Русия с едномесечен ултиматум към Twitter, следва блокиране

Руските власти обвиняват по-конкретно американската компания, че не е отговорила на искания за премахване на около 3100 публикации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде бе...оставете руслямската държава, че не ни е дала нито един пример за лош и непремахнат туйт! НАМЕРЕТЕ ВИЕ и ни го дайте да видим тез: "подтикващо непълнолетни към самоубийство, съдържащо детска порнография или информация за употребата на наркотици"...ЧАКАМ да защитите с голи гърди майка раша!

Проблема ще се реши много просто ако премахнат защитата на социалните мрежи от съдене. От момента в който един пост е изтрит започва цензура. Ако може да изтриеш един защо не всичките които не спазват нормите? Иначе е целенасочена цензура. Ако са обект на съдебни процедури много бързо ще изчиистят мрежата ot vsichko za koeto moxe da gi sydjat, въпроса е кой ще ги чете и кой ще имм плаща за реклами? Както винаги въпрос на пари. В частния случай на Русия, Китай и други подобни също е и въпрос на държавна цензура. От легална гледна точка ние сме признали тези страни и техните закони трябва да важат на тяхната територия. Предполагам че поне големите страни като Китай и Русия ще надделеят, по малките като Саудитска Арабия ще им по-трудно.

Ненужни соц мрежи... всичките. Твитеер, Фейсбука и всички американо... Ела вкъщи да пием по ракия и да си говорим

Цензура вика - дръжте цензура... Забавата продължава. Туитър: - Лош тръмп ! Путин: - Лош Туитър ! Туитър: - Лош Путин ! А, публиката с маски на фейса: - Тик-ток, тик-ток... Комедия.

Да не се забранява "подтикващо непълнолетни към самоубийство, съдържащо детска порнография или информация за употребата на наркотици"

Точно Туитър е може би най-гнусният ционистки инструмент - и отдавна трябваше да е забранен навсякъде извън еврейската територия САЩ. Накрая ще го забранят и там де.

Ти някога ползвал ли си туитър? Я дай пример как по-точно те шпионира? Фейса е в пъти по-шпионски от туитъра :D

Да де, когато забраниха Тръм, щото нарекъл протестиращите срещу фалшификациите на изборите "патриоти", "спазваха регулациите", когато, обаче, трябва да премахнат склоняване към самоубийство, разпрастранение на наркотици и други гадости, тогава са "много обезпокоени" от "опитите за блокиране и задушаване на обществената комуникация в интернет".

Живота в Русия е прост. Всичко там е елементарно. В Русия, който не харесва другарите в Кремъл, веднага се превръща в педофил, корумпиран и убиец, съответно веднага попада под ударите на строгото, но справедливо руско правосъдие. Същото е и за постовете в Туитър. Който пост не се харесва на другарите в Кремъл и веднага се предприемат мерки и се запо4ват със заплахите.

Аз пък имам друго предложение за другарите от Русия. Щом твърдят че има такива неща в Туитър нека да пуснат един сайт с линкове на докладваните статии от тях. Да видим всички ние какво толкова не иска да премахне тази социалка :). Бас хващам, че няма даго направят .... докато не видим не вярваме нали така мили ми русофилчета. Еми нека да видим :).

Какви статии бе безмозъчно псе!? Там всеки лее шитня до 134 знака без проблем! ЗАБРАНАТА НА ТРЪМП Е ЕТАЛОН ЗА БЕЗПРИНЦИПНОСТТА ИМ!

Да лее, БЕЗ "подтикващо непълнолетни към самоубийство, съдържащо детска порнография или информация за употребата на наркотици", пробвай се да видиш дали поста ще ти остане! За това човекът иска доказателства с линкове, които още седят в тутър, за да проверим ние тези лоши хора....Иначе всичко си остава в сферата - поредните фалшиви обвинения срещу туйтър...

_stankow

И в щатите е така - не може да се пускат такива материали против децата ! И там блокират, и още как ...

точно така. И там блокират материали за порно с деца. Затова няма как да има такива в Туитър.

в България ви харесва да ви показват съдържание, подтикващо към самоубийство и др. подобни гадости. Щом са открити и посочени, какъв е проблемът на Twitter да ги премахне. Как Телеграм постоянно си чисти мрежата, а Twitter е отказал?

Дай линк да видиме. Защото инак е лъжа.

