Коментари - Руски климатолог: През 2080-а Москва може да е необитаема, да преместим столицата в Сибир | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подкрепям! Да започват да я местят от сега и да ми се разкарат от погледа

Те Руснаците добре са го замислили, и ние би трябвало да преместим столицата на изток, че как е тръгнало до 2080 ще стане град държава.

Даже може и по рано

и без това площта им е колкото сащ и китай взети заедно, трябва да преместят столицата надалече от украйна и нато.

Една дума само ги оприличава Слугинаж цял живот слугинаж и отворени бузки към поредния провалил се голям лидер Но няма излекуване идва следващия и пак големите надежди

Хубаво, ама на Тихия океан ще сте близо до китйските другари, които имат да си връщат едни завладени преди няма и 200 години земи. Чудна логика - ще преместим столицата далеч, така че да бомбардираме без да ни достигнат нас. Руснаци сър.

"Напълно реалистично е това да се случи около 2080 г." 1% вероятност си е реална вероятност. Разбира се напълно реалистично е и да не се случи. Ама козяците гледам са се възпалили от сега

Какъв сибир бе, Сибир де факто е китайски, а до края на десетилетието и де юре ще се върне в поднебесната. Във Владивосток вече митниците издават документи само на Китайски. А Москва ще стане кофти за живеене съвсем скоро, като се подпукат олигарси кой да е новият цар.

в Сибир като направят столицата няма да имат нужда от затвори. Всички столичани ще си живеят в един голям затвор . А путьо главния надзирател .

Ако продължават да са така опянени войнствено може и по-скоро да стане необитаема-както и целият свят

А китайците какво мислят по въпроса, че 2080 година ще празнуват 50 годишен юбилей от присъединяването на Сибир към КНР!?

Ти пък да ги присъединяват ! Никои не се жени за прости.утката . Никои не му трябва русия те така си копат благата за 200 долара месечно кои китаец ще се хване за такива пари !

Аз съм ЗА да се преместите зад Урал.

Съгласни сме.

се насраха от страх....не може да се скриеш от томахавките, вата! Обаче имат напредък - вече често говорят за Киев като " чуждо тяло ", от което ги е страх Правилно - Киев изначално няма нищо общо с московията и с т.н. просия

Само дето, може и Сибир да не е руски по него време.

Той, пиздин ще затрие рушлямската кочина и фашистка Москва далеч преди 2080та!!!

Набързо ще им прати един милион жители в новата столица!

Ще изнасят портокали и маслини... Браво на братушките...

Путин - плантатор с камшик!

да се измисли едно хубаво китайско име

Моето предложение

По близко до васала

Не коментирам нивото на това, дето му викат руски учени. Но идеята ми харесва.

Русофобията е стряскаща!!!! Толкова интродуктирани палета лаят и си мислят, че са важни на стопанина им от Тексас.... Те са империя и ще пребъдат, ами тука циганория какво ще има???? Вие /ние/ просто ще спрем да съществуваме като самостоятелен субект! Няма толкова смятана и инфантилна нация, НЯМА! Живееки в гетото младост, люлин или друго далеч от манго... бягайки от реалността и продали си нивите и къщите на предците за 10-20к и да си купят 50 кв. кутийка.

Ти какво по-точно обичаш на сегашна русия? Мизерията? Тъпотията? Олигарсите? Агресията??? Просто ми стана любопитно. Но пък няма как да си русофил и българофил едновременно.

Индивид , когото живота го затруднява прекалено. И мисли , че всички са като него.

Където каже Зеленски, там ще бъде столицата.

Още до 2030 ще е необитаема след поредната им голяма революция.

Руски климатолог: През 2080-а Москва може да е необитаема, да преместим столицата в Сибир Първо преместете Путин и Медведев, да се аклиматизират там.

Путин може да се напъне и да съкрати периода още 2025 година Дядя Вова ми с тобой Бухахаххаха Русодебили От деца крепостни селяни промивани с пропаганда става само слугинаж

Ами нали всички това казваме: Руснаците в Сибир!

80 та година Путлистан въобще няма да съществува

2080 г. Красноярск и Новосибирск ще си имат нови, китайски имена. Така, че сядайте си на задника и се грижете по-добре за московия, а не да перете всичко и да изберете по- далече да не ви мирише.

*осерете

Ами той Жириновски предложи пиндосите да си изселят чернокожите в Сибир,ама вече е късно булка за китка,Байденюк е ходещ мъртвец,със него ще си отиде долара

Руската столица⁹ на Тихия океан, а някои искаха да я местят на Атлантическия!

Пълни масонски глупости.В Маями е 30 градуса през зимата и всички искат да бъдат там.Тоя мизерник пък с пет градуса щяло да се затопли та да прати руснаците в Сибир на минус 30 и да ги ядат комарите.Хора мислете, това,че някой се е нарекъл "учен" не означава,че е с акъла си.

Нещо си се объркал за Сибир, имаш грешна представа за тази огромна област в Русия.

Кое му е грешното? 90% от Сибир е вечно замръзнала почва. Практически обитаема е най-южната полоса с ширина 100 тина километри. Средногодишната температура дори там е по 0 градуса.

Тоя Кокорин какво се кокорчи.....тя Рашия няма да я има до няколко години,тоя ми прогнозира за след 60г

По рано ще е и не климата ще е причината

Направо горе, на Новая земля!

А между другото ако в Москва температурите се вдигнат с пет градуса ще стане по-приятно за живеене с температури подобни на българските. Това се пише за да дразнят Запада. Ние има къде да бягаме , а вие не.

Ако Москва ще е прекалено горещ град през 2080, какво да кажем за София? Пустиня?

София ще стане като Атина. Живеят 4 млн. не по-зле от софиянци.

Ами да я местят сами,иначе украинците ще я изместят.

След като се разпаднат догодина ще имат не 2, ами 20 нови столици.

Обирайте си крушите , докато можете. После няма да зависи от вас. В Сибир има едни комари кат врабчета , но вие ще ги изтровите , както тровите неудобните човеци. Само с калта не е ясно какво ще правите .

И там се разпространи това. А тук говореха, че може да е най-студеният май месец от над половин век. Има си естествени увеличения и намаления на температурата. Колко е голямо влиянието на човека е неясно.

Липсваха ми новините и предаванията на руски в петък!

Мда. Не е заради климата, другари. От шубе е, щото НАТО се премести още по-близо.

До тогава Европа и Русия ще бъде залята с вода от ядрен взрив.

На орките взе да им пари под краката и почнаха да безумстват.

Изказва се като разни в европарламента. Дето налагат глоби за въглища и така нататък. С такива мерки предизвикаха и инфлацията, макар основното да бе със свободната търговия на тока. Освен други глупави причини.

Нашите изрожденчета в Сибир ще тичкат хаххахаахх, промити овчи кратуни хахха......

Предлагам на "видните" руски учени да се преместят на Луната, заедно с цялата руска пасмина. Там климата за тях ще е идеален. Само трябва да се разберат с македонците за границите...

Вари ги, печи ги, орките все към Сибир ги влече.

След 10 години Сибир ще е китайска територия, така че няма как да стане.

Москва И Петербург са единствените годни за живеене места в Русия, така че наплива към тях ще продължи.