Руските космонавти приключиха работата си в открития космос

Предаване на живо се излъчваше на сайтовете на НАСА и на "Роскосмос"

Обратно в новината

Коментари - Руските космонавти приключиха работата си в открития космос | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изпили са спирта за чистене на стъкла ,затуй кьоркютюк пеани ,са изтървали и чаршафа със инструментите във космоса.Илюминаторите си остават със пръски говна и непочистени.

Продължавам да се чудя на алкашката глупост - свалят работещ прибор, но не могат да отворят тъпата кутия с "новия"... а щом болтовете за затваряне не са като хората, помислете за НИВОТО НА РУСКАТА "техника" ИЗОБЩО... и изгубили парапета на кутията - буааа-ха-хаааа сюжет за КОМЕДИЯ са тези алкаши! Може да са врътнали по мехче с водка преди операцията....

Прав си! Засега само руснаците, американците и китайците /подреждам ги по реда на извеждане на човек в Космоса/ биха могли да натворят такива глупости в Космоса! Българите - никога!

Добре бе, ама тия що не са пробвали да развият гайките преди да излезнат в открития космос? Една врътка едва ли щеше да разхерметизира "хермоконтейнера", а дори и да се разхерметизира едва ли е толкова важно.

"те изгубиха в космоса мекия парапет на хермоконтейнера" Някой по наясно ще ми обясни ли какво точно са загубили?

Влезнах в сайта на ТАСС, за да видя оригиналната статия и да разбера какво са изгубили космонавтите. Ама там няма статия свързана с МКС от 9 дена насам. Май ТАСС му ги предават тези новини лично на Гогов! :)

Май не си гледал както трябва tass.ru/kosmos/10040953

Благодаря!

Пак тези гадни американци са виновни! Цяла нощ са дебнели да пренатягат болтовете за да не могат да бъдат развити! Мръсни саботьори! Нали така, другари...

заял болт, дупки, пакетчета чай, дъвки - руска му работа.

я разкажи по-добре за "българска му работа", да ни завидят и руснаци, и американци! Разкажи, разкажи... Паляк некадърен...

Ние, българите, нямаме претенции да сме велика сила... Паляк, некадърен...

Чемодан, вокзал - и тутуф тутуф към мада раша. Рашата била велика. Ама сите рускини се натискаха на нашите българи, за да ги използват като ракета-носител и да ги измъкнат от великата съветска страна. Защо ли? Защото в България и преди, и сега хората живеят значително по-добре от тях. А ти си брой копейките и не си отваряй устата повече.

Има една мъдрост: Понякога най-гениалното решение е най-простото. След като пакетчето чай е свършило работата, какъв е проблема?

намериха си оправдание да не го закарат и 2021. Следваща дата - 2022 и така още 10 години докато я закрият.

Науката трябваше да я докарат още миналото хилядолетие - ама тия лоши американци - проникнали в производствените халета и направили няколко дупки с бургията... Между другото - при всичките тия пари, които се наливат в руския космос, майсторите дето правят самото сглобяване взимали по 600 лв, заплата български пари... Всичко останало е откраднато... А нашите русофили искат и у нас така да стане - щото сега не могат да крадат - ЕС малко бие през пръсти... Това е и крайната цел на българския русофилизъм - някои другари да могат да крадат на воля...

Напомням, че след като американците завчера отказаха пари на НАСА за отиване на Луната - нищо повече от Космоса няма и да видите. Само разни не-новини от Международната НЕ-космическа станция (която е в горните слоеве на земната атмосфера).

Както и неспирното ти повтаряне на стара новина... Дето май само теб развълнува! :)))

А за съкращенията в Роскосмос ще ни разкажеш ли нещо? Пуснаха ли някой нов шлагер на Рогозин?

Продължаваме пропагандата със следващата статия за ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ на руснаците за модул който вече 10 години не лети към МКС все по някоя причина.

Викаш и те като приятелчетата ти ще ходим на луната ще ходим на марс ама най ще ходим в кенефа да не видят оср ни ...

не... "викам" че от 2010 все по някаква причиня я отлагат тази станция. А последната молиха на колене САЩ да им я качи. Първата им беше платена от САЩ, на втората им имаше логото на Пица Хът. Те това "викам".

След като не загубиха цялото оборудване и инстрименти, руските алконавти се прибраха жадни и надигнаха шишетата с водка.