17-11-2017 20-11-2018

Коментари

погледнете другото заглавие за американския дрон , не ви ли се струва че всичко е една игра руснаците блафират за да накарат американците да хвърлят пари и да загубят време със новата военна мрежа както и американците пък се опитват да накарат руснаците да отделя внимание на новото си въведение а реално нито едното нито другото си нови нито толкова опасни , но резултата ще е един ,правителствата и двете големи държави ще отворят кесиите си и пак най доволни ще са тези от военно промишления комплекс а най излъгани гражданите , и ние щото после ще трябва да купуваме новите анти руски или анти американски неща

Явно военният интернет е толкова надежден, че за всеки случай си държат наблизо и телефоните с шайбите.

Това не е интернет, а военни комуникации! Правете разлика! А сега сложете надпис на сутрешния разбор - военен фейсбук. Как ги мислете тези словосъчетания?

Никакъв риск да им спрат порното

фалшива новино от полуграмотна джурнал-калинка! само русия е половин северна земя!!

Защо ползват думата интернет а не руссеть?

1973-та година Ксерокс пуска "военен" интернет на служебните си компютри в подразделението за развой и внедряване. гугъл: Xerox Alto

Казваш рашките са само 46 години назад. Така ли?

И сега дори в България има големи локални мрежи - на МВР, на Армията, на разузнаванията и не са част от Интернет, а обслужват цялата страна. Интернет всъщност са свързани мрежи (ако ще и на локалния ви интернет доставчик в квартала или града)

Грандиозно ... Преди близо 30 години се обединиха няколко големи (като за тогава) мрежи във Франция, Германия и САЩ и се появи Интернет - интер нет - свързани мрежи. И сега в България има големи мрежи

могат да бъдат хакнати. Нали руснаци изградиха нашите мрежи с базови станции по покривите с китайско оборудване. Дали са законни ? Само дето симулират фалити и променят имената на фирмите .Предават лиценза като щафета и кметовете са в играта.

Туй локален интернет звучи като международен вътрешен полет .

В РФ вътрешните полети са международни. Често.

Следващата стъпка е "военен Facebook" и няма кой да им прави проблеми с изборите в чужди страни.

червения телефон с шайба е най-якия, няма хакване

Р-438 има скорост на обмен до 2400bps и то в една посока. Става за текстова информация, чет, но първата растерна карта или видео в реално време ще обезсмисли ползването и. С компютъра се свързва през RS232. Каквато и мрежа да организират попадат в ограниченията на преносната среда.

Локален интернет, значи Гогов? Нямаше ли я думичката ЕТЕРНЕТ в гугъл транслатора?

BajMihal

Е то има и интрАнет, което е голяма локална мрежа по определение, ама де ти журналист да чете за такива подробности :)

Какви тестове, какви телефони с шайби ползват руснаците.

stankow

Аха, вярвайте си.

на снимката , макар сигурно илюстративна , не ги ли виждаш ? Или са част интерионият дизайн....и наредени според "фън шуи"