Русия пусна видео с изпитания на хиперзвуковите "Кинжали"

Ракетите са основно средство за унищожаване на тиловата инфраструктура на НАТО

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците имат хиперзвукови оръжия..Краварите НЯМАТ КАКВОТО И ДА КВИЧАТ КОЗЯЦКИТЕ КОНЧИТИ! ФАКТ!

за руските блядове с пълна сила важи : На гол тумбак, чифте пиштови...!

а за българските продажници важи с пълна сила " бий магаре по магаре" роба си е роб все иска някой да го мачка иначе ако вдигне глава може да го удари нещо

с техните никви си 25 ТРИЛИОНА ВЪНШЕН ДЪЛГ И 60 ТРИЛИОНА ВЪТРЕШЕН ДЪЛГ! Фалирала кочинана е Говедарника Америка!

"Кинжал" е способен да се движи със скорост от около 12 000 км/ч или около и гарантирано преодолява всички съществуващи системи за пъти по-бързо от звука. Славно изерчение е сглобил гогов. Браво :)

Беше пусната преди няколко месеца пак тук.

Да не се окаже обаче отново оръжие с което поразяват собственият си тил в мирно време?

соросоидите да не съ пуашат, тва само анимация бе !

А ГОРАТА КОГА ЩЕ Я ЗАГАСЯТ? ИЗГОРЕ СИБИР, ДА ИМ ИМАМ И КИНЖАЛА НА ТИЯ КЛОУНИ

Първо да изградят огъня между краката на майка ти! С кожените маркучи!

Тая гипер ракетка ли е ударила петимата наскоро загинали?

Появи се статия за Русия и почват едни нелепи коментари ту налево ту надесно... Абе ако нямате да кажете нещо конструктивно, мълчете си?! От къде такава омраза... За това ли ви плащат, тролове с тролове! Колкото до българските самолети, на всички е ясно колко е нагласена, мътна и политически насадена цялата процедура по закупуването. Дали с рекет или с "good old" корупция, със сигурност тази сделка не цели да снабди България с най-добрите изтребители за целите ни.

АКО ЧЕТЕШ КОМЕНТАРИТЕ НА САМИТЕ РУСНАЦИ ПОД ВИДЕОТО, Е ВИДИШ ЧЕ САМИТЕ ТЕ СЕ ПОДИГРАВАТ С ПОДОБЕН РОД ДЕБИЛИЗЪМ. ДАЖЕ ГИ СЪВЕТВАТ ДА ГАСЯТ ПОЖАРА.

Нелепо е това което демострират руснаците. Колко държави имат такива оръжия, че и по-добри. Освен Русия има още седем държави в ядрения клуб. Д сте чули някоя от тях да се "дърви" така?

Маневри с 12 000 кмч? По бърза от лазерите?

руските ракети , най-ракетите от ракетите , а пък гогов е най-добрият :):) бетер троловете под статиите за руско оръжие :):)

Ето защо трябва и България да има съвременни бойни самолети,а също и съвременно ПРО ,,Ижис” и THAAD! Както и съвременни и боеспособни арвия и флот!

няма как да има Иджис, БГ-то няма задача да има, а има задача да пази скрадовете и да чисти тоалетните и баните на НАТО!

и да мънкате и да не мънкате .. хората имат ,, да видим сега ние какво ще вземем ;) бараки от 70 - 80 г Ф 16 смях в залата :)

виЕ ще вземете няколко лева за лъжите и простотиите които списвате,а България получава най добрият съвременен боен самолет на света поколение 4++

Показаните горе изтребители МиГ-31 са поне една звукова скорост по-бързи от Ф-16. Като можели да си летят с 3000км/ч до свършване на горивото. Нормално Ф-16 лети с дозвукова скорост, а на форсаж до 2145км/ч. МиГ-31 не е тестван на максимална скорост. Преди на МиГ-25 са постигали 3645км/ч. МиГ-31 ще мине покрай Ф-16, като покрай крайпътен знак Стоп. Ф-16 е един от най-бавните и неманеврени изтребители. В това отношение много по-зле и от Грипените - скорост по памет 2410км/ч. За САЩ служи за общ черноработник. За специфични нужди биха ползвали други изтребители.