човече, при публични линкове - достъпни от всякъде и от 3100 заявки за премахване да не дадеш нито един пример, многоооооо съмнително ми се вижда!!!

в тоя сайт не е виждал кои конкретно туитове са посочени от руснаците и какво съдържат! Абсолютно никой! Но пък що да не се избиете кой бил русофил, русофоб, соросоид, педофил, демократ, комунист и т.н. Нищо, че не знаете за какво се карате. Типично по български. Само повод ни трябва и хич няма нужда да ни разделят, за да ни владеят. Ние и сами можем да се разделим. Понякога и без повод.

Дали има някаква разлика от времето на СССР/КГБ !?

Европа: Леонардо да Винчи, Нина Ричи и цветя. Русия: Танка, Ванка и лай- кучка, Владимир Владимирович.

Идиот... по Достоевски

На повечето публикации е двореца на джуджето. Това е "незаконно,". А си е ебавка с дребничкото ботоксче, следователно е педофилия за сганта. В тези публикации се казва "царят е гол" , а сганта го възприема като детска порнография. Докато сървърите с детска порнография се крият в двореца на джуджака и се охраняват от ФСБ. Публикуването на материали за двореца е вредно за "народа" и се разпространява, следователно за сганта е дрога. Само дето нито един боклук не даде линк с нещо потвърждаващо лъжите им. Щото те нямали Туитър, който бил вреден. Но знаят какво се публикува там. Щото така им спуснали опорките

Абе ти какво точно си се опитал да кажеш о_О ?

Значи хората така и не рабраха че в Русия не е демократично да не харесваш Путин. Н е демократчино да имаш свое мнение и то да е различно от официалното мнение. Не е демократично да се използват децата в извън правителствена агитация. Туитър , Телеграм, Ютуб, Фаейсбук и много други системи са недемократични и за това ще се забранят. Те не се подчиняват на кремълското джудже и неговите генерали от ФСБ, които гледат екрана на лаптопа с лупа, за да не пропуснат някой малък детайл. Само от това тяхно действие разбирате, че тяхната адекватност е колкото на журналиста Рогозин в Роскосмос. Не мого да разбера русофилите които подкрепят хората загробващи Русия, този техен грях ще си го носят в гроба. Но толкова ли не успяха да разберът, че Руската нация и народ, са много по-различно нещо от шепа поплитици.

Викаш баш като в САЩ не е демократично да харесваш Тръмп :D

Кой боклуко, забранява, на други да харесват Тръмп?

абе явно им трябва вече една конвенционална война,та да разберат тия корпоративни мишоци ,къде да си заврат сървърите след първия ядрен взрив

Ша им пръдне на хуя Жужето.

Гокият руски народ! Долу тиранина Путин! Да живее свободна и демократична Русия в ЕС и НАТО!

Горкият Ти. Жалък педофил, наркоман и чикиджия. бЕгай се туитвай и се застреляй. Сбогом...

Мисляя, че това е поредното демократично искане на руснаците, което Западът няма да забележи у Туитър ще бъде демократично забранен. По вина на Запада, руснаците успяват да разрушат всичко културно и обрзовано и скоро ще започнат да ерозират като общество със силата, която ерозията беше обхванала руснаците по времето на комунизма.

Оле оле а тези платформи които разпространяват култира и знание като блокират определени теми на запад то западното общество не ерозира?

Schilo

ирония, нали? Защото за мен склоняването към самоубийство и педофилия не е културна ценност

Само дето не знаеш дали е истина или не....щото няма пример ни един! Добре де, айде запретни ТИ ръкави и ни ДОКАЖИ колко е лош туйтър и ни пусни намерени от теб такива линкове (туйтове)? Хайде де... Щото до тогава си гол лъжец, повтарящ лъжите на другите...

Колкото и да не харесвам руснаците- прави са. Туитър е една безмислена платформа.... при това донякъде вредна за безмозъчни същества

EMES

От Европа финансии получават, а Русия за всичко я защитават.

Schilo

Кой получава от Ивропа финанси? Вижда се- оня с еврото в чекмеджето.

Затваряй

За какъв морал говорят държавните проститутки педофили и наркомани и алкохолици !

Дори и да блокират всички западни и руски платформи и самият интернет да блокират това няма да промени естеството на руската кочина миризлива и смрадлива гладна и свирепа все нещо им пречи на кремълските курви!

