Руска атомна подводница е под карантина

Екипажът може да е бил изложен на досег с коронавирус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рашките си спретнали къркане за 14 дена, водка със сельодка Споко бе не се напъвайте, дада , дп и други боклуци

Снимали са пак АМЕРИКАНСКИ СТЕЛТ КОРАБ... на рушляците всичко е мултфилми. Със техните стари бракми - повечето от времето на ссср - необходимо е само да ги затворят в техните граници и те сами ще се избият. Всичко в Путинският концлагер - ГУЛАГ се краде, гори, потъва, разпада , руши , зарязява с радиоактивност или умира ... Явно да се родиш в руската кочина си е Божие наказание. Красива страна е Русия, но жалко, че е населена от лишнехромозомни аборигени. Русия е проклето място на земята, руснаците са неуспешен селекционен експеримент на татар-монголите, ... Русия е най-голямата психиатрия в света. 140млн луди алкохолици и в кремъл хазяин- крадец

Вместо руска неидентифицирана субмарина в момента под карантина са два ядрени самолетоносача на САЩ, Теодор Рузвелт USS Theodore Roosevelt и Роналд Рейгън USS Ronald Reagan.

е,и ? Очакваш бунт на корабите , щото не пускат моряците да слязат на сушата ли ?

При кораб с население от 10 000 човека и огромна болница...

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!` Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. Я колко мършляци, основно руски помияри, са се наредили на барикадата да плюят и да пророкуват краят на най успешният съюз в човешката история - ЕС !

Kenn1111

Много сериозен източник на тая новина и вие я пускате???

е,тя и приложената снимка е сериозна......не е на подводница , а на кораб , при това....американски

Ти и снимка на болните искаш да ти направят.

Труповете ще си ги държат при тях

Те понеже екипажа принципно свободно си плуват в океана в почивките, та сега ще им натежат две седмици да не излизат от подводницата. Журналята изперкаха съвсем.

Руските моряци са по 2 години на бойни дежурства в подводници(карантина) и пак....им се раждат деца.

Затова децата им се раждат с по 6 пръста, или пъп приличат на касия блатен червей

по два екипажа, които се редуват. Прилича на свободно съчинение цивилен да е допуснат на борда.

"Особености на руския риболов" и Кузмыч са....руска реалност. Цивилният "контрактор" е продавал алкохол както от Duty free преди полет.

ясно... ще го потопят някъде както с други подводници и няма да ги споменат повече. С Курск неуспяха да се справят. Този път трябва накъде на над 100 м да ги потопят, че дори гмуркачките за бисери се спускат по на дълбоко.

ще прати карантината във кравария че там е ужас и кочина от короната

така се прави ! а не като лудите кравари от кочината Америка дето хората си ходят където си искат когато си искат на тълпите изобщо не им дреме, а на властите още по-малко! И си предават ли предават си предават короната от един на друг в Ню Йорк.Ето затова и краварника и особено Ню Йорк е столица на коронавируса в света!

В Ню Йорк сити е Борсата за акции а военната морска база е в щата Вирджиния.

аааааа така ли се прави,червена амебо ? Карантина за екипажа щото на борда бил се завъртял за малко няк'ъв цивилен , който пък бил в контакт наскоро с друг цивилен , който пък се оказал с корона-вирус. Ами айде сега наАКан47 почвай да ревеш,че трябва и Путинчо да поставят в карантина , щото е бил в ДИРЕКТЕН КОНТАКТ със доктор , носител на корона-вируса. Я да покаже как се прави :)))

Бизнес начинание?! Да не са ходили на туристическа обиколка из САЩ...

Промотирали са им девочки...

Цивилен контрактор, ще да е някакъв уред за измерване на контракции на цивилни?

Саше , пак ли сложихте снимката на американския есминец "Зумволт". Кораб от подводница да различите не можете, ама журналя станахте?

Че те и без това си стоят под карантина, сигурно с месеци. Едва ли тук ще се промени каквото и да е за тях. Все едно дали затворници са под карантина. ;)

Да се загаси реактора веднага!

Това на нас няма как да ни се случи.

Стига сте лъгали народа ей, стига сте лъгали. В Русия няма корона вирус и ми е доста интересно как вируст ще стигне от сушата до подводницата? Тази руска подводница е от почти година на мисия и све още не е акостирала в някое руско пристанище.

Не се наврещя ей.

0

Да се научат да не си качват олигарсите в държавни подводници. Какво е правил тоя в подводницата с военните?