Русия показва конкурента на F-35

Компанията "Сухой" ще създаде двуместна версия на изтребителя от пето поколение Су-57

Обратно в новината

Коментари - Русия показва конкурента на F-35 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чи те кога създадоха с едно място първо, че да мислят сега за вариант с два пилота??? От 20 години се напъват, още двигател няма това недоносче су57. Имаше една бройка, първата продадена на въздушните им сили, ама тя се пльосна некъде в сибир при първия си полет . И дотолкова !!!

Българските РОБИ ,много неща ще направят при Еврогеи.Китаи изпревари Западните икономики взети заедно.Робът хвали Господаря си.

Защо не започнат с по-елементарни неща. Или да продължат с по-елементарни неща. Иска ми се да видя руския отговор на японския касетофон "Sony", ама така направен, че наистина да го бие на пазара. Ако може и цената, измерена в брой средни заплати на произвеждащите го работници, да е по-добра. Или да направят конкурент на "Фиат" 500 или например на "Опел - Астра". Нещо ей такова, дето да мога да си го купя и да си го ползвам. Нямам планове да си сменявам изтребителя в скоро време, но ми се ще да си сменя колата. Също не виждам много и руски хладилници на пазара. Хайде с колите винаги е било компромис - кушували сме ги, защото нямаше други. С касетофоните - никога не направиха нещо близко по качество на японците, но хладилници поне можеха да правят. Още работят два хладилника произведени не просто в СССР, а едниния по времето на Хрусчов (Зил от тези с ключалката), а другия по времето на още несклеротизиралия Брежнев - "Бирюса". Работят си, мамицата им! Вече станаха малко шумни и сигурно не са най-икономични, но замразяват и даже гумените им уплътнения не изпускат. Та защо забравиха как се прави хладилник? Скоро ще се наложи да подменям "ЗиЛ"-а и ми се ще нещо от същия производител.

_stankow

То не че сме затрупани с американски хладилници де ! Но ако руснаците почнат да ги правят, кой ще прави ядрени електроцентрали ? Щото Уестингхаус нещо го позакъса ... Кое е по-високотехнологичното - ядреният реактор, или компресорът на хладилника ?

РосАтом няма как даго 'закъса' щото смуче директно от руския държавен бюджет. Иначе и теб ще питам - де са руските атомни олигарси, щом е такъв успешен отрасъла? (Те кранчетата не пропускат да накацат)

Защо японците не могат да направят лек автомобил (та и товарен), който по външен вид да го сбъркаш с европейски?! Е, отговорът на този въпрос (надявам се,че е ясен, ако не - ще се поясня) дава отговор на всички останали по темата. Между другото, ползвам вече 25 год. хладилник "Атлант" (белоруски) с отделна камера и нямам никакви проблеми както с работата му, така и с външния вид.

Винаги се намира някой идиот с измит и промит мозък да блещолеви срещу руснаците....кретени и на малкия им пръст не можете да стъпите, малки злобни проамериканизирани изчадия....

АЗ ПЪК СИ ИМАМ САРАТОВ НА 60 ГОДИНИ СЛУЖБА, БЕЗ РЕМОНТ ДО СЕГА. НЕ МИ ТРЯБВАТ НОВИ МИМОЛЕТНИ ЯВЛЕНИЯ, САМО ЩОТ СА ХАМЕРИКАНСКИ!!!

.........И ГЛЕДАЙТЕ КАТО СИ ВЗЕМАТЕ РУСКИ ИЛИ БЕЛОРУСКИ ХЛАДИЛНИК, ДА НЕ Е С ХАМЕРИКАНСКИ ИЛИ ТУРСКИ МОТОР!!!!!....СВЪРШВАТ ЗА 2-3 ГОДИНИ!!!!

Да се надяваме, че до 2120 може и да успеят да произведат 2 годни машини....... Тогава в САЩ и по света ще е на въоръжение Ф-99

ти не разбра ли, САЩ не искат да инвестирато дори в Ф-35, искат да разработват по-евтин 4++ изстребител: US admits F-35 failed to replace F-16 as planned, needs new fighter jet

Тоюно тъй - Ф35 програмата е закрита, супермодерната производствена линия в Тексас е затворена и хич нямат намерение да произведат 1500-2000 самолета, докато руснаците я успеят 50 бр сухавици, я не.

Ако говорим за фюзелажа на новата машина, то ще е нещо базирано на C-54/55/56.