Миг-31 даже и в Индия се отказаха от него, защото е напълно неспособен на радара на Ф-16. Проверено е в пакистанските войни. Това че е е по-бърз не дава преимущество пред управляема ракетка по него.

викаш "НИЕ какво ще вземем"....ми ти къде се слагаш бе , мурзилке. НИЕ сме БЪЛГАРИ , ти си просто рублофил....... Най сте ми СМЕШНИ , когато някой тук се присмее на поредната руска безаналогова тъпотия и веднага рипате с довода "ами в България и това няма"....ами естествено че няма,за какво ни е. Плюс това ние не се бием в гърдите КОЛКО СМЕ ВЕЛИКИ и се не се сърдим като не ни вярват как можем да изпепелим Запада за минути

За сетен път се убедих , че дира подбира коментарите и не допуска такива, осмиващи правителството и техните задокеански покровители! Дали е цензура или автоцензура е без значение-ефектът е един и същ! Мога да се информирам и от други незвиси източници, вас ви отписвам!

Самолети от 70-те години на 20 век - на над 45 години вече, въртолетите и те от съветско време ... През няколко дни има взривове по полигоните им, загиналите са почти десет, радиация заплашва населението. Общо взето се провалят с всичко, което разработват сами след края на СССР. И не злорадствам, тъжно ми е за руснаците. Преди няколко дни Египет купи щатски въртолети, защото тамошните военни били недоволни от качествата, поддръжката и възможностите на водене на нощен бой на руските въртолети, купени само преди няколко години.

САЩ по време на санкции купува руски хеликоптери Ми-17 за Афганистан, защото били много по-издръжливи на лоши условия. И военните са им го обяснявали в конгреса. Тук Кугърите не смеят да ги пуснат да летят, освен на парад. Румънците на парада си май на 1 декември не пуснали купените Ф-16 поради заледяване.

И Ф-16 е с първи полет 20 януари 1974г. Та той си е от 70-те години. Докато ни го доставят ще е на половин век!

Много яки тия руснаци! Може да се разцепите от писане срещу тях ама са 500 години преди нас. За успокоение на нервите пийте мляко от балкански юнак.

500 години преди нас? Значи у нас чак след 500 години ще пием препарат за вана, ще са ни източили пенсионния фонд, ще спим на печки на дърва? Ебаси добре че е така.

Е що клипа с великата гипер ракетка, беше най-краткото нещо във видеото??

Щото не ти е Холивуд.

Е точно това е най-смешното, че се опитват да се правят на Холивууд :)))

трябва да признаем, че рашка-говняшка с 50 пъти по-малък бюджет, пак успява да пусне нещо - я картонен макетм, я мультфилм. също е много смешно как ращките се пънат срещу 50 пъти по-голям бюджет и си мислят, че е възможно да има равновесие ако го нямаше наследството от СССР сега не лайна щяха да ядат ами канибали щяха да са, още малко им остава

ти как ядеш с тая уста бе ?

сравнете снимки на КИНЖАЛ с ИСКАНДЕР - едно към едно са на Кинжал-а има добавен отзад малък ускорител за началния разгон айде бе АК-47 кажи сега за тая нова БЕЗАНАЛОГОВА пущина

По-добре питай Фейл-35. Той ще ти каже най-добре.

унищожават, само разрушават, само убиват...Опитаха се да сътворят нещо - великия и непобедим СССР, и него, поради вопиющо скудоумие и липса на нормална ценностна система, също унищожиха. Забраниха и великата партия на Ленин - ръководител и вдъхновител на всички "успехи".... Дай им да унищожават, а не да съзидават. С тези невероятни природни богатства би трябвало да са най-проспериращата и най-благоденстващата страна на света! Защо ли не са е въпросът?

С комшии като каубоите-разбойници, , жандарми на целия свят, които, разбира се, само съзидават и не извършват геноциди още отпреди да си създата тъй наречената държава, просто няма начин да не създаваш по-съвършени оръжия. Освен ако не ти се иска да те "демократизират" в името на природните ти ресурси, разбира се. А между другото вземи провери и какви безаналогови хирургически операции за спасяване на деца извършват в "само убиващата" Русия! Ако опорките ти позволят, де.

