Коментари - SpaceX - жертва на саботаж? | IT.dir.bg
назад

SpaceX - жертва на саботаж?

Разследването на инцидент с ракета-носител на SpaceX доби неочакван обрат, а една от версиите вече е саботаж.

Обратно в новината

Коментари - SpaceX - жертва на саботаж? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сянката сигурно е на Путин...

Има много лесно решение на проблема-да изпратят дрон да заснеме покрива подробно!!

сега ще се окаже, че в спаис екс има руско участие, че само на руснаците им се привиждат саботиори наляво и дясно

Тая плоча се изтърка. Американска ракета се е взривила на американска територия и има подозрения за саботаж от друга американска компания. И, о чудо - отново руснаците виновни - сигурно Путин лично е саботирал. Да ви ... идиотите промити, ракетите се взривяват поради некадърност, а оправданията са за лузърите.

Опитват се да се измъкнат да не платят на евреите 200 000 000 долара, ама не вярвам да им се получи.

с обявяването на тия съмнения за саботаж намирисва на оправдание. Ако се води разследване по правилата с участието на полицията няма как да им откажат достъп до покрива на сградата. И после: не мисля, че е умно да обявяваш публично съмнения в саботаж, когато водиш разследване. Ако наистина имаш сериозни съмнения, че е имало саботаж в твой интерес е да не даваш никаква информация за тези си съмнения, а по-скоро да пускаш официални съобщения, че анализираш и търсиш техническите причини за проблема. В същото време тайно си разследваш версията за саботаж.

Де е редовния краварски вик: Путин е виновен!!!...А вместо това, лудите ркави от Спейс Х викат; Боинг и Локхиид са виновни!! Някак непокраварски, и непатриотично звучи!!!!

FuckTheEU

Знаех си аз, че няма да мине много време и да обвинят Путин в саботаж на мъзг :D

"... била заснета една човешка СЯНКА, а след това и едно бяло петно върху покрива на сграда в близост до площадката" !! Ооо! Тук ай не се е минало без Фредрик Бакман и страховитите СЕНКИ от приказния свят на неговата баба, която пращала поздрави и се извинявала ... А ако пък сянката е била с ръст метър и седемдесет, може да е била и приказната сянка на Путин ...

В далечина, когато чертите на човек не се виждат това се води "сянка". Много буквално разбирате нещата, без да вложите и грам мисъл. Ама не че можете де. То с вакуум в тиквата това е трудна работа.

Не знам. Ти си с вакуум, ти знаеш.

Ние си имаме наш готов космически кораб. Вземаме външната тоалетна на бащата на нацията, от Банкя. Слагаме я на космодрума. Влизат вътре бащата и майката на нацията. Клякат върху тухличките и дават пълна газ. Полетът е сигурен. При това с двуконтурен реактивен двигател.

На крива ракета космосът й пречи :)

Да ни помоли колегата и снимка ще му дадем. Ние отгоре всичко снимаме и знаем. ЗА начало ще кажем че е с две очи....

Аааа руснаците всичко ще отрекат. Освен това снимки могат да извадят само там където се готвят да заграбят чужда територия.

Айде стига бе, чак пък саботаж! Верно е, че на ULA взе малко да им се дърпа лайното заради заявките на Безос и заканите на SpaceX за брутална атака на цените. Заявката им е 2000$/kg на Falcon Heavy. Засега обаче това е само намерение, единствено Руската 'Протон' бичи на 4000$/kg и то заради конкуренцията и ниският курс на Рублата.

Това за Протона някаква хипотеза ли е щото всички клиенти бързо-бързо ангажира СпейсХ за вдигане на спътници, включително и американските военни. Протона е с 3 степени, а Фалкона е с 2. При това горивото на Фалкона е много по-евтино, а качва 2 тона повече на ГТО от Протона. А ето какво казват руснаците по въпроса за цената: Russias Proton rockets can compete with American SpaceXs Falcon 9 launch vehicles in terms of commercial launch costs. So says United Rocket and Space Corporation (URSC) Deputy Director-General Pavel Popov. If SpaceX offers on the market the prices and quality it is talking about and if it can put its Falcon 9 into a geostationary transfer orbit for $55.5 million, then they will be targeting a segment of satellites lighter than 4.5 tons, which is quite big. We can also achieve this level of costs, slightly higher, he said Т.е. Протона може да се доближи до СЕГАШНАТА цена, която е над 10 000 $/kg. За тия 4000$/kg , които сънуваш, Протона може да извежда само, ако се спонсорира от държавата за да прави дъмпинг. И става въпрос за стария Фалкън 9. Само че сега Falcon FTкачва по 8-10 тона на цена 62 милиона. Т.е. в момента СпейсХ е достигнал цена около 6500 долара.

