Коментари - Призовават Зукърбърг в съда за кражба | IT.dir.bg
назад

Призовават Зукърбърг в съда за кражба

Създателят на Facebook Марк Зукърбърг ще бъде призован в съда по обвинение за кражба на технологии.

Обратно в новината

Коментари - Призовават Зукърбърг в съда за кражба | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Збърбукър открадна идеята да фейса от свои съученици. В последствие ЦРУ оцени потенциала на Збърбукър и на идеята. От там и летящият старт на Фейсбук, включително и на борсата. Нужно ли е да имаме нещо общо с този цирк?

Гледам Ганьо още не е извършил ритуалното сутришно сра. е и се омазал в дира...дерзайте гащници, генерала идва неска да ви опъне))

Обаче снимката е много яка, почти като карикатура - повелителят на зомбираните идиоти гордо минава пред строя :)

Ква виртуална реалност бе на повечето хора им се драйфа от 3д кино те за милиарди от очила се размечтали...

Зукърбърг е евреин и действа както всички евреи. Генетика.

За всички е ясно че големите фирми просто купуват малки фирми с нови разработки. Големите фирми не развиват нищо освен маркетинг.

Забележете какво пише: "сам е работил върху ключови технологии за виртуална реалност", "Създаденият от Кармак софтуерен код обаче е собственост на Zenimax." Това се случва във всички фирми, които наемат инженери на работа. Има клауза в договора, която казва, че каквото правиш докато имаш сключен договор с фирмата е собственост на фирмата, включително и моят договор е такъв. Пишат в договора един "ненормиран работен ден", дават ти 5 дни отпуск отгоре и законово получават труда ти за 24 от 24 часа, независимо, че пак законово са задължени да спазват определени часове. Едно ядене да направиш и то да стане популярно, имат правата над него.

А ти как искаш? Да ти плащаш а ти да си работиш за себе си. Може и така но си създай собствена фирма и работи за себе си да видиш колко е лесно.

Значи аз работя от 8 до 5 примерно, пишейки софтуер, но те разполагат със дървения стол който съм направил в неделя в къщи? И ти одобряваш? Бре и справедливост.

Искам това, което създам извън трудовото си правоотношение със съответния робовладелец да е мой интелектуален продукт, а не да принадлежи на някой, който ми плаща за 8 часа/5 дни, а претендира, че работя за него 24/7. Ето това искам, много ли е?

фЕСБУКА СА КРИМИНАЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ :)

Като се вземе предвид и че не той е "създал" фейсбук, а най-нагло и безцеремонно го е откраднл от партньорите си... нищо не ме учудва.

Ивестен факт.

gonzales

този ще даде 1-2 млрд. от джобните си пари ,ще купи съда и той ще пее неговата песен. а на бас !!!

1 милиард не са джобни пари дори за Гейтс. Също там е невъзможно да се купи съда. Това става в Източна Европа.

Колко банкери се отърваха от наказателна отговорност по време на банковата криза преди няколко години? И продължиха да си раздават бонуси? Което не се купува с пари, се купува с много пари!

gonzales

занаят се краде. не става само с гледане.

Снимката е много показателна. Само Лидерът е в истинския свят. Зомбираните, до които върви, живеят във виртуална реалност.

... а виртуалния свят е създаден от лидера.

Ми така е...краде се. Всеки краде. Както е казал мъдреца "Добрите художници копират а великите художници крадат". Могъл взел. Нали и Бил и Джобс са крали от Ксерокс АйБиЕм и други. Номера не е в идеята а в екзекуцията на идеята!

Екзекуция на идея?!

Ще вдигнат рейтинга на евреина.

Евреина ше ги излъже и тях