Защо смятате че всички миардери си построиха бункери и се окопаха....Те знаят какво правят и ви заблуждават с вируси и забрана на аутопсии на умрелите от вируси...И за боклуците които сравняват 17 ММ микровълнови пулсиращи радиочестоти със слънцето , ебете си майката шибаняци....мръсни фашисти

Явно и в Карлуково вече ги пускат да се разхождат свободно но какво да направиш с подобни хора,мозъкът все още е черна кутия за хората и подобни екземпляри дори не съзнават колко са зле та поне да си пият редовно хапчетата

А где топор???

Лазери ала бала, но вързани със свински опашки! Е, майтапа на страна, но това не е нормлно!

Погледнете на секунда 14 от видеото!

tonk11

Абсолютно нормално е. Навсякъде и във всичко се слагат.

Със сърп и чук, и яко блъскане.

И трите ракети дето видях на видеото са много добри. Супер попадения в реален бой. ;))))

Руската пръдня, най-голямата пръдня

И като се събуди копитцата ти цопнали в цукалото:)))))))))

Доста интересен 3D принтер. Радвам се когато някой разработва технологии, но не разбрах къде е видеото за произвство на хипер, супер, мега ракетата? Това на видеото е цех за производство на машинни елементи с лазер.

защото ще се произвеждат с него , за да се гарантира качеството. Подобно на това което Мъск прави с неговите ракети. Мъск ползва технология от руските ракети , Русия технология от Мъсковите ... нормално

Показваният детайл е 207 см, 2,07 МЕТРА ! Точно един милион пъти сте го намалили, нали?

Човек трябва да има малко мозък за да осъзнае, че толкова малко пръстенче, каквото са цитирали, няма къде да го сложат на една ракета.

Очевидно още преди години в Русия решиха, че от космоса нищо не се печели. И пренасочиха нещата да си развият ракетите, които поне водят до принудителен мир. САЩ пък ги бяха зарязали напълно за ядрените и тепърва ще опитват да догонват. Иначе още старите ядрени глави на СССР, бяха с изпускане на газове по краищата въртеливо и така въртят главите и не летят в права посока и стават трудни за ПВО. А и падат с много голяма скорост. Новите хиперзвукови дори може да сменят целта, къде да паднат. На старите на САЩ Минутеман 3 след изстрелване не могат да ги контролират, че ги е било страх, да не попаднат под чужд контрол. Малко са тип оръдие. ;) Стреляш и край.

Принудителен мир... Всичките съседи на рушняците натиснаха ЛАЙК!

Симеончо ,момче глупаво и функционално неграмотно.Ти защо се занимаваш с клюки.Защо одумваш други народи.Те как живеят не е твоя работа.Кажи ми защо ние не правим нищо.Защо ние сме бедни.Ти какво направи да подобриш живота на родителите си .Нищо.Защото ти самият ки нищо.Не е достойно за млад човек като теб да говори за другите без да види своето посрано дупе.Да бе ,ти си от ония платените "Ранобудни студенти"Защо бягат българите от България.

Беден си, защото чакаш някой друг да ти реши проблемите. Обикновено очаквате това да е държавата. Застинали сте някъде в миналия век. Жалеете за Кремиковци и така не разбрахте какво развива и изнася навън България днес. Отварянето на границите е значителен момент в историята на държавата. Това даде възможност на маса хора да работят и се развиват навън, също така да помагат на родителите си. Е, има и някои тъмно-зелени изключения....., но и те докарват средства по своя си начин. Може да продължавате да виете и гниете в собствен сос, но това няма да ви помогне особено. По-добре да преминете в новото време.

добре де предлагаш всеки сам да се оправя ?? А защо ти е държава тогава и да плащаш данъци? Защо правителството на сащ налива пари н НАСА и фирмата на Илон? И накрая нали видяхме повечето частни фирми колко са устойчиви малко за 1-2 месеца се спира работа и започват да църкат че ще фалират! Ти стоиш в миналия век неолибералната тъпня е стара стара работа, тя е точно от миналия век!!

Можете ли да ни обясните, според вас, какво означава НЕОЛИБЕРАЛ? В какъв контекст използвате понятието и как го разбирате вие? Моля....

