Съдят Google Maps за причиняване на смърт в САЩ

Системата напътствала шофьор през срутен мост и довела до удавянето му

Обратно в новината

Коментари - Съдят Google Maps за причиняване на смърт в САЩ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Друг ти е виновен, че не знаеш за паднал мост преди 9 години. Случайно знае ли, че Тръмп не е вече президент и Русия нападна Украйна!!! В София, а и в другите градове е пълно с "незрящи", "глухи" със слушалки. които не знаят една улица или един площад и ги води неграмотна навигация, четена от блондинка!!! Учете градовете Кацам в Берлин и намирам каквото ми е нужно без навигация, отивам в Будапеща и се губя с навигацията, но ще я науча Будапеща някога!!!!!

Всички драскачи сте абсолютно невежи по отношение на Гугъл Мапс - открай време си виси надписа " Бета версия" и ЯСНО ТИ КАЗВАТ, ЧЕ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ за разни грешки и недостатъци в картата ! Гугъл не са слънце да огреят навсякъде и то навреме! А и мен силно, ама много силно ме съмнява някъде в Щатите така да си седи такъв мост без никакви ограждения и предупреждения! Просто живея тук и знам какво означава за всеки тук ясното първо правило ВЪВ ВСИЧКО : " Safety first "

САЩ се разпадат. При това не съм русофил :-)

Извинявай, но това е много тъп коментар. Казват ти, че моста се е срутил, а не Америка. По тази логика България не трябва да я има на картата въобще имайки предвид състоянието на нашите мостове, особено след последния потоп. Иди и пий едно кафе по-добре да се успокоиш. Поздрави.

От 60 години все това слушам. И след 60 пак това ще повтаряте. Нещо като молитва е.

Waze е хубава апликация. Обществото маркира зони по картата с внимание! Може да маркирате и полицейски засади. Препоръчвам.

Космоса ..космоса им е виновен .

И мен всеки път като тръгна да се прибирам ме прекарва през кръчмата! Тръгвам си, а то хитрото ме върти и хоп, обратно ! Как да обясня на моята ламя в къщи да бие гугле-то с точилката като се прибера....

Да бе, той Гугъл е виновен че империята се разкапва от нескончаемите войни, които води срещу свободния свят.

какви инвеститори! моста си е мост! трябва да се проектира, построи и поддържа. Инвестотора е някой който иска с малко работа да стане много богат!

Общината вероятно ще го отнесе задето е нямало знак. Гугъл едва ли, кой знае колко disclaimer-а имат в тая връзка. Един знак щеше да е достатъчен, човекът едва ли е бил сляп, сигурно е видял дупката прекалено късно. Кому не се е случвало, макар и с не толкова дълбоки дупки. Знаците са важни, на мене ми се е случвало да се завъртя на прясно заледен мост защото нямаше знак, че има мост - скоро бях дошъл от Германия където подобен пропуск е практически немислим.

Идиота е правил всичко друго в "Гладиатора" но само не и да внимава къде кара. Преди години, през зимата в щата Айова бе отбита магистралата, поради верижна катастрофа. Та се заговорих с един Меееестен жител. Чичката бе твърдо убеден, че за катастрофата случила се с брат му в подобна ситуация са виновни.....The Weather Chanel....защото не казали с точност в прогнозата, колко дебел ще е снегът.

Щом си му светил значи знаеш, какво да ти каже човек.

Идиокрация.

Ако не се изврещиш не те бива ей. Та и чужд подпис пак се напъваш да ползваш. На Ганьо Хленчаров все някой друг му е крив за вечните неудачи.

Можеше да се избегне и с ползване на очила. Като е толкова сляп де шофира. Можеше да убие някой

Американски адвокати. Има много примери за идиотизъм, който им води печалби. От "автопилот", т.е. темпомат, който довел до инцидент, когато шофьорът го включил на кемпера си и отишъл да прави кафе отзад , оставяйки кемпера да върви, до тъпакът изскубнал Навигацията на аудито си, мислийке го за таблет, който се вади. После съдил Ауди за щетата, която си нанесъл, но и за изкълчената ръка, получена от напъванията. Това са или примати или съдебни процеси подсказани от адвокати, които виждат голяма печалба чрез идиота или дори поставена сценка на база идиотски дупки в документации.

Това ми се струва толкова тъпо, че може да е измислена, фалшива новина. Ако подобно нещо има в България, то все ще се намери някой да постави някоя и друга стара гума или от общината ще пратят една фадрома да нарине камара земя като вид бариера. Абе елементарни и евтини средства има. Ако това е истина говори много лошо за обществото като цяло.

Блондинки.. -Шуши, чу ли, че Фифи умряла? - Ауууу, е как? - Ами, паднала от кея в морето и се удавил. . - Ми тя можеше да плува добре?!? - Ми, да, ама имало табела "Плуването забранено!! *

Точно! Супер на място е този виц :)

А ако караш по едновремешните карти издателя ли ще съдиш? Общината е виновна че не е сложила значи и да го затвори с една бариера. Мен гуглето ме е водило в Лондон през забранена улица, но си има знаци, които трябва да се гледат. Трябва да се мисли с други думи.

от статията излиза, че Гугъл също е бил уведомен така, че и той е в кюпа. и мен Невена ме е напътствала да шофирам в насрещното по еднопосочни и по пешеходни зони. Но това бешше преди 20-ина години.

На гугъл не му е работа да се занимава с къде има или няма ремонти. Той ти помага на теб да шофираш, а не предоставя услуга автономно шофиране на автомобил. Това че ти помага да шофираш, не значи ти да си идиот и да не се съобразяваш с пътната обстановка и заобикалящия те свят. Никой не те задължава или кара на сила, да се самобиеш с автомобил. Решенето е само и единствено твое.

Точно му е работа на гугъл, даже има и опция за следене на трафика и задръствания, така че, напълно си е редовен иска, особено щом е имало и докладвания.

Освен ако не е бил толкова непрогледен мрак, че да не стигне светлината от фаровете до злополучното мяст и шофьор да не види какво има пред него, трябва да си много тъп сам да се метнеш през срутил се мост, заради липса на мозъчен капацитет.

Е ако фаровете не могат да осветят на сляпо ли кара? Намаля до скорост, с която да види навреме ако има нещо на пътя.

Стават смешни с обвиненията към навигационната система. Да вземат да заведат и едно дело, към производителя на автомобила им, за това че, не е спрял сам, на срутрния мост.

Разчитат на извънсъдебно споразумение.

Те може и да не са актуализирали, общината може и да не е заградила, но ти колко трябва да си тъп, да се хвърлиш от очевидно срутен мост?!

При нас има знаци, значи сме по-напред от щатите. Кога ще ни стигнат?