какво е С-54/55/56?

Разработки на Сухой за машина с един двигател от '90те. Мисля че ги има в нета.

Напиши го в гугъл и ще ти излязат графики.

По добре кажи къде има скица на девушка,това е единственото добре работещо нещо "Сделано в Россси!

а това че щял да е конкурент на Ф-35 си е интерпретация на журналята на Дир: Объединенная авиастроительная корпорация, входящая в Госкорпорацию Ростех, 20 июля, в первый день Международного авиационно-космического салона МАКС-2021, презентует принципиально новый военный самолет. Сегодня в полночь на странице проекта активировался обратный отсчет до премьеры самолета. Презентацию новинки можно будет увидеть онлайн на YouTube-каналах Госкорпорации Ростех, Объединенной авиастроительной корпорации, а также на странице проекта. «Россия – одна из немногих стран мира, обладающая технологиями полного цикла для производства перспективных авиационных комплексов, а также признанный законодатель мод в создании боевых самолетов. Мы убеждены, что новый продукт, разработанный специалистами ОАК, вызовет неподдельный интерес не только в нашей стране, но и в других регионах мира, в том числе у наших конкурентов за рубежом», – рассказал представитель Ростеха. Отдельные элементы новой машины уже можно увидеть в видеоролике, опубликованном на странице проекта по адресу – checkmate.uacrussia.ru. Также в ролике скрыты аллюзии на ключевые особенности и уникальные свойства проекта. В этом году Международный авиационно-космический салон МАКС-2021 проходит в пятнадцатый раз. Авиасалон состоится с 20 по 25 июля в подмосковном Жуковском. Все мероприятия в рамках МАКС-2021 будут проводиться с учетом требований противодействия распространению новой коронавирусной инфекции (COVID-19) --- руснаците никъде не казват, че щял да е конкурент на Ф-35. И дано не е! По-недомислено чудо от Ф-35 няма.

Товарищ Динозавър, Тези от 40 до 50 я схванат половината, я не. Тези от 30 до 40 ще имат нужда да им го преведеш. Тези от 20 до 30 даже и не могат да ти кажат на какъв език е това. Тези под 20 се питат, що не си пишеш във вашите сайтове ами се вреш в българските.

има Google Translate - за не го са чували всички възрастови групи, както и знаят как да го ползват. Други въпроси?

т.е. когато журналята четат и превеждат руска преса с куп добавени техни интерпретации - няма проблем. Когато някой опита да оспори именно частта с интерпретациите и вече "що не си пишеш във вашите сайтове". Ти... малоумен ли си?

Ti Kat si tolkova otvoren shot ne prevedesh Ami we Pravish na statistik a? Nauchi si chujdi ezitsi I si komentari. A man or suhi statistics.

Добре, де... отворете снимка на F-22 Raptor. А сега вижте и Су-57. Единият създаден преди 20 години, другия изкопиран 10 години по-късно. Бях чувал, че китайците правят ментета на Мерцедес, ама тук вече става смешно.

Да ти кажа ли кое е смешното - че половината Ф-22 не летят, повредени са от корозия, пусни едно търсене и чети, снимки гледай и т.н. Су-57 има общо с Ф-22 само по това че му викат "самолет" и има крила, коренно различна машина е! За Ф-35 да не говорим, провал отвсякъде, както го нарекоха американците - каца без дъно!

Тwo-thirds of F-22 Raptor fleet suffering from corrosion -- f-16. net

Статията ти е от 2006та година, ето последващите събития, които лекинко подминаваш: The Government Accountability Office found in 2010 that F-22s were encountering corrosion at unusually high rates, "and the Defense Department plans to spend $228 million through 2016 to fix the deteriorating aluminum-skin panels."68 A Lockheed spokesman said "the F-22s experienced corrosion because of 'interaction' with stealth materials used to hide them from enemy radar. [b]Lockheed has developed alternative material that 'eliminated that interaction' and began changing the fleet in early 2010[/b]

Абе докато беше част от СССР Русия се беше очовечила, ама от тогава бая вода изтече. Вече са страна от 3тия свят.

3-ти свят ама... първи в света регистрираха ваксина против ковид...

Една практически неработеща ваксина за добитък която не пази.Сега мрат като мухи.

С която дори руснаците не искат да се ваксинират. Защо ли?