БЕДНОСТТА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ГЛУПОСТТА-ти беден ли си?

Не разбирам кому е нужно това злобно противопоставяне на САЩ и Русия.Това са две велики сили и те нямат нужда от вашата защита.Путин и Тръмп имат пряк телефон и ако имат нещо да си кажат си го казват.Вие погледнете ние къде сме след 30 години демокрация и лично ти Симеочо какво направи да прославиш Родината си , а не да се радваш какво са направили другите.Защо чакаме други да дойдат да инвестират в България. Къде е младото поколение къде са нашите млади учени ,възпитане по времето на демокрацията деца.Русия и САЩ си сътрудничат в името на световният прогрес .Вие си лаете месечината .

Единственото в което все още са сред водещите страни е военната им индустрия. Разходете се с гугъл стрийт из градовете им, в по-малките (100 хиляди) си мирише на социализъм, в по-големите прилича на капитализъм. Общо взето стандарта им е подобен на българския, което е срамота в държава, която е най-големия износител на петрол и втория на газ в света.

ми драги ти явно не разбираш от икономика и индустрия! За да направиш една военна машина, ти трябва добиване на метали, леене, обработка, електроника, и още доста съпътстващи технологии и производства! Само един неук чиляк като теб или платен продажник може да пише това! Смешното е че България бе преди 1989г. за пример на руснаците, а сега станахме посмешище ! В момента Тръмп ако каже на Боко легни и ми цункай патъците тулупа ще го направи!

най големият производител и износител на зърнени храни в света на атомни реактори продукти на химическата промишленост , 3- ти най голям износител на месо /птиче и свинско/ и 3-ти най голям износител на трактори и комбайни в света, и един от най голечите производител на самолети икораби в света вклйчител заграждански цели.

Това е метално лазерно 3Д принтиране, нищо ново и не е измислено от руснаци! Руснаците само са се научили да работят на нова машина която са си купили извън страната. Пулта за управление е на Сименс. Една от технологиите е DMLS (Direct Metal Laser Sintering). Materials: Cobalt-Chrome, Stainless steel. За какво не показват самата машина? Производителя и веднага ще попадне под санкции.

и да се прави/направи е лошо според тъпите бг-либерасти. В сащ всичко е супер, особено това което се върши сега. Българската тъпотия е безгранична.

Какво пак ти е виновна България?

Правят каквото могат но не спират! Ние какво направихме 30 години?

Една от най-развитите софтуерни индустрии в света, не в Европа. Електроника на високо ниво, например и джанти, които се използват във Формула 1 ... и други подобни неща.

Ами в Русе се правят дизелови локомотиви, по социалистическо време не правехме, правят се железопътни вагони в Септември, но работят за външния пазар, БДЖ купи от Турция и стари от Германия, правят се авточасти, българска е най-голямата компания за стени за катерене, на Домусчиеви компанията за ветеринарни лекарства е сред десетте в света. Има и много други компании, които се развиват добре и са си български, не са на някой старите машини от западна Европа.

Симеоне Биовет на Домусчиев се построи по Живково време и беше най-голямата на балканите и най-по по това време. Сега работи и по договори с Байер. Не е заслуга на сегашния собственик, а получена наготово.

не искаш да ни кажеш, че днес "Биовет" работи с 50 годишни машини, по технологии от преди 80 години? Не ставай смешен, байо!

Покрай изстрелването на астронавти, Русия трябва да отговори. САЩ разполагат с кораб от ново поколение. Русия няма да успее да догони. Това е тежък удар, тя няма пари и кадри за иновации в космонавтиката. В евтината пропаганда ще наблегнат- ето такива статии ще са налице в следващите седмици.

Мдааа много важно е да се създава впечатление за много работа и значимост и напредък ....зрелищата са много важни когато хляба намалява,КГБ и Мосфилм се грижат за сънищата и спокойствието на человеците с ссср носталгия по империята и на нискоинтелигентните деревянници ,които преобладават и гарантират на режима безнаказано крадене. Което е добре за Путин и олигарсите е лошо за Русия..Това е вярно колкото това че след всеки ден следва нощ :)

Смешна пропаганда. Леле колко технологична изработка. Рашанският Рогозин Ех

Я що поводи за пиячка са това, па като обърнеш и по една стограмка за всеки произведен танк армата ли беше, кавармата ли беше, можеш като нищо да си гаврътнеш литър и половина и да заспиш щастлив от напедъка на русия!

