Русия въвежда електронни паспорти

Отначало само московчани ще могат да ползват новите документи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ъхъ, ще имат я! И електронно правителство и какво ли не още! У нас, да припомним, потънаха в небитието над 2 МИЛИАРДА лева, а електронно правителство така и не се видя, опашките пред гишетата продължават да се точат, а намръщените лелки зад тях вместо да намаляват, се множат...съответно и електората на една известна политическа партия...

ще бъдат следени от бункера на Путев, стъпка в грешната пасока-чай с плутоний :)

ЧИПОВЕ ТУК, ЧИПОВЕ-ТАМ! ПО-СЕТНЕ ЩЕ ИМА И ЧИПОВЕ В ДЕБЕЛИТЕ ВИ КРАТУНИ, ЗА ДА СЕ КРОТНЕТЕ ЗАВИНАГИ! В БИБЛИЯТА Е НАПИСАНО ПРЕДИ 2000 ГОДИНИ!

Е тия "изостаналите" с 150 милиона население пак ни изпревариха. Ние с толкова уж развита информационно държава и 7 милиона население сме наникъде с електронните услуги. Смех.

да не говорим че електронно правителство имат още от времето на Медведев, тук просто на повечето им е комфортно за психиката да мислят, че руснаците били назад

Ами какво още чакате бе дебили ами не си грабвате чамаданите и на вакзала да работите и печелите денги а седите тук и чакате ние да ви храним?що стоите още след като са толкова напред и там е само мед и масло а вие тук се мъчите за едни скапани копейки всеки ден да храчите????

Абсолютно прав си човек. България е още в каменната епоха. В 2012 година ми отне 15 дена за да регистрирам новородената си дъшеричка. Срам и позор. Между другото населението е 5,5 милиона. Останалите 1,5 милиона са "мъртви души" които Бойко Тиквата ще исползва за да се самоизбере.

Крепостните ще бъдат следени в реално време.

краварите отдавна имат чип в паспортите, но при тях е "демократично" следенето...

Е каква стана тя? Ние си мислехме, че първо ще чипират краварите. А то чипирането на мужиците е с години по-наред.

Нормално. Всяка тоталитарна държава има за основна задач да следи населението за да го държи под контрол. В САЩ това няма как да стане. Там се измислят нещата за да улеснение на хората. Същите тези неща после се ползват в тоталитарните държави за следене и тормоз на хората, а путлерастията квичи против САЩ.

Ам представа си нямаш, какви тъпотии пишеш. В САЩ ти се следи всичко, което ползваш.

учудващо е, как има тъпаци, като теб, които сляпо битуват в заблудата породена от собственото им малоумие и невежество!

В САЩ се следи всичко с търговски, а не с политически цели и се следи не лично, а статистически. Възможно е теи данни да се ползват от временно управление, само че номера е че това управление е временно и никой не смее да следи, защото следващото управление ще го прати в затвора за престъпление. Това е основна разлика между демокрацията и тоталитаризма. И само малоумни идиоти не могат да я видят. Разследване за престъпление срещу определена личност не е нарушаване на правата му. Нарушаване на правата е под предлог за престъпление без да има такива да се преследват политически опоненти. Или да се фабрикуват фалшиви обвинения, като Руслямска държава. Това в САЩ е на практика невъзможно, точно защото властите се сменят постоянноя а и има Президентска и Парламентарни власти, които обикновено по-често са опоненти във властта. Тези смени на властта пречат на окопаване в ниските слоевее на властта да се окопаят калинки, за да могат да се вършат тоталитарни преследвания на опоненти.

Ще умра от смях... САЩ е родината на чипирането, ако им спре нета ще спрат да дишат...”дишай, издишай...” аз помголеми дебили от американците не съм виждал...

От следващата година чипа ще се имплантира за радост на путлерастията.

Не си познал, дори и другите трима след теб,които са писали, Швеция е първата Цитат : NBC: Чипирането на хора стана реалност в Швеция 18.10.2019, 06:41 35076 2 коментараЕвропа /Поглед.инфо/ Имплантирането на микрочипове в човешкото тяло е един от популярните мотиви в антиутопията, но в Швеция вече има хора, които искат да заменят портфейла, ключовете и документите с „умно“ устройство, което е винаги с вас, съобщава NBC News. Според някои оценки в страната вече има от пет до десет хиляди микрочипа. Когато Елиас Бробергер идва на работа, той няма нужда от пропуск. А пари не са му нужни. Всъщност повечето от това, от което може да се нуждае през деня, е скрито тук, под кожата на ръката му. ЕЛИАС БРОБЕРГЕР: Искаш ли да пипнеш? САРА ХАРМАН, кореспондент на NBC: Да! Леле, изглежда като зрънце ориз! ЕЛИАС БРОБЕРГЕР: Да, зрънце ориз! В ръката му е имплантиран микрочип, който му служи като ключове, като лична карта и като портфейл. ЕЛИАС БРОБЕРГЕР: Да, всичко е в чипа. Използвам го за придвижване из сградата ... САРА ХАРМАН: ... да купиш нещо за ядене. ЕЛИАС БРОБЕРГЕР: Да, точно. САРА ХАРМАН: Е, хайде да си купим закуска! Не мога да го отворя? ЕЛИАС БРОБЕРГЕР: Не. САРА ХАРМАН: Виждам. ЕЛИАС БРОБЕРГЕР: Това, което трябва да направя, е да приближа чипа си, информацията ще се зареди и ще получа достъп до хладилника. Популярни телевизионни предавания, като „Черното огледало“, представиха чиповете като атрибут на бъдещата антиутопия. ФРАГМЕНТ ОТ СЕРИАЛА «ЧЕРНОТО ОГЛЕДАЛО“: Дълбока инсталация под местна упойка и сте готови. Но микрочиповете вече са пристигнали в Швеция. САРА ХАРМАН: При импланти с микрочипове се използват същите технологии, които установяват контакт с кредитните карти. По този начин, наличните пари в Швеция са практически остарели. САРА ХАРМАН: Никакви налични пари? ПРОДАВАЧ: Никакви налични. На този панаир на технологиите най-модерните могат да участват в чипирането - комбинирайте ръката си с тази нова технология. ЖЕНА: Мислех, че ще е забавно. Процесът е прост и бърз. Пробиване на кожата - и чипът се вкарва за секунди. Преобразуването е станало. Що се отнася до болката ... МЪЖ: Почти не я усещах. Но дори и в тази страна, преди другите нови новини, не всички бързат да се чипират. ЖЕНА: ... в по-малка степен да се чувстваме хора. Бих се почувствала като робот. ЖЕНА: Мисля, че може да има много повече данни и това е в тялото ви ... Няма централизиран регистър, който да проследява броя на чипираните хора. Но според биохакера Ханес Шоблад има от пет до десет хиляди. ЖЕНА: Мислите ли, че всички ще бъдат микрочипирани в бъдеще? ХАННЕС СЮБЛАД, биохакер, предприемач: Мисля, че ще бъде доброволно. Но аз съм напълно сигурен, че милиони хора ще сметнат за много полезно да имат „умно“ устройство под кожата си. Може би микрочипирането на хора е това, което ни очаква в бъдеще. Но в Швеция това вече се е превърнало в реалност. Сара Харман, NBC News, Стокхолм.

Тъпунгер. Ти не си познал. В Швеция е по желание, В руслямска държава е по нареждане. В Швеция си имплантират кредитна карта и ключове, в Руслямска държава чип за следене.

До Дада Много филми гледаш. Че и им вярваш. То Холивуд не прощава - промива мозъци.

...'що си толова проЗд бе, баЦе?!