_stankow

Неработеща, ама онзи ден ЕС им предложи "взаимно признаване на ваксините". Що така, що ще признават Спутник-а, като "не работи" ? :)

Гогов,купи няколко бутилки водка и ги занеси в руското посолство да мирясат.Днес са мого зли- водката свърши и парите тоже....

Тук един тъповат калъф говори за радарни сечения, явно не му е ясно, че тези неща са засекретени и всичко изписано по този въпрос в нета е от лаици и диванни експерти като него. И U2 беше невидим и недосегаем, кво стана? Свалиха го. 2 пъти и приграма за милиарди отиде на кино. Ф117 и той така, "невидим", и какво стана? Свалиха го и него и пак програма за луди милиарди отиде в небитието. КенеФ-35 е най-голямото недоразумение в историята на военната авиация и това е според американски експерти. Поинтересувайте се създателят на Ф-16 какво мисли за него. Това бъгаво и недомислено чудо е направени да краде пари от бюджета (невидимо). Американците не случайно му предвиждат замяна (с по-евтин вариант): "The Outgoing Secretary of Defense Thinks the F-35 Is a Piece of..." (shit) "Гъсти облаци пред бъдещето на Ф-35, след като и шефът на Комисията по въоръжените сили към Конгреса Адам Смит го обяви за бездънна яма за вливане на пари без полза, която трябва да бъде затворена." "F-35 Pilot Reveals the Disappointing Truth About the Fighter's Cockpit" - в 20% от случаите нищо не сработва! "UK reportedly to cut F-35B order by 65 percent ...... единственото, в което Ф-35 е "стелт", е в начина, по който чрез него смъкваха милиарди от гърба на данъкоплатеца. Че го нарекли и Lightning-II - явно с ирония, защото му е забранено да лети в лошо време, че тресне ли го мълния и заминава! Конструкцията му е толкова недомислена, че не е предвидена защита от мълнии и дори на земята до всеки планер има ... *гръмоотвод"! Мислите, че се майтапя ли? topwar .ru /uploads/posts/2020-08/1597721607_5.jpg Американците се отказват от него в полза на 4++ евтин изстребител. Четете. Образовайте се. Излагайте се по-малко, анонимни и некадърни ми тролчета

Егати простотиите. U2 никога не е бил невидим. Летеше високо, извън обхват, докато руснаците си усъвършенстваха пво и го думнаха. F117 е самолет на 20 години, когато го свалиха над Сърбия. И е невидим, докато си отвори бомбеният отсек. Нататък не си правих труд да чета, стигнаха ми и тези простотии. Хем си тъповат, хем си устат.

малоумник, никакъв бомбен отсек не е отварял, чети материалите на Золтан Дани, който в последствие става приятел с пилота на Ф-117, когото свалил. Американските оръжия стават единствено срещу талибани и разни слаборазвити нацийки с остарели образци на въоръжение.

тъповат съм бил, и що? щото ти разбутах психологическия комфорт с ФАКТИ и конкретни ЦИАТИ от самите американци! хихихихии образцов булгаропитек с хлабава психика!

Абе ръб, ще ти дам един пример, дано ме разбереш...зависи на колко години си и дали не си расъл в саксия...Като деца много стреляхме с прашки по врабчета, гугутки. Случвало се е следното: имаше едно голямо шумнато дърво и в него винаги имаше много врабчета. Стреляли сме в короната и сме улучвали врабчета без изобщо да сме ги виждали...

Калъфът СИ ТИ че вярваш на кремълската пропаганда (Военное Обозрение) която явно не четат в 'бедните' държави като Нидерландия, Белгия, Дания, Норвегия, Италия, Австралия, Великобритания, Швейцария, Сингапур, Израел - щот' са 'прости' и не разбират от авиация.

Да, а израелците и японците са най-тъпите, та поръчват стотици бройки Ф-35. Айде няма нужда, а?

защото са си прдали ебаните пърдялници и нема накъде да шават затва ги купуват ве добитък. то и боко купи ф16 и кво?

ти да не мислиш, че имат избор? цялото НАТО е един контролиран пазар на оръжия. Ако имаха свои образци щяха тях да купуват. Япония не случайно отдавна работи по изстребител 5-то поколенние.

Падат ли рассийските самальоти кат Груши в гората или не падат? Да, това е безспорен факт. все пак вярвам на очите си и мога да мисля с главата си + Не, това е вражеска западна пропаганда! Аз съм болен рассафил и живея на друга планета -

Компанията "Сухой" ще създаде двуместна версия на изтребителя от пето поколение Су-57 Ааа ...пак Русия "ЩЕ" ! Ама тя първо едноместна да създаде, че от 8 прототипа останаха 2-3

Ф35 a.k.a. летящият пингвин.??? Той няма нищо общо с руската лястовица.

