Коментари - Русия показа военните си постижения за 2019 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние си разпуснахме армията, нарязахме си ракетите, сега освен едно голо и добре смазано дупе друго не можем да покажем!

А автомобил, телефон, телевизор, които да си заслужават, кога? Куха пропаганда за вътрешна употреба - впиянчените мужици да се радват и поне за минута да забравят миззерията..

Раша показа комплексите си. Не, не военните а психическите си.. отклонения.

Каква ирония, "русия показа военните си постижения за 2019 г." в youtube )))

Ютубето бе купено от Гугъл (Алфабет). А един от двамата му основатели е Сергей Брин роден в Москва.

Гогов, педал нещастен. Престани с пропагандата.Празнициса . Расия само ракети има та еба ФОСТАТА. Жена ти шест путки да има, сам да ги ебеш. нещастник

Те точно на това българският народ вика "на гол тумбак чифте пищови". То и руските "пищови" в случая са съвсем бутафорни, но това е вече друга шойгу приказка за руски и български умник гюровци без глави. Така че: ЧНГ и спете спокойно.

Хамериканците последните 30 години свикнаха да се бият винаги с минимум десет пъти по слаби от тях. И пак са побеждавани и ги бият като псета някви аборигени в Афганистан, Йемен,Ирак, Сирия на които най силното им оръжие е някой ръждив Ак-47 или старо съветско РПГ-7. Но в момента хамериканската армия няма никакъв, ама ни най-малък шанс срещу някоя модерна и отлично въоръжена армия като руската или китайската. Дори иранците ще попилеят тия смешковци хамериканските тюфлеци.

оди ит закърпят гъзъ анадолски

Който има крава, пие мляко както е пее в песента. А който няма, е той- духаре супаре на италиански.

Ми имат хората(руснаците), показват си ги! Лудите говедари от изостаналата кочина Америка като нямат и се влачат с допотопни 50-60 годишни техологии и горките жалкари си нямат...ми те НЕ ПОКАЗВАТ! Напълно нормално!

Аууу, чак жал ми стана за тия американци... сигурно за това руснаците бягат от великата си държава в изостаналата Америка... искат да утешат нещастните американци... току виж, след още някое десетилетие, в Русия останали само ракетите...

Шилo

Ми те друго нямат освен оръжия, завалиите. Е, навремето имаха хубави лопати, ама май и на тях им развалиха качеството...

Самоделна ракета с неясен произход и неясни характеристики...

Тогава защо от НАТО реват заради тях?

са подготвили за НАТО, в случай че реши да им ходи на гости...

Ех туй НАТО... великите руснаци все го чакат да дойде за да го намачкат а то все не иде... Като в оня виц... що е то полунелегален? Той се криел а никой не го търсел... та вашата работа същата... все чакате НАТО да ви нападне, а на НАТО му е през оная работа за вас....

българският соросоид - най-добър приятел на руския пенсионер и обикновен човек . като чета как ги жалят съм сигурен че всеки месец отделят по половин заплата за да помагат

Само като си помисли човек, че това е страна, към чието военно министерство има придаден пропаганден телевизионен канал, който излъчва само такива неща. Тези харчат колосални суми за глупости, можеха да си оправят бита на хората, да инвестират в наука, изкуство - възвишени неща, от които остава нещо. Вместо това дрънкат с оръжия и плашат гаргите. Кой ще ги напада: Грузия, Украйна, Беларус, Финландия, Япония, Монголия, Китай? Като изключим Китай (не знам защо би им трябвало да влизат в изтощителна война, могат да си купят ресурсите) де.

Правилно. Само за ресурсите дето "ги купува Китай" има една добавка. Тя Русия не ги продава, а направо ги подарява на китайските си "братя". По тази причина КНР се превърна в последните години в сериозен износител на дървесина, а "Силата на Сибир" така и няма да се изплати никога.

ИТ новините днес: Бристол и Техническия университет в Дания Извършиха квантова телепортация между два чипа Компанията Елифънт Роботикс предлага роботизирано коте През 2020 г. Китай ще завърши своя GPS Индия одобри своя трета лунна мисия Японска технология поддържа 6G със скорост 100Gbps и Кремъл се хвали с нови оръжия и военни изпитания Мдаааа Империята на злото си има достоен заместник, което не е учудващо и дори съвсем официално Русия се води наследник на СССР. Отново военни простотии с добавена реалност - щото не мога да повярвам, че не могат да намерят високоскоростна камера, та са показали смешна ракета и после взрив на 1:50 минута, а смешката с ускорените кадри на излитащи ракети на фона на ускорено веещото се знаме на 1:40 е тотален гаф на ГУСМ. Уж торпедото "посейдон" е със заоблен връх и огромно съпротивление и едва ли развива скорост повече от 50-тина км/ч, което ги разобличава в поне една лъжа за това торпедо. А това показва, че най-вероятно почти всичко е лъжа.

твоите приятелчета дупе дават, за да докопат ресурсите на Русия! И не са го направили досега, само защото постоянно им напомнят как ще им счупят ръчичките и главичките...

Моите китайски приятелчета вече се докопаха до ресурсите на Руслямска държава. То и без това никой друг не се е залетял за ресурсите им.

Гледам клипа и си мисля, ако нотото вземе, че направи едно такова пълномащабно военно учение... колко ли пострадали ще има след това?

хиляди пъти по-малко отколкото загиват в Руслямска държава

На фона на тия кадри, новината за едва 20-те годни немски военни хеликоптери звучи направо като апокалипсис!

Избрали няколкото успешни изстрелвания на ракети, на фона на хилядите неуспешни които могат да се видят в Нета. Това не може да е база за сравнение на реалностите.

децата в училище още ли ползват външните тоалетни?

В Радомирско, да! Обаче там и деца няма много...

Има, ама само сиган!

Мммм, нещо се бъркаш. Училищата с външни кенефи са точно в Русия, има и снимки и инфо от руски статии, тъй че по - тихо и леко с проруските ти напъни и глупости.

Какво значение има? И тук селяни се дивят, как може да има вътрешна тоалетна и не смърди ли. В Африка има хора дето имат едни гащи и едно копие, и това е. Като минат покрай лъвовете и те се отдръпват.