история Русия е водила около 125 войни и само 5 от тях са отбранителни...Та толкова за миротворците. Самолети, ракети, бомби, танкове....Всичко това изпразва трапезата на редовия руснак и пълни търбусите на свързаните с военната индустрия. А някой да напада Русия, някой рда я заплашва? През последните десетилетия има ли поне един единствен инцидент, в който НАТО или която и да е западна държава да е направила опит за инвазия в Русия? Да е затрашил териториалната и цялост? А те трупат ли трупат оръжия, зъбят се на света, който благоденства или както казват руснаците: Загнивает, но как-то хорошо пахнет.

Пуска се една ракетка и тя почва да лети с такъв пламък, че на практика с този пламък ще и е трудно да прелети 100км.

унищожете сащ/нато!!!

Вече 100 години я унищожават, а тая пуста Америка все не мре... виж разни съветски империи останаха само в учебниците по история...

серсемино, що правиш тук? Хайде - чамодан, вокзал - Колхозия...При ватенките ще си по-щастлив сигурно.

На редовия русснак трапеза не му трябва - само препарат за вана и изпада в нирвана

айде за последно : Хиперзвуковият "Кинжал" се оказа балистична ракета "Искандер", пусната от самолет нищо ново , просто въздушнопреносима версия........краарите отдааавна са правили такива , СССР също......а бе ПРЕТОПЛЕНА МАНДЖА за стадото овце-путинофили

Путин няма да има с какво да Го надига....Пролетарският плам на Лумпенпролетариата.....на срещите в Сочи, с които се пробва да се прави на мъж. Този Кинжал е за ВЪТРЕШНА употреба.

и....АК-47 много моля преди да изсереш някви небивалици тука,сети се че има Google и ето.....цък The Kh-47M2 Kinzhal ("Dagger") is a Russian nuclear-capable air-launched ballistic missile (ALBM) я,тя била балистична........ми те такива краварите още от 60-те са правили бе.....цък на air-launched ballistic missile и ЧЕТИ

моля великият корифей АК-47 да ни осветли елементарни въпроси задавам : 1/ колко степени има тази "ракета" 2/ всяка степен с какви двигатели е - течно- или твърдогоривни

Казва се "Вероятен противник", не се назовават конкретни имена, държави и съюзи. Такава е приетата терминология.

Сега показват други, 12000 км в час са засечени с Лазар, който знае какъв зкук издава ракета, която се движи с такава скорост!!! Всичко е верно! В русия има един лаф, преведен на български звучи така Лъжат ли те вяряай!

Ха ха ха...така ли Путя е пре-демонстрирал кинжала? Прелетяло са самальоти с няви кюнци отдолу - ей на -Кинжал. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

Руснаците са патили най-много в света от лъжливите западняци и никога няма да допуснат това оново да се случи. Хубаво е да се запомни. Иначе ще има - патила е глава и има още много да пати.

Интересно, защо винаги е ставало така? Всички лоши, а руснаците невинни? Въобще, не само "западняци", а има ли някой съседен народ да ги обича...

Тъжното е, че като фалират след 5-10 години, пак ще се молят на западняците да ги спасяват.

Да успокоя педокозяците и останалата пасмина лижеща краварски анали! Споко путаци! Кинажалите имат не обсег от 2000км, а ПО-ГОЛЯМ!!! Ще попитате как така пуаци?! Ами много просто! Обсега е много по-голям защото завиви и от платформата която се използва! Примерно МиГ-31 развива 3400км в час, никоя краварска барака в момента не може да го прави, както и да лети на височини до 30 000м!!! Това значи че ракетата изстреляна на голяма височкина, където атмосферата е рядка и въздуха оказва малко съпротивление и при максимална скорост от 3400км в час на МиГ-31, и в добавка на радиуса на действие на МиГ-31 има значително по-голям радиус на действие! Най вероятно между 3000-4000км! Такла че халала да им е на лудите говеда у путовците от ПУТО-НАТО!