Пръдлажавай да зобкаш пропагандата, ватюшка - далеч ще стигнеш..

Колко бързо се забравят нещата... особено от русофобски тролове ... СУ-57 - 2 бр. летяха няколко десетки пъти над Сирия по време на остъргването на сащиянската креатура ИДИЛ. Командващият натувската групировка в средиземно море хамерикански генерал, казваше, че когато тези самолети летят всичко друго се приземява !

Във вашата клиника руски хапчета за успокояване ли ви дават?Защото хич не си добре...

СУ-35 бяха. Останалото е точно.

И къде и пред кого го е казал? В интервю за фактуално.ком ли? Или за ТАСС?

Ф 35 не става. Даже ВВС на САЩ го отхвърлят. Има много недостатъци в конструкцията и технологиите. Главното му достойнство е, че е много скъп.

Скъп ама хубав,за разлика от творбите на Путинмультфильм даже и лети.Наистина Ф35 е скъп но той е предназначен за развити богати държави.Су57 е предназначен за туземци.Впрочем първият сериен Су 57 излетя и падна в гората и това показва как бързо става невидим.Нито с радар,нито визуално можеш да го намериш...

Ф 35 е тежък провал на САЩ. Изтребител с много недостатъци, но пък много скъп.

За кого е скъп - за теб ли или за този, който има машината за печат на долари?

На едно руско изложение бяха представили върха на руската техника,робот,напълно иновативна разработка досущ като човек....оказа се ,че е менте,наистина дегизиран човек.

Пълна манипулация. Това което са объркали е било на шоу, нямащо нищо общо с представяне на реален робот.

Аз и Каракачанката тествахме самолета... с двамата не можа да отлепи, като се качих само аз отлетя... машинката е добра за селскостопански нужди. Ще предложа на моя приятел Слави да купи няколко бройки, да пръскаме нивите... за пръскане против комари не става, защото лети много ниско, а вече имаме 6 етажни блокове о градовете.... пробвахме го и да бие по градоносни облаци, обаче мерника не е точен и ще вземе да уцели някой друг самолет.

Снимката автентична ли е? Чини ми се, че този самолет е сглобяван извън Русия. Никъде не личат заварките.

Заварката е в главата ти

На снимката е Су-57, за който не става дума тук.

Самый лучший во всем мире,безаналовоговой,иногда даже летить немного....

...най-падащия самальот! Безаналогова работа!

Най добре въобще да не го показват тоя самальот, че старата версия падат като Груши из тайгата при елементарни изпитателни полети. Дори пътническите им возила не ги пускат по европейските летища... с пълно основание!

Отказаха Швейцария от Ф35, като стой та гледай с тая нова анимация.

Тук в този форум има един Павката и Щерев дето Са вечните експерти по руските въпроси Я и двамата си одарете по една злобарка И си лягайте капути смотани

Анкета: 1. Ползвам руски стоки -> знак + 2. Ползвам друга стока -> знак -

ползва те доган с резания боздуган.. ббаахаха .i. ползваш турса стока рязана

Теб никой за нищо не те ползва, ненужен си - даже на самия себеси.

аве я мани руснаците на страна. я са кажете ко стана ЩЕ получим F-16... тъпия булгартрол за русия се напъва до усер ама собствения изпосран и опраскана пърдак не вижда.. ббаахаха

на руските самальоти е най-важно да работи катапулта...щото си падат без бой..ха.ха.ха

Те ще пуснот някой "безаналогов", на който са направили само 3D анимация и ще кажат Че имат. Ключовата дума е ЩЕ. Както споделиха отдолу аз не съм чул произведена пералня, климатик, печка, Телевизор и т.н , който някой нормален човек би си купил.

Още: Руски GSM/Смартфон, камера, даже и маратонки ако щете, някой знае ли? Ах да - и компютър какъвто и да е. Също и световно-известени сайтове като Google, Amazon, Instagram, Youtube, Yahoo, Сурат-Тефтер, дълъг е списъкът - руски ли са?

te si tova koeto im tryabva za da si pazyat teritoriyata ot navlyatzi kato kravarite ,a nie kakvo imame? a setih se dupedavtzi kato tebe .

