Руска фирма предлага безсмъртие срещу съответна тарифа

Замразяването в течен азот за спасяване от смъртта е наречено псевдонаука от експертите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хе, то преди години за много неща "не е имало индикации", че ще станат възможни. В науката винаги е така - считаното за невъзможно днес става възможно утре. Никой не може да каже, какво ще стане възможно сед 20 или дори 10 години. Ние не познаваме собствения си мозък, използваме нищожен процент от него, не познаваме ДНК и промените в него до какво воядт, почти нищо не знаем за още толкова функции на човеякото тяло (органи)... Та само преди две години откриха в САЩ) нов орган в човешкото тяло - нарекоха го интерстициум. С това не искам да кажа, че замразяването предлагано от фирмите не е някаква форма на пирамида или че дадена фирма няма да фалира и т.н.

Странно как не са опростили процеса. Ако ги потопят във водка пак няма да се разлагат ;)

Цените са малко по-високи... мила родна картинка...

Знам точно кога ще ги размразят - когато свърши схемата и фирмата фалира.

Я па нашите тука, като цапнат три ракии и стават безсмъртни одма ...(и това на цената на 3 ракии) :)

Имат си един безсмъртен - намира се в мавзолей и му казват Владимир Илич...

беше мирикански фирма щеше да има хвалби до небето,но уви

Сега съм на 50. Бях на 10 когато прочетох в наше научно списание ( тогава имаше такива), че този метод на замразяване е започнал в Америка. Доста се замразиха в чакане науката да напредне толкова, че да постигне безсмъртието. Тоест нашите искаха да се събудят в свят без болести и смърт. Някъде след 6-7 години, вече бях в техникума, прочетох, че това със замразяването е човешка глупост и печалбарство. Замразяването причинява непоправими щети на клетките, а и имайки предвид сложността на различните видове тъкани в човешкото тяло е абсолютно невъзможно на някой да ми включат калорифера и след половин час да оживее. Изобщо, сцените от Разрушителят със Сталоун и Снайпс си остават в сферата на кино изкуството и развинтената човешка мисъл.

"това че преди 50 г не е можело и че днес не може не значи че един ден няма да може" предполагам това е мантрата която ехти в тази институция. Тя не е грешна или подвеждаща, напълно е вярна! Просто ме довежда до логичен въпрос Та ми е ясно че в близките 20-30г подобно размразяване/лекуване ще е все още невъзможно. Колко време ще съхраняват замразеното? "докато науката напредне дотолкова" може да означава 5 - 50 - 500 - 5000 г ... или никога, демек би трябвало да съхраняват вечно. пп. това е схема в стил парцели на Луната, Марс, Юпитер, на Слънцето ... не че не може? всичко може един ден да стане. Логиката на схемаджията е аз сега ти взимам парите, пък ти като дойде този един ден (ако дойде) Луната, Марс, Юпитер, на Слънцето станат частна собственост и върви ме намери да ти дам парцела. Успех с намирането!

Те имат безсмъртен полк и са наясно с безсмъртието. Общо взето държава на кретени.

Дори и това не е тяхно а е открадното от нацистите.

0

Хахахахах... Ленин вдигнете, да се зарадват чичковците от коментарите. На тия кухи руски шушумиги ясно ли им е какво предизвиква замразяването на тъканите, особено шоково и с течен азот? Поредната им руска лъжа. Наука нямат от началото на 70-те, литература - от 20-те. Цялата им кочина е изградена върху лъжи и убийства на собственият им народ, а вие се кланяйте пред тях, пенсии неграмотни.

Руснаците са леваци,всичко е лъжа и измама при тях!Самолетите им падат,корабите и подводниците потъват,доверете се на крио компанията на Американците!

Занимавам се с молекулярна биология. За да се размразят клетки и да са жизнени, е много важно да се замразят правилно. За разлика от бактериите където просто ги потопяваш в течен азот, то човешките и всеки други дори еукариотни клетки, това не е достатъчно. А за да се направи протокол за замразяване трябва да замразяваш и размразяваш няколко пъти поне докато откриеш правилната комбинация от ДМСО, серум и добавки. За сега никой няма успешни опити с тъкани, да не говорим с орган. Така че - пълна простотия по руски.

В случаят става въпрос за елитна Погребална агенция.

трябва да те убият за да станеш безсмъртен, това го може всеки руснак