Малко доуточнение: Максималната скорост на самолета без въоръжение на борда може да достигне повече от 3400 км/ч, но при полети скоростта на изтребителя се ограничава на 3 000 км/ч. МиГ-25 поставил 29 световни рекорда. Непобеденият рекорд вече 40 г. е поставен от летеца-изпитател Александър Федотов на 21 август 1977 г., когато облекченият самолет-лаборатория е издигнат на 37 650 м. Но и статичният му таван от 23 км му позволявал в началото на 1970-те години да изпълнява разузнавателни полети над териториите на Израел, Турция и Ира

Не е точно така, последния модернизиран варинат на МиГ-31БМ си вдига 3400км.ч с въоръжение.

от Wikipedia за МиГ-31БМ Combat range: 1,450 km (901 mi; 783 nmi) at Mach 0.8 and 10,000 m (32,808 ft) 720 km (450 mi; 390 nmi) at Mach 2.35 and 18,000 m (59,055 ft)[108] Вдигал бил 3400 км/ч с ВЪОРЪЖЕНИЕ...ти улав ли си ве.....ако е празен и с малко гориво , колко ще вдигне на 4 хил.км/ч ли тия рекорди така се правят.......абсолютно празен , вкл. и без радар и помощни с-ми от които пак се пести много тегло и с минимално гориво ( колкото за опита и после да се прибере ). Спри се с тия измишльотини , Google казва всичко.......остави тия сказки за 5 годишни дечица

Хехе, Гугъл ти казва всичко, а? А Фейсбук е месията на личните данни, хаха! Добре са те "демократизирали"!

Картонени кинжали и анимации без световен аналог!

Да не ти се налага да я изпитваш тази картонена кутия. Има в историята такива самохвалковци и всичи знаем къде са сега.

Чакайте ся малко...Аз ли съм тъп или кво ... "Изпитания на Кинжалите " ??? Да разходиш един на нищо не приличащ тенекиен макет над главите на избрана публика - на това ли му викате в рассията "изпитания" ??? Баси колко сте жалки в напъните си , да ва йеба у нещастниците ! Те така и показаха супер дупер пупер самальота СУ57 на авиоизложенията, ама седейки на пистата,покрит с брезент, щот бил мнооооооо, ама верно мноооо невидим.

щото в кравария тия хипер оръжия са на фаза чертожна дъска и нищо повече,а су57 би шута на ф35 и турците резнаха краварите,а колкото до невидимоста май твоя мозък е невидим

Затова в Сирия ви изпепелиха като на електронна игра 1200 души. Айде продължавай да пиеш препарат за вана руска свиньо

Кога и КАК тъпото СУ57 е било шута на Ф35, че за сефте произведоха една бройка от него и не могат да й се нарадват ,че лети някак си ! Кога тая бройка с 20 мин във въздуха е била шута на стотици произведени и използвани хиляди и хиляди часа Ф-ки ???

чекай бе... тези не бяха ли забранили Тубата щото пускала как руснаците били гладни и ходили на стачки пред Кремъл?

Глобяват тубата за непоискани съобщения... което кой знае как у нас се превърна че ще я спират.

Забелязал съм, че истинските неща руснаците ги крият, крият, строго секретно и те самите не знаят за тях. Нещата им дето за нищо не стават, цял свят ги знае и ги рекламират, рекламират!

невидими се приземяват я от ц125 от 60а година,я в океана от япоснки специалисти,а па за ръждата на ф22 не споменавам

Това са пълни глупости...Лъжи, лъжи, лъжи...Нещо като Чернобил не е гръмнал, не сме свалили южнокорейския пътнически самолет, подводницата Курск не е потънала и т.н.т......

Последно, изпитания или демонстрация пред публика съставена от чужбински офицери?!

Пропуснахте да пишете колко пъти вчера пръдна Малкият Вожд. Плохо, ще ви орежем рублите!

А могат ли да угасят пожарите в Сибир ?

да угасят

Нещастник! Въпросът тие като:"а те защо бият негрите"!?

НАТО да подготвят почече памперси.

Дай за сега да пращат таблетки с йод, че както изглежда пак имаме взрив на ядрен обект и пълна тишина... Ама едва ли ме разбираш.

затова ли йода е на почит

тия си летят и имат по една ракета... и ние имаме такива. какво им е специялното?

специалното е в ракетата.

Дали е от същия тип които им изби ядрените светилоа оня ден, как мислиш? Типично по руски.

краварите пуснаха празна чертожна дъска със техните хипер чушки