А само да те светна, че съсобственик на Google е Сергей Брин, не че нещо ама огромна част от нещата, които ползваш са реално марки, в които дялове има немалко руско участие. Ама синапса ти е зает да ака, така че сори.....

Дира! Стига се гъбаркайте с руснаците. Дайте им малко време и те ЩЕ направят всичко!

Е колко време ще е нужно. Има пълнолетни в Русия, които освен Пуутяя друг "началник" не знаят. Не, че с Меркел не е същото. И в Китай натам вървят нещата. За горните Властта не се измерва с пари, а с човешки души, каквото и да значи това.

Хахахахахаааааа........поредния кьорфишек за русоГъзоБлизците - хахахахааааааа........Пълен ташак е тоя руски леген !!! Отново стара версия с нова боя - хахахахахаааааа

Какво стана с Афганистан??!)) Най добрите войници избягаха ))))))

Не избягаха а се оттеглиха с гейско достойнство!

А какъв военен бюджет имат, т.е. колко всичко това "дрънкане на оръжие" струва на обикн. човек. Някой по осведомен да каже/постне колко % от БВП отиват за "отбрана" (тооо по-скоро търговия) за САЩ и Русия съответно. Последните се "задъхват" доста повече според мен.

Ти заеби кой колко се задъхва.. Июаш армия- имаш държавс. Нямаш армия- йраниш чужди армии

Имаш пералня, кола, квартира, кинти - имаш жена + семейство. Нямаш горното, няма кой да воюва. Воюват хората, не ракетите, колкото и да са съвършени последните.

Няма нужда от държава, която само за да оцеле (демек върхушката), изтръгва до дуупкаа ресурсите на народа. Жокер: Северна Корея. И те са държава и имат армия.

Империята на злото и новото крепостничество: trud.bg/планът-крепостните-как-е-устроена-съвременната-съсловна-русия/

Всъщност Ф22 е конкурента на все още недовършеното Су - докато руснаците се накузмят някъде към края на века, Щатите вече ще разполагат с 6то поколение NGAD (чиито прототипи вече летят). С нищо подобно на Ф35 руснаците не разполагат и няма да разполагат в обозримо бъдеще.

Неее, не говоря за соца, макар че 30г съм живял при него: Някой видял ли е в СЪВРЕМЕНЕН вариант руска пералня, климатик, ТV, стероуредба, кола и т.н. И до ден днешен се хвалят един на друг "Посмотри какая у меня иномарка".

Бунак :) хвалят се защото имат армия и държавс. Ти нямаш армия и държавата тие васал на сащ!

Горното го написах от 5 звезден хотел в Дубай. ОАЕ са направо за "оплакване", нямат армия мощна като руската...

написал го от дубай... ббаахаха написал си го от некоя още несанирана панелка ве та ебем у дубаеца та ебем. у дубайско явно немаш други развлечения омвенда квичиш из дира.. тъпио ганьо в дубай... булгар, булгар.. ббаахаха

В берьозка има няколко вкусни руски продукта с неясно качество. В ИКЕА има руски чаши. За перални и хладилници са ницни фабрики като тези в България, Турция и Сърбия

Преди около 2г : - Тръм при посещението си в KSA (Кралство Саудитска Арабия) им наложи договор за доставка на оръжие и технологии (вкл. атомни централи) за 700 млрд. USD - Русия сключи договор за доставка на оръжие с Индия....за 5 млрд. USD.

Какво става с черната кутия?

В сравнение с аеродинамиката на Сухой, F-35 e като летяща тесла!

Дааа! Това е ефекта от полюцията която изпитвате при новини от тоя род!

Тесла ама лети, за разлика от падащия СУ-57

Аеродинамиката? Погледни снимки отблизо на американски самолет направен от композитни материали (няма значение дали Ф22 или Ф35) - като изляти са. После погледни настоящия 'топ' руски изтребител Су-35 - като чукан с тесла е. Су 57 има пък други проблеми - никакъв стелт не е, двигателите му директно се виждат във фронтална проекция ( за разлика от американските самолети), самия двигател далеч не е готов, нито пък радарът и въоръжението.

Какво им обясняваш. Само пещите в които са правени тея композити не могат да произведат руснаците. А това са огромна инвестиция на пари и технология. Все още всичко е нитонано и метално при тях. За комуникация и електроника дори не ми се споменава.

Хартия с един боядисан прототип и 0 поръчки... руснаци сър...

