Коментари - Русия въведе на въоръжение междуконтиненталната балистична ракета "Булава" | IT.dir.bg
назад

Русия въведе на въоръжение междуконтиненталната балистична ракета "Булава"

Русия извърши миналия ноември изпитание с изстрелване от подводница на ракета "Булава"

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Русия въведе на въоръжение междуконтиненталната балистична ракета "Булава" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След тази новина русначетата ще измират по украинските поля с друго самочувствие

А цветен телевизор и хладилник собствено производство дали ще въведат на въоръжение?

В г..за ли ще си ги врат тези ракети? В момента, в който ги изстрелят, ще бъдат нашарени по същия начин от всички страни.

И Буламач няма да ги спаси от НАТО при пряк конфликт, недай си, Боже. Ако е като Армата на Червивия площад, жална им майка. СВО от 3 дни стана 3 години.

и ся ко искате, нали нямаха ракети рашаните, а имаха само перални и лопати.....ще ви засипят с цар атом и няма да можете дори да усетите как света за вас ще рухне на секундата!

_stankow

Не бе, това са "мултики". Аха.

са по ниски и от тревата вече пред товарищ Путина!

Обратното е - ако някой изстреля срещу Русия подобно нещо, ще бъде, както правилно казвате "нашарен от всички страни".

в твоя анал джендърче нещастно!

Вече не остана кой да стреля по русначетата

откровенно и без да се заблуждаваме, Украйна е бита карта и никоя държава на мястото на Русия с най голям ядрен арсенал в тази така наречена гражданска война, няма да се съобразява с мнението на Америка и Запада! А за връщане на земи на Украйна и дума не може да стане, след като самите украинци пропуснаха този шанс още през 2014г. когато вместо да бяха подписали минското споразумение те рисуваха свастики и се поздравяваха по нацистки!

българска поговорка......да би мирно седело, не би чудо видело!

едно време водеха на военен отчет волгите,щото били с дизелов двигател, а сега братушките водят на военен отчет западните автоматични перални с чипове... божее, боже........като гледам корабите и самолетите сами се взривяват, тия ракети полвината ще гръмнат още в подводницата

абе не ми говорете за Русия, нали се пишеше "световна" а 3 години една украйна 40милиона население не може да превземе...Ами Европа са 500 милиона, САЩ 400 милиона къде е тръгнало това джудже ,на какво разчита...кой руснак иска да умре на чужда територия....Едно е отбранителна, едно е завоевателна война.........в първия случай се биеш защото зад теб са жената децата, родители, имоти , а руснаците по принуда, щото картечаря стьопа е зад тях. Няма как да победат!

Щото у вас и пералнята , хладилиникът , телевизорът , компютърът и телефоните са български. Или европейски? А, сетих се , оригинални американски са. Произведени в Китай.

Да уточним. Съществува класация на седемте най-опасни руски оръжия според Пентагона. Там ракетите с морско базиране "Булава" са под №2. И точно там е посочено, че те могат да носят 11 бойни глави. Напишете на чичко Гугъл :"Седемте най-опасни руски оръжия според Пентагона" и проверете сами.

Ти наистина ли си толкова прост. Нали пазят цивилните ако не ги пазеха можеха за 2 дни да ги направят лунен ейзаж

И русодебилите се изпонасраха най-въодушевено. Не че ги грее нещо руската ядрена заплаха, ама могат поне да си мечтаят как някой ще унищожи цивилизацията, в която до един са жалки отрепки на помощи.

А бе няма проблем, то това са анимации. На дебилите имсе струва всичко майтап и си мислят, че не ги засяга, но ми се струва, че до няколко години ще им се наложи да го разберат по трудния начин!!!

Соломоне, язък , че са те кръстили на името на мъдрият цар Соломон. Може ли да ръсиш тези глупости. На руските лидери хората през цялата им история хората са им били най- малкият проблем и са ги правили на заколение с милиони!!!!!

ДА ВИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО НА РУСНАК И НА БЪЛГАРСКИ ФАЛШИВ КОМУНИСТ НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ВЯРВАШ

А БРЕ НЕБЪЛГАРИ ЩО СИ МЕРИТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ФАЛШИВИ ПИ...Ш...КИ ЩО СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО ВРЪЙТЕ ДА КРАДЕТЕ БЕ МИСКИНИ ПРОСТИ

НА ОБРАТНОТО ОБРАТНОТО ТИ СИ ОБРАТНИЯ ПЪТ ОТКОГА КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ЗАПОЧНОХА ДА РАЗБИРАТ ОТ СТРАТЕГИЯ И ПОЛИТИКА БЕ ХАИРСЪЗИ

БУЛГАРИСТАН ГЪЗ КРАДЛИВ НАЙБАН

ДА БЕ МОЙ ДА ГО ИЗСТРЕЛЛЯ В ГЪЗА ТИ ПРОСТ БЕЗ ДА РАЗБЕРЕШ СЛЕД КАТО НЕ СИ ГО РАЗБРАЛ 35 ГОДИНИ

Остава и да работеха, ама на простите ушанки все нещо им е криво. Ще избомбят по грешка някой рашистки град и ще мирясат.

Оптималното състояние на света е равновесие. А равновесието се постига с баланс на силите – действие и противодействие. Ако няма достатъчно естествени сили, вече идват изкуствените. За това от всички страни всеки иска да има собствена и контролируема сила на противодействие в случай на неравновесно въздействие. Разгледайте го и по този начин.

Ето го и поредният путинофил който не може да осъзнае разликата между създадено и произведено... Ма то вие толкова си можете...

Дано скоро го пробват това чудо та да млъкнат англосаксонските уроди.

Спорен въпрос е какво е оптималното състояние на света! Равновесие, баланс на силите ... пропускаш малката подробност, че това означава че сили съществуват, харчат се милиарди за тях за да се постигне този "баланс", който реално е просто илюзия. Уж имахме някакъв баланс по време на Студената война, а всъщност милиони си измираха в прокси войни в които уж Запада и Соц.блока не са страна, обаче на практика местният конфликт е само оправдание Запада и Соц.блока да си водят войни по между си без да водят войни по между си. От гледна точка на ползата за света е всъщност да не се харчат милиарди за отбрана, което означава да няма нужда от баланс, което в общи линии означава да няма различни страни, което означава да няма различни държави и народи ... добре дошъл в еднодържавната утопия за постигане на която са се водили толкова много войни. Вероятно можем да стигнем и по мирен път до нещо такова, но сигурно ще ни трябват още векове.

Заводски Валга-та нито ГАЗ 21, нито ГАЗ 24 не е произвеждана с дизелов двигател. В България присаждаха на Волга дизелови двигатели Перкинс, но това бяха единици.

Не е на добре. Русия не започва войни, но ги завършва.

Недейте, ще има жертви!

а американослугите?

не, купуват си. Основните клиенти на Мерцедес и Бентли.