Руският изтребител Су-75 се сдоби с "холивудска реклама"

Кремъл планира да продаде поне 300 бройки от самолета в чужбина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ни трябва ние си поръчахме от братска америка самолети които свързват миналото и бъдещето! Миналото понеже е щ модел от преди повече от 40 години Бъдещето защото ще е "осъвременена" версия която още не е построена. А и цената е добра, по 300 млн бройката, има бая марджин за прибиране! А с тея дето са по 30 кво ще прибереш!? Щяхме да имаме 120 вместо 12 нямаше да се хареса и на господарите.

Тия михлюзари, кога завършиха единия, кога започнаха другия. Те един среден транспортен самолет не могат да направят, тръгнали изтребители да делат! След СССР нищо не можете да родите, дефектни сте! Жалко, че на времето родните предатели ви се вързаха и съсипахте и нашата авиация.

Горна Волта с ракети!

в статията пише: "Вече са ясни и някои от техническите характеристики на машината, която ще направи първия си полет само след 2 години и ще влезе в серийно производство през 2026-2027 г." мисля, че това изчерпва напълно темата Су75 за момента. всякакъв коментар на този етап е излишен. ... а за рекламното клипче ... готино е само по себе си ... имали са излишни пари дали са ги. хората, от които зависи покупката на подобни самолети не им пука за рекламни клипчета.

Нормално, за разлика от тухлите Ф-35 и Ф-22 руските самолети наистина могат да маневрират така както показват в рекламата и както е в реалността!

BajMihal

Мхм, само трябва да ги има :) Колко бройки има от този нов самальот? Оф забравих, че той е още на чертожната дъска.... А какво стана със супер дупер Су 54 пакфа (или там както му сложиха последното наименование), намериха ли му двигатели, че нещо доста се позабави май...

"наистина могат" каквото и да е, е силно казано за самолет като Су75 който още не е летял. успех му пожелавам дано наистина един ден да може всичко рекламирано, но за момента дали въобще може да лети не е сигурно.

Никой самолет, в света, не може да маневрира така, както маневрират руските самолети в рекламите. Факт! :D

Аре да продадат поне 2 Су-57 и тогава да точат зъби да хващат риба дето още нямат макет на въдица дори

Не съм нито русороб, нито американонагъзен. Тоя "симолет" е много як за Метавърс симулацийка. И до там. Руснаците си имат достатъчно проблеми с пакфато и нетръгващият двигател ново поколение. Цялата тая глупост е проста пропаганда, професионалистите са наясно, ма народеца си мисли, че тва ще се появи в реалността. Пълен фарс и жалък опит да намерят клиенти "на зелено" та да финансират еветнтуална разработка.

И специално за тези отдолу, де хвърлят огън и жупел: Всяка страна изкарва наяве постижения, които са 2-3 нива под реалното им въоръжение и то без да включва черните проекти! Затова не вярвайте с лека ръка на всичко, де видите като реклама, независимо от кой военен полюс е излязла новината.

Така е за нормалните страни. За разлика от рях Русия се въоръжава пропаганда и анимации. А такива като тебе се надяват на... "Няма как да не са по-добри. Трябва да има нещо, няма как да нямат"

Така е за Всички страни. А това, че ти така си мислиш, означава само, че пропагандната машина си е свършила работата.

А на мен не ми се иска нищо. Нито съм привърженик на "ония", нито на "тия", нито на който и да е извън България. Имаме достатъчно акъл да сме много по-напред от всички, а че ни мързи да го използваме или е закърнял, това е съвсем различна тема!

Стоянка, Стоянка, да те еба в бюджетния клошар. От къде ви намират такива молоумници се чудя от край време!?

Браво на руснаците за рекламата. Сега оставя да сглобят поне един.

За кого е предназначена тази реклама, шейховете ли ще я гледат, военни министри и генерали ли? Или се очаква да ми хареса и си купя два? Всичко е на гърба на изтерзаните руски мужици с надеждата да повиши самочувстието им и вярата в светлото бъдеще.

мома неродена накипрена с рокля нешита!