Аре стига идиотщини. Те отсега нататък ще гледат космоса през крив макарон. Няма СеСеСеРе - няма руски космос !!!!

Тези същите ракети, които експлоадираха край Архангелск и заразиха радиоактивно три съседни области и загинаха 15 военни и учени. Като гледам какво причиняват сами на народа си представям си какво са готови да сторят на Човечеството.

АналоГОВНЕТ в мире. Ура, товагхищи!

Вратата един телевизор не може да направи тръгнали с лазери и извънземни ракети да произвеждат. Пак лъжи и дезинформация ,а САЩ са лидерите на свободния свят и така ще бъде завинаги.

Ватата ....

с немски машини :))))

Голям успех просто да здраствует россия ..хипер тъпаци с хипер звукови ракети!

се сравнят нобелистите на САЩ и Русия (СССР), съотношението е 20-25:1-1,5. Това обяснява всичко друго... Останалото е ала-бала залъгалки за самочувствие на мужиците и тетя Маша, както и за сълзливи сополи на нашите червени тролове. Нищо повече!

И повечето са продукт на СССР и Източноевропейския Социализъм или имигранти като цяло.

поне едно име, олигофрен!...

"Численность населения с денежными доходами ниже величины прожиточного минимума в целом по Российской Федерации составила 19 млн, что на 200 тысяч человек больше, чем во втором квартале. Уровень бедности (отношение количества россиян с доходами ниже прожиточного минимума к общей численности населения) составил 12,9%." Т.е. всеки седми руснак живее с доходи под жизнения минимум! По официални данни! А реално колко са? А колко са тези, дето живеят на нивото на този минимум, а колко са малко над? Хипер-мипер ракети, бомби, самолети, оръжия...И защо? Някой ги напада ли, някой ги заплашва с нахлуване ли??? Тази параноя след ВСВ няма да ги остави никога...И понеже с нищо съществено не могат да се похвалят от десетилетия насам, организират зрелищни паради, сякаш вече някой се впечатлява от това. Какво постигнаха "победените" Япония и Германия и какво "победителката" Русия?...

минуси може да пишете, ама дали те ще нахранят гладните руснаци и въпросът....

Това деди за гладните руснаци от "Дойче веле" ли го чу? Внимателно, умната, че може да получиш мозъчно увреждане!

написаното е в официален руски сайт и представлява данни от руския статистически институт. Достатъчно си тъп, да не можеш да се справиш с намирането на тази информация....Затова ти се привижда Дойче веле, които нямат нищо общо с това. Но за идиота всичко е възможно....

СКОРОСТ НАД 8 ПЪТИ СКОРОСТТА НА ЗВУКА. ОБСЕГ 1770км. РАЗПОЛОЖЕНА В ЕВРОПА.

попадение - под 10 м. Заряд - неутронна бойна глава. Време до москва - около 10 минути! Време за реакция - нъцки! Това стресна совките и ги накара да вдигнат бял байряк!

Само преди седици САЩ успешно изпитаха 150 КW БОЕН лазер с корабно базиране който успешно свали аеродинамична цел (тип самолет или крилата ракета).

10 мужика млатят титана с лоботи, после нашите индЖинери събират праха с метли и лопатки и го лепАт на части с епоксидна смола. Нация техническа сме

Ууууу уникална лазерна изработка! безАНАЛогова! Никой друг по света не използва лазар да реже ламарини с него! БРАВО на путидиотите! Нация техническа са!

Не режат а наслагват. Като 3Д принтер, само че те работят с вид пластмаса. Този тук с метал. Аз за 1-ви път виждам такъв.

Така ли? Значи викаш двигателите на ракетата Електрон и на кораба Дракон са от пластмаса? Щото ги правят с 3Д принтери...

Само така Володя! Мачкай! Турско-саксонската мафия не разбира от нищо освен от шамари!!!

нищо не се постига...С интелект - да!

А бе тия комплексари до кога само оръжие ще показват ......... или викаш те друго не могат да правят.