Ще

краварите настигнат рашките по военни технологии и интернет дивотии да се обадят на Путин да им свали военното ембарго което им е наложил с новите оръжия от които краварите бягат като дявол от тамян и ни ръгат такива като нас за пушечно месо,ако рашките са толкова зле както наще сороси значи сащисаните са победили там,ама май сащисаните ги е стртах от военната мощ на русия която беше пробудена от ционистите дето командват сащисаните и сега се ежбат като петел на жежки лайна срещу това което направиха ционистките лакомии за световните пари,щото доларите и резерва на сащисаните са в ръцете на ционистите,и това го има в нета,щото сега наще сороски подлоги дето преди бяха съветските нподлиги ще ревнат с пълно гърло как може такива неща да пиша за тях предателите

ще познаете сороските лапачи дето преди бяха отрядниците на дс и бкп,щото те са толкова тъпи че и историята не знаят че техния ментор сега е бил един от главните подръжници на немците заради парите,ама какво да очакваш от катуняри дошли на 9 септември 44 и избили хората заради парите им и после опропастили държавата ми се продали еФтино заради един обяд

В бързането , човек може да допусне правописни или пунктуални грешки! Ама тези два поста са УНИКУМ във всяко едно отношение! Новия министър на образованието да ги вкара в учебниците веднага!!!!!

Виж вата, Щом си се извъдил такъв върл антикомунист (ти да видиш..), трябва да си дълбоко признателен на САЩ и Великобритания че ви отърваха от комунизма. Дрогаря ти Путин също не е фен и според него СССР нищо не можел да изнесе освен галоши дето само Африканците купували да тичат по пясъка - потърси в ютюб 'ПУТИН: Галоши СССР'

Значи до 2028 ще имат 76 от тези летящи каруци. Дано поне побират повечко щайги че да могат да носят зимнина от село

Да си караш зимнината с изтребител!

Згурия на Кимчо ще му пръднеш на кавала край него японци кравари мируват а ако са сити не ми се мисли

Gugnelid

Павел лапа пишки за центове и търси кой да му го набута в задника с 200 за 1 долар.

Ефект на експлодираща бомба? Дано да не е прав. Първият сериен Су-57 имаше такъв ефект в тайгата край Хабаровск, за щастие пилотът успя да катапултира навреме и оцеля. На изложението едва ли ще мине без жертви. Щял да бъде принципно нов. Това как да го разбираме? Сглобили са 2-ри сериен самолет? Пребоядисали са го? Най-накрая са му сложили радар и двигател различен от този на Су-27? Платили на кадърни аниматори да им направят прилично филмче с добри 3Д модели? Очакваше се и Су-57 да е 5-то поколение изтребител, със съответстващи радар и двигател, както и вече да е постъпил в руските ВВС. :)

Руснаците друго освен военна техника не показват,защото и нямат...

Чак сега ли,Ф-35 вече е на 15 г и не е най добрия. F-22 Raptor е още по добър... Да не говорим,че американците говорят вече за 6-то поколение изстребители...

Ф35 не е на 15 години и не е изСтребител. За другото съм горе-долу съгласен.

Не само говорят - NGAD прототипите вече летят!

Изложението се открива на 25.07 скоро ще научим какво са подготвили от Сухой!

Даже по-рано, още на 20.07

Покажете един телевизор, един хладилник, че да се шашнем, бе!

Боже, хладилник, поне ютия да покажат....

Брутално изглежда!

Су-57 има радарно сечение от 1 квадратен метър, За американските самолети е както следва F-22 - 0.0001 квадратни метра. F-35 - 0.005 квадратни метра, F-18 - 1 квадратен метър, F-16C e 1.2 квадратни метра, F-16V (този който ние ще получим) е 0.7 квадратни метра. За "стелт" самолет се смята такъв със сечение по-малко от 0.1 квадратни метра. Ха сега познайте защо никой не купува руския боклук.

Руския "стелт" - най-големия стелт!

Сериозно ли мислиш, че има "невидими" самолети .. :))) Сигурно има и дядо Коледа?

Не четеш ли бе тъпак? Човека ти е написал радарната видимост и никъде, че има невидими самолети

Всеки може да види техническите данни на двата самолета в гугъл. Щатския самолет губи по всички параметри.

Не се излагай, в Русия по официални данни всички живеят добре, няма глад и мизерия и всички обичат Путин. Ако на данни от Русия вярваш...