Като нашите F- ки

Както всяка статия за анало-говнетна руска техника събира бг аудиторията от уонаби-ватници, бих искал да се обърна директно към тях с с конструктивно и съвсем добронамерено предложение. Дорогие ребята, Известно ли вие къде ще се прозвежда въпросния чудо самолет? В Комсомолск на Амуре. А известно ли ви е че авиационния завод там има между 700 и 1000 СВОБОДНИ работни места (стругари, шлосери и пр). Да, вярно в Далечния Изток е и заплатите не са големи (40-45 000 рубли) ама само си представете: Вместо да мрънкате и хленчите тук под гнета на ФАЩ, НАТО и Гейропа (не таете илюзии -президент Мунчо от НАТО няма ви извади), може да съберете чемаданите и да се отправите там 'где вольно дъйшит челавек' и да внесете своя вклад в самальота дето ще громи омразните пиндоси. Помислете си сериозно!

Въпреки че се водим най русофилската страна в Русия има 500 гласоподаватели! В цяла Русия!

Шах-мата самите руснаци не го искат. Излезе боклук - язък за славната фирма. Но все се надяват някой глупак да го вземе - Мунчо например.

Най-накрая сериозен руски напредък в стелт авиацията! :) На някой места има още какво да доизгладят по рендерирането, а и сцените със самолета са твърде късички, но в сравнение с предишните им супероръжия е голяма крачка напред. Съмнявам се, че ще спазят сроковете, но до 2026 може и да направят нещо, което да може да се сравни с американския F/A-37 Talon във филма Стелт от 2005г. както като 3Д модел, така и като готова анимация.

Първо рендирането, после рендосването - в производството щели да се включат активно руските мебелни заводи.

Всъщност е обратното. Първи бяха руските мебелни заводи (може и да са го поръчали на китайските), които рендосаха шперплатовия макет, дето с много гордост го показват на изложби и даже го демонстрираха на Путин. Едва след това е рендерирането. Може пак да са били китайците, макар че руснаците също имат кадърни 3D аниматори (ако не са се изнесли от мъдрото управление на Обнуленият).

"Малките размери и наличието на един двигател определят ниската цена от 30 милиона долара. Възможно е серийната версия да е малко по-скъпа, но дори и така тя би била два пъти или дори три пъти по-евтина от F-35." и близо 10 пъти по евтин от нашите Ф-16/ 321 милиона долара за един/.

Димчо трябва да се научиш да смяташ майка, че положението е лошо ....

Много добре си смята Димитър: $30 000 000 x 10 = $300 000 000. Кое не е ясно? F16 излиза 10 пъти по-скъпо на България според представената информация, ако тя е вярна, разбира се.

Да обобщим - руски самолет от 5то поколение( ако ще и с един двигател), щял да струва колкото ПОЛОВИН МиГ29/35. Е, не се намериха балъци да 'инвестират' въпреки 'огромния интерес' към ватната мукава в Дубай :))

Фазова решетка, Гогов, не фазирана. А тази статия е за раздел Смях, не за ИТ.

От много време руските оръжейни вицове, вместо в рубриката Виц на деня ги публикуват в IT. :)

_stankow

Едва ли ще се закупи от МО на Русия, много е лек. Поръчката е от ОАЕ.

като е направен от фазер, иначе като размер е почти колкото 'шедьовъра' Су 57. А тая 'поръчка от ОАЕ' я оглася единствено ватната пропаганда.

Самолет няма, но реклама има. И то холивудска, а не на мосфилм.

То Ф-ките дето ги купихме да не би да ги има? Само на хартия...

Около 5000 летят по целия Свят.

ама в БГ не лети НИТО ЕДИН олигофренчоо

BajMihal

Има мъъничка разлика от нашите ефки и този самальот. Да ти обясня ли, или сам ще се сетиш? Нашите ефки (както ти ги наричаш) се произвеждат от години докато това (не мога да го нарека самолет, защото е още само на чертеж) нещо не съществува дори на прототип.

Да видим сега Мунчо ще купили няколко ? С промо код " Крим е Руски" получаваш 15 % отстъпка !

ами защо пък не? Но за да си купи и ф16 и ф35 ще трябва да признае и Тайван.