Коментари - Samsung представи най-достъпният си смартфон | IT.dir.bg
назад

Samsung представи най-достъпният си смартфон

Samsung представи Galaxy J2 - най-достъпният телефон на марката.

Обратно в новината

Коментари - Samsung представи най-достъпният си смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от глупости бил си купил китайски телефон с 10ГБ рам с 20ГБ ром с 10000 милиампера батерия издържал му 5 дена като не играел не сърфирал не го пипал.... че защо ти е смартфон вземи си Нокия с фенерче и тя издържа 30 дена на работа кухи лейки такива. Стойте си на китайците за по 2,50 направени от капачки за буркани и си хейтвайте тези които могат да отделят 400 500 лв. за наистина хубав телефон. Нали знаете китайските марки са като козите не боледуват а направо мрат!

По-добре флагман на куча марка отколкото бюджетен модел на прехвалена такава.

FuckTheEU

Ми хубаво....160$.... Аз миналия месец за 118$ си купих 5.5 инчов амолед с голяма батерия над 6000 мАh, 3 гигабайта рам и 32 ром памет. Вярно не е самсунг, но върши работа, а по параметри закопава самсунга отвсякъде. Батерията ми държи над седмица ако не играя и не сърфирам, а с игри и сърфиране издържа почти два дни.

И аз съм с нещо подобно. NOMU S10 се казва. Само валяк не го е газил. Всичко останало го преживя, въпреки моите скептични очаквания в началото. Та вече година нямам проблем с телефони, счупени екрани, калъфки и прочее глупости.

браво и да двама ви