Е то хамериканците освен оръжия да дрънкат какво друго показват? Всичко останало което имат комплексарите е Маде ин Чайна. А руснаците си произвеждат всичко сами.

"Кирчо" тия "комплексари" развиват и космическа техника и ядрена енергетика, а оръжейния отрасъл е по необходимост. Проблемът е, че такива идиоти като тебе ще продължават да рупат едни и същи рупливи рапуняци, тоест, че това не били високи технологии. А какво е дедовото? На теб майка ти не ти ли е казвала, че всички достижения примерно в автомобилостроенето идват от военната и космическата техника? Първо там, а после в гражданските отрасли. И понеже Русия нямала нито космическа, нито военна техника, била изостанала технологично страна. Куха работа! Куха, та чак дрънчи!

Дядо Петре, "Куха работа! Куха, та чак дрънчи!" Ха сега кажи, колко руски битови уреда имаш в жилището си? Не сделани от СССР, а руски! И ако нямаш такива, значи нямат космическа и военна индустрия, за да произведат поне един чушкопек.

Тотални тъпотии на изкуфял дъртак. Автомобилите предхождат военната и космическата техника. Първо в гражданските производства и оттам при военните. Верно в Руслямска държава може да е обратното, затова и нямат много постижения. В нормалните страни първо е гражданското и после военното и в много редки случаи е обратното. И това е явно и логично. В граждански производства се влагат 99 от всеки 100 долара и само един за военно производство. Та Руслямска държава е изостанала технологично страна и ползва космическа технология от 60-те създадена от пленени и отвлечени германски инженери.

Що? Ти кви американски продукти ползваш? Кат изключим Фейсбук и Убер - невероятен напредък на човечеството да си поръчаш такси и да пуснеш снимка на баба си ;-) - кво друго?

Чувал ли си за ксерокс и лазерен принтер, изобретятелят на който е американецът Честър Карсон, а за електрическа лампа (Едисон), а за самолет с двигател (Орвил и Вилбур Райт), а за изследванията в областта на ядрената енергия (Енрико Ферми и сие) и т.н. и т.н. Откъде ви изравят такива дебили в Посрано? Няма ли да се свърши тази люпилня на безмозъчни олигофрени, оплюващи всичко, което не е създадено или откраднато от Русия?

Да допълня - американците създадоха : транзистор, диод, интегрална схема, процесор, компютър, монитор, телевизор, LCD-екран, лаптоп, хладилник, климатик, микровълнова,автоматична пералня, бойлер, тостер, миялна машина, сушилня, котлон, миксер, фритюрник, яйцеварка, прахосмукачка, телефон, GSM, калкулатор, дистанционно, грамофон, говорител, магнитофон, ел. крушка, електрическия вентилатор, асансъор, електрически двигател електрически мотриси, масовия автомобил, параход, самолет, хеликоптер, лазеритe 5 дневната работна седмица, Фотоволтаичната клетка и панели, операционната система, електронната книга-ебук, електронни и компютърни игри, ксерокса, лазерния принтер, Кока кола, KFC, Макдоналдс, кетчупа, ядрените реактори, памперсите, фулмастрите, химикалките, машата за коса, химическото чистене,писмейкърите, инфрачервените термометри, хемодиализата, прозрачните брекети, димните сензори, въздушните възглавници, сублимационното сушене, обезледяването на самолетите, конвеира, течно горивните ракети, безжичните дрелки, флексове и т.н. Това е света, в който живеем, но вместо да благодари сганта плюе усърдно по САЩ и демокрацията и подскача щастливо на руски анимации за оръжия за избиване.

Кефи ме как се посират от яд козяцките педита:) Руснаците имат технологии, демонстрират ги пред света, а козяците показват някакви дървени трупи и пънове , които според слабоумните козацки подлоги летели хехехехехехехехе

Поредният кьорфишек за руските фенове. А тлъстите пачки от НАСА, Рогозин и компания отдавна си ги разпределиха. И да не би да си мислите, че вече им пука за Роскосмос?

Кой е луд да ползва такава технология бе? Да правят от пясък части? Те какво правят тия идиоти, вземат парче титаний и го правят на пясък, след това от пясъка правят парче титаний?? Звучи ми много тъпо.

