Русия разследва Netflix заради ЛГБТ съдържание

Страната забранява такива продукции за лица под 18 години

Обратно в новината

Коментари - Русия разследва Netflix заради ЛГБТ съдържание | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да пояснявам какво премествам за да не наруша руското законодателство. Само ще уточня, че вече е в другия крачол.

Бе Гейсъюза да вземе да си завре тая ЛГБТ пропаганда къдет слънце не огрява!

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПЕДЕРАСИТЕ И ТИЯ ДЕТО ИМ ЛИЖАТ ПЪРДЕЛНИЦИТЕ ДА ИМ УГАЖДАТ НА ЗАПАД СА МНОГО

Зкривай!

Има много тънка разлика между защита на населението, в този случай малолетните, и държавна диктатура. В една демокрация, желаеща да предпази населението от напр. психически травми, едно предупреждение за тематиката на съдържанието е напълно достатъчно. Хората тогава сами правят информиран избор дали искат да гледат или не такава тематика. В една диктатура държавата изземва правото на такъв избор от населението и налага нормите. Това означава, че или хората са твърде тъпи, за да решават сами, или властта се чувства застрашена и несигурна. А хората, които не виждат това и подкрепят една такава власт, са или глупави или им се плаща, вероятно и двете.

Он написаното ясно личи, че глупавият си ти!

Нека допуснем за момент, че си прав и аз съм глупав(а). Що не вземеш да опиташ и да ми обясниш? Кое от казаното от мен не е вярно?

Просто е нагъл. Опитва се да ти обяснява как е нормално да го пуснеш в детската градина и училището да показва лгбт материали на децата и да ги облъчва с извратени сексуални теми. И това за деца, за които сексуалността не е ясно нещо. Е, в някои държави няма да мине номерът.

Пропагандирането на болестни състояния, естествено трябва да е забранено. Преди водени в една група със зоофилия, педофилия, фетишизъм и така нататък - влечение към неподходящ обект. Отделно всички други проблеми които имат. Ако преди 150 години всички бяха обратни, сега да няма човечество. Те нямат деца, не предават гени и изчезват.

навремето странните са успяли да измислят само християнството и няколко други религии, а сега и какво ли не друго, разказвачи на истории и жонгльори.

Откритото пропагандиране - да. Но как правиш разлика между пропаганда и просто филм, разказващ за съдбата и трудностите на тези болни? Нима драма за или с онко-болни е пропаганда за рак?!?

Владимир Владимирович си е пуснал да изгледа първия сезон на Arcane и му избила пяна по венците, като видял как Вай и Кейтлин са ... взаимно заинтригувани.

В чатърбейт руските момиченца с пишки станаха милионерки. Всичко им е беличко, русичко, и абсолютно натурално. Отвяха колумбийките с пишки безапелационно. Жените могат водичка да им носят на руските жени с пишки за неотразимото им излъчване и женственост. Прямо как в "Война и Мир" Толстого - Наташа Ростова, но с пишка.

двама от лично засегнатите се метнаха на амбразурата. Ние отдавна знаем с какво толкова ви пречи Путин, че не спирате да виете като карпатски вълци срещу Русия.

Нетфликс ги боли фара. СССР са държава с изключително малко официални абонати. Все ще преживеят загубата на "необятния" съветски пазар. А руските педита ще си пиратстват филмите и сериалите и пак ще имат достъп до тях

Явно не си работил в голям бизнес. Като е толкова малък пазара защо дойчовците строят заводи там въпреки уж санкциите срещу Русия за Крим?!?