Сайтове които блокираха Парлър и всеки инакомислещ човек се оплакват от контрол върху свободата на словото

Особено Туитър е най-безмисленота и манипулативна платформа, която обслужва определени интереси. Да ги блокират копеленцата и да се научат как се потъпква демокрацията. Хахаха

да ги блокират и Фейсбука също, това са най-безсмислените приложения, с или без тях никаква разлика

Русофилската пяна много бързо забрави руснака със сайта за самоубийства, който самоуби едно българче преди три години. Сега плюят по капиталистическият “джендъски” Туитър, че не отговарял подобаващо на поредните лъжи на Кремъл.

На ануса имаш пяна от много негърски уйове

1. В Русия има доста случаи, на самоубити деца, подтикнати от видеоклипове възхваляващи самоубийството. Twitter смята че това са демократични клипове, които не могат да бъдат забранени. 2. В Русия има доста случаи на уреждане на педофилски срещи през Twitter. Twitter смята, че педофилските срещи са демократични и не могат да бъдат забранени. 3. В Русия масово се разпространяват наркотици през Twitter и умират около 8000 души за 1 година. Twitter смята, че това е демократична смърт и не може да бъде забранена.

Ти си идиот.

това са реални случаи в Русия, ако някой възхвалява самоубийствата, педофилията и наркотиците в Twitter, той е идиот и Twitter трябва веднага да блокира информацията. Но Twitter не я блокира, въпреки многократните предупреждения. В това е проблема. Изхода е единствен - Русия да спре Twitter.

Бой по пидалчето с козя брада и обичка на ушенцето...

Направо да спират целия нет. Бъзливци. Да си ходят в бункера при стареца.

Както в САЩ спряха акаунтите на президента и хора от обкръжението му ?

Яяяя, колко еврогейски джендъри бранят детската порнография, педофилията, склоняването към самоубийство и рекламата на наркотици. Все престъпления, които всеки нормален, със здрава ценностна система трябва да осъди... Но не и либерастките болни мозъци... Гнусно и отвратително ! Да ви имам представите за демокрация и цензура... Блокираха Тръмп, а към педофилия, детска порнография, самоубийства и наркотици са толерантни. Боклуци гнусни !!!

Това отцепродажните руски слуги поне превода на думата gender да бяха ви спуснали за толкова години ей. Толкова умствено изостанала пасмина съсредоточена единствено върху нечии гениталии, отде ви изравят бе.

И какво е gender либерастче....това е изкуствена дума създадена от либерстчета и феминистки...коректната дума е sex..

врякъл, бе сельо!

А тролчетата като тебе са най-отвратителни.

Още един кйто вярва на руските лъжи и използва възможността да псува сънародниците си. Имаш ли идея какъв е контрола над детската порнография в САЩ? Как си представяш Туитър умишлени да насърчава детска порнография?!? Наши ще са в панделата до седмица! Вярно е че слугите на Кремъл не сте най-лъскавите лъжици в челмеджето, но поне в този форум, чупите тъпомера.

А ти къде прочете че умишлено Туитър толерира педофилия....пидалчето с козя брада е отговорен какво се публикува в ши...баната му платформа....т.е. Туитър е длъжен да премахва такова съдържание

Руснаците са поочили КОНКРЕТНИ публикации. Със сигурност не са посочили публикации с цветенца и вицове. И туитър казва, че няма да ги махне и как това е заплаха съсс цензура. Е, де ???

Не е заплаха а дирекно изискване за налагане на цензура върху въпросните публикации. Само защото не ми харесва, че руските тролове грачат антицивилизационния си грак дене и ноще та и са на заплата задето го правят не значи, че някой има правото да ги накара да млъкнат. Кое не ти е ясно.

Не се оправдавай. Дърт педофил..

Оправдавай, LOL. Нямаш мозъка да прочетеш поста ми колкото пъти се налага докато стоплиш. Отде ви изравят бе.

Педи...педофилията все още е нелегална и подлежи на затвор...така че налагането и спазването на закона не е цензура...

Тия , не бяха ли дето забаниха президента на САЩ? И защо тук някакви джендъри и умствено изостанали типове мислят , че това може да се случва и в Русия?

Ахахахаххаа Рашка боряшка обвинява тойтар за публикации.... мале мила, колко трябва да си тъп да го повярваш това.... ама те червените тъпанари толкова им е акъла.... то го нямат де :)

Честит празник! На този ден преди 7 години една престъпна несправедливост беше поправена... Крим се завърна в РФ!