пали фитила и джа бе квакащия

На калпавата ракета, саботажът й виновен! След няколко дена ще покажат и снимка на Путин, американците в момента на това кълват най-здраво и ще повярват на всичко простичките - след хакерските атаки и отравянето на Хилъри Путин се е поосвободил!

елън,елън я дочуй,спейси мина в светлината

То тия от Спейс Х, вече и от ссенки почнаха да се плашат!!! Ма нормално поведение, за лудите крави-кой и сра у гащите! А това, че просто ракетата на Мъск, може да е кьопава..Май на никой не му минава през акъла, а?

АК, не знам дядка ли си, къв си, но си страшно побъркан, как изобщо как не разбираш, че самото ти съществуваве е подигравка с хората. Никой не иска да слуша криворазбраната ти представа за света. Единственото положително нещо, което може да направиш е да спреш да комуникираш с хора!

Що не вземе да се гръмнеш а? Мнението ти не струва и 5 стотинки...Не ставаш и за чеп за зеле..Не пишеш и по темата.. та какво повече да кажа,а?!

ти не си някой, а НИКОЙ - недей да затваряш устата на хората щото не им харесваш мнението и тук като в любимата ти Америка е демокрация и има свобода на мненията -

Ма нормално е на блядовете да им се сере в устата с новите ракети които вече снабдяват МКС!

Кат гледам, засега, само лудите крависи серат сами в устата......И то един на друг:) То и само прост европутак може да каже, че Боинг и Локхид Мартин са на руснаците..........Мухахахахахаха... Баси простите еврокончити:)

След като го проучих малко този Елън Мъск открих, че си пада малко американски националист. Тоест, спада към тази група американци, които вярват в "американската изключителност". Тоест накратко вярва, че без САЩ в света не може да има мир, както и без САЩ навсякъде ще настъпят или диктатура или анархия и САЩ е единствена и уникална държава без която явно светът няма да може да оцелее. Такива работи накратко казано, така че тоя сигурно не е много наред с главата. Както и да е, пожелавам му успех в начинанията все пак.

Странно е....че Мъск е националист...При условие, че той дори не е американец..Или поне не е бил такъв националист, преди да вземе американско гражданство..Роден е, и е отрасъл в ЮАР.....

Честно казано, на фона на всички негативи на нашата мила родна страна аз продължавам да вярвам в българската изключителност, независимо от това, че в повечето случаи играем последна дупка на кавала. Така, че това човек да вярва в уникалността и предопределящата роля на собствената си родина не ми се струва от особено значение.

Лелееее . . . , колко проникновено, жалко, че от НАСА не четат тоя форум - веднага щяха да те 'земат на щат при тях.

Някой, е дигнал мерника на лудите крави от Спейс Х..или на евреите с техния шпионски сателит за Гугъл:) Или просто конкуренцията от Боинг и Локхийд, е решила да направи малко мръсно на Елън Мъск:) Нормални неща се случват в Краварника...Кво толкова дигат гюрултия?

Конкуренцията е жестока а Локхийд имат и мощни лазери, та .....

Нещо, лични карти... Няма ли намерени. Около покрива и мястото на взрива.

Пророк ( нерегистриран ) 03.10.2016 11:57 Скоро ще има и гръмнали руски ракети То да няма и гръмнали български спътници - Булсатком нали ще изстрелва скоро своя именно чрез SpaceX.

нормална практика у англосаксите. Същите спретнаха 2 доказани инцидента с руския Протон постедством вътрешен човек. Имаше и трети - предполагаем.

Хората (служителите), които са съпричастни вече едва ли са сред живите, или най-малкото на свобода...

Да, да спомям си...Имаше такива случаи....По руската телевизия бяха казали че са заловили "вредители" я Роскосмос... Наети от заклетите западни партньори.....След което, много бързо спря да се говори за тия "вредители".....И повече нямаше несполучливи пускове на руски ракети....Чудно ми е, какво ли им се е случило на "вредителите"....

До колкото може да се вярва на руска телевизия. Все пак тя е изцяло подвласна на държавата. В другите чужди информационни източници поне има само съмнения за влияния.

КЕФ ... ЕВРЕИСКИ САТЕЛИТ , ЗАСТРАХОВАН ОТ ЕВРЕЙСКА КОМПАНИЯ ГРЪМНАТ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ВОЕННИ САМОЛЕТИ :))

Презастрахователят кой е?

На калпавата ракета космоса ѝ е крив!

Скоро ще има и гръмнали руски ракети

Черна сянка: някой негър ще да е! Търсят си повод за създаване на военно положение.

тази сянка на съседната сграда ще да е била на Путин който е извършил диверсията.Абе американска му работа.