Ами на тъпанарите тъпо им звучи, деди! Как иначе!

Всъщност това е 3D принтер, който работи с метална пудра и напластява с помощта на лазер- слой по слой. Това е революционна технология. Изобретена е преди няколко години в Германия в института Фраухофер, но чак сега има пазарни изделия. Струват няколкостотин хиляди евро и имат вече голям пазар, защото на практика това е безотходна технология. При обикновената металообработка до 70% от метала се губи като стърготина и изрезки. Тази технология е бъдещето на металообработката и това, че руснаците я владеят показва, че са в крак с прогреса. Жалко че я ползват само за оръжия!

Евроазиатците ще я владеят, когато сами построят такъв принтер, а не като го купят от "евроджендърите". Понял?

Преди 15 години един пич работещ в компанията разправяше че видял такова нещо докато работел за военните ... каза "не ти трябват резервни части - само титаниев прах и CAD файл" ... не повярвах докато не се появиха потребителските 3D принтери

Те за това ИНДИЙСКИТЕ ВВС отказ да купуват руски самолети МИГ щот падат кат круши и части им са много ''хорошое''

Личи си, че не си запознат. За твое сведение индийците са едни от най-платежоспособните клиенти, но и най-капризните. Те отдавна работят с Русия, но имат един проблем. Набутали са се да закупят военна техника от Франция и сега французите им искат близо един милиард долара и то в спешен порядък. Точно по тази причина се опитват да вземат от Русия по-евтеничко.

Индийците ВИНАГИ се пазарят като казват че нещо е не е достатъчно добро, като по тоя начин врънкат да им свалиш цената! ВИНАГИ и НЕЗАВИСИМО с кого!

Абсолютно вярно, абсолютно точно!

руската хиперзвукова ракета е най-хиперзвуковата ракета на земното кълбо

Браво моме! Много подходящо именце си си избрала!

да не седиш от дясната страна на Свети Петър?...Правиш се на много умен. От отвъдното нещата изглеждат другояче, но няма кат да ти се обясни - няма дза разбереш....

Бравос, така се прави. Вместо да изтрелват някакви жалки ракети до ниска земна орбита, Русия работи над най-новиет ракетни двигатели с които да достигне дръги слънца и планети. Руските космически кораби порят и ще порят дълбините на Слънчевата система и съвсем скоро човечеството има шанс да достигне до най-близката до нас звезда. А какво правят краварите - мечтаят си за някаква космическа станция на ниска орбита, или Луната. Най-много да идат до Марс и то с някакви роувъри, не космонавти.

дръги слънца порят и ще порят...

Руските ерекции ще те порят тебе!! Гледай как САЩ отива през 2024 на луната! А руснаците да си играят с пясъка! Русия още до Луната не може да стигне, а САЩ от там се връщат.

Бах мамау, пак си чел стари броеве на вестник работническо дело.

Даааааааааа! А скоро Дони ще покаже неговата хиперзувкова ракета, която лети минимум 10 пъти а най-вероятно 100 пъти по бързо от руската хиперзвукова ракета. И ще я покаже как я сделкват от някой дървен пън с тесли или с длета и рендета. в нах-добрия случай на струг! какво да се прави супер пупер модерни краварски технологии за производство на хиперзвукови дървета или пънове, както ни демонстрира Путкагона.

руската хиперзвукова ракета същества само в главите на русофилите галфони!

изсра се неподготве козяцкия педик:) Я сега кажи къде са говедарските ДЪРВЕНИ хиперзвукови ракети, защото руските Кинжали и Авангарди си летят и ги произвеждат на конвейра като бройлери.

Ще им се на руснаците, ама все не могат. Накрая ще я продадат тази полуразработена технология на китайците и ще се кефят на азиатските успехи....

наса все още ще разчита на руснаците,а частниците ще усвояват пари от наса докато могат

И къде НАСА все още разчита на руснаците? А дали Рускомикс не разчита на американските пари за да съществува? Без парите на САЩ ще ги видим какво ще правят руснаците. Без 4-те милиарда $ дето САЩ им плати , досега руснаците щяха да скачат с батут до МКС.

на какво разчиташ освен на помията от козяк,аман от гладни сороси седящи под моста и молещи се да няма дъжд да дигне новото на реката