Хахаххаа вече за такива глу;ости ли ви плаща Курни.... колко сте изпаднали

Хаха,ей,още 1000 години в Азия ще си стоят и ще плюят европейската цивилизация,като киселото грозде и лисицата,хаха...

Не и ли казваха на тая цивилизация Еврогейска !? Защо ли ?

Абе сганта като лъжете нагло, що не дадете поне един линк, към детска порнография в Туитър, като сте толкова запознати. Щото сами се хвалите Ка в Руслямска държава са всички сървъри с крадени и забранени неща и най-вече детската порнография. То верно и Путин го има официално да целува малки дечица по коремите.

По повод лъжите - забравихте ли, че кока колата е алкохолно питие? Щото така ни втълпяваха в главите дядовците на сегашните цензори на Туитър. Крушата не пада по-далече от дървото.

Но пък трябва да признаем, че съветското дърво е най-дървеното дърво.

Дааа а ние ти вярваме...голяма част от сървърите на Ислямска държава бяха в САЩ...дори фирмата отказа да ги свали тъй като това щяло да наруши договора с клиента

Абе сганта като лъжете нагло, що не дадете поне един линк, към детска порнография в Туитър, като сте толкова запознати. Щото сами се хвалите Ка в Руслямска държава са всички сървъри с крадени и забранени неща и най-вече детската порнография. То верно и Путин го има официално да целува малки дечица по коремите.

Свалете си ТОР и търсете Восмокласники трахает Путину В една баня двама младежи го шибат първо с борови клонки А после и с други неща :)

И дебили като теб вярват на всяко тъпо видео дето са видели...и какво търсиш в гей секс сайтове...май ти копнееш някой да те шиба отзад

В Америка народа банва президента, в Руслямска държава джуджето президент банва народа. Путлерастската сган квичи от щастие.

Профан!

Профан е тоя който те накара да се пишеш Българин рашкая сволоч!

Джуже пък така лошо да ви пре е ве

Квичи, квичи. Ти си явното доказателство за верността на написаното от мен

и какво банва...като руснаците си имат свои платформи....бой по брадатия дорси козел

Бой по краварските кратуни! Кравар разбира само от гега.

Руснаците поне спазват хигиена.

Весел виц , разсмя ме :)))

Смях, ама през сълзи, а Морозов? :)))

Смях със сълзи копейке ! Много сте жалки все рашки подлоги а ти си най-жалката от всички ;)

Порнография не съм прочел или видял Ако не броим Рушките тролове които серат там

Как се къпят за Нова година. Казва се "С легхим паром" и им го пускат всяка година, за да не забравят за банята.

Руско- татарска традиция било ;)

На тях им стига шуткин по Первий и Боярщник ....

Не им трябва! Имат си Телеграм, 100 пъти по-добро от Туитъра!

Пишат си телеграми ли копейке ? Нормално за държава живееща в осемнайсети век като рашка говняшка :)

Закривай Вова! РФ трябва да ликвидира координационните структури, за управление на петата колона вътре в РФ!

Закривай цялото рф и да здраствует Северна Монголия :)))

Хахахахахахаха! Морозов, напрегнал си се нещо...

А , не съм , една рускиня ме олаби по обяд срещу дребни левчета които ги възприе като килограми рубли копейке :) Но ти звучиш напрегнато , вова не иска да те погали по пупето А ?

Twiter-a да блокне Русията до Второ Пришествие ! Фейс-а да блокне Русията до Второ Пришествие ! Да блокнеме всички рашки ! Рашистите без нет !

Черно море да се изчисти от руснаци и да стане синьо!

Черно море е на НАТО ! Блядовете да го духат! Начело с путкин

Путин не е Тръмп. Тоя ташак Туитър, ще бъде блокиран!

Не търпи някой да говори без това да е съобразено с кремль ли рашке ?

Боклук!

Къв българин си ти бе, отцепродажен руски слуга.

С какво руснаците са по-интелигентни?

Че желязната завеса към Русия беше вдигната Руските животни разбират само от глад, изолация и сръбска музика. За какво му е на прасето туитър

по детска порнография...така ли?

Поне има такива снимки Как похотливо гали деца по коремчетата

бъркаш го с травестита путкин